ISIS-terroristen in Rusland jarenlang cel in

Screenshot_441

MOSKOU – Een militaire rechtbank heeft zeven terroristen van Islamitische Staat (IS/ISIS) veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraffen wegens het beramen van aanslagen in Rusland. Ze probeerden onder meer in 2017 een hogesnelheidstrein van Moskou naar Sint-Petersburg zodanig te saboteren dat die op een andere trein zou knallen. Het bleef bij betrekkelijk lichte schade.

De Telegraaf

Na deze mislukte terreurdaad verlegden de IS-militanten, afkomstig uit Tadzjikistan en woonachtig in Sint-Petersburg, de aandacht naar de fabricage van bommen om die in de regio Moskou tot ontploffing te brengen. Voordat ze hun plannen ten uitvoer konden brengen, werden ze gepakt.

De rechter strafte de verdachten vrijdag zwaar, hoewel er geen doden of gewonden vielen door hun toedoen. De kopstukken kregen volgens persbureau Tass 21 jaar cel, de anderen verdwijnen voor ten minste vijftien jaar achter de tralies. Slechts één lid van de terreurgroep bekende schuld, een ander gaf slechts verboden wapenbezit toe. De overige vijf hielden vol onschuldig te zijn.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Moslims, Rotzakken, Rusland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op ISIS-terroristen in Rusland jarenlang cel in

 1. Het is echter niet zeker dat de zeven verdachten de echte terroristen waren. De KGB is niet beroemd daarvoor om het echte werk te doen (waarin men nog eerder en zekerder kogels krijgt dan medailles); het is veel gemakkelijker om onschuldige Centraal-Aziatische gastarbeiders te vangen die zich niet in het onderzoek en voor de rechtbank kunnen verdedigen. In Rusland gebeurt dit af en toe. Zodat ik niet zou jubelen. Het is maar voor 50/50 waar.

  Like

  • bobzelf zegt:

   WHAHAHAH NOU DAT IS DAN 50 % MEER DAT IN ONS KUT NEDERLAND, KIJK HET is dus in de kiem gesmoord, maar was het wel gelukt dan waren deze kanjers dus binnen 12 uur mors dood, MIJN OOM LAAT IN DAT AFSCHUWELIJK GROTE LAND NIET MET ZICH SPOTTEN, ik mag hem wel, mijn oom GEEN KOFFIE DRINKEN OF BAKKIE PLEUR IN DE MOSKEET

   Like

  • Pietersen zegt:

   He mr. ‘fokol whites hier’ (fuck alle witten hier), stel je eens netjes voor aan de lezers van EJ Bron.

   Like

  • Bob Koster zegt:

   @Julius Malema. In Moskou staat de grootste moskee van Europa en één op de vijf Russen is moslim. Putin heeft ze met harde hand (Tjetsjenië, opera in Moskou) duidelijk gemaakt dat het Russische staatsburgers zijn die zich aan de Russische wet dienen te houden.
   Waar gehakt wordt vallen spaanders, over mensenrechten hebben we het later wel eens, het gaat om overleven in een bijzonder smerige oorlog.
   Resultaat: het is in Moskou veiliger op straat dan in Amsterdammistan.

   Like

 2. boorzalf zegt:

  Hup naar de goolag. Met -40.

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Onnozele Telegraaf. “De rechter strafte de verdachten zwaar, hoewel er geen doden of gewonden vielen”.
  Dus een terreurdaad verdient een hoge straf als er wel doden en gewonden vallen, volgens de Telegraaf logica, maar als er geen doden of gewonden vallen niet. Wat een stupiditeit en Hollandse politieke correctheid.
  De Russen kunnen vooruit denken, deze islamitische terroristen kunnen geen schade meer aanrichten. Hier in Nederland kunnen Syriëgangers de rechter van alles wijsmaken en komen er met een fopstraf vanaf.

  Geliked door 1 persoon

 4. fred homan zegt:

  Hier snappen ze het, alle lof voor deze rechters.

  Geliked door 1 persoon

 5. freda110 zegt:

  Goh, blijkbaar zijn de rechters in dat vreselijke Rusland van mening dat als je flink genoeg bent om een aanslag te plannen waarbij vele mensenlevens op het spel staan je ook flink genoeg moet zijn daarvoor een fikse straf te ontvangen.
  Het gaat er niet om of er doden of gewonden gevallen zijn of niet, het gaat om het feit als de aanslag gelukt was er vele honderden doden en gewonden gevallen zouden zijn.
  Ik doe een weddenschap dat ze in Rusland geen D66 rechters hebben, dan zouden ze nu al op vrije voeten zijn met een huis, uitkering en allez graties toe.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  JA EN BIJ JOUW VIA DE ACHTERKANT JE GARAGE LEEGHALEN ( IK ZOU TROUWENS TOCH EFFE KIJKEN HOOR , WHAAHAHA

  Like

 7. fleckie zegt:

  ZDF tt. 122, Fr. 12.7.2019. ‘LIEFERUNG. IN. DIE. TURKEI: RUSSISCHE. RAKETENABWEHR. ANGEKOMMEN’……………Die erste Lieferung des umstrittenen Russische Raketenabwahrsystem S-400 ist in der TURKEI ANGEKOMMEN. In einer Stellungnahme der Abteilung fur Verteidigungsindustrie im Prasidentspalast hiess es, dass das erste Flugzeug in ANKARA. gelandst sei. Es wredere weitere Lieferungen geben .
  Mit der Entgegennahme des Systems steuert ein Konflikt mit dem USA auf seinen Hohepunkt zu. Die U.S.- Regierung ist gegen den Kauf und den Einsatz des russischen Systems im NATO-LUFTRAUM und droht mit SANKTIONEN……………………..<~<~<~<~<~<~<~fleckie: de dreiging van konflikten ‘hopen zich op’, ook nog met de naaste buur. ? van Turkije.?, IRAN.., leuke vooruitzichten toch???………………………..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 8. Ik vind persoonlijk het voorbeeld wat Irak ten toon spreidt beter, direct veroordelen en de meesten worden opgehangen.

  Like

 9. bezigebij1956 zegt:

  Leuk, dat wordt lekker buffelen in Noord-Oost Siberié bij -65 graden…..

  Like

 10. Pietersen zegt:

  @bobzelf
  Aan Julius Malema natuurlijk. Klik eens op z’n dan word je wijzer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s