Miljoenenstrop Amsterdam dreigt door afvalcentrale

Screenshot_442

(Door: Bart Mos en Mike Muller)

Branden, lekkages, zuren en onbekwaam personeel

AMSTERDAM – De gemeente Amsterdam hangt een strop van honderden miljoenen boven het hoofd nu het Afval Energie Bedrijf (AEB) in Amsterdam in grote financiële problemen verkeert en bij de gemeente aanklopt voor financiële steun. Een van de scenario’s waar de gemeente rekening mee houdt, is een spoedig faillissement, zo blijkt uit vertrouwelijke informatie die is ingezien door De Telegraaf.

De gemeente houdt, ondanks dat de stad in het diepste geheim al met tientallen miljoenen over de brug komt, alsnog rekening met een faillissement. Binnen twee maanden moet daarover duidelijkheid zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Overheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Miljoenenstrop Amsterdam dreigt door afvalcentrale

 1. Peter zegt:

  Er valt daar nog wel meer om, de staat ,wij dus, moeten betalen.beter een hek er om heen

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Bij socialisten c.q. linksen gaat er nooit iets failliet, ook deze afvalcentrale niet. Honderden miljoenen schuld ? So what ! Het is telkens de gemeenschap die zijn portemonnee moet trekken. Het is net een onrendabele stadsbus die door linkse gemeenten gerund word. Ook al worden er enorme verliezen geleden op de busdiensten, veel bijna lege of lege bussen, toch word het noodzakelijk gevonden dat ze blijven rijden. Links die allerlei zinloze subsidies (enorme bedragen) verstrekt aan allerlei clubjes. Lekker geldsmijten met de inhoud van andermans portemonnee. Links zorgt er wel voor dat we zijn allen snel aan de bedelstaf zullen geraken !

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Duurzaam!? Duurzaam is vooral een verdienmodel voor de happy few die zich via lobby groepen en milieu en klimaatgroepen hebben weten binnen te wurmen in de omgeving waar de subsidies verdeeld worden. Het duurzaamheid geneuzel vandaag de dag heeft nauwelijks iets van doen met echte duurzaamheid zoals we dat vroeger hadden toen duurzaamheid nog geen politiek correct modewoord was. Maar het ergste is dat datgene wat vandaag het predicaat duurzaamheid opgelegd krijgt in wezen heel duur is in prijs en uiterst milieu onvriendelijk in productie en in toepassing. Zo zal straks blijken dat de windmolens, de alternatieve en groene energie centrales, de zonnepanelen en de Lithium batterijen tot de zwaarst vervuilende producten en toepassingen ooit bedacht gaan behoren. Vandaag hoorde ik dat in Duitsland de CO2 belasting eraan gaat komen alles natuurlijk om het klimaat te redden maar wie het Duitse volk gaat redden van deze waanzin blijft voorlopig nog in het ongewisse. Wordt tijd dat de grote massa ontwaakt uit haar lethargie en de groene waan kiepert daar waar het hoort namelijk op de vuilnisbelt van de geschiedenis. Elk tijdperk heeft zijn wanen gehad. We hadden de waan in het bestaan van geesten van heksen de tulpen manie en vandaag de dag beleven we de groene manie en de klimaat hysterie. Bij al deze wanen en manieën waren en zijn er grote groepen profiteurs en grote groepen gelovigen en groepen die verketterd werden en worden omdat ze niet meegingen in de waan. Laten we hopen dat de wal snel het klimaat schip gaat keren en doet kapseizen zo niet dan gaat het meest welvarende deel van de wereld Noord Europa ten onder.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Ik hoop dat er vlug een oplossing komt want Nederland wordt overspoelt met “afval”

  Like

 5. Bob Koster zegt:

  Ik verwacht dat het bedrijf door de Chinezen wordt overgenomen en gemoderniseerd. Die lui investeren tegenwoordig wereldwijd in recycling. Duidelijkste voorbeeld is Italië, maar ook in Nederland is een grote afvalverwerker overgenomen door de Chinezen (ben de naam even kwijt).
  Dit bewijst weer eens dat door de overheid geleide bedrijven zwarte gaten zijn waar belastinggeld voor eeuwig uit het zicht verdwijnt. Het bewijst tevens dat Chinezen een hoger IQ hebben dan blanken.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Leefbaar Rotterdam verkocht de vuilverbranding van Rotterdam aan buitenlandse beleggers. De PvdA heeft dat geld dankbaar opgemaakt aan de multikul. De Rotterdammer zorgt nu voor de winst, ergens bij een holding. Wanbeleid.

  Like

 7. Steven zegt:

  Dan verhogen we de OZB toch gewoon weer even met een FLINK aantal procent.

  Like

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  En in Rotterdam precies hetzelfde verhaal.
  Heeft alles met milieu te doen
  Op het moment dat er milieu aan te pas komt moet het bakken met geld kosten en het is zo goed als altijd een fiasco.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s