Mohammed´s zwaard en de Koran zijn de dodelijkste vijanden van de beschaving

  Screenshot_452

(Door: “Balkanske priče”)

William Muir (1819 – 1905), een van de belangrijkste Britse islamwetenschappers: “Mohammed´s zwaard en de Koran zijn de dodelijkste vijanden van de beschaving, die de mensheid tot nu toe heeft meegemaakt.”… De ISLAM is geen religie van vrede zoals sommigen beweren, maar een ideologie (80% van de islam is politiek, 20% valt onder godsdienst) van geweld, die de strijd aangaat met iedereen die geen moslim is, de zogenaamde ‘ongelovigen’. Jezus leert dat het belangrijkste is om God lief te hebben, en om je medemens lief te hebben (Matteüs 22:37-39). In zijn leer, te lezen in de Koran, doceert Mohammed dat iedereen zich moet onderwerpen aan Allah, en Mohammed moet aannemen als zijn profeet. Degenen die dat weigeren, moeten worden bestreden (Koran-soera 9)…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, koran, Mohammed. Bookmark de permalink .

18 reacties op Mohammed´s zwaard en de Koran zijn de dodelijkste vijanden van de beschaving

 1. fleckie zegt:

  RTL tt. 129, Sa 13.7.2019, : 72 LIECHEN. . Im. ..MITTELMEER…. GEBORGEN’.
  ‘Die ZAHL der Opfer beim Untergang eines Fluchtlingbootes vor der Tunesischen Kuste ist auf .72 GESTIEGEN. Insgesamt seien 82 Menschen bpvetmisst worden, teilte der Leiter des Tunesischen ROTEN. HALBMONDES in MEDENINE, Mongi Slim, mit.
  In der vergangenen Woche war ein Boot mit 86 MIGRANTEN an Bord vor der Tunesischen Kuste untergegangen. Drei Menschen uberlebten das Ungluck. Das. boot hatte sich von Libyen aus auf den Weg in Richtung Europa gemachtigd…………………..<~<~<~<~<~<~<~fleckie: kan men hier. WEER uit opmaken dat MEN per boot, er gewoon op losbarst. ( met de bedoeling uiteraard, dat men ‘overgeheveld wordt in een reddingsschio, en dan luxueus. verder vervoerd wordt. ENFIN, AFRIKA IS NOG NIET ,LEEG GENOEG,’. Om de …’ heel grote. ‘BIG. BOEM’. te laten knallen, waarmee vanzelfsprekend DE ‘ALLERLEI. GETINTEN’ . MEE. OPGERUIMD. WORDEN!!!,……….. EN. HN. LANDEN. ‘VAKKUNDIG.’ VAN. DELFSTOFFEN ‘ONTDAAN’. WORDEN’.!. …………………<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~.

  Like

 2. henk verhoef zegt:

  Geloofsleer en partij idiologien zijn mooie zaken op papier
  Maar dan komt dat stuk mens in beeld — en wetten en regels naleven– dat kan/wil dat mens niet want hij wil alleen maar macht en macht en macht
  Helaas denkt dan ook weer 99,99 pct van de mens ook weer niet

  De mens bivakeert nu een 200 000 ( toen waren er een handje vol) jaar op de planeet
  Dat mens heeft veel kapot gemaakt en heel weinig gedaan voor een betere planeet( de andere wezens– de dieren trouwens ook niet)
  ALS de mens verdwenen is– zal echt niet zo lang meer duren voor ze zich zelf uitgeroeid hebben= dan zal de nalanschap NIETS zijn anders dan een spoor van vernieling
  Katachtige verblijven al een 10 miljoen jaren op de planeet en ze ze hebben nog niets uitgeroeid– de mens heeft nu reeds bv de oceanen als leeg gevist en waar zijn de bijen gebleven of noemn maar op( de natuur ruimt wel zelf veel op( dieren die uitsterven na een paar miljoen jaar)

  DAT KLEINE MUS VROUWTJE WEET PRECIES WELKE PARTNER ZIJ WEL WIL OM NAKOMELINGEN MEE TE KRIJGEN– moet je eens bij een hoogopgeleide rattenknuffelaarster van groen links komen– nou ja als je dan maar roept dat het hoog inteligent en begaafd is– dan ook hier – als je de leugen genoeg vertelt word het wel waarheid met als bonus adhd
  De mens–

  de koran is/was in die tijd ook niet meer dan handleiding om in de woestiujn van toen te overleven en is door komst”ijskast” achterhaalt
  Ijskast voor de karbonade en koud bier
  en inteelt – de meeste gingen toch dood voor ze aan inteelt toekwamen
  Toen trouwde je de vrouw van je overleden broer– nu oetkering

  Like

 3. Jean zegt:

  Er is maar één redding voor Europa en dat is die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij totaal verbieden in heel Europa, landen die dat weigeren links laten liggen, niet naar op vakantie gaan, geen zaken mee doen, gewoon droogleggen.
  Wij hebben het echt gehad met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam genaamd.
  Handelszaken, horecazaken e.d. waarin islamieten aanwezig zijn laten wij links liggen “puur uit veiligheid”, wij hebben niet tegen personen maar wel iets tegen de waanzin in het hoofd van bepaalde personen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:Er is maar één redding voor Europa en dat is die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij totaal verbieden in heel Europa…Ik denk dat ook.Wilders recept is redding voor Europa,jammer is dat nog veel mensen het niet begrijpen…

   Like

 4. Dijkstra zegt:

  De schrijver probeert islam onder te brengen bij ideologie, maar dat lijkt me weinig zinvol. Ideologie omvat godsdienst als ‘geheel van overtuigingen’.
  Ook al zou iedereen de islam voortaan als ideologie zien ipv godsdienst, het maakt verder niets uit. De vrijheid van godsdienst kan net zo goed vrijheid van ideologie genoemd worden. Het grote verschil tussen islam en christendom c.q. Europa is de scheiding van geloof en staat en moslims zijn zich heel goed bewust van dit verschil.

  Like

  • Dijkstra:Ideologieën hebben niets te maken met godsdiensten…Het nazisme, communisme ,globalisme en islam hebben niets te maken met godsdiensten…

   Like

   • Dijkstra zegt:

    Uit het artikel noch uit je reactie blijkt op welke manier het onderscheid tussen ideologie en godsdienst helder getrokken kan worden. Daarnaast blijf je met het punt zitten dat ook al besluit de regering van Nederland morgen dat islam voortaan beschouwd wordt als een ideologie, dit niets uitmaakt voor de situatie in Nederland.

    Like

   • Dijkstra zegt:

    Het idee dat als de tekst van de koran voor 80 % over politiek gaat, de islam dus een ideologie is, zal niemand overtuigen. Op die manier is de Bijbel ook grotendeels politieke. Een islamoloog zal zeggen dat die 80 % eigenlijk gaat over de handelingen van de profeet, en dus niet strikt een theologische betekenis hebben.

    Like

   • De islam is eerder een totalitaire machtsideologie, dan een godsdienst, die het hele leven van de burger raakt en bepaalt,waarin God slechts een bijrol speelt.Ongeveer 67% van de Koran die geschreven werd in Mekka gaat over de ongelovigen of politiek. Van de Koran van Medina is 51% gewijd aan de ongelovigen. Rond 20% van Bukhari’s Hadith gaat over jihad en politiek. Religie is dus het kleinste deel van de Islamitische grondteksten.

    Geliked door 2 people

   • Dijkstra zegt:

    Wat heb je bereikt met die conclusie? Denk je dat het dan mogelijk is om islam te weren of te verbieden?

    Like

   • De islam kan alleen door de waarheid worden vernietigd/net als communisme=islam/ en deze artikelen vormen het grootste gevaar voor de islam…De islam heeft geen gelijkenis met het christendom en ik probeer in mijn artikelen het te bewijzen….

    Like

   • Dijkstra zegt:

    Begrijp ik. Maar waarom zou dat beter gaan als we islam een ideologie noemen dan in het geval dat we islam een godsdienst noemen? Als we islam onderbrengen in het rijtje van socialisme enzovoort wat verandert er dan volgens jou?

    Like

 5. Ruud zegt:

  Islam betekent ONDERWERPING

  Salaam betekent VREDE

  Die het nu nog niet weet is te laat, veeeel te laat!

  Domoren en kortzichtigen zijn altijd te laat!

  Geliked door 1 persoon

 6. Dijkstra:Een ideologie kan men bestrijden en uiteindelijk verbieden,maar religie niet,die alle rechten hebben in de democratische samenleving.

  Like

  • Dijkstra zegt:

   Dat is dat een misvatting die helaas veel voorkomt. Lees maar eens de tekst van artikel 6:
   https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/via0fzbudxxo/artikel_6_vrijheid_van_godsdienst_en
   Je moet je niet blindstaren op het verschil tussen godsdienst en ideologie zoals dat tegenwoordig vaak gebruikt wordt. Artikel 6 kun je lezen als ‘vrijheid van ideologie’ en alles blijft verder hetzelfde. Je geeft allereerst geen definitie van ideologie. Bovendien: ook al zou je bewijzen dat islam 100 % ideologie is, dan nog kunnen moslims zich beroepen op artikel 6. Afgezien van het voorgaande, het heeft nog geen zin, als er in het strafrecht niets bepaald is over dit onderwerp.

   Like

  • Dijkstra zegt:

   Ik denk dat het zinniger is om te wijzen op de verschillen tussen islam en christendom, vooral de tawhid en de dhimmi regels, die samenleven bijna onmogelijk maken, en tussen islam en secularisme. Het onderscheid ideologie-godsdienst interesseert mensen niet omdat het veel te abstract is.

   Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/nieuwsuur-aan-het-deugen-zieligheidsverhaal-over-is-vrouwen/

  Nieuwsuur aan het deugen! Zieligheidsverhaal over IS-vrouwen

  Uit de reportage van Nieuwsuur werd duidelijk dat IS-vrouwen met hun kinderen door middel van een Nederlandse advocaat proberen weg te komen uit Koerdische kampen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s