Orbán wil korte metten maken met Europese subsidies voor vluchtelingen-NGO’s

Screenshot_450

De Hongaarse premier Viktor Orbán  (foto) pleit ervoor om Europese subsidies voor vluchtelingen-NGO’s af te schaffen. Dat zegt hij vandaag in de Hongaarse media. Vooral de organisaties die vluchtelingen op de Middellandse Zee helpen moeten het ontgelden.

HLN Be.

“Organisaties in het maatschappelijk middenveld of organisaties die zich als dusdanig voordoen, worden op een niet-transparante manier gefinancierd en georganiseerd. Ze zijn de steunpilaar van politici die pro-migratie zijn”, klinkt het.

Volgens de rechts-populistische Orbán houden de NGO’s op de Middellandse Zee zich bezig met activiteiten die “tegen de wil van een meerderheid van de kiezers” zijn. “Ze zijn agressief, zwemmen in het geld en hebben een internationaal netwerk achter zich. Europees geld hebben ze dan ook niet nodig”, meent hij.

Het standpunt van de Hongaarse premier is weinig verrassend. In eigen land legde hij NGO’s in het vluchtelingenwerk een taks van 25 procent op en kunnen burgers die vluchtelingen helpen vervolgd worden.

Bron:
www.hln.be
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, belangenverstrengeling, Criminaliteit, Demografie, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Links verleden, Linkse Kerk, Multiculti, Nationalisme, NGO´s, Patriottisme, Socialisten, soevereiniteit, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Orbán wil korte metten maken met Europese subsidies voor vluchtelingen-NGO’s

 1. Monalisa zegt:

  Zouden ze in heel Europa moeten invoeren
  Klasse.

  Liked by 3 people

 2. flyer210 zegt:

  In wezen zijn NGO’s subversieve organisaties zij gebruiken publiek geld om ons land te ondermijnen, zij moeten zelf hun broek op houden en als dat niet kan zijn ze niet levensvatbaar.

  Liked by 1 persoon

  • Peter zegt:

   Mee eens !
   De NGO’s hebben veel te veel invloed en macht en deze moet worden gebroken.
   De grootste duivel is Soros die met zijn centjes de wereld naar zijn hand wil zetten.

   Liked by 2 people

 3. Verbied ook het hele Soros platform en zijn Foundation.

  Liked by 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  De grootste ellendelingen in Europa zijn linkse mensen die ons allemaal naar de kloote helpen. Zij zijn de verraders van het volk en halen de Afrikaanse hordes binnen. ook in nederland. ook de christenen hebben boter op hun hoofd. Altijd de barmhartige Samaritaan uithangen maar op kosten van anderen. Zo kan ik het ook. Op mijn christelijke basisschool moesten we elke maandagmorgen geld mee brengen voor de zending om dolle negers te bekeren. Ze zijn nu zodanig bekeerd dat ze de poen bij ons komen halen en die zendelingen hebben ze allang opgevreten. Nou zijn wij aan de beurt om bekeerd te worden maar dan tot de islam. Die bekering gaat niet via de zending maar gewoon van de door ons betaalde moskees, middels het zwaard. Wie wil blijven leven wordt moslim. Die Frans timmermans schijnt ook moslim geworden te zijn. Om je kapot te lachen. Deze Frans, neef van oom dagobert duck ziet alleen maar dollartekens, verder niks. Die moslimmoordenaars hebben hem zo door. Hij spreekt 6 talen behalve arabisch. Hangen dus, zoals Mussolini, op de kop aan een end touw aan een lichtmast.

  Liked by 1 persoon

 5. henk verhoef zegt:

  moets vroeger al een centje inleveren op maandag morgen voor de missie
  en wat gebeurde er met dat geld– de paters gingen op kinder verkrachtjacht in arme landen om zieltjes te winnen-
  We willen nog steeds — goed _ doen verweg– maar thuis dat rammen we het gezin aan puin

  We doen goed voor islam vrouwen in verwegstan en kijken niet naar de daders van het verminken van islam vrouwen in eigen land nog van gedwongen huwelijke verkrachtingen

  Nou ja gelukkig hebben we slob en zepert en Boeman( weet /ken die nieuwe baas cvda niet eens

  De mens giltt we moeten MEER vrouwen aan de top want dat is veel beter voor land/bedrijf
  en als je dan even naar duitsland kijk met een vrouw aan de top – reeds vele jaren–
  Wat blijft er dan van die stelling over — of dichter bij huiis– kpn/nlpost of die d66 oliekoek ban BIZA van wel d66 ingridjekaag( waqrom heet ze niet naar haar man die hamas man)
  of ons aller Ploumentje van pvda- dan wel organenroofster
  Wanneer word de mens wakker

  Like

 6. Rinus zegt:

  Kan Rutte met zijn aanhangers d66 Cu cda nog puntje aan zuigen. Over macron hoor je hem ook niet onze minister president.
  Laat zijn eigen volk aftuigen rutte geen woord.
  Orbán je bent een kei.

  Liked by 1 persoon

 7. bedonderde burger zegt:

  Prima laat die landverraders betalen voor wat zij aanrichten. Nog beter sluit misdaadtenten als Vluchtelingenwerk, haal alle asieladvocaten voor de rechter en laat ze terug betalen wat ze voor eigen heil alleen aan schade in de maatschappij hebben aangericht, en laten drollen die met opzet hun landgenoten de hel wensen te geven, worden vervolgd. Daar stond ooit de VVD ook voor, voordat die studentikoze eikel de partij overnam om Nederland weg te geven aan de misdadigers Soros, Merkel en de links-fascistische terreuraanhang.

  Like

 8. Kaster zegt:

  Geweldig een kerel met met ballen
  Het moet maar eens over zijn met geld strooien

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s