Red de wereld, sluit Facebook

Screenshot_440

(Door: “bozeoudeman”)

In de periode 1933-1945 mocht men onder het nazibewind met vooral Joden doen wat men wilde, want Joden waren geen mensen. Of anders, Joden, maar ook andere groepen als zigeuners, Slavische volkeren, seksueel ‘ontaarden’ en zieken waren “Untermenschen”. “Hadden ´Untermenschen´ wel recht op leven”, was in die tijd de ‘politiek correcte’ vraag vanuit de nazi-partij die democratisch aan de macht was gekomen. “Untermenschen” maakten met hun bestaan volgens die nazi’s duidelijk hoe mensen absoluut niet moesten noch mochten zijn. 

“Untermenschen” waren een soort plaag om de goede mensen, de “Übermenschen”, mee te tergen en daarom mochten, of liever moesten, die “Untermenschen” in de redenatie van de nazi’s in latere instantie dus uitgeroeid worden. Dat zou de “Endlösung”, de “definitieve oplossing”, zijn in het belang van iedereen. Om dit  efficiënt en ook ‘humaan’ te doen, bedachten ‘menslievende’ nazi’s een manier om de tot ongedierte verklaarde ongelukkigen meer massaal te kunnen vergassen in ‘doucheruimtes’, waar “Untermenschen” zich na aankomst in een ‘werkkamp’ moesten wassen en ontluizen.

Veel journalisten, rechters, politici, kunstenaars, ondernemers en verdere elite vonden dit in die periode blijkbaar ook en maakten dit duidelijk door de nazi-partij te steunen, erop te stemmen, er lid van te worden of door weg te kijken van wat plaatsvond en over de ideologie van de nazi’s te blijven zwijgen. Veel van die zwijgers stelden na 1945 in shock te zijn en nooit te hebben geweten wat hun, toch echt democratisch gekozen, regering had aangericht.

De mensheid was ook in shock en stelde met één stem dat dit nooit nogmaals mocht gebeuren. Na diverse kleinere aanslagen, die voor best toch wel een grote groep mensen evenzo dodelijke afliep, zoals Cambodja en Rwanda, staan we nu bijna op een vergelijkbaar punt waar men in 1933 stond. En opnieuw, net als toen, zijn er weer vele elitaire beroepsgroepen die zwijgend wegkijken.

Net als toen klinken vandaag woorden als ‘verboden voor patriotten’, toen ‘verboden voor Joden’, of ‘verkoop niets aan patriotten’, toen ‘koop niet bij Joden’, en wordt het zelfs denkers onmogelijk gemaakt afwijkende gedachten te uiten. Mensen die toch tegen de ‘politiek correcte’ terreur ingaan, worden door speciaal hiervoor op de been gebrachte massa’s dommekrachten en andersoortige meelopers bedreigd en zelfs direct fysiek aangevallen.

Maar gelukkig zien sommigen nog wel de vergelijking met de tijd van ooit en laat Facebook weten dat doodsbedreigingen onacceptabel zijn. Hoewel? Enkel sommige doodsbedreigingen. Het doen van doodsbedreigingen tegen ‘gevaarlijke’ mensen en groepen mag wel. Ook al is die gevaarlijke persoon of groep nog niet eens veroordeeld. Red de wereld, sluit dat Facebook. Begrijpt dan niemand uit die zelfbenoemde ‘correcte’ hoek dat dit tot een herhaling van 1933-1945 gaat leiden? Doodsbedreigingen aan het adres van ‘gevaarlijke’ mensen en groepen mag van de almacht Facebook, die ook zelf bepaalt wie dat dan zijn.

En iedereen weet wie door Facebook worden gekwalificeerd als gevaarlijk. Per definitie alle mensen als patriotten, anti-links protest, pro vrijheid, rechts en realistisch. Dus mensen die het niet eens zijn dat zij worden vervangen door immigranten. Mensen die in vrijheid wensen te leven, die vrij willen zijn in hun denken, die anders willen kunnen zijn dan hoe de intolerante overheersende ‘politieke correctheid’ iedereen voorschrijft. Mensen die daarom en daarvoor nu door de “Übermenschen” van Facebook tot vogelvrije “Untermenschen” zijn verklaard. En wat mocht er destijds ook al weer met “Untermenschen” worden gedaan?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, social media, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Red de wereld, sluit Facebook

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  De technieken zijn verbeterd, vergassen zal niet meer hoeven te gebeuren. Maar dat “Untermenschen” kalt gestellt moeten worden is gebleven.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Qvic zegt:

  Dat linkse virus wordt van zelf een pandemie, als er niets tegen gedaan wordt.

  Like

 3. Trucker zegt:

  Valt me tegen dat u de naam Zuckerberg niet noemt, het is hij die de touwtjes in handen heeft en beslist wie, wat of hoe.
  Misschien bang dat éne J.C.Th.Köhler u als “antisemiet” zal brandmerken net als hij doet met mij –>omdat hij niet bij de les is<–.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dat is het probleem met zgn. “bijdehandjes”. Ik zeg dat er een antisemitisch luchtje aan zit, en ze vertalen dat in dat ik ze antisemiet noem. Hersenloos, wezenloos en moeten dringend een cursus begrijpend lezen volgen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Trucker zegt:

    Lees mijn commentaren zeurkous voor u ook maar een een oordeel velt.
    Zuckerberg is een Judenrat en als u denkt dat ik dat pen om er een antisemitisch luchtje aan te geven weet u niet van de hoed en de rand.
    Was er hier ook ene die mij een nazi heet die drol denkt dat hij ongenaaktbaar is….
    Blogs en fora zit wel eens vervuild met lieden die niet analytisch kunnen lezen en dan maar stupide veronderstellingen maken.
    Who cares… ik niet, in Frankrijk heet ik ze quantié negliable

    Like

 4. Thomasson zegt:

  @bozeoudeman.Hartelijk dank voor uw posting. Toevallig zag ik gisteren op deze website de video van Wetson waarin hij verklaard dat Facebook een Fatwa op zijn leven heeft verklaard. Mark Zuckerberg bewandelt nu een gevaarlijk traject. Zijn arrogantie en het untouchable gevoel hebben van hem een monster gemaakt.

  Like

  • Trucker zegt:

   S C H I T T E R E N D Jan zeer goed gevonden, ‘het is troep die zeven uur in wind stinkt’ zegt een spreekwoord in Vlaanderen.
   Dat gaat zeker op voor die feesboek troep waar de halve wereld aan verslingerd is en er maar op kankeren en de minuut er na terug op feesboek tokkelen
   HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

   Like

 5. FerdinandK zegt:

  Hoe waar..

  Like

 6. De bewustmaking hier haalt weinig uit als het niet gevolgd wordt door het delen van die kennis op verschillende andere plaatsen en het besluit ter navolging niets met Facebook van doen te willen hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s