Donauwörth: Nigeriaanse asielzoeker “verrijkt” autobezitters

 

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Met stuk van boomstam auto´s vernield – € 50.000,- schade

Uit een studie uit het jaar 2018 blijkt dat een meerderheid van de Duitsers de vluchtelingen als verrijking beschouwt. Over de geloofwaardigheid van dit maaksel moet nu echter niet gespeculeerd worden, net zomin als over het IQ van Katrin Göring-Eckhardt (Groenen), die destijds jubelde: “Ons land zal veranderen, en wel drastisch”. Klopt. Beide zaken maken we dagelijks mee en sinds kort ook in de zwembaden. Over uiterlijk een tot twee jaar zal daar het beveiligingspersoneel net zo tot het dagelijks leven behoren als de badmeesters.

PI News (2)

Ook enkele omwonenden in Donauwörth ondervonden afgelopen woensdagochtend hoe ons o zo mooie Duitsland verandert, toen ze vanachter de ramen moesten toekijken hoe een West-Afrikaanse asielzoeker met een dikke knuppel op hun daar geparkeerde auto´s insloeg.

Zo is de vraag te stellen hoe lang de burgers hun auto´s nog op straat kunnen laten staan wanneer het voorbeeld opgang maakt dat nieuwe burgers hun slechte humeur of psychische gevoeligheden op de auto´s van hun weldoeners kunnen uitleven. Zoals we allemaal weten, hebben niet weinig van de immigranten mentale problemen, waarvoor de autochtone bevolking dan het gelag moet betalen.

Dansen op de motorkap

Wat was er gebeurd? Woensdag tegen 08.50 uur had het beveiligingspersoneel van het ankercentrum in Donauwörth de politie gebeld dat er een man in het onderkomen voor het gebouw voor een gebouw tekeerging. Een door een van de buurtbewoners opgenomen video laat zien hoe een 19-jarige Nigeriaanse vluchteling van de ene auto naar de andere wandelt – deels ook op de motorkappen – en willekeurig de voor- en achterruiten inslaat van de voertuigen. Aan onderstaande video zijn de krantenmeldingen en het politiebericht van woensdag toegevoegd:

 

Agenten van het politiedistrict Donauwörth maakten een einde aan de vernielingen en arresteerden de relschopper. De ontstane schade wordt door de politie op ongeveer € 50.000,- geschat. Volgens de eerste informatie is de Nigeriaan niet in Donauwörth ondergebracht, maar komt hij uit een onderkomen in het district Augsburg.

De reden van zijn gedrag kon nog niet vastgesteld worden, omdat hij tijdens zijn arrestatie alleen maar warrige en onsamenhangende informatie gaf. U vermoedt al wat er nu komt: juist, nu bevindt hij zich in het districtsziekenhuis en wordt onderzocht op zijn geestelijke toestand. Als hij daar blijft, gaat dat maandelijks ongeveer € 10.000,- kosten voor de stationaire behandeling. De belastingbetaler betaalt en de bejaarde verzamelt weer statiegeldflessen uit de prullenbakken.

Wie betaalt de schade?

Nu is het de vraag wie de schade moet betalen, want bij de Nigeriaan is gegarandeerd niks te halen. De autobezitters die een allrisk verzekering hebben, kunnen zich gelukkig prijzen. De anderen blijven op de kosten zitten. Dan valt de schade namelijk onder de rubriek “Levensrisico´s in het veranderde Duitsland”.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, Nigeria, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Donauwörth: Nigeriaanse asielzoeker “verrijkt” autobezitters

 1. Bikerman zegt:

  Als het hier de auto’s van de leden van de asielzoekersopvangmafia betreft dan kan ik alleen maar hartelijk om dit filmpje lachen.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Als je ziet dat dit stuk ongedierte auto’s vernielt en op weg is naar jouw auto, grijp je toch je koevoet en sla je die smerige kroeskop toch z’n schedel in.
   Ahrsloch roepen helpt niet.

   Hersens inslaan is natuurlijk niet mogelijk.

   Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  De AfD waarschuwt dan weer op een andere manier tegen de “verrijking”.
  Tevergeefs ? ?, zoals de Heer Wilders in NL.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Zou de z.g.n Nigeriaanse vluchteling dit in Lagos, Nigeria hebben gedaan, dan weet Harry beslist wel hoe ze hem daar zouden hebben aangepakt !
  Ik heb zelf ook zo,n “vaag” vermoeden, komt geen bonnenboekje aan-te-pas……………..

  Geliked door 2 people

 4. Jackholland zegt:

  Wanneer stoppen we nu eens om asielgespuis als normaal denkende en handelende westerse mensen te beschouwen . De overeenkomst met een troep bavianen is toch veel groter ? De bavianen sluiten we op achter de tralies of laten we leven op een apenrots . Dit om roof en plundering van de bavianen te voorkomen. Tevens zijn we het er met z n allen over eens dat het niet goed is om de bavianen uit hun natuurlijke omgeving te halen dus dienen ze terug uitgezet te worden in donker Afrika. Je kunt een baviaan niet als mens behandelen . De baviaan neuqt, vreet , steelt, rooft, vecht, opereert in troepen , en bij de bavianen geldt het recht van de sterkste , de eerste baviaan die werkt moet ik nog tegenkomen . Aan welke bevolkingsgroep doet me dit toch denken? Kan er even niet opkomen wie helpt me?

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Jackholland (13 juli 2019 om 09:10)

   Dames en Heren.

   Ene Charles Darwin heeft een kleine anderhalve eeuw geleden geopperd, dat de mens van de aap zou afstammen. Dat heb ik nooit willen aannemen. Maar zo langzamerhand begin ik er toch wel enig geloof aan te hechten.
   Vroeger moest ik op school leren, dat er in Africa wilde negertjes woonden. Misschien stammen die wilde negertjes wel van de apen af. Zou zo maar kunnen. Ik weet het niet.

   Geliked door 1 persoon

   • Bob Koster zegt:

    @Oeps. Darwin heeft nooit beweerd dat de mens van de aap zou afstammen, alleen dat mensen en apen een gemeenschappelijke voorouder hebben.
    Maar ja, toen bestond de Aarde nog niet volgens de bijbel. Moeilijk, moeilijk.

    Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Voor mijn part gooien ze dat ondankbare en uitvretende tuig van “asielzoekers” gewoon in een dierentuin tussen ECHTE bavianen! En zodra die hun scherpe hoektanden in dat ongedierte zetten hoop ik zelfs dat de bavianen er geen vieze smaak hiervan in de bek houden! Ik HAAT al dat allochtoonse uitschot dat gewoon helemaal niet zielig is!

   Geliked door 2 people

 5. Monalisa zegt:

  Volgens mij had ik hier al een antwoord op gegeven, meteen neer knallen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Mag hopen dat zo’n haatkop eens een grote kerel op zich af ziet komen die bij hem even zijn tandjes uit zijn bek klapt….
  Onze overheden wakkeren alleen maar HAAT tegen buitenlanders aan.. maar dat is waarschijnlijk ook de bedoeling van het geheel…

  Geliked door 3 people

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Dergelijke hoogontwikkelde kansparels zijn dus een aanwinst voor de euroconomie. Daarom gaat de premie voor de autoverzekering flink omhoog en wordt onbetaalbaar duur. De bibberheks hat es nicht gewusst, maar ze zegt dass wir es schaffen werden. De vooruitgang schrijdt gestaag voort. Leve, “de goeie nieuwe tijd”. We zijn hard op weg naar de middeleeuwen.

  Geliked door 2 people

 8. M.A.L. Sion zegt:

  De mentaliteit van deze dader hangt samen met de i.q. Als hij in plaats van een stuk hout een vrachtwagen tot zijn beschikking had gehad en hij zich in een drukke winkelstraat had bevonden was de schade heel anders uitgepakt. Wen er maar aan. Er zijn er nog een flink aantal onderweg.

  Geliked door 5 people

 9. Joshua zegt:

  Jammer dat het de koppen van “ons” politiek correcte schorem niet zijn!

  Geliked door 3 people

 10. Piet Snot zegt:

  En toch denk ik dat wanneer wij zo iets zouden doen, wij niet onderzocht zullen worden.
  Maar keihard worden aangepakt voor grootschalige vandalisme, met een flinke boete waar je je leven mee bezig bent.

  Geliked door 2 people

 11. kampersrene zegt:

  Niet alles is negatief aan de handeling van die Nigeriaanse bosaap….hij verschaft werk aan de auto-sector…het vervangen van nieuwe ruiten het uitblutsen van motorkappen enz….en hij zelft vaart er goed bij , door die opname…goed bed goed menu…nu maar hopen dat hij het verplegend personeel niet verkacht of wild wordt als hij geen bananen krijgt

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Hij is aan het bij klussen voor car-glass.
   Dit is ze inwerk periode van 2 maanden.
   Hij zal wel even laten zien hoe je nieuwe klanten krijgt.

   Like

 12. droevige mof zegt:

  Er is nauwelijks een reclamespot zonder zwarte Afrikanen of in ieder geval mensen met een donkere huidskleur. (postive racial profiling of in incorrect Duits: Quotenneger) Maar als er elke ochtend duizend Afrikanen in het dagelijks leven verschijnen, bijvoorbeeld in een Duits dorp, dan
  mag dit niet gefilmd worden omdat het racistisch geïnterpreteerd kan worden. Maar het werd gefilmd en toont de dimensie van de massale immigratie. De oplossing voor het raadsel: de zwarte mensen zijn op weg naar hun werk. Daar heb ik niets op tegen, de deugdmensjes blijkbaar wel.
  http://www.pi-news.net/2019/07/ashausen-1000-schwarzafrikanische-stroemen-aus-einem-zug/

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   reclame gezien Hollands nieuwe, ? niet 1 blanke in die reclame
   het wordt ons door de strot geduwd, dit is jullie toekomst, wen er maar aan
   Heer W.A in Den-Haag maakt u verder niet uit wat uw onderdanen ( uw onderdanige sukkels) in den lande bijna dagelijks ondervinden, scheldpartijen, middelvinger omhoog, blonde hoer worden genoemd, ga eens vermomd op de markt lopen of in de tram zitten

   Geliked door 3 people

 13. Republikein zegt:

  Kommer en kwel in de Lage Landen!
  Hier een ” leuke” van Steve Brown.

  Like

 14. boorzalf zegt:

  Een filmpje maken hoe de auto’s gesloopt worden? Die hadden we hier gelijk aangepakt zodat hij voor de rest van leven door een ritje alleen maar vloeibaar voedsel kan eten, en ter plekke gelijk gecastreerd.

  Geliked door 1 persoon

 15. guusvelraeds zegt:

  Tja, dat krijg je van al dat racisme. Het is voor een neger ook verdomde lastig iets op te bouwen zonder hulp van blanken. Hij dacht bij zichzelf laat me eens van mijn beste kant zien. Misschien helpt het met de integratie. Veel progressieven die met een vernevelde blik in de wereld kijken zien in deze neger een slachtoffer en geen dader. Dat is jammer want zolang men de neger als slachtoffer ziet zal dit soort gedrag blijven bestaan. Hoop dat alle auto’s eigendom zijn van SPD en Groen volk. Dan is er toch nog gerechtigheid.

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  ‘Messer im Kopf’ (1) realiteit:

  Salzgitter: Mann rammt Frau ein Messer in den Kopf
  Am Freitagabend soll ein Tunesier auf vier Frauen – darunter angeblich eine Mutter und ihre Tochter – brutal mit einem Messer eingestochen haben. Eines seiner Opfer schwebte in Lebensgefahr.

  Nach Informationen der Zeitung soll der mutmaßliche Täter den Angriff beendet haben, weil sein Messer im Kopf einer der Frauen abbrach.

  Like

 17. Jan zegt:

  Salzgitter: Mann rammt Frau ein Messer in den Kopf

  Am Freitagabend soll ein Tunesier auf vier Frauen – darunter angeblich eine Mutter und ihre Tochter – brutal mit einem Messer eingestochen haben. Eines seiner Opfer schwebte in Lebensgefahr.
  ….
  Nach Informationen der Zeitung soll der mutmaßliche Täter den Angriff beendet haben, weil sein Messer im Kopf einer der Frauen abbrach.
  ….
  https://www.journalistenwatch.com/2019/07/16/salzgitter-mann-frau/

  Messer im Kopf
  (https://www.youtube.com/watch?v=UiAIGOBid-o)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s