Kurz countert Maas: “De verdeling van migranten in Europa is mislukt”

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz (OVP) heeft het initiatief van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas (SPD) betreffende de verdeling van migranten afgewezen. “De verdeling van migranten in Europa is mislukt”, deelde Kurz mee.

epoch times

“We discussiëren opnieuw over ideeën uit 2015, waarvan genoeg bewezen is dat ze niet uitvoerbaar zijn.”

Vanuit het oogpunt van Kurz zou er moeten worden uitgegaan van een ander beginsel:

“Het is veelmeer het gebod van het uur om van de gewetenloze smokkelaars hun handelsbasis af te pakken, mensen na hun redding op zee terug te brengen naar hun landen van herkomst of transitlanden en initiatieven te ontplooien voor stabiliteit en economische ontwikkeling in Afrika. We mogen geen valse signalen afgeven en moeten per se verhinderen dat nog meer mensen hun leven op het spel zetten bij de gevaarlijke overtocht over de Middellandse Zee.”

Maas had zaterdag tegen het Redactienetwerk Duitsland gezegd dat hij een “bondgenootschap van behulpzamen” voor een bindend verdeelmechanisme van migranten nodig zou hebben.

“We moeten nu het voortouw nemen met lidstaten die bereid zijn de gevluchte mensen op te nemen – alle anderen blijven uitgenodigd om daar aan deel te nemen”, zei de SPD-politicus.

Duitsland zou bereid zijn om een substantiële bijdrage te leveren en te garanderen altijd een vast contingent migranten over te nemen.

Kurz had vrijdag over de omstreden redding op zee in de Middellandse Zee al gezegd:

“Ik blijf bij mijn koers: de redding uit zeenood mag niet verbonden zijn aan een ticket naar Midden-Europa.”

Migranten zouden naar hun landen van herkomst of naar veilige transitlanden gebracht moeten worden. “Daarmee zouden we ook het businessmodel van de smokkelaars vernietigen, veel mensen zouden als gevolg daarvan op weg gaan naar Libië en we zouden een einde maken aan de verdrinkingen in de Middellandse Zee.”

De ruzie over de verdeling van migranten in de Europese Unie duurt al maanden. Sinds het begin van het jaar zijn er volgens informatie van de International Organisatie voor Migratie (IOM) in de Middellandse Zee minstens 682 migranten om het leven gekomen, 426 op de route van Libië naar Europa.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Kurz countert Maas: “De verdeling van migranten in Europa is mislukt”

 1. Piet Snot zegt:

  Daar zijn wij het hier al jaren over eens.
  “Ik blijf bij mijn koers: de redding uit zeenood mag niet verbonden zijn aan een ticket naar Midden-Europa.”
  Terug sturen dus. Dan is de lol er ook van af om er aan te beginnen.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Ik kan maar niet snappen waar die zwarten het geld vandaan halen om die reizen te betalen .
   Ze hebben normaal GEEN CENT TE MAKKEN IN AFRIKA ! Haast NIEMAND !
   Dat moet ook wel door een of andere instantie of ambassade verstrekt worden .
   Anders bestaat het gewoon niet !
   Ik zou wensen dat die lui bij aankomst eens onderzocht worden hoeveel geld ze nog te makken hebben en hoe ze daar aan komen .

   Dit stinkt als een islamitisch kadaver !

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    En hoe zouden ze dat twee of drie keer kunnen betalen ?
    Blijven die geldschieters dat financieren , dan ?

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Je bent niet goed ingelicht.

    Like

   • Peter zegt:

    Dit stinkt als een islamitisch kadaver !
    Deze geur wil ik niet ruiken daar ik zojuist genoten heb van een eenvoudige voedzame maaltijd,
    Inderdaad, hoe komen die negers aan de poen.
    Niet door werken vermoed ik.
    Wellicht NGO’s ?

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Bedenk eens Harry dat die opvreters hier naartoe komen met een bankkaart waar elke maand geld op gestort word door enerzijds de VN en anderzijds Soros.
    Dan zou je nikkeltje wel moeten vallen.

    Geliked door 1 persoon

   • henk verhoef zegt:

    een lening met Als onderpand –oetkering van de gekke noordeuropese staten en een blanke linkse vrouw die voor je werkt

    Geliked door 2 people

   • Qvic zegt:

    Al dat geld komt indirect van de EU, die dit aan de desbetreffende Duitse hulporganisaties schenken. Die hebben daar de benodigde opvangkampen ingericht en daar worden de macho gespierde goed uitziende sterke Afrikanen er tussen uitgekozen en voorzien van het nieuwste mobieltje en het benodigde geld, om vervolgens naar Europa getransporteerd te worden met behulp van de plaatselijke mensensmokkelaars en NGO schepen. Deze totaal georganiseerde reizen moet de indruk wekken bij de blanke Europese bevolking dat deze Afrikanen vluchtelingen zijn. Nu Italië zand in de raderen van deze geoliede operatie heeft gegooid, ontstaat er een enorm stuwmeer in Libië van Afrikanen die ongeduldig worden. Vergeet niet dat ieder mens elke dag wel eten en drinken moet en daar is de infrastructuur om de aanvoer van al dat voedsel niet toereikend. Dat gaat daar escaleren, als Italië hun havens gesloten houden voor de NGO schepen met hun vracht aan Afrikaanse illegalen. Dat is de redenen dat NGO schepen ook zonder toestemming de havens invaren, om hun vacht toch te kunnen lossen. Zij kunnen niet meer anders, want in Libië zijn de tijdelijke opvangkampen al overvol en is aan alles een tekort ontstaan. Zou het totaal stoppen met die overtochten, dan dreigt er een enorme financiële ramp voor zowel de Duitse hulporganisaties van de NGO schepen en van de plaatselijke mensensmokkelaars. Want ook de opvangkampen worden geëxploreerd door de NGO’s. Dit is hun businessplan van de zogenaamde Duitse hulporganisaties, waar zij elk jaar miljarden aan verdienen. Dit geld wordt direct en indirect door de Europese bevolking zelf betaald, door vrijwillig de hulporganisaties te sponsoren met giften en via de belastingen van hun land.

    Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Kurz heeft gelijk, al dat buitenlandse spul terug naar hun Heimat. Beloftes gedaan in een recent verleden door Frau Angela von Bibberen zijn op grond van de krankzinnigenwet niet langer rechtsgeldig.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Grote klasse van Sebastian Kurz. Ik ben het helemaal met hem eens. Inderdaad een goed idee, om de mensensmokkelbendes de wind uit de zeilen te nemen en hun handelswaar terug te brengen naar waar het vandaan kwam. En de bibberheks hoeft niet te delen. Ze mag de hele handel zelf houden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik kan niet goed zwemmen, zal dus niet snel op een gammele boot stappen. Helemaal niet op open zee, ben je gek! Doe ik dat wel, dan is het mijn eigen schuld als ik verzuip. Als ik ook nog kinderen meeneem en deze verzuipen, dan ben ik een moordenaar van mijn eigen kroost!

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  Je moet het niet eens zo ver laten komen, de boten lek prikken op zee het is maar een paar keer te doen, dan komen ze niet meer. Maar dat lek prikken is niet humaan volgens andeten

  Geliked door 2 people

 6. Heiko Maas is een Kontelikker van Vrouwtje Bibber en verdient eveneens om aangepakt te worden!! Stück Scheiße!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Heiko Maas heeft blijkbaar een bepaald gezegde van Jezus Christus niet helemaal goed begrepen daar deze ooit verkondigde, toen hij ter dood was veroordeeld, dat men zijn vijanden moest gaan liefhebben en vergeven!
   Links staat er al tientallen jaren om bekend dat zij al hun werkelijke vijanden (waaronder thans de islam en zelfs de nazi’s in het verleden!) tot hun vrienden willen maken en hun echte vrienden (het gewone volk) tot hun vijanden en daarbij is links vaak ook nog erg atheïstisch ingesteld! Dat waren tenslotte ook hele goede redenen waardoor 30 jaar geleden het gehate communisme in Oost-Europa en de USSR was ingestort!

   Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Het is allemaal heel simpel. Als je de gratis en levenslange voedertrog weghaalt zullen de gelukszoekers een ander gebied opzoeken waar de voedertroggen wel nog aanwezig zijn. Zijn de voedertroggen overal verdwenen zullen ze niet meer vertrekken vanuit hun thuislanden maar daar proberen hun magen gevuld en hun behoeften ingevuld te krijgen. De Europese mafketels ter linkerzijde hebben hun armen wijd opengespreid en om het hardst geroepen welkom. Als je dat doet moet je niet raar opkijken dat het land overspoeld wordt met kansloze mensen. Kansloos in Europa en wellicht niet geheel kansloos als ze thuis gebleven waren. In deze laatste zin zit het grote schandaal en de echte mensenverachting. Een mensenverachting zoals je die alleen kunt waarnemen bij links angehauchten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  En dan in de Volkskrant.
  Daar zijn ze zo te zien ook langzaamaan een beetje Merkelmoe te worden.

  De overschatte kanselier: waarom Merkel pas in blessuretijd door mand valt
  Er is weinig over van de glans van Angela Merkel in haar nadagen als Duitse bondskanselier. Het wereldwijde applaus is verstomd. Zo verdiend was al die lof ook niet, betoogt Hans Wansink.

  Ze was ‘Person of the Year 2015’ van Time Magazine. Een jaar later typeerde The New York Times haar als ‘de laatste verdedigster van het Vrije Westen’. Het applaus voor Angela Merkel op het partijcongres van de CDU op 6 december 2016 in Essen hield elf minuten aan. Te midden van heethoofden als Trump en Erdogan en brekebenen als Cameron, Hollande en May, klampte het Westen zich vast aan de behoedzame bondskanselier.

  Advertentie Albert Heijn
  Waarom overgebleven eten absoluut niet afgeschreven is
  advertentie
  Maar waarop is al die lof eigenlijk gebaseerd? Toen Merkel in 2005 kanselier werd, groeide de Duitse economie met meer dan 3 procent, na de kredietcrisis met 1,5 procent. Maar volgens een recent rapport van de Bertelsmann Stiftung zal de economie van Duitsland tot 2035 met slechts 0,6 procent groeien. In het oosten en in Saarland is zelfs sprake van krimp. Duitsland loopt achter met digitalisering en kampt met een tekort aan gekwalificeerde arbeidskrachten.

  De één miljoen vluchtelingen die Merkel in de herfst van 2015 binnenliet, drukken elk jaar voor 23 miljard op de Duitse verzorgingsstaat. De meesten zijn kansloos op de arbeidsmarkt. De euforische stemming over het ‘Wir schaffen das’ sloeg in Duitsland dan ook vrij snel om in een sfeer van Merkelmoeheid: ‘Lethargokratie’, in de woorden van journalist Ferdinand Knauss, auteur van Merkel am Ende. ‘Als de CDU een man of vrouw als Sebastian Kurz (de jonge en onversneden rechtse Oostenrijkse kanselier, red.) in haar rijen had gehad’, schrijft Knauss, ‘dan was het met Merkel allang voorbij geweest.’

  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/de-overschatte-kanselier-waarom-merkel-pas-in-blessuretijd-door-mand-valt~b5c60fa6/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=twitter&referer=https%3A%2F%2Ffenixx.org%2F2019%2F07%2F13%2Fde-overschatte-kanselier-waarom-merkel-pas-in-blessuretijd-door-mand-valt%2F

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Plus dat al die afrikanen dan ook niet meer die tocht naar Libie ondernemen en vervolgens in kampen terecht komen. Waar ze volgens Amnesty zeer slecht behandeld worden. Als ze weten dat ze niet meer opgepikt worden blijven ze ook uit Libie weg en word het de hoogste tijd dat ze Afrika op gaan bouwen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Dijkstra zegt:

  De migranten zelf willen ook niet verdeeld worden over Roemenie of Estland. Ze willen naar de landen waar de geldbomen het hoogst groeien, zoals Duitsland en Zweden.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   En zo zit dat Dijkstra.
   Precies zoals je zegt.
   Al dat tuig komt naar Noordwest en West Europa omdat het sociale vangnet hier heel goed geregeld is.
   En daar duiken ze met vol gewicht op.
   Niet alleen de Afrikanen maar ook de caribiers Surinamers.
   Ik heb mijn hele leven in de bouwwereld gewerkt waar het aanpoten was en de enige allochtonen die Ik daar tegen kwam waren indo’s en molukkers

   Geliked door 2 people

  • En waar de “politici”, of wat daar voor doorgaat, onnozel en wereldvreemd zijn!!

   Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  Als zelfs vanuit het Vaticaan, de ‘intocht’ van koppensnellers. ‘ wordt ‘gepromoot’ ’. )bij wijze van spreken) dan is dat toch een teken, dat zoiets tot ‘ in de puntjes’ is uitgedacht! vooral met in het vooruitzicht, (uitgekiend door JEZUÏETEN) , ‘, DE. NIEUWE. WERELDORDE’. waarin waarschijnlijk ingecalculeerd is de. MASSALE. LEEGLOOP. VAN. BODEMRIJKDOM. A F R I K A,,, DAN rest nu gewoon nog. het. op. gang. brengen van. Irritaties, met. als. gevolg. een. kernwapen( aanval/ oorlog, waarin. ‘ alle. OVERTOLLIGEN. vernietigd. worden….Men heeft het wel over het Kalergi- plan, als dooddoener, ( was dat niet individueel,?)
  (. als men goed erover nadenkt, en bepaalde uitdrukkingen ‘begrijpt’! dan is men nu AL begonnen om …’ OUDEREN’. te bewegen om. NA. TE. DENKEN. OVER. HET. NOG. TE. VERWACHTEN. ‘TIJDSVERLOOP’!!!! voor. zichzelve!!!………………….<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<

  Like

 12. Peter zegt:

  Ik verheug me op de dag dat Merkel zich voor een aardse rechter moet verantwoorden !
  Een humane gevangenisstraf zou geen gek idee zijn.
  Met natuurlijk verplichte deelname aan de arbeid.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Peter, Merkel is al, gelijk naar Juncker, zichzelf al de vernieling in aan het helpen omdat al die problemen haar boven het hoofd zijn gegroeid en daarom heb ik beslist GEEN medelijden meer met haar!

   Like

 13. Hoezo verdelen is mislukt?

  Ze verdelen en vermenigvuldigen zichzelf als kakkerlakken over Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s