ISIS-vrouwen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op ISIS-vrouwen . . .

 1. Lise zegt:

  Ik zie geen vrouw.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  In Zwolle was een schietpartij vanavond las ik. Kennelijk hebben steeds meer mensen wapens als pistolen.

  Like

 3. Jan zegt:

  Als al die 2e wereldoorlog kampwijven zoals Irma Grese, Ilse Koch nu nog zouden leven kregen zij van socialisten excuses aangeboden, net als de Hitlerjugend.

  Die isis-wijven en kinderen liquideren en zand er over.

  Reken er maar op dat zij teruggehaald worden. Iedere dag in het Hoernaal wordt dit onderwerp weer naar voren gehaald en vervolgens nog eens daarna. Een ‘advocaat’ die met die tenten praat en hen voorgekauwde zinnen laat zeggen, dat zij niks deden. Vervolgens weer linkse politici als volksverrader Lilianne Ploumen die hen hier wil hebben want de wijven waren misleid en de kinderen slachtoffer.

  Opruimen in Syrie en zand er over (ook over Ploumen)

  Geliked door 3 people

 4. ruud beijer zegt:

  Wedden dat ze allemaal naar Nederland komen?Ze zijn tenslotte zielig. Nederlanders houden van zielig .Daarom zijn de asielparasieten allemaal van harte welkom. Kom er maar in!!

  Geliked door 2 people

 5. henk verhoef zegt:

  zouden ze dan alnog besneden worden dat moet dan toch wel he
  dat staat ploumen en zo ook voor

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Die isis.vrouwen in irak laten berechten en de doodstraf uitvoeren, alszo ok met hun kinderen. De laffe haagse klotzakken naaien ons weer een oor aan door dat gespuis terug te halen. Oorlog is geen spelletje maar dodelijke ernst. Dat schijnen de haagse landverraders nog steeds niet beseffen

  Like

 7. Ruud zegt:

  Het grootst mogelijke schorem. Dreig ze met 50 jaren gevangenisstraf en je ziet er geen enkele van terug hier. Het zijn moordenaars van het zuiverste soort.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Gisteren verscheen een artikel in DDS over ISIS vrouwen die Oh! zo graag weer naar Nederland en België willen terugkeren. https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/nieuwsuur-aan-het-deugen-zieligheidsverhaal-over-is-vrouwen/
  Zij hebben moeite te begrijpen waarom mensen ze zo wantrouwen? Zij hebben niets misdaan? Hen taak was voor man en kinderen te zorgen. Waarom zijn de mensen zo bang van hun onschuldige kinderen? Dan komt de argumentatie: als de kinderen verder in deze kampen zouden leven, dan wordt het soldaatbeeld voor ze heel normaal (alsof dat nu niet het geval is?). DDS heeft een goede beschrijving: “Uit de reportage van Nieuwsuur werd duidelijk dat IS-vrouwen met hun kinderen door middel van een Nederlandse advocaat proberen weg te komen uit Koerdische kampen. Nieuwsuur schuwde het niet om wat emotioneel terreur te gebruiken om onze harten te laten smelten en toch overstag te gaan”. Dat is 100% waar. Te beginnen met de vraag: waarom worden deze vrouwen Nederlands of Belgisch genoemd? Het eerste wat opvalt, is de wijze waarop zij Nederlands spreken; met duidelijk hoorbaar Marokkaans of Arabisch accent. Dat betekent dat de vrouwen zijn geen Nederlands of Vlaams van oorsprong. Als houders van twee nationaliteiten, moet Marokko of andere Arabisch/islamitisch land met ze bemoeien. Zij en hun kinderen hebben hier niets te zoeken.
  Om de ISIS vrouwen een menselijk gezicht te geven, werd door advocaat André Seebregts en NPO een opzichtige tactiek gebruikt. Een van de vrouwen hield in haar handen een rood katje en zei: “Dit is mijn huisgenoot”. Voor kattenliefhebbers, (half Nederland) komt overduidelijk een nepbeeld naar voren. Het katje ziet er goed gevoed en perfect verzorgd uit. Net als een doorsnee Nederlandse kat. Het is een beetje vreemd een perfect verzorgd katje te vinden in een Koerdische vluchtelingenkamp waar eten zeer schaars is, en kinderen lijden aan ondervoeding? Het is duidelijk dat het katje is expres gebracht als object van emotioneel terreur. MAAR WIJ TRAPPEN ER NIET IN.

  Like

 9. Ik vertrouw geen enkele moslim en zeker geen die in deze spookgewaden lopen.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  @Jan. Kennelijk wemelde het ook in de laatste maanden van de Tweede-Wereldoorlog van de Gutmenschen (Niet bij de Russen). Het is bijv. niet duidelijk waarom hadden De Canadese Regina Rifles de soldaten van de 12. SS Panzer Divisie Hitler-Jugend niet om zeep gebracht als vergelding voor de moord op Canadese krijgsgevangenen van hun bataljon. Al waren de SS’ers jongens van 15 16 jaar oud, ze waren fanatiek en vooral moordlustig. Doch is er een groot verschil tussen de leden van de NSDAP en de Hitler-Jugend en de ISIS wijven met hun kinderen. Na de dood van de Führer, viel ook het nazisme in diggelen. Hitler was dood en het was voorbij. Duitsland nam een andere koers en begon direct met de wederopbouw. Wij zijn nu 74 jaar later en Duitsland is een politiek stabiel land. Bij ISIS en islam zal dat nooit gebeuren. De Führer was een monster van vlees en bloed en ging dood. Zijn equivalent monster Allah is onsterfelijk. Zijn pathologische wetten iedereen te vermoorden die hem afwijst, blijven zolang de islam bestaat. Het enige manier de Allah kult van dood en verderf af te weren, is zijn bendeleden niet op onze grondgebied toe te laten.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Beetje laat er lopen hier al honderden,of duizenden
   Ik zie er steeds meer
   We kunnen roepen wat we willen maar zo lang o.a heer Rutte ze graag in Nederland wil zal het niet stoppen

   Like

 11. verwardeman zegt:

  Alle vrouwtjes en kindjes- zogenaamd- naar hier halen met een ouwe pasagiersschuit,
  naar midden van Atantische oceaan varen,
  met marineschip bemanning van boord halen,
  schuit torpederen en het hele kankergezwel laten verzuipen,
  probleem opgelost.

  Like

 12. Annie zegt:

  Laat zij daar lekker…blijven
  Zij hebben daar zelf voor gekozen.

  Like

 13. Jan zegt:

  ISIL is building a new caliphate from inside a Syrian refugee camp, and the West has no plan to combat it

  Josh Rogin: ISIL women run a morality police inside the camp, enforcing sharia law and even conducting brutal executions, officials say

  ….
  https://nationalpost.com/news/world/isil-is-building-a-new-caliphate-from-inside-a-syrian-refugee-camp-and-the-west-has-no-plan-to-combat-it

  Like

 14. Jan zegt:

  Katie Hopkins:
  How the hell have 25 brides of ISIS managed to have 60 kids whilst living in ‘horrendous’ conditions in a Syrian camp? And WHY the hell are these kids now the responsibility of the British taxpayer?

  Video
  https://tinyurl.com/uahkctx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s