Koning benoemt nieuwe Persoonlijk Adviseur

Screenshot_14

Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking met ingang van 15 augustus 2019 drs. H. (Hassan) Outaklla (foto) benoemd tot Persoonlijk Adviseur van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima.

De heer Outaklla volgt in deze functie ir. A.T. (Bram) Gille MPA op, die per 18 februari 2019 is gestart als plaatsvervangend Algemeen Secretaris van Zijne Majesteit de Koning.

De heer Outaklla (1983) studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie werkte hij ruim vier jaar als Management Consultant bij KPMG. Sinds 2011 vervulde hij diverse functies bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), waar hij tot voor kort als Senior Beleidsadviseur verantwoordelijk was voor de coördinatie van de politiek-strategische Public Affairs-activiteiten van de AFM.

RVD, nr. 162

drs. H. (Hassan) Outaklla:

Moskee en integratie: een verkennend onderzoek naar de rol van de moskee in het integratieproces van Amsterdamse jongens van Marokkaanse komaf Doctoraalscriptie Politicologie, specialisatie Bestuur en Beleid

Bron:
https://jowitteroosblog.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Marokkanen, Marokko, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

73 reacties op Koning benoemt nieuwe Persoonlijk Adviseur

 1. Pietersen zegt:

  Het is voor W.Alexander altijd handig om een financiële adviseur achter de hand te hebben op accountancy niveau die hem kan helpen zijn centjes veilig te stellen.
  Mooi meegenomen, en waarschijnlijk ook daarop geselecteerd, is het kleurtje en islamitische achtergrond van de adviseur ; straalt goed af op de islamitische bezetters in ons land. Geeft een soort van verbindende kwaliteit (als je van kwaliteit mag spreken) aan de allochtoon : hij is een van jullie, jullie allochtonen kunnen het maken.

  Maar serieus, ik ga die scriptie natuurlijk niet lezen, ook de conclusie niet, alleen al om het simpele feit dat moskee en integratie 2 tegenpolen zijn.
  Mocht er nog iemand zijn die wel die scriptie gaat lezen en tot de overtuiging is gekomen dat moskeeën islamitische jongeren daadwerkelijk helpen met integratie en de integratie van harte ondersteunen en bevorderen, dan lees ik het wel op deze site, maar ik denk dat het oorverdovend stil blijft.

  Geliked door 8 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Pietersen, ik heb die scriptie tot halverwege gelezen en ben er toen mee opgehouden. Mijn eerste conclusie is dat dit manneke vindt dat de Nederlanders meer moeten doen om de volledige integratie van Marokkanen in nederland te doen slagen. Hij gaat voorbij aan het gegeven dat de islam en vrije, zelfdenkende mensen ,niet bij elkaar horen. Islam is volledige, kritiekloze onderwerping aan de islam. Hij vindt ook dat de moskee een grotere maatschappelijke impact moeten hebben, ter verheffing van de moslims. Daarbij gaat hij gemakshalve voorbij aan de scheiding van kerk en staat in nederland. Met zo’n figuur omringt zich onze koning. Het gaat hiermee volgens mij volledig de verkeerde kant op met nederland.

   Geliked door 3 people

   • Pietersen zegt:

    Da’s waar ook…zij zijn zielig want wij helpen hen te weinig. Haha, originele conclusie.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    scherpschutter1943 (15 juli 2019 om 12:25)

    Dames en Heren.

    Vanuit het standpunt van de Marokkaanse immigranten betekent integreren, dat de autochtone Nederlanders zich moeten aanpassen aan de Marokkaanse koeltoer, halal moet eten en doen, zich moeten bekeren tot de islam, de sharia moeten invoeren en alle vrouwen zich moeten laten dichtnaaien en zich in een boerka moeten hullen.

    Like

   • koddebeier zegt:

    Landverraad pur sang !

    Geliked door 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima
  is wel een mondvol, kan het niet korter bv koning Pils en zijn Argentijnse freule.

  Geliked door 4 people

 3. Cathja zegt:

  Waren er geen adviseurs van Hollandse bodem beschikbaar?

  Geliked door 6 people

  • Blaffertje zegt:

   Zeer waarschijnlijk wel, maar je moet als koning goede sier maken hè.
   Je moet laten blijken dat je als Nederlander het goed voor hebt met onze nieuwe Nederlanders en dan zo’n kut Marokkaan in dienst nemen.

   Mensen we zijn reddeloos verloren.

   Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   In het izzlammitische wespennest dat Nederland is, zal hij iemand nodig hebben om hem te behoeden voor schandalen? Heeft hij trouwens maar 1 adviseur of meerdere?

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Natuurlijk maar dat zijn allemaal afstammelingen van slavendrijvers.

   Like

 4. Marc zegt:

  Ik wil een REPUBLIEK!

  Geliked door 9 people

 5. Eppo zegt:

  Nou daar heeft die een goeie aan .
  Paard van Troje noemen ze zo iets .
  Nog een tijdje en dan worden die Oranjes ook gewipt van de troon door die zelf binnen gehaalde Murkenmeuk

  Geliked door 9 people

 6. Daan Kranenburg zegt:

  Kon die koning geen autochtone (grefo)Nederlander vinden i.p.v. een moslim?

  Geliked door 5 people

 7. Mario Schettini zegt:

  ik wist dat WA geen ruggengraat had en qua intelligentie niet al te hoog scoorde. maar dat de inteelt zo had toegeslagen, dat is mij volkomen ontgaan. nu begrijp ik ook waarom hij met zijn achter, achter, achter, achternicht in het huwelijk is getreden. wat een afgang, alsof er geen van
  oorsprong Nederlander/se deze functie had kunnen vervullen. het is echt een kleinzoon van een boerendochter uit Baarn.

  Geliked door 3 people

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Hopelijk is dit een flauwe grap.

  Geliked door 2 people

 9. Tuurlijk, kon je vergif op innemen. Snap ook wel dat dit gebeurd. De Kaaskoppen hebben immers STILZWIJGEND voor de islam gekozen! Moeten de prinsessen straks ook met een mohammedaan thuiskomen?? Ga er maar vanuit dat dit Willem en Max is opgedrongen van “hogerhand”!! Alles wordt uit de kast getrokken om de ingeslagen weg van de VERRIJKING / OMVOLKING tot een suck6 te maken! Dat ONS voor dit PROJECT al zo’n 500 M I L J A R D is afgejat, daar kraait geen Minkukel naar! Om de 10.00oen slachtoffers evenmin! NSB’ers anno 2019!

  Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   “Moeten de prinsessen straks ook met een mohammedaan thuiskomen?? ”
   Dat zou ik geweldig vinden.
   Dan zou ik die zure zult kop van hem wel een willen zien, want dat is ongetwijfeld niet de bedoeling.
   Die cultuurmenging is alleen bedoelt voor het volk, niet voor hen, wat denk je wel niet.
   Zij vinden het prima dat er scheepsladingen binnen komen van deze cultuurverrijkers maar zelf willen ze er niets mee te maken hebben, want dat is bah.
   Tot dusver staat de teller al weer op ruim 30.000 gelukzoekers die hun zaadjes willen verspreiden en niets bijdragen maar ons wel in de armoede storten.

   Geliked door 1 persoon

 10. Lise zegt:

  Vertrouw nooit een moslim.

  Geliked door 6 people

  • henk verhoef zegt:

   naast moslims heb ik geen vertrouwen in enig geloof
   Net of die gristelijke of katholieke veel andere regels hebben
   is toch ook vrouwen zijn broedmachines en HUN god is de grootste en wat moorden en zo betrefd– weet niet wie de meeste omzeep brengt/bracht
   en mos;lim trouwen jonge meisjes maar gristelijke/katholieke verkrachten /misbruiken jongetjes en stelen doen alle gelovigen net als de niet gelovige

   dus vertrouw geen mosl;im moet zijn vertrouw GEEN EEN gelovige
   ze zijn allemaal in en in verrot en zonder uitzondering ( als je uitzondering bent geloof je niet)

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Alé volgens u is de islam een religie, ik peins echt dat u van Mars komt, MAAR troost u u bent niet de enige (die van Mars) terugkomt er op deze blog wel meer 🙂 🙂 🙂

    Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   En vertrouw vooral GEEN linkse lapzwansen die zichzelf al jaren gewoon verkopen aan de akelige islam!

   Like

 11. Dr. Heinz zegt:

  Is dit een signaal aan de Nederlandse bevolking??

  Geliked door 2 people

 12. Yvonne zegt:

  ?? Laat dochter Amalia als ze wat ouder is met hem trouwen ,toch leuk tzt koning Hassan O,
  Of prins, waarom wordt een man geen koning als hij een koningin trouwt en madam Máxima is wel koningin

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Yvonne, Maxima heeft geen recht op de titel als koningin. Ze vond zich als echtgenote van de koning belangrijker dan haar schoonzusjes die gewoon prinses zijn. Middels een hoop stampij heeft ze deze titel dus afgedwongen.

   Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Yvonne zegt:
   14 juli 2019 om 20:34:

   “Of prins, waarom wordt een man geen koning als hij een koningin trouwt en madam Máxima is wel koningin.”

   Heeft te maken met de bloedlijn. Maxima is alleen maar koningin in naam. Als W.A. de pijp uitgaat wordt ze prinses Maxima en Constantijn wordt koning (als hij dat wil tenminste).
   Als Amalia oud genoeg is om koningin te worden dan wordt zij dat uiteraard. Maar dan zal W.A. nog wel tijdje moeten blijven leven.

   Kijk naar het Belgisch koningshuis toen Boudewijn de pijp uitging: z’n broer Albert werd koning omdat Boudewijn en Fabiola geen kinderen hadden. Fabiola werd prinses.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Yvonne.
   Dat “als ze wat ouder is…” begrijp ik niet helemaal.
   Ze is toch zelfs 2 X negen jaar geweest en wordt al als overjarig beschouwd door die olienotenkop met z’n “Oilaugen…!”

   Het is niet anders.
   Wen er maar aan.

   Geliked door 1 persoon

 13. Hendrik M. zegt:

  Koning en koningin zijn op bezoek geweest bij de paus en dat pedofiele netwerk afgekeurd.
  Toch, waarde koning en koningin, is het christen zijn op protestantse grondslag, verre te prefereren boven de dwang der islam doctrine.Tja, koning en koningin, u bent zich bewust van uwer onvolkomenheden en wilt zich dus laten adviseren, mijn gratis advies: laat dit geen moslim zijn!

  Geliked door 1 persoon

 14. Vandaag in het Verotte Landje van Willem en Max! Waar elke dag wel een mesincident plaatsvindt. Hadden we lang geleden amper last van.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/automobilist-gestoken-in-breda-verdachte-klemgereden/ar-AAEjs5p?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 15. Meine zegt:

  Zoals net al gezegd, doe maar een Republiek !
  Als de Ambergjes nu enige bescheidenheid zouden…. Maar nee ze gaan volledig mee met de PC-meute. Wilhelmina was een kind van de Ranitz, en niet in staat een gezond kind ter wereld te brengen dankzij SOA’s van Prins Hendrik. Juliana was een willekeurig burgerkind.

  Geliked door 2 people

 16. D5nn1z zegt:

  Das lef hebben een %$#^%$ op je centjes laten passen…..

  Geliked door 2 people

 17. Rensk. zegt:

  Moet ik direct denken aan koningin Victoria, die twee indiaase moslims in vertrouwen had genomen en aangesteld als persoonlijke adviseurs. In de film komen die twee er nog romantisch af hoorde ik (kijk nooit naar de films en lees liever het boek) Maar door de schrijver onderzochte archieven bleek dat ze een achterbakse dief in huis gehaald had.Een dief (met zn helper) die haar met complimenten de hemel in prees en zo haar vertrouwen heeft gewonnen. Een dief die ook staatsgeheimen door had verkocht. Het kan verkeren.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Victoria & Abdul: The True Story of the Queen’s Closest Confidant Paperback –

   Like

   • Rensk. zegt:

    Bovenstaand boek heb ik niet gelezen. Ik heb het boek van Julia Baird gelezen. Zij kreeg toestemming in de archieven te neuzen. Hoewel ze jammer genoeg niet alles heeft kunnen terughalen, want de jongste dochter van deze koningin Brigitte heeft sommige bladzijden uit het dagboek van de koningin vernietigd.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dat over die kwestie van Victoria en de “Munshi”, haar servant nog boeken geschreven konden worden komt omdat in de 50′-er jaren in Pakistan een dagboek van die bediende werd gevonden dat door een familie-lid van de overleden bediende was meegenomen na de “Partition” of India.
    Na de dood van Victoria gaf haar opvolger, Edward VII opdracht om alle brieven, dagboeken foto’s etc, etc van de Munshi en zijn moeder te vernietigen.
    Zijn moeder, Queen Victoria lag nog niet onder de groene zoden of de één na oudste zoon van Victoria liet het huis van die bediende overvallen en eiste alle documenten die maar iets te maken hadden van de relatie van Victoria en de bediende.
    Maar of dat later in NL gaat gebeuren ??., dat is tenslotte een M/M verhouding en die van Victoria was V/M.
    Ze verbleef zelfs weleens alleen samen met haar geliefde bediende op een of ander klein kasteeltje aan een meer in Scotland.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Klopt helemaal.
    Victoria was zo Victoriaans dat ze nog nooit echt geneukt had natuurlijk.
    Abdul maakte haar later belachelijk door in zijn brieven aan zijn familie te schrijven dat ze persé haar korset wilde aanhouden.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Dat weet ik niet ! en de tijd van de hoepelrokken was voorbij. Die vrouwen hadden toen zo’n klein kussentje achterop heur “Derrière” zodat ’t achterwerk wat groter leek.
    Die Abdul Karim had trouwens een geslachtsziekte en heeft geen nakomelingen nagelaten.
    Dus in ’t Engelse keuningshuis zijn geen sporen van Pakis te bekennen.
    Trouwens die hadden ’t nooit overleefd. Dat zij met een Kleurling omging was al een héél groot schandaal

    Like

 18. Cleo zegt:

  Ongetwijfeld is dit op voorstel van de ‘Weg-met-ons’-politiek-correcte ambtelijke kontkruipers van Wimlex, omdat de geschiedenis heeft uitgewezen dat je als staatshoofd maar beter opportunistisch kunt voorsorteren op acceptatie van een toekomstige meerderheid van je onderdanen.
  Vandaar ook dat hielenlikken door Wimlex met zijn ‘Fijne iftar’…🤮

  Geliked door 3 people

 19. Rensk. zegt:

  nb marokkaanse gezichten vind ik oerlelijk. Kan niet zeggen waarom. Heb ik altijd al gehad. Zelfde heb ik bij het Somalische volk. Ze hebben heel vaak een arrogante blik over hun gezicht waar ik vies van ben.

  Geliked door 5 people

 20. Ruud zegt:

  Er zullen wel geen andere kandidaten geweest zijn denk ik.

  Like

 21. Het is een feit dat de islam en moskee doorgedrukt moet en zal worden hier in Nederland en Europa, ongelooflijk! Niet gek dat de Koning dan een islamitische en dubbel loyale ( NL en Marok) adviseur ( zijn rechterhand) krijgt voorgeschoteld………………. artikel 41: “De Koning richt, met inachtneming van het openbaar belang, zijn Huis in.” Hierdoor is de Dienst van het Koninklijk Huis, voor zover nodig, onder de ministeriële verantwoordelijkheid gebracht. We weten immers allemaal dat onze ‘democratie’ is ondergebracht bij de EU…………………

  Geliked door 3 people

 22. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De koning geeft met deze benoeming precies aan, hoe politiek correct hij is. Hij geeft hiermee heel precies aan welke belangen hij dient. Zijn dit de belangen van het Koninkrijk de Nederlanden, of van het Nederlandse volk, of zijn dit de belangen van de satanische sekte van het “Alziend oog” ??? Heeft de koning reeds zijn land en zijn monarchie verraden ???

  Ten tijde van zijn inhuldiging heb ik een paranormale voorspelling gelezen (ik weet helaas niet meer waar en van wie) die aangaf, dat Willem-Alexander de laatste koning van Nederland zou zijn. Zoals hij zich nu manifesteert, lijkt het erop, dat hij zijn dynastieke belangen reeds ondergeschikt stelt aan de belangen van de Nieuwe WereldOrde. Het zou mij nu niet meer verwonderen, als zou blijken dat de Nederlandse monarchie reeds op zijn laatste benen loopt en dat een en ander reeds veel verder gevorderd is, dan wij beseffen. Misschien bedoelde Maxima juist dàt wel met haar gevleugelde uitspraak over de Nederlandse identiteit. Als onze identiteit inderdaad wordt opgelost in de waanzin van het satanische globalisme, rest ons nog slechts de bijrol van een kleine onbeduidende provincie en slavernij in het grote satanische wereldrijk. Bepaaldelijk geen prettig vooruitzicht !!!

  https://www.koninklijkhuis.nl/documenten/toespraken/2007/09/24/toespraak-van-prinses-maxima-24-september-2007

  Geliked door 3 people

 23. guusvelraeds zegt:

  Waarschijnlijk gekozen op basis van diversiteit en huidskleur. De volgende die aangenomen wordt is een omgebouwde neger die afgestudeerd is in genderwetenschap met de doctoraal scriptie, hoe klimaat verandering kan bijdragen tot geslachtsverandering.

  Geliked door 7 people

 24. Daan Kranenburg zegt:

  Joannes den Hollander (20.28h) ik denk niet dat dit een flauwe grap is maar de werkelijkheid. Wat u vreemd zou moeten vinden, is dat geen enkele andere media hier melding van maakt!

  Geliked door 3 people

 25. Republikein zegt:

  Van het padje.

  Geliked door 7 people

 26. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat zitten we hier in godsnaam te lullen over een adviseur die hij aan stelt
  Hij doet dat omdat dat kan en omdat die adviseur betaald word uit belasting geld.
  Het zou beter zijn om die hele profiteursbende aan de kaak te stellen en hopen dat we een iets bredere discussie op gaan kunnen brengen.
  Dat die adviseur een marrokaan is zou totaal niet een item moeten zijn.
  Het item zou moeten zijn wie betaald die hoerenzooi

  Geliked door 2 people

 27. bedonderde burger zegt:

  Hoeveel westerlingen als persoonlijk adviseur zullen die kroonprins in Mekka en koning Hasan in Marokko hebben?

  Geliked door 2 people

 28. Alex Delarge zegt:

  Het kan dus nog gekker. Er zijn helemaal geen grenzen meer

  Geliked door 1 persoon

 29. Hovawart zegt:

  De corruptie viert straks hoogverraad in dit land.

  Geliked door 2 people

 30. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Krijgt ie een dienstscooter van W.A?

  Geliked door 2 people

 31. Jan zegt:

  Isis zit nu dus in zijn paleisje. Beetje dom.

  Geliked door 5 people

 32. kampersrene zegt:

  Inderdaad zijne hoogheid is geen beetje….dom…..maar dom ….na zes jaar geschiedenis heeft hij nog altijd niet begrepen waar islam voor staat ….anders had hij nooit een Hassan als adviseur benoemd…waren er dan geen Henken of Nederlanders die gestudeerd hebben en waar die Hassan een punt kan aan zuigen

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   de adviseur rapporteert alles aan de koning van Marokko. hoever een land kan zinken, bewijst de koning met de aanstelling van deze “adviseur”. Voor Hassan, als goede moslim, wordt door de imam van zijn moskee, dispensatie verleend voor de doodzonde dat hij in dienst is van een christenhond, want ja, het doel heiligt de middelen zolang dat nodig is en de moslims er denken voordeel van te hebben.

   Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ kampersrene (15 juli 2019 om 06:21)

   Dames en Heren.

   Helaas zijn Henk en Ingrid ook niet van de slimste. Ze staan met spandoeken: “Vluchtelingen WELKOM”. Ze demonstreren tegen de door de mensen veroorzaakte klimaatverandering. Ze gaan op iftar. Ze stemmen op Groen-Links. Ze willen meer PVDA. Ze zijn tegen Zwarte Piet. Ze brengen de kinderen met de bakfiets naar school. Ze geloven, dat de Islam een godsdienst van vrede is. Ze weten niet beter. Ze zijn een klein beetje veel geïndoctrineerd.

   Geliked door 1 persoon

 33. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/eerste-allochtone-chef-in-top-nationale-politie~ab9d5c66/

  Eerste allochtone chef in top Nationale Politie

  Martin Sitalsing (57) wordt de nieuwe baas van de politie in Midden-Nederland. De geboren Surinamer wordt binnen de Nationale Politie de eerste eenheidschef met een migratieachtergrond. Dat bevestigen bronnen rond de Utrechtse politie.

  Like

 34. F1802 zegt:

  Zou het zelf nooit gedaan hebben, maar goed. We zullen zien waar het eindigt………….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s