Lufthansa: Klimaatacties Greta Thunberg hebben geen invloed op luchtvaart

Screenshot_9

Vliegmaatschappij verwacht dit jaar meer passagiers dan vorig jaar

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa verwacht dit jaar 4% meer passagiers dan vorig jaar. Volgens Lufthansa-baas Carsten Spohr is er geen sprake van dat de klimaatacties van de Zweedse activiste Greta Thunberg (foto) de luchtvaart beperken.

Post online

“We zien geen terughoudendheid, zelfs het tegenovergestelde”, zei Spohr in een interview met de Neue Zürcher Zeitung. “De discussie over de klimaatverandering leidt niet tot terughoudendheid. Mensen willen vliegen.”

Volgens Spohr wordt de reputatie van de luchtvaart verpest door prijsvechters die voor een appel en een ei tickets aanbieden. “Zij maken onze sector tot mikpunt van kritiek en verstoppen het luchtruim, omdat een kunstmatige vraag wordt gestimuleerd die niet zou bestaan als er realistische prijzen zouden bestaan.”

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, klimaat, klimaatfascisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Lufthansa: Klimaatacties Greta Thunberg hebben geen invloed op luchtvaart

 1. Cathja zegt:

  Als ik wil vliegen dan ga ik vliegen, en laat me niet weerhouden door luchtfietserij en onnozele beweringen van gekke Greta.

  Ik ga niet vliegen, maar dat is om andere redenen, welke niets te maken hebben met de klimaathysterie.

  Like

 2. Harry zegt:

  Het is toch absurd , dat een zwerm politiek”correcte” idioten en een omhooggevallen puber de politiek bepalen ?
  Heeft die meid gaven zoals George Orwell , of zo ?
  Nee , natuurlijk niet , ze is gewoon opgepimpt .
  Wat ze wél goed kan is een door links verzonnen toespraak uit haar hoofd leren en opdreunen .
  De maagdelijke spreekbuis van de milieumaffia .
  Wie trapt daar nu in ?
  Waar zijn de verstandige normaal denkende mensen hier in west Europa ?
  Allemaal in het cordon sanitaire pak genaaid !
  Zie hoe smerig de politiek is , al wil je het beste , ben je zeer capabel ,
  je wordt gewoon uitgesloten , als je niet in de linkse leugenclub past .

  En die bende zou dan een hoog waarderingscijfer scoren ?
  Dit lijkt me slechts te danken aan het voorliegen van de bevolking
  en het sjoemelen te de waarheid .
  De rij leugens is inmiddels eindeloos !

  Geliked door 1 persoon

 3. Lise zegt:

  Ik denk zelfs dat een vliegtuig met pakweg 300 mensen onderweg van Schiphol naar Madrid relatief veel minder vervuilend is dan 300 auto’s van Amsterdam naar Madrid.

  Zelf heb ik absoluut geen vliegschaamte. Autistisch meisje Greetje wordt door haar ouders aangestuurd en geëxploiteerd. Laat ik dit nou kindermishandeling vinden.

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Om nog eens op deze klimaatonzin terug te komen.

  BEOORDELING
  CLAIM: “Door de mens veroorzaakte klimaatverandering bestaat niet in de praktijk … Gedurende de laatste honderd jaar is de temperatuur ongeveer 0,1 ° C verhoogd vanwege kooldioxide. De menselijke bijdrage was ongeveer 0,01 ° C.”
  Sommige nieuwsuitzendingen publiceren artikelen waarin staat dat deze bewering gebaseerd is op een nieuwe studie. In werkelijkheid is er geen nieuw gepubliceerd onderzoek. De claim is afkomstig van een document van zes pagina’s dat is geüpload naar arXiv, een website die traditioneel door wetenschappers wordt gebruikt om manuscripten beschikbaar te stellen vóór publicatie. Dit betekent dat dit artikel niet door vakgenoten is beoordeeld, dus er is geen garantie voor de geloofwaardigheid ervan.

  Als de blogs die dit als een nieuwe studie behandelden contact hadden gezocht met onafhankelijke wetenschappers voor inzicht, in plaats van dit korte document als revolutionaire wetenschap te accepteren, zouden ze hebben geconstateerd dat het geen wetenschappelijke geloofwaardigheid heeft.

  Zoals de wetenschappers die deze claim hebben onderzocht hebben uitgelegd, is het document gebaseerd op circulaire redeneringen om te beweren dat bewolking en relatieve vochtigheid de verandering in de temperatuur op aarde hebben veroorzaakt, en negeert vele aanvullende factoren die de temperatuur op aarde beïnvloeden, inclusief aerosolvervuiling, vulkaanuitbarstingen en natuurlijke oceaan oscillaties. Het gepubliceerde, peer-reviewed wetenschappelijke onderzoek over dit onderwerp laat duidelijk zien dat menselijke activiteiten verantwoordelijk zijn voor klimaatverandering.

  Het is een stukeje lezen maar het maakt een en ander wel zeer duidelijk.
  Een aantal “wetenschappers” sloegen aan het hobbyen en zijn tot conclusies gekomen”

  https://climatefeedback.org/claimreview/non-peer-reviewed-manuscript-falsely-claims-natural-cloud-changes-can-explain-global-warming/

  Like

  • henk verhoef zegt:

   u kunt uw stelling in 2 seconde BEWIJZEN door een kaarsje onder een omgekeerd glas te laten branden
   binnen de 2 sec gaat het licht uit omdat de verhoudingen van de gassen veranderd is( minder zuurstof en meer co2) gebeurt op de planeet precies zelfde==
   Maar dat gebeurt dus niet alles blijft brtanden) of ademen) de verhouding blijft gelijk( geen toename co2- net zomin als er een druppie water zoek raakt

   Like

 5. kampersrene zegt:

  Die correcten helpen alles naar de kl…. ze zijn bezorgd over het klimaat…terwijl ze miljoenen zogezegde ” fluchtelingen” binnenhalen die heel wat meer verpesten…Ocharme die Greta die moet luisteren ….die ouders…die haar in de oren blazen zouden er beter aan doen hoe erg het is gesteld met hun land ….daar is heel dat klimaatfobie een lachertje tegen

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Er wordt mee geschermd dat 97% van de wetenschappers de klimaatverandering als feit onderschrijven. Wie zijn die wetenschappers? Welke wetenschappers vormen de overige 3%. Mogen die ook eens aan het woord komen?
  malsion@orange.fr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s