Salvini live op tv: Smokkelaars bellen met NGO-schepen – overeengekomen ontmoetingspunten in de Middellandse Zee

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

Libische mensensmokkelaars en NGO-schepen staan met elkaar in contact, zei de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini live op de Italiaanse televisie. Alleen zo zouden NGO-medewerkers altijd op het juiste moment op de juiste plaats kunnen zijn om migranten in de Middellandse Zee te verzamelen.

epoch times

Hoe weten NGO-schepen migranten in de Middellandse Zee zo feilloos te vinden? De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) liet in een Italiaanse talkshow de bom barsten: Libische mensensmokkelaars zouden voor hun vertrek bellen met NGO-schepen om een ontmoetingspunt in de Middellandse Zee overeen te komen.

Italiaanse justitie zou in het bezit zijn van informatie dat Libische mensensmokkelaars en NGO´s met elkaar in contact zouden staan, aldus Salvini in de tv-show “La quarta Repubblica” van 8 juli.

Want het zou niet normaal zijn dat Italiaanse, Spaanse en Duitse NGO-schepen altijd op de juiste plek zouden zijn om migranten in de Middellandse Zee te verzamelen – dit zou ook in het verleden al zo zijn geweest.

Hij zou echter niet vooruit willen lopen op de informatie van het onderzoekende openbaar ministerie en justitie, verklaarde de Italiaanse vicepremier.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Links fascisme, Marxisme, Nationalisme, NGO´s, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Salvini live op tv: Smokkelaars bellen met NGO-schepen – overeengekomen ontmoetingspunten in de Middellandse Zee

 1. Steven zegt:

  Die NGO fanaten werken gewoon vrijwillig aan hun EIGEN ondergang mee… en dat van hun kinderen en nakomelingen…
  Maar schijnbaar zien dit soort gespuis het licht nog niet branden!

  Geliked door 3 people

 2. M. zegt:

  Men heeft nog net niet openlijk de mensenhandel en smokkel gelegaliseerd.
  U moet zich de vraag stellen waarom zijn onze politieke landverraders zo tegen het strafbaar stellen van het faciliteren van mensensmokkel?
  Maken ze zich er schuldig aan misschien?

  Geliked door 2 people

 3. M. zegt:

  Daarom zijn die rubberboten ook op maat gemaakt (extreem groot) om zoveel mogelijk mensen mee te kunnen smokkelen en helemaal niks geen zielige vluchtelingen in een klein bootje.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  En dan zie je met verbazing dat de NPO het heeft over het gevaar van extreem rechts. Terwijl extreem links juist de meeste geweldadigheden laat zien.

  Geliked door 3 people

 5. Trucker zegt:

  Jammer dat de eu HQ brussel despoten/dictators een boycot tegen Rusland opgelegd hebben, konden ze de Russen vragen om de NGO luitjes met boot en al uit letterlijk het water te blazen.
  Kan je al doen met een minigun (mag je in sommige staten in de US kopen hier mag je nog geen proppenschietertje op zak hebben) waar het die gammele boten betreft.
  Hoewel die boycot, daar ligt Putin geen één nanoseconde van wakker, heb het hoeveel jaar terug meer als één keer op deze blog geschreven dat Putin uitstekend kan schaken (zeker als het geopolitiek betreft), hij is niet voor niks gepokt en gemazeld in een zeer efficiënte geheime dienst.
  Hij weet met wat hij bezig is waar die eu HQ brussel lieden (neem een Mogherini of een dronkaard en tel daar gattenlikkers bij op, die denken alleen in termen van hun egootje), zo kan hij met een brede glimlach de idioten uit eu HQ brussel zijn boycots opleggen en die zijn wel schadelijk voor de economie.

  Geliked door 3 people

 6. Baeyens zegt:

  Dat is toch geen breaking news, dat weet toch iedereen, behalve wat extreem linkse fanatici. Stop met hen subsidies te geven.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/14/salvini-furious-after-paris-gives-medal-and-cash-to-migrant-ship-captain/

  Salvini Furious After Paris Gives Medal and Cash to Migrant Ship Captain
  Salvini woest nadat Parijs een medaille en geld geeft aan de kapitein van migrantenschip

  Italian deputy prime minister and minister of the interior Matteo Salvini has expressed anger after the city of Paris granted a medal and 100,000 euros in cash to migrant transport ship captain Carola Rackete and the Sea-Watch NGO.

  De Italiaanse vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini heeft zijn woede uitgesproken nadat de stad Parijs een medaille en 100.000 euro in contanten heeft toegekend aan de migrerende scheepskapitein Carola Rackete en de Sea Watch-NGO.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederländer zegt:

   Das niet zo moeilijk die uitreiking @ Lucky
   Dat is in het geheel in navolging van Brussel en uiteraard de VN.
   En wat doet deze halve homo daarmee hij geeft 100.000 Euro weg aan diegenen die de Europese belastingbetaler het meeste kost.
   En het treintje blijft doorhobbelen en geen mens die het door heeft

   Geliked door 1 persoon

 8. jungleelephant zegt:

  En zo lang we het Binnenhof niet schoon vegen,zal dit alleen nog maar toenemen!Ik zie hier geen toekomst meer:emigreren is nog de enigste optie!Helaas!

  Like

 9. henk verhoef zegt:

  binnenhof schoon vegen– bedoelt u de kiezer moet verstandiger kiezen

  hallo u bent een optimist

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s