Tweet van Geert

Screenshot_15

Ik steun Tommy Robinson volledig! Dat zouden meer politici moeten doen. Nu is de tijd. Wees niet stil, zwak of bang. De man is een held en zit gevangen wegens het openbaar maken van de verkrachting-jihad, omdat alle anderen – inclusief de mainstream media – de andere kant op keken. Sta op en sluit je bij ons aan: #FreeTommyRobinson

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, machtswellust, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet van Geert

 1. Monalisa zegt:

  Heel veel Nederlanders hebben de heer Wilders in de steek gelaten. Ook hij roept al jaren de waarheid.

  Geliked door 4 people

  • Monalisa zegt:

   Benoemen van Frans Timmerman op de toch bij de EU, en hier hebben die Nederlanders massaal op gestemd, deze stemmen zijn dus straks verloren als hij geen benoeming krijgt, zo dom zijn de nederlanders. de PVV zit er straks maar met 1 zetel in als Engeland vertrekt, de Nederlander blijft klagen niet alleen hier, overal in de media.

   Geliked door 1 persoon

 2. Eppo zegt:

  Wees niet stil, zwak of bang. mooie woorden hoor Geert maar Wij wonen in die Murken enclaves gebracht door die Haagse Hippies van PvdA ,
  En het probleem is dat je ze nooit de autoriteiten of diensten ziet als je wat overkomt .
  Dan heb je het weer volgens hun zelf opgezocht .
  Ze kijken mij een beetje te vaak de andere kant op .
  Snap je , dan mag je het zelf lekkers uitzoeken en met hun binnen gehaalde troep opgescheept en opgezadeld zitten .
  Want dan ziet je er geen 1 .

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Eppo, als je je met de wapens in de hand verdedigt weten de autoriteiten je direct te vinden om je als voorbeeld te straffen voor de rest. Het geïmporteerde gajes durven ze niet aan te pakken want daar is den haag cs heel erg bang van.

   Geliked door 1 persoon

 3. koosv8 zegt:

  Daar zit het hem juist , we kunnen ons niet aansluiten, zoals dat bij een club of organisatie, os politieke partij. En of dat nu strubbelingen geeft of niet, geen leden werkt ook niet goed GEERT. Ik begrijp het wel hoor, bij de CD zaten ook van die haantjes, die voor zichzelf gingen en niet voor volk en vaderland.

  Like

  • Ludo zegt:

   Als ik links zou zijn dan zou ik reageren met de boodschap: vuile leugenaar, daar is niets van waar, waarom liggen jullie rechtse stomkoppen je druk Om te maken? Snappen jullie nu niet dat je voorgelogen wordt door PVV en fvd

   Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Kijk.
  Zoals echte journalistiek bedreven moet worden.
  Met dank aan Bert Brussen, TPO

  Harald Doornbos legt foute pro-ISIS Nieuwsuur-propaganda uit in één tweet
  De NPO bepaalt: u zult en moet ISIS-fascisten (‘zielige slachtoffers’) in uw armen sluiten

  https://tpo.nl/2019/07/14/harald-doornbos-legt-foute-pro-isis-nieuwsuur-propaganda-uit-in-een-tweet/

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Wij leven in een pracht democratie….maar als je iets zegt…dat de correcten tegen de borst stuit dan is het kot te klein….rechters die vrezen hun werk kwijt te geraken spelen het spel mee en diegenen die de waarheid zegt wordt vervolgd Wat die “helden” verklaren dat is racisme…onverdraagzaamheid belediging van een andere kultuur….maar als er een rasechte bio een mes in zijn lijf krijgt…dan is de getaande broeder….verward en wordt opgenomen en spreekt men van incidentjes…….walgelijk …..excuseer ! ik moet gaan kotsen

  Geliked door 1 persoon

 6. Dick zegt:

  Wat gebeurt bij 16% opkomst landelijke verkiezingen waar ruim 50% duidelijk kenbaar op het stembiljet tekend of schrijft het oneens met deze politiek te zijn?

  Waar stemfraude dan geen invloed meer kan hebben en deze factor is uitgesloten.

  Betekend dat niet dat zij geen mandaat meer hebben?

  Stem bewust stem verstandig stem bewust foutief!

  Like

 7. proudnative zegt:

  Als je in n gemenebestland VK Canada o.a. woont daar mag je niet meer je mening uiten want dan trekt men de racist kaart omdat men politiek correct wil blijven tegenover tere zieltjes! Zials social justice whiners en alles dat met soya genen rondlopen!

  Like

 8. H Clejan zegt:

  Ik steun ze allebei: Tommy & Geert !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s