Een ICE-conducteur heeft de moed om de waarheid te zeggen: Treinvertraging wegens “bom van de westelijke geallieerden”

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

Een treinconducteur van de Deutsche Bahn deed zijn reizigers een politiek niet geheel correcte aankondiging aan, en onmiddellijk wordt er met ontslag gedreigd.

Duits - Zuerst

Het incident is echter alleen maar bekend geworden door de Facebook-post van een verklikster. Dientengevolge zou de conducteur in de ICE van Würzburg naar Frankfurt am Main een vertraging (historisch volledig correct) hebben aangekondigd met de woorden:

“Beste reizigers, onze trein heeft vanwege het onschadelijk maken van een bom, die de westelijke geallieerden op de onschuldige bevolking van Frankfurt hebben gegooid, op dit moment 45 minuten vertraging.”

De verklikster kreeg prompt ook in de “Stern” de gelegenheid om uiting te geven aan haar politiek-correcte ergernis over de aankondiging: “Alleen de woordkeuze al, ´westelijke geallieerden´ en ´onschuldige bevolking´: ik vind dat de Deutsche Bahn dit niet door de vingers kan zien.”

Uiteraard apporteerde de Deutsche Bahn zoals verwacht en verontschuldigde zich voor de aankondiging: “Racistische of buitenlander-vijandige uitlatingen zijn tegenstrijdig aan deze ondernemingswaarden.” Men zou de medewerker ondervragen over de situatie en arbeidsrechtelijke stappen onderzoeken.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Censuur, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse joden, Linkse media, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, sociale media, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Een ICE-conducteur heeft de moed om de waarheid te zeggen: Treinvertraging wegens “bom van de westelijke geallieerden”

 1. fleckie zegt:

  De Duitse ‘bevolking was niet zo ‘onschuldig’ als wordt. ‘, gedacht’, ( ZE. tippelden. lekker achter hun ‘voortrekkers’ HITLER. en zijn TRAWANTEN, (. hun was immers e.e.a. In het vooruitzicht beloofd, als eenmaal de oorlog gewonnen, en andere volkeren, ( ook. als. UNTERMENSCHEN. betiteld werden , door het ‘HERRENVOLK’……………..
  <~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Talloze Europeanen waren echter ook niet onschuldig omdat ze met de nazi’s hebben gecollaboreerd in de Waffen-SS, hen steunden in allerlei besturen en hen meehielpen om miljoenen joden e.v.a. Europeanen uit te roeien!

   Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Die akelige linkse verklikster had niet misgestaan als ze die conducteur tijdens WO II had aangegeven bij de Gestapo! Wat hebben de geallieerden daarbij trouwens te maken met racisme want het waren overwegend blanken die Europa wilden bevrijden van andere blanken!
  Ik werd zelf eens rond 2014 in de trein van Dresden naar Neurenberg, bij Chemnitz, aangegeven door een conducteur die blijkbaar dacht dat ik een soort terreurverdachte was daar ik voor 25% Surinaams bloed heb en, gelijk aan veel Marokkanen, een getinte huidkleur bezit, donkerbruin haar en bruine ogen!
  De drie agenten die mij toen aanholden deden me haast aan de Gestapo denken en wat stonden die lui later mooi in hun hemd toen ze, gelijk aan een Britse agent in Londen bij de Big Ben die mij ook eens in 2007 aanhield omdat hij dacht dat ik een bom had zitten in mijn reistas daar mijn vouwfiets toen kapot was, alleen maar vuile was en strips in mijn tas aantroffen!
  En dat kreng van een verklikster, een soort vrouwelijke Judas Iskariot, moet nou ook weer niet gaan verwachten dat als zij, mits ze voor haar verraad, 30 zilverlingen krijgt dat dit geld haar gelukkig zal maken! Ongetwijfeld is ze veel te laf om haar ware naam op Facebook bekend te maken want ze zal zichzelf namelijk hierdoor bij talloze gefrustreerde Duitsers gigantisch gehaat maken om haar “Racismebestrijding” en verraad!

  Like

 3. Tom zegt:

  Ik vind dit ook een beetje dubbelzinnig.
  Er zijn veel, met name, onschuldige kinderen omgekomen bij de bombardementen op Frankfurt. Echter de Duitsers hebben zelf wel degelijk op die debiel hitler gestemd. De Duitsers hebben het toch echt over zichzelf afgeroepen. Dat had hij er dan wel bij mogen zeggen. Dan was hij historisch correct bezig geweest!

  Die moffen vielen Nederland ook zomaar binnen zonder oorlogsverklaring. Nu leggen ze de schuld van onschuldige burgerslachtoffers bij de ander neer?

  Raar…

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   De Britse luchtmaarschalk Sir Arthur Harris (“Bomber Harris”) dacht ook dat hij in WO II met terreurbombardementen de Duitsers op de knieën kon krijgen, gelijk zoals de Duitsers dat in Engeland probeerden! Die vent werd zelfs ooit eens door een Engelse agent aangehouden toen hij gevaarlijke capriolen in het verkeer uithaalde en dat hij daarmee de verkeersveiligheid in gevaar bracht! Het antwoord van Harris was daarop: “Jongeman, ik doodt elke dag vele duizenden mensen!”
   Die afschuwelijke kerel wist op zijn beurt donders goed wat hij deed en Harris was niet alleen verantwoordelijk voor de dood van 500.000 Duitsers maar ook van tienduizenden Nederlanders, Belgen, Luxemburgers, Denen, Fransen, Italianen e.a. en zelfs voor 100.000 Britse, Amerikaanse, Poolse, Tsjechische e.v.a. piloten!

   Like

   • Lot zegt:

    De Engelsen zijn een jaar aan het tapijt bombarderen geweest vanaf 1940, voordat Hitler London ging bombarderen, Hitler wilde helemaal geen oorlog.

    Like

  • Lot zegt:

   Iemand roept het over zichzelf af om gebombardeerd te worden, ben je niet lekker of zo? Stijgt de zon vandaag naar het hoofd? Hitler vanwege versailles en het leegroven van oa de fabrieksmachines kwamen de Duitsers aan de gaarkeukens en verhongerden stierven en kregen veel te weinig te eten. Als je voedsel uit iemand mond neemt, dan ben je bij mij gewoon aan t verkeerde adres. De Duitsers uit nood kozen voor zichzelf en letterlijk gingen met de rug naar de grens staan en hun eigen land weer economisch leefbaar maken. Natuurlijk zijn de Franse neuspeuters luiaards enorm jaloers en zo ontstond de oorlog weer. En ze konden ze niet meer uitzuigen voor geld. Toen werden de Engelsen er ook bij betrokken en Churchill in zijn declaratie vond dat vooral vrouwen en kinderen moesten worden gedood zoveel mogelijk Duitsers. Hele steden zijn plat gebombardeerd. Mijn vader als vakantie deed rond eind jaren 50 als tiener fietstochten naar Duitsland en Belgie. En heeft in Keulen naast de Domkerk gestaan en alles eromheen was plat. 20 miljoen Duitsers zijn gedood, de grootste genocide van de wereld op een volk en niet erkend.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Het is ook nooit goed!

  Like

 5. Frauke zegt:

  De waarheid mag niet gezegd worden…
  https://www.presseportal.de/blaulicht/nr/50510

  Like

 6. Peter Rissing zegt:

  Hoeveel “””Sociaal-Democatische””” nazi’s (van de 1e, 2e en 3e, mogelijk 4e generatie) zouden nu nog de denkbeelden en doelstellingen van Hitler onderschrijven ?

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter Rissing zegt:

  Hoeveel “””Sociaal-Democatische””” nazi’s (van de 1e, 2e en 3e, mogelijk 4e generatie) zouden nu nog de denkbeelden en doelstellingen van Hitler onderschrijven ?

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ja je kunt Adolf van veel beschuldigen maar niet dat hij zijn eigen bevolking bombardeerde.
  Of de gebombardeerde doelen in Frankfurt allemaal zo onschuldig waren is punt twee.

  Like

 9. Scarlatti Bombatti zegt:

  Kijk het is al zover, de POCO verklikster kreeg ruim baan bij de STERN…

  Like

 10. fleckie zegt:

  Zo onschuldig waren de Duitsers gedurende de 2 e Wereldoorlog niet! …….ze tippelden ‘lustig en welgemoed ( in. verwachting dat Duitsland. de. oorlog zou winnen, ….MET. ALLE. VOORDELEN. VAN. DIEN, ( andere volkeren werden dan vanzelf. GEDIENSTIG. aan het. HERRENVOLK, ( dus betiteld. als . ‘UNTERMENSCHEN’). ….. ACHTER. HITLER. EN. ZIJN. TRAWANTEN. . AAN,!!!…….EN…….begrepen. NIET. . “ DASS. DIE. HOLLANDER. SO . EINEN. HASS. JEGEN. UNS. HABEN “!
  ………………………<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • hannah zegt:

   aub Fleckie, gewoon alles met kleine letters ….. dat leest beter …..

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘Het jongerenverzet’, uit het boek Verraad. En. Verzet,,,, uitg, .LEKTURAMA.
   Het jongerenverzet beperkte zich tot kleine groepen. De Duitse jeugd besefte veelal niet wat er allemaal aan de hand was. Alleen degenen die politiek actief waren, hadden meer inzicht in de ramp die zich in DLD. aan het voltrekken was. De bekendste jongerenverzetsgroep was de organisatie. ‘ Weisse. Rose’, ( Witte Roos’j. Deze was gevormd uit studenten in München, die haddeningezien dat Hitler hun land naar de afgrond voerde en die daartegen iets probeerden te doen. In de morgen van 16 februari 1943 verschenen op talrijke gevels in zmunchen grote opschriften in. FELRODE. letters:’ Weg met Hitler! Leve devrojheid!’.
   Onmiddellijk kwam de Gestapo in actie. Terwijl de Gestapo een massale speurtocht naar de daders achter de leuzen op touw zette, bleven deze evenwel niet stilzitten. Ze schreven een brochure,waarvan er illegaal maar liefst 50.000 exemplaren werden gedrukt. Hierin openden ze een frontale aanval op Hitler en zijn regime. De. volgende woorden uit de desbetreffende brochure geven duidelijk de felheid aan v.d. denkbeelden van de. ‘ Weisse. Rose’:
   ‘ Ons volk is geschokt door de vernietiging van de mannen bij. STALINGRAD,( Duitsland verloor begin 1943 het. hele. 6e leger. in. de. slag. om. STALINGRAD, een eerste in de reeks van rampzalige ontwikkelingen voor Duitsland totdat het land in mei 1945 onvoorwaardelijk capituleerde). De geniale strategie van de korporaal- oorlogsmaker (Hitler) heeft. 330.000 Duitse mannen zinloos en zonder enig gevoel voor verantwoordelijkheid in de dood en het verderf gejaagd. Willen wij de rest v.d. Duitse jeugd opofferen. aan. het. lage. machtsinstinct van een partij-kliek? Dat. nooit! Wanneer de Duitse jeugd niet eindelijk opstaat, wrekend en verzoenend tegelijk, zijn beul verplettert en een nieuw Europa sticht, blijft Duitslands naam voor eeuwig geschandvlekt onder andere naties’.
   De brochure was geschreven en gedrukt door een kleine groep studenten die zich had verzameld om professor Kurt Hubert, hoogleraar in de filosofie en de psychologie. Tojdens diens college van 19 februari 1943 werd een deel van de brochures verspreid. Daarbij werden twee studenten gadegeslagen door Schmied, de pedel ( bode) v.d. universiteit, en deze spion lichtte de Gestapo in. Kort daarop werden de leiders van de ‘Weisse Rose’, de medisch student Hans Scholl en diens zus Sophie, studente biologie, gearresteerd. Door het volksgerecgpcht( ‘Volksgericht’) dat onder leiding stond van de beruchte en gevreesde Roland Freisler, werden zij ter dood veroordeeld. Op de vraag van Freisler of ze Hitler zouden doden, als ze daartoe de gelegenheid zouden hebben, antwoordden Hans en Sophie Scholl. als. uit. EEN mond:” Ja, direct”.

   Like

   • fleckie zegt:

    Vervolg, uit boek ‘Verraad. en. verzet, de Tweede. Wereldoorlog., Uitg. . Lekturama.
    CONTACTEN. met het. BUITENLAND,: ‘ De contacten met het Duitse verzet en de naar het buitenland uitgeweken Duitsers waren vrij intensief. Van geallieerde zijde wilde men echter de betrekkingen met het Duitse verzet in Duitsland zelf beperken. Zo stonden de Britten zeer terughoudend tegenover het Duitse verzet. En ondanks herhaalde waarschuwingen van de zijde van het Duitse verzet, ging de Britse eerste. Minister. Chamberlain in 1938. toch naar. München. Hitler kreeg wat hij wilde: de beschikking over uiterst belangrijke en zeer uitgebreide Tsjechische. verdedigingslinies. en. dus. over. geheel. Tsjechoslowakije. Maar deze steun aan de Duitse dictator betekende ook, dat het Duitse verzet definitief. moest. afzien. van. een. eventuele. staatsgreep, waarvoor vage plannen bestonden. De Duitse tegenstanders van Hitlet bleven evenwel de Britse regering van hun denkbeelden op de hoogte houden. De resultaten waren echter ondanks vele gesprekken pover. De Amerikanen diensten aanvankelijk helemaal geen contacten met de Duitse oppositie. Eerst met de komst van Allan Dulles ( lid v.d. Amerikaanse inlichtingendienst) naar Zwitserland, kwam daarverandering in. Zo kwam het tot gesprekken met de militaire verzetsbeweging die op 20 juli 1944 een aanslag op Hitler zou plegen, en met de Kreisauer. Kring. Herhaaldelijk rechten vertegenwoordigers van de verzetsgroepen in Duitsland- zoals Bernd Gisevius, Trott zu Solz en dr. Schönfeld – bezoeken aan Dulles.
    Maar twijfel en wantrouwen. bleven. bij. de gesprekken. de. boventoon. voeren. De contacten tussen de Duitse verzetsgroepen en de. Russen verliepen veel voorspoediger. Afgezien van de communistenwilden ook de weinige andere Duitsers die tegen Hitler waren, een betere verstandhouding met de Russen. Allan Dulles schreef dan ook dat hij de indruk kreeg dat veel samenzweerders die hem bezochten, het gevoel hadden dat de Russen in feite hun belangrijkste bondgenoten waren tegen het heersende. nazi-regime.
    ……………………<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<
    … vervolg…….: ‘HUMANITAIR. VERZET’’. ‘ In het hele ‘ Reich’ zijn er mensen geweest, die op de een of andere manier hun vervolgde en opgejaagde medemensen. hebben. geholpen. Hierbij moet worden gedacht aan het helpen onderduiken van Joden, het geven van voedsel aan hongerige vluchtelingen, en het anoniem protesteren tegende oorlog door middel van brieven en pamfletten. Zo zouden er nog wel voorbeelden te noemen zijn van daden van menselijk verzet tegen de nazi’s. Deze vorm van verzet was verspreid over het hele land en gebeurde zo goed als anoniem.
    ……………………<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~
    … vervolg…….MILITAIR. VERZET. ‘ Het was de Wehrmacht( de gezamenlijke Duitse strijdmacht) die het Hitler mogelijk zou moeten maken zijn oorlogsplannen uit te voeren. De houding van het leger was daarom van groot belang. Vooral in de beginjaren van het Hitler- bewind bestonden binnen de strijdkrachten grote instemming met het optreden van de nazi’s. Toen de minister van OORLOG, von Blomberg, na de dood van rijkskanselier von Hindenburg ermee instemde dat voortaan de eed van trouw niet meer op ‘volk en vaderland’ maar op Hitler als hoogste bevelhebber moest worden afgelegd, leidde dit niet tot protesten. Ook. na. het. ontslag in. 1938 van von Blomberg en van de opperbevelhebber van het leger. von Fritsch( als gevolg van intriges van Goring en Himmler) , zwegen de militairen. De antikerkelijke houding en vooral de praktijken van de Gestapo veroorzaakten echter veel onrust in het leger. Toen de nazi’s. en. de. SS. van Heinrich Himmler een steeds machtiger positie binnen het. ‘REICH’ hadden bereikt, leidde dit tot een verbeten strijd tussen. Wehrmacht. en. SS. Het kwam zelfs tot een zekere bereidheid tot verzet bij een minderheid van de officieren van de Wehrmacht, toen duidelijk werd dat Hitler aanstuurde op een oorlog. Na de aanvankelijk. schitterende en door niemand verwachte snelle Duitse overwinningen in het Westen in 1940, leek het uitgesloten dat er militairen tegen Hitler zouden zijn. Hitler bevond zich op het toppunt van zijn roem en de wereld hield zijn adem in. Het mislukken van de tot dan toe toegepaste methode van snelle oorlogvoering ( de’Blitzkrieg’). voor de poorten v.d. Russische. hoofdstad. Moskou, en de daardoor gedwongen overschakeling op. een. – reeds. bij. voorbaat – verloren ‘totale oorlogvoering’, bracht het militaire verzet in Duitsland. pas. goed. op. gang. Ook de beestachtige. moordpartijen van de nazi’s ( met name door de SS). in de bezette gebieden, verhoogden de onrust in het leger.
    Waren het aanvankelijk de oudere officieren geweest. die. wantrouwend. stonden. Tegenover. het na i- regime, er kwamen steeds meer jonge officieren die zich niet met het regime konden en wilden verenigen. Vooral dezenieuwe groep van jonge militairen begon sterk asn te dringen op het uit de weg ruimen van Hitler, om zo snel mogelijk tot een ‘staakt het vuren’ te kunnen komen. Het militaire verzet bereikte uiteindelijk. zijn. absolute hoogtepunt. in. de. aanslag. op. hitler op 20 juli 1944. ……………………
    <~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<

    Like

   • Peter Rissing zegt:

    Als je nu eens zou willen stoppen met je vervelende schrijfstijl en wel ‘speller’ gaat gebruiken, zou ik best wel de moeite willen nemen om te lezen wat je geschreven hebt.

    Like

  • Lot zegt:

   Je spreekt jezelf tegen. Je haalt bronnen aan, die je niet gebruikt en waar je later het tegenovergestelde van beweert.

   Like

 11. droevige mof zegt:

  De treinconducteur kan eventueel als Duitstalige reisgids in Rotterdam werken.
  “Liebe Besucher. Leider kann ich Ihnen die historische Altstadt nicht zeigen, weil sie versehentlich von der deutschen Luftwaffe komplett vernichtet wurde. Es war ein Missgeschick, tut uns leid.”
  “Beste bezoekers. Helaas kan ik u de historische stad niet laten zien, omdat deze door de Duitse luchtmacht per ongeluk volledig is verwoest. Het was een ongelukje, sorry.”

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   😂😂😂😂😂

   Like

  • bezigebij63 zegt:

   Per ongeluk is Rotterdam niet gebombardeerd. Het was een wraakactie van de Duitsers vanwege de zware verliezen die ze hebben geleden. Nederland had zich al overgegeven. Ruimschoots vóór het bombardement omdat het Nederlandse opperbevel onder Generaal Winkelman op het Ultimatum van de Duitsers is ingegaan. Toch kwam dat terreurbombardement nog.

   Like

   • droevige mof zegt:

    Mijn fictieve reisgids adres is zwarte ironie. Natuurlijk ken ik de feiten. En ik wilde dat hij nog één ding zei: “Maar we zijn altijd vrienden gebleven.”
    En nu: Ironie uitgeschakeld.

    Like

 12. johan de Derde zegt:

  Die vent is geheel ontspoord, maarja dat geld voor bijna elke duiters. Zoals in het verleden al met de duitser op hitler stemde is het daarna met stemmen merkel de dildo.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Volgens mij mag u de Duitser niet zo, gaat u wel door Duitsland heen, als u naar Italië of Zwitserland of naar de Balkan gaat op vakantie.??

   Like

 13. hannah zegt:

  wil Johan de Derde niet iedere “duiter” de schuld geven, ik ben er ook een van en heb daar echt niets mee te maken …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s