Integratie-gevolmachtigde: Geen coalities met de AfD

Screenshot_26

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De CDU zou geen coalities met de AfD moeten aangaan. Dit eist de Duitse integratie-gevolmachtigde, Annette Widmann-Mauz (CDU, foto).

Contra magazine

Bij de deelstaatverkiezingen in Sachsen en Brandenburg zal de AfD duidelijk groter worden. Dit maakt onder omstandigheden coalities mogelijk met de CDU. Maar binnen de CDU ontstaat hier verzet tegen.

“Gezien de aanstaande verkiezingen zeg ik heel duidelijk: welke soort coalitie met de AfD dan ook is voor alle volksvertegenwoordigers, die onze fundamentele rechten hoog in het vaandel houden, ondenkbaar”, aldus de CDU-politicus en Duitse integratie-gevolmachtigde Annette Widmann-Mauz.

Een partij zoals de AfD, die “op een klein terrein met oplossingen komt en in plaats daarvan de splijting van de samenleving bespoedigt”, schaadt Duitsland. En dat door een politica, wier partij de ontbinding van Duitsland in een EU-superstaat bespoedigt en geen positieve accenten zet wat betreft de migratiepolitiek.

De staatsminister voor Migratie, Vluchtelingen en Integratie benadrukte gezien de hetze en gewelddaden tegen migranten en vluchtelingen bovendien dat er “in elke stad in Oost-Duitsland betrokken mensen” zouden zijn die zich sterk zouden maken voor integratie en verbondenheid. Of dit nu werkgevers zouden zijn, die vluchtelingen opleiden en werk zouden geven, of de talrijke vrijwilligers die ter plaatse bij de aankomst ondersteuning zouden bieden. “Hen moeten we een steuntje in de rug geven en ze tegen vijandigheden en aanvallen beschermen”, zei Widmann-Mauz.

Daarbij toont ze geen medeleven met die Duitsers die het slachtoffer van migrantengeweld werden. Slachtoffers van die migranten, die in het kader van Merkels “Wir schaffen das” en de CDU-politiek van de open grenzen naar Duitsland kwamen en de Duitse gastvrijheid misbruiken.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Integratie-gevolmachtigde: Geen coalities met de AfD

 1. Rensk. zegt:

  Nee stel je voor zeg. Iemand die over dingen anders denkt dan jij. Dat is het einde van de wereld voor dit soort dozen. En om dan de zin door te drijven gaat dit soort vrouw dreigen. Ze hebben de bek vol van verbinden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Trump zegt iets wat ik ook wel eens denk. Dat die grieten die zo voor immigratie zijn terug naar hun land moeten om daar orde op zaken te stellen. Ik vind het helemaal niet zo gek gedacht.

  Ik zie er niets racistisch aan. Ik vind het juist een flinke terechte tik. Bij alles wat niet in het straatje past van die grieten en de media word het woord racisme gebruikt.

  Geliked door 3 people

 3. Monalisa zegt:

  Overal de zelfde problemen met die buitenlanders ook hier zal de AFD buiten gesloten worden, net als in Nederland waneer gaan de ogen eens open van de bevolking of moet er eerst weer een krieg komen???

  Geliked door 1 persoon

 4. Deze “dame” mag van mij bevorderd worden, tot de Heerlijkheid! Gun ik haar echt!

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Die kuif,komt me bekend voor ,dat was ook zo’n drammer

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Is het nu nog niet genoeg geweest ? Duitsland veroorzaakte twee wereldoorlogen met in totaal wel 100 miljoen doden. In het derde Rijk werden er plannen gesmeed voor een Vierde Rijk (tijdens het einde van de tweede wereldoorlog). Een gewetenloos monster als Angela Merkel is maar niet weg te branden. Onbegrijpelijk dat uitgerekend zij haar snode plannen kon uitvoeren onder de ogen van de Duitsers. Waarom bleef de kiezer maar op deze idioot stemmen ? Hier ook stembusfraude net zoals bij ons ? Het CDU die niet wil samenwerken met de AFD. Net zoals in Nederland word de rechtse oppositie totaal uitgeschakeld. En daar maakt Duitsland na zijn twee gruwelijke wereldoorlogen zijn derde fatale uitschuiver die ons allen mee naar de ondergang gaat helpen.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Wat een smerige linkse heks is die Widmann-Mauz en wat heeft ze een lelijke rotkop! Hopelijk wordt ze dadelijk ZELF een keer het slachtoffer van moslims!
   En wat trouwens die twee wereldoorlogen betreft: de geallieerden, en vooral de Russen in WO II en ook de Japanners, zijn zelf eveneens schuldig geweest aan die oorlogen omdat ze voor WO I koloniën bezaten die ze dreigden kwijt te raken en voor WO II wilden ze poeslief zijn tegen Adolf Hitler door hem grondgebied en grondstoffen cadeau te doen in de hoop dat hij hierdoor reuze tam en aardig zou worden!
   Hitler hield er echter niet van om dingen te krijgen daar hij gewoon wou nemen en daarbij was hij zelf al goede maatjes met de islam!

   Like

  • Tineke zegt:

   Maar tegen die tijd,zijn de landsverkwanselaars allemaal al vertrokken naar ”veiliger” oorden, bigjjohn !

   Geliked door 2 people

 7. Tineke zegt:

  Weer zo n trut met haar kut met peren mentaliteit.

  Geliked door 1 persoon

 8. henk verhoef zegt:

  hoe kiest de kiezer straks weer is the question
  DAAR en nergens anders zit het probleem
  Merkel en zo doen precies wat de kiezer haar opdraagt
  Net zoals ruttetrutje dat doet en de kiezer koos niet voor Geert== weer niet

  Maar de amerikaan KOOS wel VOOR Trump

  Geliked door 2 people

 9. Qvic zegt:

  Die linkse tantes zijn zo arrogant geworden, dat zij echt geloven in hun eigen verzinsels. Maar zij kunnen niet meer anders, want stel dat zij samen een coalitie zouden vormen. En een Afd er zou op haar post komen. Dan zal alles afgebroken worden van haar huidige beleid en zullen de Duitsers weer op die plek komen.

  Geliked door 1 persoon

  • luna fay zegt:

   Qvic zegt:
   16 juli 2019 om 00:29

   Die linkse tantes zijn zo arrogant geworden, dat zij echt geloven in hun eigen verzinsels.
   …………………………………………………………………………………………………………………………..
   Het zijn ziekelijke pathologische leugenaars.

   Like

 10. Thoth zegt:

  In Europa : geen coalitie met de partij van Salvini, de LEGA. Misschien komen ze er nu op terug.

  Like

 11. Henk Beije zegt:

  Hitler kon dit soort vrouwen goed gebruiken,en deed dat ook.
  Hij maakte ze kampbewaarder,en ze waren veel erger voor de kampbewoners dan mannen.
  Maar hoe kunnen we anno nu van dit soort mensen afkomen ?

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s