Tientallen foute agenten geschorst

Screenshot_24

(Door: Yelle Tieleman)

Tientallen agenten zijn de afgelopen weken door verschillende eenheden in het land geschorst vanwege integriteitsaffaires en schending van het ambtsgeheim. Dit lijkt nog maar het topje van de ijsberg, zo blijkt uit een geheim rapport.

Vorige week onthulde deze site dat de bende van topcrimineel Ridouan Taghi een hoofdagent uit Utrecht had omgekocht. De hoofdagent werd door kroongetuige Nabil B. genoemd. Na uitgebreid onderzoek is hem inmiddels strafontslag aangezegd.

Bij de Limburgse politie werd vorige week een leidinggevende geschorst vanwege ‘mogelijk onprofessioneel gedrag’. Dat was niet de eerste keer; eerder werden al drie collega’s van deze chef op non-actief gesteld. De drie waren in beeld gekomen bij een onderzoek naar vier andere politiemensen. Zij werden al in april geschorst. Maar niet alleen in Limburg rommelt het.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, corruptie, Criminaliteit, Eurabië, Graaien, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nederland, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Tientallen foute agenten geschorst

 1. door de immigratie zijn steeds meer agenten nodig, maar dan wel met enige kwaliteit

  Liked by 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  En we komen er al zo veel tekort. Dus , klokkenluiders, opgepast mondje dicht over wantoestanden!!
  Jullie zijn gewaarschuwd. De overheid duldt geen openheid van zaken over situaties die het daglicht niet verdragen.

  Liked by 3 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Opvallend, het is treurig gesteld met de integriteit bij de politie en het worden er steeds meer. Het valt ook niet mee als Nederlandse agent zonder vooruitzichten als je al dat buitenlandse spul, vaak niet eens fatsoenlijk Nederlands sprekend, op grond van positieve discriminatie, steeds opnieuw weer, carrière ziet maken.
  Het lijkt me vreselijk om als autochtone Nederlander die van goede wil is te moeten werken in zo’n verziekt zooitje ongeregeld.

  Liked by 2 people

 4. fransdewit zegt:

  Ze hadden zo gehoopt dat het zal samen gaan met de Nederlandse agenten, nou zelfs bij de partijen lopen die gasten weg, nog geen dankje voor het opstapje in het land, alleen maar natrappen. Ach ja ze leren het nooit.

  Liked by 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Als ik me niet vergis wil de overheid meer agenten in dienst nemen met een allochtone achtergrond, voor de ‘broodnodige diversiteit’.
  Ik denk niet dat dit ten goede gaat komen aan onze samenleving en onze veiligheid. Loyaliteit kan maar van een kant komen, en dat wordt moeilijk als er Turken, Marokkanen, en anderen die tot een minderheidsgroep behoren, in dienst genomen worden.

  Liked by 4 people

 6. wauso zegt:

  Agenten moeten nog meer stelen ! Ze moeten rondkomen van een hongerloontje. Enkel doordat ze met diensten draaien krijgen ze toeslag zodat hun loon (= geen salaris) nog een beetje erop lijkt ! Ze moeten voor die paar centen ‘de hoer’ spelen voor het door de politiek benoemde krapuul dat in de top van de politie hegemonie zit ! Gevarentoeslag krijgen gewone agenten ook al niet. Dan ben je toch eigenlijk een mongool ! Vroeger herkende je deze mongool aan zijn pet. Nu hebben de mongolen mutsen op ! Een politie agent is in mijn ogen het voorbeeld van een echte kontekruiper !

  Like

 7. Marc zegt:

  NPD zegt: ,,Sluipenderwijs worden onze agenten benaderd door criminelen. Het gebeurt op alle niveaus. Agenten moeten dus worden getraind om hier op een goede en verantwoorde manier mee om te gaan. Als agenten worden benaderd, moeten ze dat op een veilige manier kunnen melden bij hun leidinggevende. Daar valt nog een wereld te winnen.’’

  Ja, natuurlijk. Maar dan twee dingen:
  1. Leidinggevenden moeten door hun personeel vertrouwd kunnen worden. Is dat niet het geval, dan stopt daar al de anti-corruptie modus.
  2. Agenten trainen om ‘op een goede en verantwoorde manier hiermee om te gaan’ legt feitelijk op zeer eenzijdige wijze de verantwoordelijkheid in zijn geheel bij de individuele agent. En juist die staat onder druk. Ik vind dat van dus een kortzichtige, om niet te zeggen verantwoordelijkheid-afschuivende, slogan van die meneer Struijs.

  Like

 8. Peres zegt:

  Heeft o.a.te maken met gebrek aan leiderschap gebrek aan sturing en structuur. Gebrek aan binding en Borging. Niemand is meer verantwoordelijk.

  Like

 9. Monalisa zegt:

  Er zullen nog velen volgen kan er een boek over schrijven hoe ze sociaal corrupt zijn

  Like

 10. Monalisa zegt:

  Er bestaat ook nog een hoor commissie waar u de want toestanden na u klacht kan uitleggen, hierna worden velen geschorst, of krijgen een zware berisping.

  Like

 11. Al die instanties, politie, overheid, het “leger” etc etc moeten een afspiegeling van de MY zijn! Dus meer kleur, lees mohammedanen ed. Bij de Sleepwet, Veiligheidsdiensten etc etc zitten / komen ze ook. De Hele Tent is aan het islamiseren! Doodeng, zitten ook infiltranten tussen! Is jaren terug al voor gewaarschuwd! We glijden per dag verder af! Met dank aan De Minkukels op Het Binnenhof, NSB’ers Anno 2019!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Met dank aan De Minkukels op Het Binnenhof, NSB’ers Anno 2019! Dit weet ik al jaren, als je wat wil moet je buiten de EU wonen, maar velen kunnen niet weg geen poen. Als je 40 jaar met zulke lui heeft gewerkt, dan hoor je en zie je genoeg.

   Like

 12. Gerrit zegt:

  Heeft U wel eens geteld hoeveel mensen die U kent die totaal integer zijn? Ik heb in mijn werkzame leven( 13 werkgevers) maar 6 mensen gekend die dit waren. Ongevoelig voor geld of omkoping terwijl ze daar allerlei mogelijkheden voor hadden. Respect!

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Het Openbaar Bestuur in vele landen is door en door corrupt door het doortrapte infiltreren van voorhuidarmen, door de ambtelijke willekeur voor meer diversiteit, helaas is dit beleid en de daaruit voortkomende excessen slechts een afspiegeling van de samenleving….. deze ideologische wortelrot zit diep, al sedert sinds Joop DenUyl, met zijn sympathieën tegenover Hitler en het Duitse nationaal-socialisme, de sleutel van het Torentje in handen kreeg.

  Like

 14. jannes zegt:

  Diversiteitsquota’s ipv meritocratie, Dit patroon kunnen we in ieder overheidsinstituut verwachten. Het is nu ook wel beter te begrijpen waarom er heel veel aangiftes gedowngrade worden en dat de meeste misdaad onder het tapijt geveegd word. Gefeliciteerd Nederland je bent nu officieel een bananen republiek.

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Het word nu toch wel tijd dat onze Mark naar Brussel trekt met de boodschap om minder moslims op te willen nemen, voor zover men nog denkt dat het verminderen van het aantal een helende werking zal hebben op de ontwrichting van de westerse samenleving, tenslotte is een enkeling al genoeg om een gehele woonwijk leeg te laten lopen, men verhuist liever naar elders, dan ten prooi te vallen aan de grillen van de socialistische gemeenteraad die het multiculturele nazisme nastreven, en zoveel schijt hebben aan de gewone burgers dat op de ons omringende boerenveebedrijven zelfs stront tekort hebben voor bemesting.

  Like

 16. Trucker zegt:

  Weeral een illusie armer, ik las de kop en dacht dat gaat goed de schijters die gaan vreten bij de islamieten hebben ze er uit gegooid… GRAPJE
  Zal eens lekker ouderwets doen sé, vroeger had je echte politiemannen (zeker geen vrouwen !) die van wanten wisten en indien nodig losse handjes hadden om er eens op te meppen indien nodig.
  Ze gingen bij de politie omdat ze het graag deden en niet zoals de laatste twintig dertig jaar “omdat het een vaste job is” waarbij ze vergeten dat het niet altijd bonnen uitschrijven is of snelheidsovertreders fotograferen.
  Dat “vaste job” heb ik al een paar keer eerder naar verwezen omdat er jaren terug (oa in Vlaanderen) een rondvraag was naar motivatie bij politie agenten (in spé) en agenten die er al een tijd bij waren.
  Vreemde vaststelling niet DE job maar de VASTE job, dan scheelt er wel iets aan je motivering maar wie ben ik om daar over te oordelen 🙂
  Hoewel, dan krijg je situaties waarbij ze moeten optreden en ze falen zoals vijf “agenten” voor één arrestant 🙂 of erger als ze letterlijk op de loop gaan voor een islamiet of tokie die met een (invullen naar keuze) in het rond zwaait …

  Liked by 1 persoon

 17. Cleo zegt:

  Regeren is vooruit zien!
  Linkse bestuurders willen met hun stijve kop door de muur, want hun verknipte idealen móeten en zúllen nagestreefd worden: meer (volstrekt niet gemotiveerde) allochtonen móeten d.m.v. ‘positieve discriminatie’ (discriminatie is per definitie negatief, maar Links denkt de realiteit met woorden en gekunstelde concepten te kunnen vangen in hun Linkse utopische waanwereld) in het Nederlandse leger (hoezo loyaliteitsconflict bij dubbele paspoort-houders???), bij de politie, bij de marechaussee, bij de AIVD, etc.
  En dan schrikken en geschoktheid veinzen wanneer blijkt dat er een opvallende toename is van ‘integriteitsproblemen’ bij deze overheidsdiensten.
  Hoe dom ben je dan?!

  Like

 18. Bagul zegt:

  Tot op de dag van vandaag spreek ik oud collega’s uit de tijd dat ik zelf nog werkzaam was binnen haatzaam en dienstbaar. Alle theorie, alle verhalen, alle casussen, alle praktijkvoorbeelden…..uren discussies en dialogen kunnen we ermee vullen. CRIMINEEL GELD IN HET KADER VAN DE ‘PLUK ZE’ WET DAT IN BESLAG GENOMEN IS, VERDWIJNT! Er zijn miljoenen verdwenen na in beslagname in de afgelopen decennia. Zoals ik 2 jaar geleden als eens hier schreef, als er een inval is weet niemand waar het gevonden cash geld naartoe gaat. Ja, de binnenzak in. De politie is niet te vertrouwen…..wat er aan de voorkant door welwillende word opgebouwd zie je afgebroken worden door de slimmeriken die al pakweg minimaal 15 jaar in dienst zijn. De rookies hebben geen idee! Man-man-man, ik kan hier een epistel neerpennen dat Nederland op zijn kop zet!

  Like

  • Tineke zegt:

   Hee Bagul,daar was je weer !
   ” ik kan hier een epistel neerpennen dat Nederland op zijn kop zet !

   Verras mij eens !

   Like

   • Bagul zegt:

    Hallo Tineke,

    Ik ben er iedere dag maar reageer alleen op artikelen die mij aanspreken. Één daarvan, zoals je al gemerkt hebt, is/zijn onze Hermandad. De marionetten. Wat daar op dit moment speelt, je hebt geen idee! Ook onze webmaster heeft interesse in verregaande mate hierin gezien het feit dat er zojuist weer een artikel is verschenen over ‘de familie’.

    Liked by 1 persoon

 19. Pietersen zegt:

  Hup, opeens worden er tientallen gevallen in de openbaarheid gegooid. Blijkbaar bolde de pet teveel op. De paniek slaat toe bij de politie en het lekken kan best eens van Akerboom komen die ik al vanaf het begin niet heb zien zitten.

  Like

 20. henk verhoef zegt:

  vind het wel vreemd dat er alleen maar agenten weg moeten
  Hoe zit het feitelijk met rechters en het MO

  2 jaar cel met helft voorwaardelijk enzo voor IS syrie ganger– want de rechter vond niet bewezen … en dacht dat het best een lieve jongen was en hij vertelde ook nog ( met droge ogen) dat hij gederadicaliseerd was

  Like

 21. Dr. Heinz zegt:

  En dat krijg je dan als een bepaald volk uit een bepaalde hoek, wil dat de politie een afspiegeling moest zijn van de maatschappij!!
  En dat lukte niet bij de eerste paar keren, dus heeft men de toelatingseisen stelsmatig naar beneden gedraaid!!
  En wat de gevolgen daar van zijn leest, hoort en ziet u elke dag in de media!!!!

  Het is een grote schande!!!

  Like

 22. De meeste politici inclusief ministers en of staatssecretarissen zijn aantoonbare ruggengraatloze incompetente lieden ,ook benoemingen op de betreffende ministerie ’s zijn uit het zelfde rotte hout gesneden !Vrijheid blijheid ,doe maar wat zonder enige structuur !Nederland staat met een leugenaar als Mark Rutte aan de rand van de afgrond, maar het Nederlandse volk krijgt de leiders die het verdient!!Nederland staat er vergeleken met voor de tweede Wereldoorlog ,ondanks onze. zogenaamde digitale vooruitgang er slechter voor als ooit te voren !Zefs dat jochie die zich koning mag noemen wordt waarschijnlijk geïnformeerd door een omhooggevallen moslim ,gekker kan het niet !Tijdens de tweede wereldoorlg was Wilhelmia ( koningin)ook zo’n toonbeeld van “moed “,nee van lafheid ten top ,dit wijf beschermde slechts haar eigen belangen en zeker niet de belangen van grote groepen kwetsbare Nederlandse Joden ,en ook toen werkte justitie in al haar geledingen(rechters,hoge raad ,officieren van justitie enz…) mee ,vrijwillig en gedwongen om voor een paar gulden Joodse mensen te verraden ,en aan de Duitsers over te leveren!ER IS NIETS NIEUWS ONDER DE ZON!Het kabinet Rutte heeft nu zelfs een minister die waarschijnlijk heult met het gedachtegoed van een seriemoordenaar ( de Nobelprijswinnaar en aartsleugenaar Yasser Arafat ),over ondermijning gesproken !!!Een goed voorbeeld doet volgen !Gelukkig voor Nederland zijn er ook nog weldenkende en hardwerkende mensen in alle geledingen van onze samenleving !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s