VIDEO – Wierd Duk: “Ouders Haga Lyceum leven in een hele andere werkelijkheid”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO – Wierd Duk: “Ouders Haga Lyceum leven in een hele andere werkelijkheid”

 1. Drs.E.N.Schilder zegt:

  De ‘werkelijkheid’ van het jaar 610 en dus in ontwikkkeling en evolutie 1409 jaar achtergebleven.
  De Islam is afgeleid van het Christendom (deel 0.1) en hangt net als het Christendom aan elkaar van leugens en verdraaiingen. Misbruik makend van de meest en gemakkelijkst beïnvloedbare niet zelf denkende mens. De komst van het Christendom naar Europa is in hun duizendjarige onderlinge overheersings- en machtsstrijd DE reden dat de Islam zich óók in Europa heeft gevestigd. Waarom politici dit oogluikend laten gebeuren onder de noemer ‘vrijheid van religie’ geeft te denken. Binnen sektes, en het Christendom en de Islam zijn de grootste versies van sektes, bestaat geen vrijheid.

  Liked by 2 people

 2. ruud zegt:

  Uiteindelijk zal het op een catastrofe uitdraaien en je hoeft geen helderziende te zijn om dat te kunnen zien aankomen. Eigenlijk hoop ik dat het niet al te lang op zich zal laten wachten en dan hoop ik tevens dat de schuldigen (de ontkenners) terecht zullen staan. Landverraad is niet niks…….

  Liked by 4 people

 3. neilven zegt:

  Verbieden al die scholen, als ze islamitisch onderwijs willen dan gaan ze maar terug naar hun landen van oorsprong, wij hoeven niet te buigen voor hun achtergebleven cultuur, Zweden is al gevallen (meer bommen dan in Irak) en Engeland is niet ver meer weg van de complete islamisering, ze maken Europa kapot met hun idiote ideeën en gebruiken. Het moet stoppen en ik ben blij dat rechts steeds meer oprukt, steeds meer mensen gaan inzien dat de Islam alles onderdrukt en onze goed opgebouwde samenleving kapot maakt. Het is een zeer slechte “religie”, ze haten ons en daarom is het beter als ze allemaal hun koffers pakken, we halen wel uit andere landen onze arbeidskrachten indien nodig want die hebben minder noten op hun zang. Wel mee doen met de maatschappij, Nike, Apple, Mercedes enz. maar wel terug met de rest naar 1500, stelletje hypocrieten. Bevorder de integratie door de islam de wacht aan te zeggen dus geen islamitische scholen.

  Liked by 4 people

  • ruud beijer zegt:

   Alleen de PVV en het Fvd zijn tegen de islamisering van Nederland. Alle andere partijen zijn voor!

   Liked by 3 people

   • koosv8 zegt:

    Het is wat Orban van Hongarije zegt, geef je geld uit aan programma’s om de eigen bevolking een richting te geven. Het gezin is de hoeksteen van de samenleving, al sinds mensenheugenis.
    Nu wordt alles VERNEUKT door LINKS.
    Het begint al jong op de scholen, uw kinderen worden op steeds brutaler wijze naar een bepaalde denkrichting GEDWONGEN, En andere standpunten worden juist weer ZWART gemaakt.
    GEEF ZE LES, GEEN LEUGENS.

    Liked by 2 people

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Zij, die geloven, dat parallelle samenlevingen een bestaansrecht hebben, hebben hun geschiedenislessen niet geleerd. Parallelle samenlevingen zijn, zo oud de mensheid is, nog nooit en nergens een succes geweest. En wat in de afgelopen 7000 jaar niet lukte, zal ook nu niet lukken. De een of de ander gaat daar gegarandeerd aan onderdoor. Succesvolle parallelle samenlevingen bestaan alleen in dromen en gedachtenspinsels van zweverige wereldvreemde lieden. Zij, die wakker worden in de werkelijkheid van alle dag en met beide benen op de grond staan, weten wel beter.

  Liked by 2 people

 5. Dijkstra zegt:

  Ik vrees dat onze politici ook in een ‘parallelle samenleving’ leven, die van socialisme en EU-idealisme.

  Liked by 4 people

 6. Aegolius cs zegt:

  Min. Slob heeft het maar mooi voor elkaar gebokst dat er een ander (ouder)bestuur komt!

  Like

 7. Marc zegt:

  Haha, is dat even een ontnuchterende analyse van Duk. Dat vind die badgast van D66 he-le-maal niet leuk, gezien zijn uitgestreken smoelwerk.

  Liked by 4 people

 8. Tineke zegt:

  Het huilen staat zijn opponent nader,dan het lachen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s