“Zweden bevindt zich in oorlog”

Screenshot_25.png

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Zweden lijdt onder op oorlog gelijkende toestanden. Schuld daaraan is de liberale migratiepolitiek van de regering. Want vooral de immigranten en hun nakomelingen zorgen voor geweld en problemen.

Contra magazine

De liberale migratiepolitiek van de Zweedse regeringen gedurende de afgelopen jaren heeft het land in een moeilijke situatie gebracht. Het zo vele decennia lang vreedzame Scandinavische land lijkt steeds meer op een land dat door een burgeroorlog wordt geteisterd. Ten gevolge van de massale immigratie uit het Midden-Oosten en Afrika ontstonden er No-Go-Areas en criminele bendes trekken plunderend door de steden.

Björn Ranelid, een Zweedse schrijver, schreef in de krant “Expressen” op 5 juli van dit jaar:

“Zweden is in oorlog en het zijn de politici die daarvoor verantwoordelijk zijn. In de universiteitsstad Lund werden vijf nachten achter elkaar auto´s in brand gestoken. Zulke krankzinnige acties zijn in het verleden op verschillende plaatsen in Zweden honderden keren voorgekomen: van 1955 tot 1985 werd er in Malmö, Göteborg, Stockholm of Lund geen enkele auto in brand gestoken. Geen van deze misdadigers lijdt honger of heeft geen toegang tot schoon water. Ze hebben een dak boven hun hoofd en ze kregen gratis onderwijs aangeboden. Ze wonen niet in vervallen huizen. Het wordt opvoeding genoemd en die ontbreekt tegenwoordig bij duizenden meisjes en jongens in Zweedse huizen.”

In het jaar 2018 vonden er in het hele land 306 schietpartijen met dodelijke afloop plaats. Een record aantal. Sinds het jaar 2012 is het aantal schietpartijen, die als moord of poging tot moord worden gekwalificeerd, verdubbeld. Het meest gebruikte wapen: Kalasjnikov. Het land binnengesmokkeld door criminele migranten-bendes.

In de eerste zes maanden van het jaar 2018 vonden volgens informatie van de politie bijna alle schietpartijen in een “bedreig gebied” plaats. Deze worden ook wel No-Go-Zones genoemd. In het jaar 2017 onthulde een Zweeds politiebericht, “Utsatta områden 2017” (“Bedreigde gebieden 2017”), dat e rin Zweden 61 van zulke gebieden bestaan. Ze bevatten 200 criminele netwerken, die naar schatting uit 5000 criminelen bestaan. De meeste inwoners zijn niet-westerse immigranten en hun nakomelingen.

In haar bericht schreef de Zweedse politie:

“… de [Zweedse] justitie en de rest van de [Zweedse] samenleving begrijpen deze conflicten niet of hebben er geen antwoorden op hoe ze opgelost zouden kunnen worden. Daarom moet die wereld beter kennen en de gebeurtenissen beter begrijpen om te interpreteren wat er in deze gebieden gebeurt. De aanwezigheid van terugkeerders, sympathisanten van terroristische groepen zoals de Islamitische Staat, Al-Qaida en Al-Shabaab evenals vertegenwoordigers van salafistisch georiënteerde moskeeën dragen bij aan de spanningen tussen deze groepen en andere bewoners in de bedreigde gebieden. Sinds de zomer van 2014, toen in Syrië en Irak een kalifaat werd uitgeroepen, zijn de sektarische twisten toegenomen, in het bijzonder tussen soennieten, sjiieten, christenen uit de Levant en nationalisten van Koerdische herkomst.”

Op 1 juli zei de nationale politiechef Anders Thornberg dat de situatie “buitengewoon ernstig” zou zijn. Hij beweerde echter dat de politie de controle over de bendes niet kwijtgeraakt zou zijn en dat de belangrijkste taak erin zou bestaan om de toename van het aantal jonge criminelen te stoppen. “Voor iedere jonge man die wordt doodgeschoten, staan 10-15 nieuwe klaar”, zei hij. Slechts enkele dagen later voegde hij er aan toe dat de Zweden binnen afzienbare tijd gewend zouden moeten raken aan de schietpartijen:

“Wij denken dat de schietpartijen en het extreme geweld in de bijzonder bedreigde gebieden nog vijf tot tien jaar zullen duren”, zei Thornberg. “Het gaat ook om drugs. Drugs zijn in de samenleving verankerd en worden door normale mensen gekocht. Er bestaat een markt waar de bendes met elkaar om zullen blijven vechten.”

De voorzitter van de oppositiepartij “Moderaterna”, Ulf Kristersson, noemde de actuele situatie “extreem voor een land dat zich niet in oorlog bevindt”. Maar blijkbaar bevindt Zweden zich in oorlog. In een “burgeroorlog”, die op grond van de altijd nog liberale migratiepolitiek alleen nog maar verder zal escaleren.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Zweden bevindt zich in oorlog”

 1. Hovawart zegt:

  Het zal wel een trend gaan worden in West-Eurabié, misschien kan er een woonconcern van Zweedse oorsprong, met vestigingen over de hele wereld, gaan uitbreiden met een hippe wapenafdeling.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  “Sweden is at War”

  by Judith Bergman
  July 13, 2019 at 5:00 am

  https://www.gatestoneinstitute.org/14518/sweden-is-at-war

  In 2017, a Swedish police report, “Utsatta områden 2017” (“Vulnerable Areas 2017”) showed that there are 61 such areas — also known as no-go zones — in Sweden. They encompass 200 criminal networks, consisting of an estimated 5,000 criminals. Most of the inhabitants are non-Western immigrants and their descendants.

  In March, the Swedish National Forensic Centre estimated that since 2012, the number of shootings classified as murder or attempted murder had increased by almost 100 percent.

  “Sweden is at war and it is the politicians who are responsible. Five nights in a row, cars have been set on fire in the university town of Lund. Such insane acts have occurred on hundreds of occasions in various places in Sweden over the past fifteen years. From 1955 to 1985, not a single car was ignited in Malmö, Gothenburg, Stockholm or Lund…. None of these criminals is starving or lacking in access to clean water. They have a roof over their heads and they have been offered free schooling…. They do not live in dilapidated houses…. It is called upbringing and this is missing for thousands of girls and boys in Swedish homes today.” — Björn Ranelid, Swedish author, Expressen, July 5, 2019.

  “Very few things were better in Sweden [before]…. We have built a strong country, where we take care of each other. Where society takes responsibility and no man is left alone”. — Swedish Prime Minister Stefan Löfven.

  Sadly, many Swedes probably feel terribly left alone in a country that increasingly resembles a war zone.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Dit komt overal in Europa

  Like

 4. hans-e-pans zegt:

  De dooddoener is dat je er niets van mag zeggen, want anders.

  Like

 5. Sverige är platsen att vara!!!!

  Like

 6. Steven zegt:

  “Zweden bevindt zich in oorlog”…..Dan zijn ze op de goede weg met het verruilen van de bevolking…..volgens Brussel gaat het dan de goede kant op..

  Geliked door 1 persoon

 7. pat kotie zegt:

  Ha, ha, die domme nette deug-sweden toch ! Dit is toch wat jullie zo graag wilde hebben ? Niet zo zeuren dan, hee ! Of anders knoepel je toch gewoon een paar mislimpjes af, dan is het probleem toch zo opgelost ? Of (toch) niet dan ? Groetjesss…

  Like

 8. H. Schwarz zegt:

  De problemen in Zweden zijn het voorbeeld hoe het straks in geheel Europa zal zijn.
  Denk niet dat gebeurt niet, het is al bezig.

  Like

 9. henk verhoef zegt:

  en wij krijgen zweedse autisten puber Greetje in de 2e kamer , die ons komt vertellen dat we het klimaat moeten redden om de planeer leefbaar te houden en dat mogen wij dan ook betalen enm op een houtje bijten wat een lekker biefstukje mag niet meer
  Hoeveel zweden leven er dan nog in dat door klimaat geredde zweden
  Denk dat die zweden dan wel geloven dat allah er wel voor zal zorgen

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Mooie en indrukwekkende foto van de “verrijking” door onze getaande broeders

  Like

 11. henk verhoef zegt:

  maaar men had wel het juiste hokje rood kunnen maken op stembiljet en niet allen in zweden maar heel europa — en dus ook in nedelrand– GL( de weg met ons partij) is wel de 2e partij he

  Like

 12. Jackholland zegt:

  Zweden probeert te praten met asieltuig uit het midden oosten en Afrika. Maar vergeet dat dit bavianen zijn. En bavianen kunnen nu eenmaal niet praten . Bavianen roven neuqen vreten en vechten. Je kunt deze bavianen proberen op te leiden , een mooi huisje geven maar het blijven bavianen. Bavianen horen of achter een hek of in de rimboe . Anders gaat het fout zie oa Zweden. En dit is wat de Zweden verdienen voor dit beleid wordt al jaren door de Zweden massaal gestemd.

  Like

 13. Jean zegt:

  Dag op dag stijgt mijn “respect” voor president Donald Trump a.g. van zijn houding resp. opstelling t.o. vreemdelingen. Hadden wij in Europa eenzelfde Donald Trump.

  Like

 14. P. Puk zegt:

  Sam komt Moos tegen, vergezeld van een mooie blondine. Zo, zegt Sam: Zweedse?
  Ach, zegt Moos, een beetje onder haar armen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Coolen zegt:

  Over tien jaar bestaat de wereld alleen nog maar uit moordende eskaders en dan zal het leven over de gehele wereld in onderlinge strijd zijn waar je elke dag mag vrezen voor je leven en laten we eerlijk zijn vrijheid bestaat nu al niet meer de overheden hebben zich verankert in opgerichte groepen de EU is er zo een voorbeeld van en die bestaan om zich zelf te beschermen. De bevolking moet maar kijken hoe ze de volgende dag er door komen daar zal geen politieker zich druk om maken die blijven bezig zich zelf te verrijken,en daar hebben wij met ons alleen de schuld van de vele politieke partijen willen allemaal macht en gebruiken ons daarvoor.

  Like

 16. Pingback: Verkrachtingsgolf: Zweedse politie waarschuwt vrouwen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s