Kritiek op Democraten – Trump voegt er nog aan toe: “Links-radicale Congresafgevaardigden” dienen zich te verontschuldigen

Screenshot_40

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft aan zijn kritiek op vrouwelijke politici van de Democraten nog iets toegevoegd. Op Twitter eiste hij nu een verontschuldiging van de “links-radicale Congresafgevaardigden” voor de “vreselijke dingen die ze gezegd hebben”.

epoch times

De dag daarvoor had hij meerdere Congresafgevaardigden ertoe opgeroepen om “terug te gaan” naar de landen van herkomst van hun families in plaats van “kwaadaardig te vertellen” hoe de Amerikaanse regering geleid zou moeten worden.

Vooraanstaande Democraten wezen de uitlatingen van de Amerikaanse president, die hard optreedt tegen illegale migranten, af als “buitenlander-vijandig en splijtend”. Ook de Britse premier Theresa May had scherpe kritiek op de woorden van Trump.

“Waarom gaat u niet terug”

Trump had de “progressieve Democratische Congresafgevaardigden” in de Tweets bekritiseerd met de woorden:

“Waarom gaat u niet terug om te helpen de volledig ontwrichte en van misdaad vergeven plaatsen waar u vandaan komt weer op te bouwen?”

Deze vrouwen zouden afkomstig zijn uit landen, “waarvan de regeringen een complete catastrofe, de slechtste, meest corrupte en onbekwame” in de wereld zouden zijn.

Trump noemde weliswaar geen namen, zijn Tweets waren echter duidelijk gemunt op meerdere jonge woordvoersters van de Democraten zoals Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Rashida Tlaib en Ayanna Presley. Een eveneens door de president gepubliceerde boodschap op Twitter, waarin hij de vrouwen verweet “Israël met echte en teugelloze hartstocht te haten”, was blijkbaar gericht tegen Omar en Tlaib, die onlangs in een controverse betreffende kritische uitlatingen over Israël verwikkeld waren.

Maandag deed Trump er nog een schepje bovenop en twitterde:

“Wanneer zullen de links-radicale Congresafgevaardigden zich bij ons land, bij de mensen in Israël en ook bij de president voor de walgelijke taal die ze hebben gebruikt en voor de vreselijke dingen die ze gezegd hebben verontschuldigen?”

Drie van de vier vrouwen zijn in de VS geboren: de voorouders van Ocasio-Cortez zijn afkomstig uit Puerto Rico, een Amerikaans overzees gebied. Tlaib heeft Palestinse wortels en Presley is Afro-Amerikaanse. Omar vluchtte als kind uit Somalië en kwam als migrant naar de VS. Zij is de eerste zwarte moslima in het Congres.

“Zo ziet racisme eruit”

De vier vrouwelijke politici reageerden scherp op Trump´s uitlatingen. Presley schreef over de tweets van Trump: “Zo ziet racisme eruit. Wij zijn hoe Democraten eruit zouden moeten zien.”

Ook vooraanstaande Democraten hadden scherpe kritiek op Trump. De voorzitter van het Huis van Afgevaardigde, Nancy Pelosi, wees Trump´s uitlatingen als “buitenlander-vijandig” af. Ze zouden erop gericht zijn “onze natie te splijten”. “Voor racisme en vreemdelingenhaat is geen plek in Amerika”, schreef de voormalige vicepresident Joe Biden. DE Britse premier Theresa May liet de uitlatingen van Trump via een woordvoerder veroordelen als “volledig onacceptabel”.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Donald Trump, gezond realisme, Hypocrisie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, moralisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Kritiek op Democraten – Trump voegt er nog aan toe: “Links-radicale Congresafgevaardigden” dienen zich te verontschuldigen

 1. Monalisa zegt:

  Hadden we maar zo’n vent in u Holland.

  Geliked door 3 people

 2. Van Colle zegt:

  Konden wij maar Trump als premier kiezen de kritiek op die vrouwen is volkomen terecht Walgelijk zoals die democraten zich gedragen Ook hier in Ndl is het een grote Trump haat laten ze hier eens beginnen met zaken op orde te zetten bah

  Geliked door 6 people

 3. Wachteres zegt:

  Trump: If you want to leave America, you can leave America

  Geliked door 3 people

 4. koosv8 zegt:

  Volledig acceptabel, Theresa May heeft hier helemaal haar mond te houden. Als deze Democraten zichzelf zo geweldig vinden, dan hadden ze met die geestelijke bagage inderdaad hun land van herkomst een duw in de goede richting kunnen geven. Maar nee, het is net als overal op het ogenblik inde Westerse landen. Er is vele decennia lang hulp gegeven, geld en goederen, maar het is nooit genoeg. Sodemieter op naar Saoedi-Arabië noord Afrika of wat ook. Als de blanken de laatste halve eeuw RASCISTISCH waren geweest, hadden we deze hele rotzooi niet gehad in de wereld.
  Maar de Arabieren hebben geld en ruimte genoeg.

  Geliked door 5 people

 5. Rensk. zegt:

  Die vrouwen zijn in VS geboren en willen nu hun voorouderlandgenoten welkom heten in de VS. Land van herkomst zijn shitlanden en dat willen ze kennelijk ook graag in de VS Idd als ze het allemaal zo goed weten waarom gaan ze hun land van afkomst er niet bovenop helpen. Net zoiets als Silvana Simons. Overal commentaar op hebben en land van herkomst is het niets anders dan stammenoorlogen en discriminatie onderling.Om over de corruptie en de onderlinge jaloersheid nog maar niet te spreken. Ik denk ook vaak Simons rot een eind op en ga terug naar je land van herkomst en zet daar de boel op zn kop stelletje verwende kutwijven. Dus als je je zin wil hebben als gekleurd mens en je krijgt het niet dan word er volgens hun gediscrimineerd. Zo lust ik er ook nog wel 10

  Geliked door 5 people

 6. Ruud zegt:

  Trump heeft groot gelijk; je schaart je redelijk loyaal achter de president nadat die gekozen is.
  Dat is ook democratie ook al is dat voor de Amerikaanse democraten niet te bevatten lijkt het wel.
  Kennelijk hebben ze niets beters te doen dan tegen hem procederen en zwart maken. Niet eerder ging het Amerika zo voor de wind als nu dus een herverkiezing zit er heel dik in.

  Geliked door 6 people

 7. Johan van Vught zegt:

  Hadden wij maar een Trump!

  Geliked door 3 people

 8. Jan zegt:

  Tlaib schold Trump bij een bijeenkomst uit voor mother fucker
  https://www.theguardian.com/us-news/2019/jan/04/democrats-congress-trump-impeach-rashida-tlaib

  Ilhan Omar Lets Rip Another Outburst of Anti-Semitism
  https://clarionproject.org/ilhan-omar-lets-rip-another-outburst-of-anti-semitism/

  Ocasio Cortez, beroepsleugenaar, produceert non stop nepnieuws

  VIDEO EVIDENCE EMERGES: AOC’s FAKE OUTRAGE PROPAGANDA CAUGHT ON CAMERA: Ocasio-Cortez Caught Staging Fake Crying Photos At Illegal Immigrant Detention Center
  https://evansnewsreport.com/2019/07/02/aocs-fake-outrage-propaganda-caught-on-camera-ocasio-cortez-caught-staging-fake-crying-photos-at-illegal-immigrant-detention-center/

  En dit is maar een fractie van alle bagger en shit die over Trump, Amerikanen, ICE dagelijks door het schorem over hen heen krijgen

  Allen zijn antisemitisch, haten Amerika en Israel en blanken, dwepen met Al Qaida, de Taliban, Al Qaida, schelden iedereen uit voor islamofoob en als zij hun vet krijgen jammeren en janken zij als geitenneukers.

  Geliked door 4 people

 9. win zegt:

  nothing racist here. the racist-argument is the argument if you don,t have an argument, and still you want to be right

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  En daar is CNN weer met kolder: Melania Trump moet ophoepelen naar eigen land.

  Melania Trump, Ted Cruz Should Go Back to Their Own Countries (VIDEO)

  Het punt is dat Melania Trump Amerika niet haat, noch de Amerikanen, maar om dat te begrijpen is een brug te vervoorde hersendode CNN

  Geliked door 4 people

 11. Jan zegt:

   Ilhan Omar’s Father and Other Somalian War Crimes Perpetrators Now Living Illegally in the US
  https://ibb.co/RG8kCmB

  Omar’s father, Nur Omar Mohamed (aka Nur Said Elmi Mohamed), is connected to the former dictator in Somalia, Said Barre.  Nur and other former Barre accomplices are living in the US illegally.

  Omar’s father Mohamed, is living in the US.  He and other Somalians like Yusuf Abdi Ali, who killed thousands for Barre, escaped to the West and were not vetted properly before entering the country.  Barre was a dictator and was connected to Cuban dictator Fidel Castro.

  Ali is a convicted war criminal who did the killing himself.  Ali has been located in the US working as security at Dulles International Airport and driving for Uber in 2019
  ….

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/07/report-ilhan-omars-father-and-other-somalian-war-crimes-perpetrators-now-living-illegally-in-the-us/

  Zie ook alle afbeeldingen.

  Dit is het schorem dat is binnen gelaten onder Hussein Obama

  Geliked door 1 persoon

 12. Henk Beije zegt:

  Ook in Nederland zitten we met sujetten die ons Nederlanders haten,en naar Nederland zijn gekomen voor onze uitkeringen,en niet om met de Nederlanders samen te leven.Neem al die mensen die de slaventijd in Nederland herdenken,terwijl dat in Suriname zou moeten gebeuren,en veel van die mensen willen geld zien,terwijl veel van hen ook Nederlands bloed dragen,maar waarom zijn ze in ons eens zo mooie Nederland ? Ik heb ze nooit gevraagd om te komen,en nadat ze in Suriname hadden gestemd voor een zelfstandig Suriname,kwam de helft hierna wel naar ons land.Daarom heeft Trump gelijk,niet tevreden,ga terug naar je eigen land of naar het herkomst land in Afrika,en daar zal je met open armen worden ontvangen door de achter gebleven familie.

  Geliked door 2 people

 13. Henk Beije zegt:

  Trump,de realist !!

  Geliked door 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Theresa May onder wie Engeland een grote Islamitische zooi is geworden een Tommy wederom gevangen zit voor niets, Londen waar mensen dagelijks overhoop gestoken worden, waar het zo maar kan gebeuren dat duizenden kinderen misbruikt werden door die zelfde smerige Islamieten en men, heel wel op de hoogte, het stil hield etc.etc., over “volledig onacceptabel” gesproken of nee beter gezegd misdadig t.o.v. het Britse volk en dat denkt Trump te bekritiseren…………Trump heeft zo gelijk, laat hij al dat “soort” illegalen massaal opsporen en uitzetten en laat hij diegene die niet illegaal zijn maar alles tegen de Amerikaanse regering hebben, dus Amerika vijandig zijn, hun Amerikaanse paspoort afnemen en ook terug naar hun “roots”, zandbak, shithole sturen.

  Geliked door 2 people

 15. Marijke zegt:

  Fantastische vent die Trump! Tien keer beter als dat zachtgekookte eitje dat wij hebben.

  Geliked door 2 people

 16. Rensk. zegt:

  Melania Trump hoor je niet zeiken idd. Dus de vergelijking van die vrouwen aan het woord in dat dat filmpje hierboven gaat volledig mank.

  Geliked door 1 persoon

 17. roberta zegt:

  Trump zei letterlijk: Why don’t they go back and help fix the totally broken and crime infested places from which they came. Then come back and show us how it is done. These places need your help badly, you can’t leave fast enough.
  Wat is daar mis mee? Het geciteerde artikel klopt dus niet, laat de helft weg.

  Geliked door 1 persoon

 18. koddebeier zegt:

  Democraten zijn links, hier in Nederland zien we waar link toe in staat is, geweld en kogels komen altijd van links !

  Geliked door 1 persoon

 19. ronjaspers zegt:

  In de geschiedenis van de mensheid zijn er miljoenen blanke slaven geweest,in de 2e wereldoorlog waren er ook nog duizenden blanke slaven in de nazi en jappenkampen.Hier hoor je het extreem linkse nageboorte nooit over.

  Like

 20. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/18/delingpole-top-terror-cop-says-extinction-rebellion-are-dangerous-extremists-jail-them/

  Delingpole: Top Terror Cop Says ‘Extinction Rebellion Are Dangerous Extremists. Jail Them!’

  “Those encountering Extinction Rebellion should be under no illusions about just how destabilising and extremist their agenda is. Not only is it unclear how their three formal demands could realistically be satisfied, but also it appears unlikely that their actions would end even if government committed to trying to implement them. The words of Extinction Rebellion’s founders and its posts on social media make clear that the objective is system change. This means bringing down our existing democratic system—which several of the campaign’s leading figures hold in contempt—and causing rapid economic disaster for the country. The proponents of this course of action have no serious explanations for how the country would function if their demands were implemented.”

  “Degenen die met Extinction Rebellion (milieubeweging uitstervings rebellie) te maken krijgen, moeten zich geen illusies maken over hoe destabiliserend en extremistisch hun agenda is. Niet alleen is het onduidelijk hoe aan hun drie formele eisen realistisch zou kunnen worden voldaan, maar het lijkt ook onwaarschijnlijk dat hun acties zouden eindigen, zelfs als de overheid zou proberen deze uit te voeren. De woorden van de oprichters van Extinction Rebellion en zijn berichten op sociale media maken duidelijk dat het doel systeemverandering is. Dit betekent dat we ons bestaande democratische systeem – waarvan een aantal toonaangevende figuren van de campagne minachting hebben – naar beneden halen en een snelle economische ramp voor het land veroorzaken. De voorstanders van deze gang van zaken hebben geen serieuze uitleg over hoe het land zou functioneren als hun eisen werden geïmplementeerd. “

  Like

 21. Jan zegt:

  Merkel solidair met antisemieten, Israël is nazi-Duitsland

  Angela Merkel backs US congresswomen attacked by Trump
  https://www.bbc.com/news/world-europe-49047032

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s