ONS LAND IS BEZIG TE VERDWIJNEN IN TOTALE ONVERSCHILLIGHEID

Screenshot_48

(Door: “Cyrano” – Vertaling: “delamontagne”)

Het binnenvallen van het Panthéon, het geweld gepleegd door Frans-Algerijnse supporters in tal van steden in Frankrijk om te vieren dat het Algerijnse voetbal de victorie heeft behaald, de dagelijkse 1000 zinloze agressieve gebeurtenissen, de aanvallen op politiebureaus, de onbestrafte verkrachtingen, misdaden in allerlei soort en al die delinquenten van immigratie oorsprong die onze gevangenissen vullen. Het is allemaal een fenomeen dat 30 jaar geleden ondenkbaar zou zijn en het illustreert zonder meer het “zinken” van ons duizend jaar oude Frankrijk en de absolute ramp van de immigratie van hen die van buiten Europa komen.

Het land is in totale onverschilligheid aan ’t verzinken. Maar het kan nog erger! Elke keer opnieuw bij de volgende verkiezingen kiezen en vragen de Fransen naar hen die het verdwijnen van ons, de oorspronkelijke Fransen, voorstaan en hierdoor de toekomst van onze kinderen vernietigen.

Wie kan dit begrijpen? Wie kan er nog hopen op een rustig Frankrijk de komende jaren? Wie zal  de voorspellingen van Gérard Collomb willen tegenspreken die voorspelde dat er de jaren die komen een verschrikkelijk face-­to-face botsing zal plaatsvinden tussen ons en de miljoenen “immigranten” die weigeren te integreren en eigenlijk op ons land spugen.

Je kunt natuurlijk nog steeds pretenderen dat immigratie een “kans” is voor Frankrijk. En dat terwijl duizenden jonge Franco-Algerijnen, supporters van de equipe van Algerije, hun haat laten blijken voor het land dat hen onderdak verschaft en die de Champs-Élysées plunderen en met de vlag van hun land van oorsprong zwaaien.

Miljoenen jonge immigranten zijn enkel en alleen Frans om van het ELDORADO van sociale voorzieningen te profiteren, maar ondertussen aan de cultuur van hun oorsprong blijven hangen. Een cultuur die in volstrekte TEGENSTELLING tot de onze is. Voor hen is integratie een verraad aan hun oorsprong.

Heel de Afrikaanse en Noord-Afrikaanse jeugd droomt ervan om naar Frankrijk te komen, maar eenmaal ter plekke buiten die “jongeren” de zwakheid en lafheid van de door ons verkozen politici uit door hun cultuur op te dwingen en op de Republiek te spugen. De jonge Frans-Algerijnen voelen zich boven alles ALGERIJN.

De zogenaamde succesvolle integratie?: bekijk de onderstaande foto eens van de avond van de verkiezing van Hollande tot president. Er is maar één enkele Franse vlag te zien, onderaan rechts op de foto. En de dingen zijn sinds 2012 alleen maar slechter geworden.

Screenshot_44

De jonge moslims, die door de baardapen/imams worden voorgelogen en die men gewoon hun gang laat gaan, dromen ervan om de sharia  hier in ’t Westen te introduceren. Het Westen waar zij op kotsen. In heel Europa weigeren de immigranten te integreren en hebben het hoogste aandeel in criminaliteit.

Het “recht” om anders te mogen zijn, heeft de natie vernietigd en dit is nog maar het begin. Zoals Jean-Marie Le Pen dertig jaar geleden al zei:”Je hebt nog niets gezien van hetgeen je te wachten staat”.

We vierden de 14e juli met vlaggen en het volkslied “Marseillaise”, maar vaderlandsliefde wordt meer en meer verdacht  van islamofobie en racisme door de verkondigers van het multiculturalisme. De Algerijnse immigranten hebben het recht om een voorkeur te hebben voor Algerije boven Frankrijk, dat hen heeft ontvangen. Maar de Fransen van oorsprong hebben blijkbaar niet het recht om hun cultuur en hun wortels te verdedigen. En dat is het geloof van het multiculturalisme: Eenrichtingverkeer.

Ondertussen plunderen “jongeren”  ongestraft onze steden, de illegalen vallen het Panthéon binnen om hun toelating te eisen en de eerste Minister te  willen spreken. Dit zegt veel over het morele verval van de natie.

De vroegere president de Gaulle zou nog niet een honderdste hebben goedgekeurd van hetgeen die immigranten aan vernedering en schade aan Frankrijk toebrengen zonder dat dit strafrechtelijke gevolgen heeft. We hoeven niets te verwachten van leiders die het globalisme verkondigen. Macron heeft het Pact van Marrakesh ondertekend, dat aan illegalen dezelfde rechten verleent als aan echte vluchtelingen.

De “leiders” zullen zich altijd verzetten tegen het toepassen van “zero tolerance” bij jeugdcriminaliteit of het verlagen van toeslagen voor families van delinquenten die zich niets aantrekken van de wet of uitspraken van politiek correcte rechters… Nooit ondernemen ze iets tegen de dubbele nationaliteit, terwijl zij Frankrijk haten en alleen van de sociale voorzieningen willen profiteren. Maar zodra er gevraagd wordt te integreren, kiezen ze voor ’t land van oorsprong.

Screenshot_45

Maar redding kan alleen van het Franse volk zelf komen door op de echte patriotten te stemmen die de toekomst van Frankrijk en van de komende generaties boven hun eigen belangen stellen. Wij worden door globalisten geregeerd, die van een supranationale wereldregering dromen. Dat fatale project van hen zal leiden tot de totale vernietiging van de Europese landen, maar is de droom van de EU, die onze soevereiniteit wil afnemen. En het doel van de V.N., die ons het Pact van Marrakesh opdrong.

Maar wanneer kan de  “omwenteling” plaatsvinden? Dat zal pas gebeuren als de kiezers beginnen te begrijpen dat hun toekomst in 2 woorden kan worden samengevat: integratie of  burgeroorlog. Dan pas zullen zij gaan stemmen voor de toekomst van hun kinderen en niet voor die van de grafdelvers van onze natie.

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: “Cyrano”

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op ONS LAND IS BEZIG TE VERDWIJNEN IN TOTALE ONVERSCHILLIGHEID

 1. Shalom zegt:

  De Elite zullen moeten vrezen voor hun leven, het staat beschreven!

  Geliked door 2 people

 2. Wachteres zegt:

  Het is in Nederland niet anders: “WE HEBBEN HET TOCH NOG GOED”?

  Helaas zal het voor ons allemaal – mocht het volk eindelijk wakker worden – te laat zijn

  Een deprimerende gedachte.

  [Vertaald uit het Duits, Bert?]

  Geliked door 6 people

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Zo júist hoorde ik buro buitenland.. van de VPRO.. ging over Duitsland .., het geweld van rechts is veel en erg … er waren slechts enkele 10 tallen gevallen van religieus lees moslim geweld… oh ja en op het laatst werd het ook wel vele geweld van links genoemd maar dit was beduidend minder erg… ze vernielen wel eens wat .. en de Politie heeft het wel wat te verduren … maar het geweld van rechts is pas Echt erg…
  Die pas vermoorde politicus had gezegd tegen tegenstanders van het vluchtelingen beleid .., ga weg uit Duitsland.., Trump heeft van de week ook zo iets gezegd… wat natuurlijk heel erg was… maar wat die Duitser zei , moest je in de juiste context zien .. en was ok…
  ..Hoe ingekleurd wil je het hebben.. Verraderlijk en Schaamteloos..
  A.Ruygrok. Monster.

  Geliked door 6 people

 4. hebk zegt:

  Alles voor een groter en machtigere EU , opgedrongen door de VNm binnen 10 jaar Turkye erbij en de rest, let maar op , gaat gewoon gebeuren, De oer NL is de vluchteling van de toekomst want de Islam duld geen andere geloven en eenmaal 70% Islam hier is er geen leven meer voor de echte NL

  Geliked door 3 people

 5. Marijke zegt:

  Ik ben een aantal jaren geleden in Frankrijk op vakantie geweest. Verbaasde me al over de grote hoeveelheid allochtonen aldaar en de overdaad aan halal afdelingen in de supermarkten.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Wij zitten rondom ingesloten tussen de grote Europese landen die spoedig zullen veranderen in moslim staten. Engeland, Zweden, Duitsland en Frankrijk. Spoedig zullen ook wij de hete adem van de moslim in onze nek gaan voelen, want lang kan dit niet meer gaan duren. We kunnen ons neutraal gaan voelen net als in 40 – 45, maar de mof kwam toch onze kant op. Zo ook de moslims. Die zullen ons land en Belgie heus niet gaan ontzien. Als een sprinkhanenplaag kwamen zij uit Afrika om compleet Europa aan te vreten. Wat als het Algerijnse voetbalteam weer wint, of nog veel erger; verliest ??? Frankrijk, maak je borst maar nat !

  Geliked door 3 people

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De hopeloosheid van het artikel deel ik.
  Het grijpt je soms naar de keel als je weer eens leest of iets ziet van de steeds frequenter voorkomende uitwassen van de ons opgedrongen multiculturele hel.
  Wat Frankrijk en de Algerijnen aangaat heb ik wel een vraag waar Delamontagne vast antwoord op weet; hebben de Algerijnen automatisch recht op de Franse nationaliteit gezien het koloniale verleden van Frankrijk ?
  Zo ja dan hebben ze wel het Paard van Troje binnengehaald, de oorlog tussen Frankrijk en de Algerijnse vrijheidsstrijders was ongekend smerig van beide kanten, dat zijn ze vast nog niet vergeten en je vraagt je af waarom ze dan zonodig in het land van hun ‘vijand’ willen leven.

  Las trouwens van de week een artikel in het AD dat betoogde dat de prachtige beelden die wij tijdens de Tour de France te zien krijgen schijnwerkelijkheid zijn, het platteland zou te maken hebben met grote leegloop en vergrijzing mede waardoor al 80% van de inwoners in de steden leeft en op het platteland bittere armoede heerst.

  Geliked door 4 people

  • Dank “delamontagne” voor het vertalen! Wat hier beschreven wordt, geldt voor heel W-Eu. We roepen het al jaren! Ook hier zie je het per dag verder afglijden naar………. Of we “evolueren” stilzwijgend in een mohammedaans continent of er komt een Grote Opstand. 1 van beiden, wordt het. Meer keuzes zijn er niet. Het is met geen pen te beschrijven hoe een stabiel en welvarend continent zichzelf opheft! Nog nimmer waren wij zo “hoog opgeleid”, nog nimmer waren wij zo DOM!! (Een kennis kwam pas terug van een trip door het zuiden van Fr. Veel bijna lege dorpen)

   Geliked door 2 people

 8. Republikein zegt:

  De gele trui is ook belangrijk, hoor!
  En de bolletjes niet te vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 9. Rolf5842 zegt:

  Islam en integratie zijn twee totaal verschillende begrippen. Wist Merkel dat voor ze “wir achaffen dass” riep en het Dublin akkoord achteloos ter zijde schoof? Natuurlijk was zij daarvan op de hoogte, maar de CDU stond op haar politieke hoogtepunt en de socialisten in de Grote Coalitie toeterden enthousiast mee. De rest van de EU volgde als lammeren naar de slachtbank.
  Maakt diezelfde Merkel nu de balans op en geeft zij toe gefaald te hebben? Nee, alles, behalve dat. Maar Duitsland is geen Nederland, toch? Of Frankrijk? Of de sharia staat België? Of de ‘fail state’ Zweden? In Parijs vinden Algerijnen het nodig om een spoor van vernieling aan te richten, In Molenbeek, België, wordt de sharia gedoogd, in Zweden is het aantal ‘no-go zones’ niet meer op de vingers van twee handen te tellen. Gelukkig vergaat het ons land beter of toch niet? Een Turkse bruiloft in Amsterdam ontregelt het verkeer voor uren, de buschauffeur stopt zijn bus om te bidden, Marokkaanse jongeren bespuwen vrouwen en noemen hen hoer omdat ze ‘hun’ religie beledigen, enzovoorts.
  Onze regering staat erbij en kijkt ernaar. Policor is het medicijn, maar het is toch al jaren bekend dat zwakke heelmeesters stinkende wonden maken?
  Waarom laten we ons door een religie, meer een ‘death cult’ de wet voorschrijven? Of moet ik vragen ‘hoe lang nog?’
  Reveille!

  Geliked door 5 people

  • Goeie reactie, zal niet op de voorpagina van een KWALITEITSKRANT komen!! De ogen / oren moeten van (kotz) hogerhand zolang mogelijk gesloten blijven! Het is reeds heel lang ‘5 over 12’!! Maar op een dag……

   Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Afgezien van de PVV en het FvD hebben we van de politiek geen oplossing te verwachten. Wie tijd heeft zou zich aan moeten sluiten bij Pegida en de gele hesjes. Veel tamtam maken om ook de rest van de Nederlanders tot actie aan te moedigen.

  Like

 11. Blaffertje zegt:

  Ik ging altijd graag op vakantie naar Frankrijk, maar mij zien ze daar niet meer.
  De gendarme’s treden daar hard op tegen het addergebroed maar het schijnt totaal geen respect bij het tuig af te dwingen.
  Hier in Nederland zijn onze agenten watjes vergeleken bij de gendarme’s in Frankrijk, hier krijgt de agent in de moskee een certificaat van welbevinden van de imam.
  Whoopi.
  En daar moeten wij dan vertrouwen in hebben???
  Als die Fransen het al niet aan kunnen, hoe moeten wij het dan redden?
  Niet dus!

  Ons koningshuis liet ons al in de stront zakken en na het aannemen van zo’n kut Marokkaan maken ze al helemaal een lange neus naar ons.
  De politie hoef je niet op te rekenen met hun geslijm met de moslims en hun iftar en schouderklopjes van de imam.

  Wij zijn verloren.

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   Blaffertje 17 juli 2019 om 09:46

   Ons koningshuis liet ons al in de stront zakken en na het aannemen van zo’n kut Marokkaan maken ze al helemaal een lange neus naar ons.
   De politie hoef je niet op te rekenen met hun geslijm met de moslims en hun iftar en schouderklopjes van de imam.

   Wij zijn verloren.

   Applaus voor dit fragment!

   Like

 12. Harry zegt:

  Goed verhaal Delamontagne .
  Je spreekt al een aardig woordje Nederlands !

  Heb nu ook eindelijk eens tijd om rustig te lezen , zit met een gebroken achterpoot verplicht thuis .

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Harry toch , hoe krijg je dat wel klaar?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Wachteres 17 juli 2019 om 13:09

    Dat heeft Harry mij uitgebreid verteld, maar ik kan daar uiteraard geen verdere mededelingen over doen. Harry is een stoere kerel, meer zeg ik niet. 😕

    Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Het linkse geweld, terreur en massa moord wordt al 60 jaar omlaag gespeeld. Ooit een avondvullende documentaire gezien over de communistische goelags bij de NPO. het gelijke ook voor de miljoenen massa moorden gepleegd door de rode jeugd onder aanvoering van Mao. Zullen
  we het nog hebben over de nog altijd aanhoudende geschiedvervalsing waarbij de Duitse nationaal socialisten neergezet worden als rechts terwijl ze in werkelijkheid en in hun modus operandi zo links waren als links maar zijn kan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s