Tegeltjeswijsheid . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tegeltjeswijsheid . . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Het afknippen van klit en voorhuid is een extra bonus voor die gelukkigen die het treft terwijl de hoofddoek een signaal is dat de draagster onaanraakbaar is voor alles dat niet islamitisch is en dus exclusief bezit is van de islam en alleen binnen de islam verhandelbaar en uitwisselbaar is. Leve de islamitische vrijheid.

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  Wie hangt dergelijk tegeltje aan de voordeur?
  Waar kan ik het bekomen?

  Geliked door 2 people

 3. renato zegt:

  Ooit heb ik in Den Haag namens een ondernemer het huren een pand met een medische doelstelling contractueel kunnen vastleggen. Kort daarop werd ik door een man met een Anatolische tongval benaderd of er binnen onze organisatie ruimte bestond voor besnijdenissen voor jongens. Zonder na te hoeven denken heb ik dit botweg geweigerd. Die voorhuid zit er niet voor niets. Maar daar wordt blijkbaar niet over nagedacht.

  Geliked door 3 people

 4. renato zegt:

  Dit wil ik ook nog even kwijt.
  BESNIJDENIS. WEER EEN TABOE PLAT? OF TOCH MAAR NIET?

  Niet geremd door enige medische of psychologische kennis, doch wel verrijkt met enig inzicht en gezond verstand, ontwikkeld door de jaren heen, moet mij het volgende van het hart:

  De meisjes. Het is een afschuwelijke ramp waarbij je de rillingen over de rug lopen.
  Hoe zij binnen de Islamitische wereld gruwelijk worden verminkt, getuigt bij hun cultuurdragers van een chronische bewustzijnsvernauwing die zijn weerga niet kent.
  Opgelegd door bekrompen mafkezen, die de vrouw al eeuwenlang als een ondergeschikt gebruiksvoorwerp wegzetten via een misdadige ontzegging van hun seksuele genotsbeleving.

  Dit onderwerp wordt al een aantal jaren onder de aandacht gebracht. De getormenteerde lieden welke dit faciliteren en zich hieraan bezondigen, kunnen niet zwaar genoeg worden aangepakt. Het is bijna onvoorstelbaar dat er nu nog gemeenschappen bestaan waar het voortschrijdend inzicht nog niet is doorgedrongen. Zeker met de huidige digitale communicatiemiddelen .

  Wat nog minder voor het voetlicht wordt gebracht, zijn de besnijdenissen van jongens, waarvan wel algemeen wordt geaccepteerd dat ze van hun voorhuid worden beroofd onder het mom van hygiëne.
  In landen met weinig water en zeep valt over die motieven misschien iets te zeggen.
  Dan nog is het een zware en onherstelbare schending, ja verkrachting van de persoonlijke integriteit van een jong en onmondig mannelijk leven.

  Het is een bevestiging van een achterlijke opvatting waarin cultureel en religieus wordt bepaald dat jongens met hun handen boven de lakens dienen te slapen. Laat ze lekker rukken met hun ongeschonden voorhuid. Het scheelt een hoop agressie tijdens de puberteit. Zonder deze jas wordt het een pijnlijke exercitie, waarbij alleen olie of zeepsop redding biedt. En daar zal vermoedelijk wel weer spastisch over worden gedaan. De vraag welke hierbij wordt opgeroepen is bij hoeveel procent van de huisgezinnen met besneden jongens in de puberteit een flesje olie in de badkamer staat. Mocht dit het geval zijn, dan wordt masturberen gefaciliteerd of zelfs aangemoedigd. Of dit binnen de ideologische overtuiging in de bedoeling ligt is maar de vraag. Al die jonge mannen staan op exploderen. Wanneer zij in hun eigen seksuele ontwikkeling worden afgeremd, dan ontstaan er spanningen die zich ongetwijfeld gaan uiten in agressiviteit.

  De voorhuid is ter bescherming van de gevoelige eikel en vooral in technische zin bij de copulatie ook ter bescherming van de vaginale wanden bij de vrouw. De anatomie van het menselijk lichaam zit bijna geniaal in elkaar, dus lijkt het het geen overbodig stuk vel.

  Een besneden man moet, vanwege de verminderde gevoeligheid van de eikel, meer arbeid verrichten om aan zijn gerief te komen. Op zich best wel spannend, maar het veroorzaakt mogelijk sneller irritatie in de schede bij de vrouw, met alle nare gevolgen van dien.

  Er zijn verschillende studies over en onderzoeken naar gedaan en als leek dient men zich vanzelfsprekend neer te leggen bij alle gepubliceerde resultaten. Echter vanuit het boerenverstand geredeneerd, valt er via uitgebreid speurwerk, weinig of geen bevredigende informatie over te verzamelen.
  Het is de vraag of er een mogelijke correlatie bestaat tussen de besneden man en infecties van het slijmvlies op de grens van de baarmoederhals en de baarmoedermond bij de vrouw.

  De oorzaak van een mogelijke virusinfectie schijnt vooralsnog niet duidelijk te zijn. Ook hierover is weinig informatie beschikbaar. Is het een hygiënische kwestie of zou het zomaar kunnen zijn dat de seksuele daad door de besnijdenis aan enige subtiliteiten heeft ingeboet en voor irritaties kan zorgen?
  Misschien kan er nu eindelijk eens, na het neerdwarrelen van de dikke posttraumatische stress-stoflaag die al minimaal 70 jaren duurt, een gericht onderzoek gedaan worden bij alle groeperingen, waarbij de besnijdenis van mannen cultureel is ingebed. Dat hierbij associaties worden opgeroepen met WO II en de entlösung is dan helaas een vervelende bijzaak, waar men na zoveel jaren niet meer zo spastisch over hoeft te doen. Het gaat hier niet over de tachtigers en negentigers van Joodse komaf met een oorlogstrauma die nog even een snelle wip tussen de geraniums willen maken, maar over jonge seksueel actieve mannen. Het Hierin speelt ook het niet te onderschatten belang van de volksgezondheid.
  Maar het kan ook zomaar zijn dat vele mannen, ondanks de beschikbaarheid van water en zeep het niet zo nauw nemen met de kuisheid onder hun eigen gordel.

  Of zou het zijn dat er binnen onze vaderlandse gezondheidszorg nog een sterke politieke en invloedrijke onderstroom bevindt, welke zich niet aan dit onderwerp, op straffe van stemveeverlies, durft te branden? De vraag is of Nederland ooit nog rijp gemaakt kan worden voor een dergelijk onderzoek.
  Er zijn in dit land talloze besnijdenisklinieken waar moslimjongetjes zonder medische noodzaak tegen een zeker bedrag onder het mes gaan. Sommige zorgverzekeraars dekken zelfs geheel of gedeeltelijk de kosten. Hierbij rijst in alle ernst de verontwaardigde vraag of de verzekeraars van de pot zijn gerukt.
  In Duitsland werd een wetsvoorstel tot verbod in de Bundestag bijna aangenomen, maar is toch afgeschoten. Zo ver zijn ze daar ook al afgegleden. Dat is hen overigens al vaker overkomen.
  De Raad van Europa verklaart dat ritueel besnijden onder mishandeling moet worden gerangschikt. Komt er toch nog iets positiefs uit Brussel?
  De Raad voert als argument aan dat een besnijdenis de lichamelijke integriteit aantast.
  De Raad roept landen op om in gesprek te gaan met religieuze groepen en een publiek debat te beginnen met het doel kinderen te beschermen tegen aantasting van hun mensenrechten. Dit wordt dus helemaal niks, want de religieus orthodoxen maken de dienst uit binnen hun eigen ideologie en lachen zich te barsten om de kwezelachtige oproep van de nuttige idioten.
  Toch valt oprecht te hopen dat er op zeker moment een discussie losbarst waarin deze misstand niet alleen aan de kaak wordt gesteld, maar dat er ook een voortschrijdend inzicht zal beklijven bij de politiek correcten en het bij wet verboden gaat worden. Hoogstwaarschijnlijk een naïeve gedachte, want tegen die tijd is heel Europa geïslamiseerd, zijn de zorgpremies op het zelfde niveau beland als in de Verenigde Staten en alle besnijdenissen gelegaliseerd alsmede verplicht gesteld voor de nieuwbakken untermenschen. Momenteel redeneert men blijkbaar als volgt: “Het is wenselijker om het besnijden van jongens zonder medische noodzaak onder het mom van hygiëne te faciliteren, dan het te verbieden”. Het achterliggende motief is volkomen duidelijk en voorspelbaar. De geest die de fles heeft verlaten, wordt door de zittende nomenklatoera nerveus in toom gehouden door steeds meer subsidieregelingen te creëren en de grootste gemene deler daarvoor op te laten draaien. De politieke vrees zit er diep in en bij oncontroleerbaar spastische bilnaadkrampen wordt er verwezen naar de ongekozen kliek te Brussel. Voor hoe lang nog?

  Renato

  Geliked door 3 people

 5. Republikein zegt:

  Ja, erg orthodox, niet dan, ja toch.

  Like

 6. Bob Koster zegt:

  “Vrijheid van religie”. Ik ben vrij van religie en kan ik het iedereen aanbevelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s