Wanneer diplomatie niet volstaat: Salvini wil marine en vliegtuigen inzetten tegen NGO-mensensmokkelaars

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

Het volgende escalatieniveau in de strijd tegen illegale smokkelaars in de Middellandse Zee: schepen van de Italiaanse marine en van de politie dienen met onmiddellijke ingang te worden ingezet ter bescherming van de Italiaanse havens. Dit besloot de Commissie voor Openbare Orde en Veiligheid, die in Rome onder leiding van Salvini bijeenkwam.

Duits - Zuerst

Het doel zou een actievere strijd tegen de smokkel zijn, was de mededeling vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken in Rome. Om het aantal migranten-afvaarten te verminderen, dienen er ook meer vliegtuigen ingezet te worden. Bovendien wil Italië voor het einde van de zomer nog tien schepen aan Libië leveren om de mensenhandel te bestrijden, meldden Italiaanse media.

Het besluit om meer marineschepen tegen de illegale immigratie in te zetten, werd na ruzies tussen Salvini en de minister van Defensie, Elisabetta Trenta, genomen. Salvini verweet het ministerie van Defensie zijn inzet tegen de illegale immigratie met te weinig overtuiging te ondersteunen. Trenta antwoordde dat er zonder de EU-missie “Sophia” in de Middellandse Zee rekening gehouden zou moeten worden met een grotere inzet van NGO-schepen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Nationalisme, NGO´s, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wanneer diplomatie niet volstaat: Salvini wil marine en vliegtuigen inzetten tegen NGO-mensensmokkelaars

 1. Rensk. zegt:

  Voortvarend manneke deze Salvini. Wat een enorme tegenstelling met al die slappe zakken in de EU. Zo te zien heeft dit manneke ook geen zin in al die onechte slappe zakken van de gevestigde orde met aan het hoofd van het slappe wassen leger de EUtop en gaat ie liever het veld in om te kijken en te zien wat er werkelijk speelt.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Kan me zo opwinden over de Nederlandse verslaggeving, steevast heeft men het over vluchtelingen of migranten. Dat zijn het niet, het zijn illegalen !
  Een migrant is iemand die wil emigreren vanuit zijn land en daartoe vraag je in het land waar je naartoe wil toestemming, zo deden onze emigranten dat in de vijftiger jaren ook. En ook onze emigranten ontkwamen niet aan selectie, je kwam echt niet zonder slag of stoot in Canada, Amerika, Australië of Nieuw-Zeeland binnen.
  Voorbeeld; toen mijn zuster in 1953 wilde emigreren waren er moeilijkheden omdat mijn vader na de oorlog een tijdje ‘De Waarheid’ had gelezen(het blad van de CPN)
  Hoe ze dat wisten ? Tja de BVD was destijds nog niet zo moeilijk, privacy had nog nooit iemand van gehoord.
  Daarbij moeten ze me toch eens uitleggen waarom het illegaal zijn niet strafbaar is, hoe moeilijk kan het zijn ?
  Daarbij zou men ook eens moeten bedenken waarom de “vluchtelingenstroom” vanaf het begin af aan maar één kant op ging; naar Europa.
  Terwijl er toch zat rijke Arabische landen zijn die veel dichterbij zijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Mooi zo, had 5 jaar eerder moeten gebeuren. Maak van die parasieten maar visvoer
  Reders menen dat zij zich met politiek moeten bemoeien

  Nederlandse reders willen veilige havens voor bootvluchtelingen
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/07/16/nederlandse-reders-willen-veilige-havens-voor-bootvluchtelingen-a3967232

  Like

  • Qvic zegt:

   In het verhaal van de NRC wordt duidelijk gesproken over vluchtelingen c.q. immigranten. Dat zijn normaliter geen mensen die in nood komen op zee, door onvoorziene omstandigheden waar zij geen schuld van hebben. Dus dan kan hier niet gesproken worden over het internationale zeerecht om ieder te hulp te schieten die in nood verkeerd op zee. Dit is een duidelijk verschil, want iedereen die schipbreuk leidt is de redder in nood dankbaar dat zij bij de dichtbije haven afgezet worden en zo hun leven gered hebben. In deze situatie zal er een haven in Libië zijn. Maar daar willen die immigranten niet heen, dus ze zijn geen schipbreukelingen die gered moeten worden volgens het internationale zeerecht. Als reders die zulke immigranten toch aan boord halen, om ze vervolgens naar Europa te brengen, zijn dan niets anders dan mensensmokkelaars geworden. Als zij dan een Italiaanse haven aan doen, kunnen zij niet alleen gearresteerd worden, maar ook dat hun schip verbeurt verklaard wordt. Daar zit geen enkele reder op te wachten, dat zij hun normale handel/vracht en het schip kwijt kunnen raken hierdoor. Weer zo’n ondoordachte beslissing van de Nederlandse reders, die de mogelijke consequenties niet overzien hebben.

   Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  Nu ben ik hartstochtelijk fan van Salvini, maar had hij deze beslissing nu niet een jaar eerder kunnen nemen?

  Like

  • Pietersen zegt:

   Sea Watch 3 is toch Lampedusa binnengelopen en dat zeiljacht vol illegalen ook. Nog maar net geleden. Ik twijfel aan die man.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nee!
   Alles op z’n tijd Marc.
   Zelfs nu is het ’n doordacht dreigement dat juist NGO-schepen zal uitlokken.
   Salvini zal daardoor pas volledige bevoegdheid krijgen om een zogenaamde daad tegen de menselijkheid te kunnen nemen.
   Alles is nu mogelijk.
   Afwachten maar.

   Like

 5. Henlk zegt:

  geweldig deze man , hij komt op voor zijn land ! Hier met onze slappe knieen Rutte schoothond van Brusselm laten we ons helemaal volproppen met parasieten en profieteurs

  Like

 6. Leon Theunisz zegt:

  Een vn missie in Libië zou helpen maar dat zal de vn niet willen. Een Coast gard inzetten zie Curaçao Coast gard tegen drugs

  Like

 7. Pingback: Frankrijk en Duitsland zijn de EU en de rest van Europa dient zich aan te passen | E.J. Bron

 8. Lucky zegt:

  Criminelen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/17/70-year-old-venice-priest-beaten-baby-gang-migrants/

  70-Year-Old Venice Priest Beaten By ‘Baby Gang’ Of Migrants
  70-jarige priester uit Venetië verslagen door ‘babybende’ van migranten

  A 70-year-old priest in Venice claims to have been subjected to threats and physical assault from a gang of migrant youths after he confronted their aggressive behaviour.
  Don Roberto Trevisol, the parish priest of San Giorgio Martire di Chirignago, wrote about his experiences in a parochial newsletter describing the almost daily occurrences of vandalism in and around the church, Il Giornale reports.
  The 70-year-old claimed that a gang of migrant youths, from Albania and Serbia, were behind the incidents and that they had tried multiple times to break into the church, damaging tiles on the roof.

  Een 70-jarige priester in Venetië beweert blootgesteld te zijn geweest aan bedreigingen en fysieke aanvallen van een bende migrantenjongeren, nadat hij geconfronteerd was met hun agressieve gedrag.
  Don Roberto Trevisol, de pastoor van San Giorgio Martire di Chirignago, schreef over zijn ervaringen in een parochiale nieuwsbrief die de bijna dagelijkse gebeurtenissen van vandalisme beschrijft in en rond de kerk, meldt Il Giornale.
  De 70-jarige beweerde dat een bende migrantenjongeren, afkomstig uit Albanië en Servië, achter de incidenten zaten en dat ze meerdere keren hadden geprobeerd de kerk binnen te dringen, met beschadiging van tegels op het dak.

  Like

 9. Pingback: Frankrijk en Duitsland zijn de EU en de rest van Europa dient zich aan te passen • JDreport.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s