Zwarte kruisen schokken Worms

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

Eerste burgemeester Adolf Kessel tegen herdenking van slachtoffers van geweld

Opwinding bij linkse edele mensen in Worms: onbekenden hebben in de nacht naar zondag 16 eenvoudige, zwarte kruisen in het stadsgebied opgesteld. Op de kruisen stond niets geschreven en er werden ook geen pamfletten of een brief waarin de verantwoordelijkheid werd opgeëist in de buurt gevonden. Maar, aldus het vermoeden van de politie: dit zou een “daad uit de rechtse scene” zijn. De “Wormser Zeitung” verklaart:

PI News (2)

De politie gaat uit van een daad uit de rechtse scene: want de kruisen zouden blijkbaar aan Duitse slachtoffers van buitenlandse criminelen herinneren. Tot nu toe waren zulke kruisen vooral in oostelijke deelstaten opgedoken, en altijd rondom 13 juli. De rechtse scene ensceneert deze dag sinds 2014 elk jaar als “rouwdag”.

Rouwen om gedode slachtoffers van buitenlandse criminelen is in linkse kringen een taboebreuk en daarom verboden. Dienovereenkomstig verontwaardigd reageerde het “goede Worms” respectievelijk diegenen die zichzelf als zodanig beschouwen:

Wat betreft dominee Fritz Kelp is het herdenken van de doden een “verraad aan de slachtoffers”. Met de “ronde tafel” van zijn Luther-gemeente wil hij “mensen laten zien wat de rechtse scene allemaal doet”.

Burgemeester Hans-Joachim Kosubek (CDU) vertegenwoordigt over de houten kruisen de mening dat “er geen plaats is voor ophitsende parolen of symbolen” in Worms.

En Heiner Boegler van het “Bondgenootschap tegen nazi-marsen” vindt wat betreft de kruisen: “Die generen zich tegenwoordig nergens meer voor!”

Boegler werkt volgens de “Wormser Zeitung” “nauw” met de eerste burgemeester van de stad samen. Die heet Adolf Kessel en ziet zijn taak erin de burgers “te leiden”, op weg naar het goede en weg van het kwade, dus “weg van het politiek rechtse spectrum”.

Het minst opgewonden reageerde nog de politie, die vaststelde dat het plaatsen van onbeschreven kruisen geen delict is. Afgezien daarvan verzoekt zij verklikkers om zich bij haar te melden als ze iemand zien die kruisen draagt of plaatst. Kennelijk zou er zelfs eentje in de kerk van de linkse dominee zijn gezien.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zwarte kruisen schokken Worms

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Hoe kan “het herdenken van de doden, een verraad aan de slachtoffers”zijn ???Hiervoor heb ik geen woorden meer. Daar zakt mij de broek van af. Die logica kan ik niet volgen. Hier schieten mijn verstandelijke vermogens te kort. Het spreekt boekdelen over de waanzin van het politiek correcte gevoelloze linkse rakkers. Hoe diep moeten bestuurderen nog zakken eer ze de laan worden uitgestuurd ??? Ik mag het lijen, dat het linkse tuig eerdaags in eigen kring wat slachtoffers mag ervaren,

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Oeps.Ik waarschuw mensen al decennialang voor dat extreem linkse levensgevaarlijke nageboorte.Vorig jaar riep extreem links in duitsland dat de oorspronkelijke duitsers uitgeroeid moesten worden.extreem links is al decennia lang bezig met terreur tegen politici,burgers,roerend en onroerend goed.extreem links wordt gesteund en gefinancierd door de bilderberg groep en george soros,ook bilderberg lid.

   Geliked door 3 people

 2. Ruud zegt:

  Het komt nog zo ver dat we dat we in Europa allemaal links moeten gaan rijden. Remind my words.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Dank u beste Antifa voor deze belangrijke waarneming: kruisen zijn een signaal voor rechts-radicalisme. Ze zouden verboden moeten worden, inclusief het Rode Kruis en de Zwitserse vlag. Duitse bisschoppen, zoals altijd rolmodellen, zijn er al mee begonnen en hebben hun borstkruisen onder de toog verstopt. Bravo.

  Geliked door 1 persoon

 4. Qvic zegt:

  Waar de linkse en de islam niet tegen kunnen is de echte waarheid. Daar schort het, want als de waarheid verkondigd wordt, valt hun gedroomde utopia in duigen.

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Pas met een kruis in je broek wordt het gevaarlijk, voor de rest, klein bier.

  Geliked door 2 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Nou ja.
  Totaal niet bekend wie deze kruisen geplaatst hebben maar alvast rechts in de schoenen schuiven.
  Kan het ook niet zijn dat het gedaan is door mensen die ter linker en rechter zijde eventueel totaal politiek ongeinteresseerden horen en zien wat er speelt en genoeg hebben van deze moorden en met deze kruisen gewoon een statement willen maken

  Like

 7. reageerbuis zegt:

  Het plaatsen van kruisen op een veldje in Enschede waar een moskee moest komen was ook al zo erg!

  Like

 8. Zo komen goede ideeën vanuit andere Europese natiestaten aanwaaien. Binnenkort ook te bewonderen in Westland?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s