BLANKEN NIET TOEGESTAAN . . .

Screenshot_57

Zwarte linkse Democraten op Amerikaanse universiteit eisen dat blanken niet in bepaalde ruimtes komen en alleen maar plekken mogen gebruiken waar ze van de zwarte studenten mogen komen… OMDAT ALLE BLANKEN RACISTISCHE DWEPERS ZIJN.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op BLANKEN NIET TOEGESTAAN . . .

 1. Steven zegt:

  Die vorm van racisme mag kennelijk wél….

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Als dat vuilnis zo door blijft gaan voorzie ik voor hen ernstige problemen, want de maat is voor velen echt wel vol. Gelet op de uitstekende resultaten uit het verleden liggen herkoloniseren en apartheid dankzij hun gedrag al in het verschiet.

  Geliked door 1 persoon

 3. Taljaard zegt:

  Wie het linkse denken een beetje kent kan zo’n verschijnsel wel verklaren.
  De ”witten” zijn in de ogen van links namelijk de uitvinders van het kapitalisme en hebben sinds het einde van de vorige eeuw het marxisme de rug toe gekeerd. Daarom heeft men op links al bijna een jaar of 30 de hoop gevestigd en de focus verlegd op ”Mensen Van Kleur”.
  Want die vertegenwoordigen in hun ogen het nieuwe proletariaat, wat de noodzakelijke socialistische omwenteling en de ondergang van het kapitalisme zal bewerkstelligen.

  Geheel in de lijn van Rousseau moeten deze door hen aanbeden en onaantastbare ”Mensen Van Kleur” ook nog eens moreel superieur worden geacht aan de verderfelijke ”witten”, die de revolutie hebben verraden, dus beter in staat om het socialistische Utopia te vestigen, en bovendien dichter bij de natuur staande. Dus meer milieubewust.

  Wie het waagt om deze veronderstelde morele superioriteit in twijfel te trekken is bij voorbaat al een racist. Wie het marxisme bekritiseert is een fascist. En wie hun Utopia in twijfel trekt is beiden.
  De domheid en de kortzichtigheid die in dit denken aan de dag komt vindt vooral haar oorzaak in het eenzijdige en bipolaire denken van links, dat de neiging heeft om de wereld op te delen in Goed (zij) en de rest (Het Kwaad).

  Geliked door 4 people

 4. Tistochwat zegt:

  Ik moet opeens zomaar denken aan de film ‘Planet of the Apes’.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Planet_of_the_Apes_(1968)

  Like

 5. trebor2110 zegt:

  En op welke universiteit is dit dan wel ?????

  Like

 6. Trucker zegt:

  Al langer als vandaag dat de universiteiten in de US geïnfiltreerd worden door linkse multikuller (én CAIR).
  Tom Trento in de US heeft er al menig topic aan gewijd en echt hilarisch is het als hij met de camera op pad gaat en de domme mutsen (man of vrouw) vragen stelt over pakweg 4th july Memorial Day en andere belangrijke feiten die men normaal weet.
  Menig unif in de US beschikt reeds over “safe spaces” voor de snowflakes en dat dit geen reps zijn hoef ik niet uit te leggen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lise zegt:

  Totaal van de pot gerukt die zwarte studenten…niet meer te redden, nutteloos voor de maatschappij

  Like

 8. W zegt:

  AOC, Ilhan Omar repeatedly REFUSE to condemn Antifa attack on ICE! | Keean Bexte

  Geliked door 1 persoon

 9. Mary zegt:

  Zo te horen willen ze graag terug naar Afrika……….., massaal verschepen zou ik zeggen fijn terug naar de oerwouden komen ze vast niet veel blanken meer tegen!!.

  Geliked door 3 people

 10. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/immigration/2019/07/13/watch-protesters-replace-american-flag-with-mexican-flag-at-ice-facility/

  WATCH: Protesters Replace American Flag with Mexican Flag at ICE Facility
  BEKIJK: Demonstranten vervangen Amerikaanse vlag met Mexicaanse vlag bij ICE Facility

  Protesters outside a U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE) facility in Aurora, Colorado, on Friday removed an American flag from its flagpole and replaced it with the Mexican flag.
  Reports said they also removed a Blue Lives Matter flag and spraypainted the words “abolisch ICE ” on it, then hung it upside down next to the Mexican flag.
  The socialist group also posted an event flyer to their own Facebook page that is a call to action for protesters.
  It reads:
  Tens of thousands of refugees/asylum seekers – babies, toddlers, children, and adults – are being brutalized in concentration camps across the US. People of good conscience must come together to stop the dehumanization and abuse of all who are being held in these horrific conditions. Join us as we hold all elected officials responsible for the continued mistreatment of asylum seekers and the separation of families.
  Rep. Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY), who is a self-described Democratic-socialist, also continues to describe the holding facilities as “concentration camps.”

  Demonstranten buiten een Amerikaanse Immigration and Customs Enforcement (ICE) -faciliteit in Aurora, Colorado, hebben vrijdag een Amerikaanse vlag uit de vlaggenmast verwijderd en deze vervangen door de Mexicaanse vlag.
  Rapporten zeiden dat ze ook een Blue Lives Matter-vlag verwijderden en de woorden “ICE afschaffen” daarop hadden gespoten en vervolgens ondersteboven naast de Mexicaanse vlag hingen.
  De socialistische groep plaatste ook een flyer voor evenementen op hun eigen Facebook-pagina, een oproep tot actie voor demonstranten.
  Er staat:
  Tienduizenden vluchtelingen / asielzoekers – baby’s, peuters, kinderen en volwassenen – worden in concentratiekampen verspreid over de VS gepest. Mensen met een goed geweten moeten samenkomen om de ontmenselijking en misbruik van allen die in deze afschuwelijke omstandigheden worden vastgehouden, te stoppen. Doe mee want we houden alle gekozen functionarissen verantwoordelijk voor de voortdurende mishandeling van asielzoekers en de scheiding van gezinnen.
  Rep. Alexandrië Ocasio-Cortez (D-NY), die een zelf-beschreven democratisch-socialist is, blijft ook de holdingfaciliteiten beschrijven als ‘concentratiekampen’.

  Like

 11. Republikein zegt:

  President Donald Trump heeft een commentaar van een Republikeinse senator getweet die de ‘ploeg’ van vier extreem linkse democratische congresvrouwen die hem van racisme beschuldigden als ‘de vier paardenvrouwen van de apocalyps’ bestempelde.

  In een vroeg-ochtend Tweetstorm, postte President Trump de commentaren van Louisiana Senator John Kennedy’s die de vrouwen als linkse ,,wackbanen” vernietigen die ,,de Democratische Partij.” vernietigen.
  https://nworeport.me/2019/07/17/4-horsewomen-of-the-apocalypse-trump-renews-attack-on-wack-job-squad/

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Toch benieuwd hoe ze dan nog denken iets te kunnen leren op de universiteit, veel zwarte hoogleraren zullen er niet zijn en als je de blanke dan uitsluit blijft er weinig over……

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel:

   “Leren”!? Dat is ook helemaal niet de bedoeling! Er moet en zal socialistisch gehersenspoeld worden!

   Geliked door 3 people

  • Taljaard zegt:

   Zwarte intellectuelen zijn er genoeg.
   Maar die zijn zeker niet allemaal links.
   En wat de linksen maar al te graag willen negeren, en uit de media weg houden, is het feit dat steeds meer zwarte Amerikanen, in het bijzonder uit de middenklasse, naar Trump en de Republikeinen ”overlopen”. Ze zijn nogal teleurgesteld in het holle vat Obama, die weliswaar heel goed mooie woorden van een teleprompter kon voordragen, maar er in de praktijk niks van heeft gebakken. En in de Democraten, die hen al 40 jaar als gemanipuleerd stemvee behandelen.

   Terwijl Trump nadrukkelijk kleurenblind is en mensen louter en alleen beoordeelt op gedrag, verdiensten en uitlatingen. In feite heeft hij daarmee de oude meritorische agenda van de Civil Rights Movement en Martin Luther King overgenomen. En komen de Democraten, met hun fixatie op huidskleur, nu meer en meer aan de dag als de werkelijke racisten.

   Like

 13. Lucky zegt:


  Links geweld genegeerd en goedgepraat
  Als rechts alleen maar spreekt wordt het meteen betiteld als zijnde geweld

  Like

 14. Lucky zegt:


  Wat veel Amerikanen niet weten

  Like

 15. BezigeBij63 zegt:

  Prachtig toch, Apartheid?

  Like

  • BezigeBij63 zegt:

   Hiermee wil ik dus maar zeggen hoe gevaarlijk de Democraten zijn. President Trump had bij het Hooggerechtshof na de Rusland afgang meteen met de Democraten voorgoed moeten afrekenen door ze te laten verbieden nog langer het land te vertegenwoordigen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s