Frankrijk en Duitsland zijn de EU en de rest van Europa dient zich aan te passen

Screenshot_56

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het realisme keert terug bij de Nederlanders. Steeds meer mensen zien in dat dit kabinet de Nederlanders uitbuit, omdat er een mondiaal plan vanuit de VN is waaraan alle landen die lid zijn van de VN mee moeten doen. De VN werkt net zo dictatoriaal als de EU. Een krankzinnige mondiale ideologie, die ernaar streeft om uiteindelijk de mensheid te onderwerpen aan een totale controle.

De meeste Nederlanders willen niet van het gas af. Het is ook bezopen dat de burger moet betalen voor de plannen van de regering en zich in de schulden moet steken, terwijl de grote bedrijven worden ontzien.
www.telegraaf.nl

De tientallen agenten die de afgelopen weken door verschillende eenheden in het land zijn geschorst vanwege integriteitsproblemen en schending van het ambtsgeheim zijn het topje van de ijsberg… Volgens een geheim rapport ligt er nog een groot aantal zaken te wachten op onderzoek, maar door capaciteitsproblemen, gecreëerd door de Nederlandse regering, blijven die liggen.
www.ad.nl

Volgens Prof. Paul Cliteur is het Wilders-proces een doorzichtige afleidingsmanoeuvre van de regering, de politie en het Openbaar Ministerie om de aandacht af te leiden van hun eigen falen. Niet omdat Wilders geen gelijk heeft, maar juist omdat hij wel gelijk heeft wordt Wilders vervolgd. Datzelfde zien we met Marine Le Pen en Trump. De politici die de stem van de bevolking met passie laten horen en verdedigen, worden door het linkse politieke kartel gedemoniseerd en geprobeerd tot zwijgen te brengen.
https://tpo.nl

Matteo Salvini van Italië wil de marine en vliegtuigen inzetten tegen de NGO-smokkelboten. Het doel is een actievere bestrijding van de mensenhandel en ook zegt Salvini dat het ministerie van Defensie zijn actie tegen illegale immigratie met weinig overtuiging ondersteunt, bijna tegenwerkt…
https://ejbron.wordpress.com

Salvini’s realistische gedachtegoed, gedeeld door de grote meerderheid van de Italianen heeft ertoe geleid dat hij vijanden heeft gemaakt. Salvini heeft weer een doodsbedreiging ontvangen, een kogel in een enveloppe, en Salvini geeft linkse extremisten de schuld en zegt dat ook deze doodsbedreiging  hem nog meer kracht en verlangen geeft om allerlei soorten criminelen te bestrijden.
www.breitbart.com

Ondertussen, door het wanbeleid vanuit Den Haag en Brussel, worden er elke dag mensen neergestoken in ons land. In Breda was het ook weer raak met steekpartijen en een zware mishandeling. Hoe u het ook wendt of keert, de feiten blijven dat door het krankzinnige beleid dat Den Haag aan ons dicteert ons land stukken onveiliger is geworden.
www.crimesite.nl

De burgemeester van Londen, in mijn ogen net zo’n wazige burgemeester als wij hebben in Amsterdam, die ook het gevaar van de islamisering en de grooming-gangs niet inziet en het beleid daarop aanpast, heeft 8 stadsdelen die als ergste zijn genoemd voor gewelddadige jeugdcriminaliteit. De realiteit is, net zoals in ons land het geval is, dat voor sommige mensen die vandaag opgroeien, geweld is genormaliseerd…
www.standard.co.uk

De EU wil een totalitair beleid uitrollen over de Europese bevolking waar er geen vrijheid van meningsuiting meer is (zie Tommy Robinson) voor  patriotten en politici die de vrijheid van meningsuiting gebruiken en daarom worden aangepakt. In de gehele maatschappij, van de televisie tot op de scholen, wordt er door de EU/VN een anti-realistisch beeld gepromoot. Onafhankelijk filmmaker Michael Hansen heeft een nieuwe documentaire gemaakt, getiteld: “Killing free speech”.  De documentaire toont een leraar in een school in New Jersey die collega’s aanmoedigt om hijabs en/of een boerka te dragen, die pamfletten verspreidt in solidariteit met moslims, en Hansen interviewt de schooldirecteur, die beweert er niets van te weten, maar personeelsmails bewijzen het tegendeel. Net zoals hier in Nederland gebruikt de politiek de scholen om haar politieke agenda te vergroten en te promoten en daar moeten we mijns inziens iets aan veranderen.
www.breitbart.com

De EU is er niet voor de Europese bevolking, behartigt de belangen ook niet van de Europese bevolking en Duitsland en Frankrijk geven het nu eerlijk toe. De EU is een Duits-Frans imperium, waaraan de rest van Europa zich zal moeten aanpassen.
www.elsevierweekblad.nl

Nexit is noodzakelijk voor een vrije en veilige toekomst voor ons en onze kinderen. Vrijheid is niet iets dat we gaan opgeven, vrijheid in denken, doen en geloven zijn de bouwstenen van ons Nederland en dat “onze” regering die waardes en dus ons, de Nederlandse bevolking niet serieus neemt en ons daarbij allang niet meer vertegenwoordigt, lijkt mij een gegronde reden om dit kabinet naar huis te sturen.

Dit gaat om uw (klein)kinderen, die vast niet in een islamitisch totalitair Nederland/Europa willen wonen, waar elke stap die ze doen geregistreerd zal worden via 5G/wifi/smartmeters/banksaldo’s en die in een centrale data/bio-ritmische gegevensdatabank zal worden opgeslagen, gekoppeld aan een sociaal kredietsysteem.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Globalisering, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Frankrijk en Duitsland zijn de EU en de rest van Europa dient zich aan te passen

 1. ‘We waren nog nooit zo “hoogopgeleid”, nog nooit zóó DOM!’

  Geliked door 3 people

  • Chris Dirick zegt:

   Goedemiddag, Rottenpickwick, dat komt door de doorgedreven linkse indoctrinatie op de scholen. Hoe jonger je ze te pakken krijgt hoe langer het blijft hangen en hoe meer linkse invloed, hoe meer links/groen/communistisch succes bij verkiezingen. Het is een viscieuze cirkel. Ze noemen zichzelf hoogopgeleid maar hebben kennis van niets! Toen ik in de jaren 60/70 op een katholieke (nonnen)school zat was er geen indocrinatie, nada, niets. Je kreeg er een goede basis om als je dat wilde, jezelf verder te ontwikkelen. Het is spijtig dat dat soort scholen niet meer bestaan.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Zeg maar 15 miljoen domme Nederlanders en 500.000 mensen die het wel zien dat het weer fout gaat.

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Maar er is een kleine Hoop @ Monalisa.
    Ik heb hier wekelijks een linkse doos op bezoek en dan bedoel Ik een echte linkse waar Ik regelmatig mee in een politieke discussie ga.
    Ze begint nu langzaamaan in te zien dat er meer is dan alleen de onzin die ze bij haar opleiding voorgeschoteld kreeg.
    Ze zegt nu ook tegen onze gezamelijke kennissen dat je eigenlijk met den Henk in discussie moet gaan als het over politiek gaat en dat dan misschien de ogen wat open gaan.
    Dus met feiten kom je een eind.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Het linkse heb ik afgezworen 25 lid geweest van de PVDA.🤮🤮🤮

    Like

 2. Cathja zegt:

  Wat een inktzwarte toekomst voor ons en onze kinderen, als dit alles waarheid wordt!

  Uit de EU is de enige mogelijkheid om ons land van deze gruwelen te redden!

  Geliked door 6 people

 3. Off Topic, maar niet geheel onbelangrijk voor voor mij; Heerlijk rustig op straat, het Klootjesvolk is op vakantie! De luiken kunnen weer open!

  Geliked door 4 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nou daar kunt u zich lelijk in vergissen rottenpikwick, voor het inbrekersgilde is dit juist een drukke tijd, men legt even af of de bewoners voor langere tijd vertrokken zijn en hebben dan alle tijd om op hun gemak de dingen die van hun gading zijn te ontvreemden.
   Het verdient dan ook aan te bevelen als u op vakantie gaat de brievenbus door een van de buren te laten legen, een stapel post in een brievenbus wijst op langere afwezigheid.
   (Gratis tip van Tijl 😀 )

   Geliked door 1 persoon

   • Dat is 1 van de redenen dat ik niet meer van ’t honk ga! Ik heb veel gereisd, maar ging altijd opgefokt weg. Tijdklokken installeren, gordijnen wel niet dicht! De post laten weghalen. Buren informeren etc etc. Nog een reden; zodra ik de deur uitga wordt ik met de OMVOLKING geconfronteerd, beginnen de ergernissen al. Was ook echt een strandmens, nu geen zin om tegen al die wandelende Perzische tapijten aan te kijken! (tattoolijven) Ook de laatste keren “gedoe” gehad in het vliegtuig met kutvolk. Ik reis nu met YouTube, wel zo relaxt!

    Like

   • Trucker zegt:

    Hey Tijl ik heb (nog niet zo lang geleden) iets gelezen over “touwtje in de brievenbus”, maw dat de buren aan het touwtje de sleutel konden nemen om de planten water te geven en de huisdieren eten geven.
    Ik peins zowat dat dit heden niet meer kan, maar of je me gelooft of niet hoe vaak ik ga slapen zonder de achterdeur op slot te doen… is niet te tellen.
    Moet gezegd hier zijn we er gerust in een boerengemeenschap en daar spot je niet mee, kan een relaas vertellen over … die zat met zijn geweer (dubbelloops) op zijn veld te kijken want er ging een luchtballonnetje landen…hebben ze niet gedaan 🙂 🙂 🙂

    Like

  • Cathja zegt:

   @rottenpickwick

   Hier zit nog iemand te genieten van de weldadige rust…
   Rustig in de supermarkt en een rustig verkeersbeeld op de weg.
   Van mij mag dit lang duren!

   Geniet ervan, rottenpickwick!

   Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/17/guardian-offence-archaelogists-try-to-rebrand-boris-as-islamophobic/

  Delingpole: Guardian Uses Offence Archaeology to Rebrand Boris Johnson an Islamophobe
  Delingpole: Guardian gebruikt offensieve archeologie om Boris Johnson te herpositioneren en een islamofoob te maken

  “Islam inherently inhibits the path to progress and freedom”. Not my words: Boris Johnson’s, from an article he wrote in 2007.
  But is there a half-educated person with even a fraction of a brain cell who doesn’t know this statement to be accurate, fair and reasonable?
  Why, to deny the truth of that statement you’d have to deny the evidence of over a thousand years of history: the Judaeo-Christian West has thrived; the Umma – that’s the world of Islam – has lagged far behind, socially and economically.
  You’d need to ignore the fact that by far the most prosperous and democratic country in the Middle East – Israel – is by definition non-Muslim.
  You’d need to ignore all those international league tables measuring everything from GDP per capita to transparency to gender equality which show that, on almost every metric, Islamic nations are more backward than Western democracies.

  “Islam remt inherent het pad naar vooruitgang en vrijheid”. Niet mijn woorden: Boris Johnson’s, van een artikel dat hij in 2007 schreef.
  Maar is er een half opgeleide persoon met zelfs maar een fractie van een hersencel die deze verklaring niet juist, eerlijk en redelijk kent?
  Waarom, om de waarheid van die verklaring te ontkennen, zou je het bewijs van meer dan duizend jaar geschiedenis moeten ontkennen: het joods-christelijke westen bloeide; de Umma – dat is de wereld van de islam – is sociaal en economisch ver achtergebleven.
  Je zou het feit moeten negeren dat veruit het meest welvarende en democratische land in het Midden-Oosten – Israël – per definitie niet-moslim is.
  Je zou al die internationale ranglijst moeten negeren die alles van GDP per hoofd van de bevolking tot transparantie tot gendergelijkheid meet, wat aantoont dat islamitische landen op bijna elke metriek achterlijker zijn dan westerse democratieën.

  Geliked door 2 people

  • De buurlanden van Israel schuiven alles zo de zee in. Voor de kust van Libanon is de zee 1 grote plasticsoep. Israel heeft onlangs het open riool van Gaza zo gemanipuleerd dat deze uiteindelijk uitmondt in de dichtsbijzijnde zuivering in Israel. In Gaza en Fakestina zitten ze te wachten op hulptroepen en centjes van lieve mensjes in W-Europa om de zooi op te ruimen. Misschien dat Kaag nog wat kan uitrichten in haar vakantie! Wat denk u wat hier allemaal in het riool belandt door lieden die schijt aan ons hebben??????? Mogen wij natuurlijk niet weten!! Het is allemaal DIK VERKLOOT!!!

   Like

   • hannah zegt:

    niet alleen de zee, kom net thuis en zie 2 Mocros een bankstel bij de afvalbakken zetten en een kapotte barbecue, ze zijn te lui om het naar de stort te brengen want dat kost 5 euros …. hoezo milieu ?????

    Like

 5. Jean zegt:

  Dat ‘denken’ die 2 simpelen van geest maar dat zal ze nooit lukken.
  Door die 2 zittn wij nu met een massa levensgevaarlijke Afrikanen én islamieten op ons dak, conclusie: het dak wordt gesloopt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/17/french-military-and-police-increasingly-supporting-right-populist-marine-le-pen/

  French Military and Police Increasingly Supporting Right-Populist Marine Le Pen
  Frans leger en politie ondersteunen steeds meer recht-populistisch Marine Le Pen

  A study of the election preferences of the French military and the gendarmes has revealed an increasing trend to support populist leader Marine Le Pen and her Rassemblement National (National Rally/RN).
  The Ifop study, conducted for the Jean Jaurès Foundation, looked at communes with a large number of soldiers compared to the average population and found some, such as Mailly-le-Camp, saw a 50.4 per cent vote for the populist party in the European elections this year, Le Figaro reports

  Een onderzoek naar de verkiezingsvoorkeuren van het Franse leger en de gendarmes heeft een toenemende trend aan het licht gebracht om populistische leider Marine Le Pen en haar Rassemblement National (National Rally / RN) te steunen.
  De Ifop-studie, uitgevoerd voor de Jean Jaurès Foundation, keek naar gemeenten met een groot aantal soldaten in vergelijking met de gemiddelde bevolking en sommige daarvan, zoals Mailly-le-Camp, zagen een 50,4 procent stem voor de populistische partij in de Europese verkiezingen dit jaar, meldt Le Figaro

  Geliked door 3 people

 7. Ruud zegt:

  NEXIT, LUXIT, BELXIT ETC. ETC. is het enig juiste antwoord.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Duitsland en Frankrijk zijn niettemin zichzelf al naar de knoppen aan het helpen ofschoon zich daar ook al miljoenen autochtoonse inwoners bevinden die natuurlijk van de moslims, islam, immigratie en linkse bestuurders af willen! Hoe kun je nou heersen over Europa als men zijn eigen land naar de bliksem helpt? Die afschuwelijke EU zal komen en gaan en NOOIT voor eeuwig bestaan!

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Nederland moet uit deze fascistische clubjes zoals de EU, VN stappen !

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Als een groot deel van de mensen een ideologie aanhangt die zegt dat je dood moet als je geen lid van hun club wilt worden en dat ook dagelijks in praktijk brengt, dan moet je iets doen, lid worden of vechten voor je vrijheid van je medeburgers en ons land. Moslims moeten gedwongen worden te kiezen voor het land waar ze wonen of terug naar waar ze vandaan kwamen ze hebben het er zelf naar gemaakt dat het zover is gekomen.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Gisteren zag ik de nieuwe EU voorzitter mevrouw Ursulla Von der Leyen op TV. Toen ik haar hoorde Engels praten, ging mijn gedachte direct naar Rosa Klebb van de Sovjet SMERSH uit het James Bond film From Russia with Love (gespeeld door Lotte Lenya). Von der Leyen had precies dezelfde intonatie en dezelfde – onzichtbare – autoritaire houding https://www.youtube.com/watch?v=5tDEFLpNa74
  Wie weet? Misschien als iemand, daar bij de EU, haar Befehlen omtrent het opvang van vluchtelingen en de Kalergi-Plan niet precies zal volgen (Bijvoorbeeld Viktor Orban of Salvini), dan wordt hij met haar typische schoen bewerkt https://www.youtube.com/watch?v=v7cEnaXU8Ec
  De EU net als SPECTRE verdraagt geen mislukkingen. De man met de kat symboliseert BILDERBERG/NWO ; de bazen van de EU.
  Frankrijk is een zwakke schakel met dezelfde ingetogen zelfvoldane houding als die van de schaker Kronsteen. De gotspes van het krielhaantje Macron die zich nog steeds voelt als een leider van een machtig land. Frankrijk kon sinds 2002, geen een jaar de financiële eis van tot 3% inflatie bereiken. Het land zit op haar gat met steeds groter wordende maatschappelijke onrust en Islamisering die nu op een dambreuk lijkt.

  Like

 11. Cleo zegt:

  We worden geregeerd, beter gezegd GEMANIPULEERD, door een moreel-corrupt zooitje machtswellustelingen!
  WEG MET DAT SCHOREM!

  Geliked door 1 persoon

 12. fransdewit zegt:

  Hitler en Napoleon zijn weer opgestaan

  Like

  • Thomasson zegt:

   @fransdewit. Men kan Napoleon weglaten uit deze rij. Napoleon had ons geloodst naar de moderne wereld.Hij de administratie in al de landen onder Frankrijk gemoderniseerd. Mensen kregen familienamen. Iedereen moest in het stadshuis of gemeentehuis worden geregistreerd. En zo ook ieder geboorte. Hij heeft kerk van de staat gescheiden. Dus de plicht met iemand van dezelfde kerkgemeenschap afgeschaft. Hij heeft mensen bevrijd van religieus gezag. Het wetboek van heel Europa is gebaseerd op Codex Napoleon. In zijn tijd en daarna was een ongekende bloei van wetenschap, kunst en cultuur. De viezeriken die nu aan de macht zijn in Europa zijn een stelletje laffe hangdrollen. Napoleon zou voor deze mensen diep schamen hoe ver zijn wij gezakt. Dat zou zeker ook met Graf Otto von Biesmarck gebeuren; een man die ons het ziekenfonds schenkte en het recht met 65 jaar met pensioen te gaan; iets wat de heersende linkse en liberale tyfus anno nu probeert kapot te maken om zichzelf te verrijken.

   Like

 13. Snap best wel dat er bestuurd moet worden, maar moeten wij ons laten bekoeioneren door 2 van die zoveelsterangs Malloten en hun Kontelikkers???!!! TRAITERS!!!

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Mijn respect voor Elise Nijmegen voor haar artikel. Zij heeft zich gebaseerd op een diepgaand media research. Hetzelfde geldt voor alle commentaren die zich hier baseren op media van verschillende landen. Als wij alles bij elkaar samenvatten, is de waarschuwing voor de duistere kanten van de EU en VN zo duidelijk als wat. De VN is niets anders dan bij elkaar geraapte zooi uit de Derde Wereld, die graag zijn tanden will laten zien. Dat gebeurt in de mum van mensenrechten. Iedere betoog is gebaseerd op twee kernwoorden: racisme en discriminatie. Uitgangspunt is: blanke christenen (of Joden) hebben geen recht van bestaan. Europese landen moeten worden uitgeroeid en hun bevolking worden vervangen met wat minder blanke bevolking; en het liefst islamitisch.

  EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE.

  Like

 15. Piet Snot zegt:

  Video: Syp Wynia slaat alarm om linkse klimaatcoupe in Europa: “de groene staatsgreep is begonnen”

  Het aantreden van Ursula von der Leyen ziet Wynia als een risico voor de lidstaten van de Europese Unie. De kersverse voorzitter werd gisteren verkozen op een platform om nóg meer te doen aan klimaatbeleid.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/video-syp-wynia-slaat-alarm-om-linkse-coupe-in-europa-de-groene-staatsgreep-is-begonnen/

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Die incompetente (gisteren haar stem gehoord AKELIG wat een nare voze stemgeluid dat dat vrouwmens heeft BAH) muts gaat geheid niks doen aan iets waar Vlaanderen en Italië van wakker liggen(*) en dat is nog meer islamieten invaders importeren.

   (*)Nederland ligt er niet wakker van behoudens de trouwe reageerders (ontdaan van de trollen en infiltranten) op de blog, want de verkiezingen zijn gewonnen door links en de ijdeltuit de in zijn blote reet poserende Baudet die niks problemen ziet in de islam.

   Like

 16. Trucker zegt:

  Er is maar één oplossing en die is niet nexit of anderen die uit de eu willen, nee andersom de eu uit HQ brussel uit Europa gooien veel eenvoudiger kan het niet 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s