Italiaans parket gaat in beroep tegen vrijlating van kapitein “Sea-Watch 3”

Screenshot_69

Het Italiaanse parket heeft beroep aangetekend tegen de opheffing van het huisarrest van Carola Rackete (foto). Dat melden Italiaanse media vandaag en het nieuws wordt ook bevestigd door haar advocaat. Rackete is de kapitein van de “Sea-Watch 3”, een Duits reddingsschip voor migranten.

HLN Be.

De openbare aanklagers van Agrigento (Sicilië) hebben het beroep ingediend bij het Hof van Cassatie, de belangrijkste beroepsinstantie in Italië. Vandaag was de laatste dag waarop de vrijlating van de Duitse kapitein nog kon worden aangevochten.

De 31-jarige Rackete kwam in het vizier van het gerecht nadat ze op 29 juni veertig migranten naar het eiland Lampedusa bracht, hoewel haar verboden werd de territoriale wateren van Italië binnen te varen. Bij het naderen van de haven kwam haar schip bovendien in aanvaring met een politieboot. De kapitein zegt dat ze uit noodzaak handelde, omdat ze vreesde dat migranten overboord zouden springen.

Rackete werd aanvankelijk onder huisarrest geplaatst, maar dat werd op 2 juli door een onderzoeksrechter opgeheven. Er loopt wel nog altijd een onderzoek tegen haar wegens onder andere medewerking aan illegale immigratie. Morgen zal Rackete ondervraagd worden in Agrigento.

Bron:
www.hln.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Italië, Justitie, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Italiaans parket gaat in beroep tegen vrijlating van kapitein “Sea-Watch 3”

 1. delamontagne zegt:

  In een interview heeft zij ook gezegd dat Europa de toekomstige Klimaat-vluchtelingen moet opnemen.
  Voor het Zwitserse blad
  Blick.ch
  Kapitänin Rackete nimmt Europa in die Pflicht «Wir müssen auch Klimaflüchtlinge aufnehmen»
  https://www.blick.ch/news/ausland/europa-muesse-auch-klimafluechtlinge-aufnehmen-kapitaenin-rackete-da-kommt-noch-einiges-auf-uns-zu-id15420087.html
  / / / /Dat wordt dus dringen in europa in de toekomst, zelfs nog meer dan nu in die met z.g.n vluchtelingen overladen EU-landen.
  Half Bangladesh stroomt ieder jaar tijdens moeson over en daar wonen héél veel mensen.
  Dus die miljoenen wil ze ook nog eens hierheen halen.
  Verder staan er 600.000 Afrikanen
  in Libië te trappelen van ongeduld om hun kwaliteiten aan de Europese bevolking te tonen.
  OOK die wil ze zo spoedig mogelijk gaan ophalen.
  De beste remedie voor Europa is om haar voor enige tijd op-te-sluiten

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Jakkes. wat een vies wijf is dat, ik wil er nog iets bij zetten maar doe het maar niet.

  Liked by 1 persoon

 3. exmarineman zegt:

  Tha haar uiterlijk zegt ook al weer genoeg: een echt manwijf en afalid

  Liked by 1 persoon

 4. Claudia M. zegt:

  Wat een spook is dit toch….

  Liked by 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ze heeft wel een lekker bekkie, die Rackete. Om twaalf uur op te slaan met een houten hamer!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

 6. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Is die verslaafd aan crack ofzo?!! Jezus wat een junk! Da’s toch bovendien geen vrouw???!!!

  Liked by 2 people

 7. Jan zegt:

  Zij ziet er vies uit en ik heb het idee dat zij stinkt naar zweetvoeten en natte schimmel

  (Ik moest dit even kwijt)

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Hele grote leipo.

  Like

 9. droevige mof zegt:

  De weinige opiniepeilingen over de reddingen op zee (het meest recentelijk in de Duitse FAZ) leverden resultaten op die in contrast staan met de staatspropaganda:
  Degenen die zichzelf bewust in gevaar brengen zijn verantwoordelijk voor de gevolgen. Natuurlijk moeten verdrinkende mensen gered worden, maar daarna worden ze teruggestuurd naar hun land van herkomst. Mensen die anderen verleiden om zichzelf in gevaar te brengen, moeten gestraft worden.’.
  Het spervuur van indoctrinatie, vooral in Tagesthemen en Nieuwsuur, heeft alleen diegenen bereikt die al eerder gelovigen van de linkse kerk waren.

  Like

 10. Richard zegt:

  abschießen die Rackete!!!

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Als die vrouw een kapitein is, dan ben ik een krentenbol. Ik zag haar nog nooit in een kapiteinsuniform. Volgens mij is ze helemaal geen kapitein en heeft ze zelfs nog niet eens een vaarbewijs. Ze ziet er uit als een uitgewoonde junkie. Haar waardigheid en geloofwaardigheid is in deze ver te zoeken. Zo’n viespeuk die zich kapitein noemt. En dat de autoriteiten zich daar nog aan vies willen maken. Autoriteiten; Ik zou maar goed je handen gaan wassen als je haar een handje gegeven hebt.

  Like

  • alwine kerkhof zegt:

   Rackete werd geboren in Preetz, in de buurt van Kiel, Duitsland. [1] Ze studeerde in 2007 af op de middelbare school en studeerde vervolgens aan de Maritieme School aan de Jade University of Applied Sciences in Elsfleth , waar ze in 2011 een Bachelor of Science behaalde in de zeevaartwetenschap en het zeevervoer . [1] The B.Sc. in Nautical science aan Jade University voldoet aan de schriftelijke examenvereiste voor de kapiteins licentie van het Federaal Maritiem en Hydrografisch Agentschap van Duitsland , die later wordt verworven op basis van alleen professionele ervaring. [2]

   In 2018 behaalde ze een masterdiploma in conservatiemanagement aan de Edge Hill University in Engeland . [1]

   Like

   • bigljohn zegt:

    Blijft overeind dat ze er zomaar erg vies en onooglijk uitziet voor een (uniform-loze) kapitein. Op het eerste gezicht zou je zweren dat het een of ander viswijf is, of iemand is die de toiletten schoonmaakt in een bedrijf, c.q. toiletjuffrouw is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s