Prof. Paul Cliteur: Wilders-proces is doorzichtige poging regering, OM, politie om af te leiden van eigen falen

Screenshot_61

(Door: Paul Cliteur)

‘Met geld van de gemeenschap Wilders vervolgen is eenvoudig, falen is daarbij bijna niet mogelijk’

“In Nederland is iedereen gelijkwaardig en heb je de vrijheid om te houden van wie je wilt en om zichtbaar jezelf te kunnen zijn. Waar die vrijheid wordt beknot, er gediscrimineerd wordt of zelfs mensen niet veilig zijn, treedt de overheid actief op.”

Zo staat het in Vertrouwen in de toekomst, het regeerakkoord 2017-2021, waarin het kabinet haar plannen voor de VVD, CDA, D66 en ChristenUnie-coalitie formuleert. Het regeerakkoord gaat verder met:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, CDA, Censuur, ChristenUnie, cultuurrelativisme, D66, democratie, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marokkanen, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Prof. Paul Cliteur: Wilders-proces is doorzichtige poging regering, OM, politie om af te leiden van eigen falen

 1. Niet voor niks is GEERT WILDERS 2x uitgeroepen als ‘Politicus van het Jaar’!!!!!!!!! Daarna is er aktie ondernomen dat dit nog vaker zou gebeuren! Geert Wilders, eenling tussen LANDVERRADERS!!! HULDE!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Het is dat professor Cliteur aan de goede kant staat. Alleen die naam, verschrikkelijk, volgens mij is dat de Franse naam voor een kietelaar. Die zou ik per direct laten veranderen.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Het OM de Politie de Rechters valen al jaren, kijk maar de blokeerfriesen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Slechts een revolte kan een einde maken aan deze waanzin.

  Geliked door 2 people

 5. Lise zegt:

  Ik geloof direct dat het falen van het OM, de regering, verdoezeld, afgeleid moet worden.
  Dat gevoel heb ik ook bij het MH17 onderzoek. Rutte cs was er als de kippen bij om Rusland als schuldige aan te wijzen, zonder de rol van Oekraine in ogenschouw te nemen…
  Wilders treft geen enkele blaam, dat bewijzen de feiten!

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Helaas heeft dat vervloekte OM (ze hadden in 2013 nog het gore lef om de huisarts Nico Tromp te arresteren, nadat hij op een stervende man euthanasie had toegepast, en later nog schijnheilig een brief te sturen waarin hij niet meer vervolgd werd ofschoon Tromp allang zelfmoord had gepleegd!) nog steeds het idee dat criminelen een soort Robin woods zijn die een slechte jeugd hadden en met zachte hand weer Leif en aardig kunt maken!
  Lees maar eens wat ze met de agenten van plan zijn die Michael P., de moordenaar van Anne Faber, zo hardhandig hebben aangepakt:

  Knettergek! OM gedwongen tot vervolging politieagenten om ‘ruwe aanhouding’ moordenaar Anne Faber!

  Het moet niet veel gekker worden hier in Nederland: het Openbaar Ministerie moet opeens van de rechtbank te Amsterdam overgaan tot de (idiote) vervolging van het arrestatieteam dat betrokken was bij de aanhouding van de moordenaar van Anne Faber!
  Destijds als verdachte werd de veroordeelde Michael P. namelijk nogal ‘hardhandig opgepakt’. De man deed aangifte daar meneer namelijk geen ethiek kent en alleen maar medelijden met zichzelf heeft!

  Het Openbaar Ministerie weigerde in het eerste geval om de agenten te vervolgen en dat is geheel logisch, maar het gerechtshof in Amsterdam (die zit gewoon vol met gestoorde linkse klootzakken!) bepaalde anders: de agenten die de moordenaar van Anne Faber arresteerden moeten onmiddellijk worden vervolgd!
  Zijn die agenten dan soms SS’ers, Gestapo-agenten of NKVD-agenten die in staat waren om hun slachtoffers te doden?

  Onder meer omdat het gestoorde gerechtshof van Amsterdam van mening is dat er “meer duidelijkheid moet komen over de instructie voor de aanhouding van Michael P.” zo lezen we op de website van het Algemeen Dagblad. Lekker belangrijk!

  Michael P. liep tijdens de arrestatie in 2017 een schouderbreuk op (als hij Anne heeft vermoord hoeft helemaal NIEMAND medelijden met hem te hebben!) en door agenten werd er zelfs gedreigd met de inzet van een politiehond.
  Het gore lef om eerst een ander mens te vermoorden en daarna te klagen bij de autoriteiten over een “hardhandige behandeling” is misselijkmakend om te zien en hoe jammer is het dat hij niet ECHT door een politiehond is gebeten!

  Dat het gerechtshof hierin mee gaat is juridisch gezien juist, maar schetst wel een heel vreemd beeld van de prioriteiten van de rechters. Het hof vindt vooral de uitleg van de ordediensten (Hebben die rechters zelf geen dochters en als die aangerand, verkracht of vermoord worden, gaan ze die dan ook allemaal hun zonden vergeven?) als verklaring voor het letsel dat P. opliep tijdens zijn arrestatie niet afdoende.

  De beklaagde politieagenten zullen dus samen een koffie moeten drinken om het verhaal nogmaals op een rijtje te zetten: de rechtbank in Amsterdam vertrouwt hen immers niet op hun woord.
  Ik zou nog in geen miljoen jaar met die OM en dat gerechtshof koffie willen gaan drinken en het recht in hun gore gezichten smijten!

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Het gerechtshof Amsterdam laat met dit oordeel duidelijk zien dat ze nog onder een kaasstolp in een archaïsche denkwereld leven, waarbij hun macht en gezag nog absoluut is. In hun geriefelijke studeerkamers zitten ze te kommaneuken over een woordje van dit of dat en slaan er complete recht encyclopedieën op na om maar te kunnen aan tonen dat ze het gelijk aan hun kant hebben. Zij hanteren de wet naar de letter en niet naar de geest. De wetgevers zijn de politici die het raamwerk van een wet in elkaar zetten dat daarna door jurisch deskundige ambtenaren verder wordt ontwikkeld. Al met al een krakkemikkig geheel waar niemand iets mee kan. Voorbeeld: Men kan misdadige buitenlanders, waaronder jihadisten, het nl.paspoort niet afnemen “want dat staat de vreemdelingenwet niet toe”. En voor elke goed idee om de moslims en illigalen het land uit te flikkeren komt er wel een juridisch geschoolde figuur, zoals advocaat Zegveld, ons vertellen dat dat toch echt niet kan. De rechters buigen het kale hoofd en stemmen in, de lafaards. Aldus voortdurend pootje gehaakt door zijn eigen overheid, legt de doorsnee nederlander zich moedeloos neer bij het haagse gekrakeel en gaat over tot de orde van de dag want hij moet morgen vroeg weer op om het geld te verdienen dat daarna de politiek en de belastingdienst hem met geweld afnemen waarna zij er met z’n alle goede sier van maken. Zij dronken een glas en deden een plas en alles bleef zoals het was. Welterusten kijkbuiskinderen, lekker slapen en morgen gezond weer op . Niets aan de had dus.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  De “rechtspraak” en het OM zijn door en door verrot, een grote schoonmaak is daar hard nodig !

  Like

 8. Wilders stelde slechts een vraag en wordt daarvoor vervolgd door de denkpolitie/OM/rechters/ministers

  Like

 9. Giny zegt:

  Geert is 3x uitgeroepen tot politicus van het jaar!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s