CARTOON: “De drie heksen” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Wim

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op CARTOON: “De drie heksen” . . .

 1. Ik heb deze “eretitel” nog niet eerder gebruikt; ISLAMHOEREN!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  BEANGSTIGEND, kom dergelijke monsters maar eens tegen bij een avondwandeling….
  Ik denk dat ik bewapend ga wandelen na te zien wat hier allemaal “vrij” rondloopt.

  Like

 3. Trucker zegt:

  Hopla daar gaat mijn ontbijt 😦

  Geliked door 1 persoon

 4. Piet Snot zegt:

  Of topic.
  Ze zijn weer lekker aan het kloten met het geld waar mensen hard voor gewerkt hebben.
  https://www.telegraaf.nl/financieel/1553059790/korting-pensioen-dreigt-bij-meer-fondsen

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  Geweldig getekend.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Helaas zijn de drie dames lang niet zo vriendelijk als de cartoonist ze tekent. Waren ze maar oud en lelijk, geen probleem. Maar het gaat hier om macht en overheersing, de vernietiging van natiestaten en hun cultuur en de oprichting van een multi-etnische Europese eenheidsstaat. “Denn heute gehört uns Deutschland und morgen die ganze Welt” werd al gezongen door de Hitlerjugend en de Jeugdstorm bij de eerste poging om een Europese verenigde natie te vormen onder Duitse overheersing.

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Een tekenaar, die zeer gedetailleerd de mensen bekijkt, die hij tekent. Heel knap gedaan. Met name de middelste die een stuk van haar bovenste tandvlees laat zien als ze onecht lacht voor de foto. Nooit verplicht lachen als je op de foto moet.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Bij AKK moest ik even nadenken.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  De tekenaar is vergeten een zwarte kat op de schouders van deze heksen erbij te tekenen. ook zie ik geen heksenbezem alwaar ze op vliegen op weg naar de heksensabbat, om contact te leggen met de Duivel (meestal afgebeeld als een bok). En de hekserij kent bepaalde wetmatigheden waaraan iedere heks zich dient te houden; Doe wat je wilt, maar berokken niemand schade. Wordt er willens en wetens toch aan iemand schade berokkend, dan zal zo’n heks die in drievoud bij zichzelf terug krijgen. In dat opzicht hoop ik maar dat deze drie heksen het nodige onheil over zich krijgen. Merkel heeft daarmee al een begin gemaakt. Ze heeft een of andere enge bibberziekte opgelopen.

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Het Vaticaan wist er wel raad mee wat eeuwen terug in Europa maar na de voetwassingen/ impeachment is (geloofs)politiek van heel andere orde aan de gang.

  Like

 11. Rensk. zegt:

  Hoor net dat er toch gekort gaat worden bij Pensioensfondsen. Een akkoord om korting te voorkomen en daar apetrots op zijn en vervolgens een weekje later:: er gaat gekort worden. Iedereen word straal voor de gek gehouden. En door de politiek en door de vakbond zelf. (hoewel de vakbond zogenaamd even de tandjes laat zien) De leugen regeert. Vraag me af wat ze van plan zijn met dat geld.Niet veel goeds vrees ik

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig zijn deze drie valse heksen niet van het kaliber Bibi Blocksberg, haar moeder Barbara en een heel stel andere goedaardige heksen!

  Like

 13. Rensk. zegt:

  Doe die hypocriete heks Dilan er dan ook maar bij. Godsamme wat is dat een ongelofelijke trut. Af en toe tettert ze iets waarvan ze denkt dat dat wel goed overkomt en ondertussen heeft ze meegewerkt aan al die ongein zoals het Marrakech pact. Zij lijkt ook op een heks met die enge samengeknepen lippen en die vooruitgestoken kinnebak. De meest achterlijke vieze turkse achterbakse heksen en daar hoort zij met stip bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s