Drie Marokkanen krijgen doodstraf voor barbaarse moord op Scandinavische toeristes

Screenshot_85

Drie mannen zijn in Marokko ter dood veroordeeld voor de moord eind vorig jaar op twee Scandinavische toeristes in het Atlasgebergte. Dat melden Marokkaanse media. 

Screenshot_86

De Noorse Maren Ueland (28) en haar Deense vriendin Louisa Jespersen (24) waren door de regio aan het trekken toen ze hun moordenaars tegen het lijf liepen. Ze hadden hun tentje opgezet in een afgelegen gebied op twee uur wandelen van het toeristische Imlil. Dat dorpje is het vertrekpunt voor wie de Toubkal wil beklimmen, met zijn 4.167 meter de hoogste berg van Noord-Afrika. Een van de twee studentes werd de keel over gesneden, de andere onthoofd. Een van de daders maakte beelden van de gruweldaad en verspreidde die op het internet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Marokko, Naïviteit. Bookmark de permalink .

16 reacties op Drie Marokkanen krijgen doodstraf voor barbaarse moord op Scandinavische toeristes

 1. Henk zegt:

  Hoe ziek kan je zijn dit te doen

  Like

 2. Ikslamietjes zegt:

  In ieder geval weten ze er in het islamitische Marokko wel raad mee. Heel anders dan bij ons, waar teruggekeerde IS strijders en hun nakomelingen gepamperd worden. Juist in islamitische landen kent men meer dan wie dan ook het gevaar van radicaal islamisme. Zij hebben immers het meeste last van de islam.

  Like

 3. Jade zegt:

  Voor het oog van de wereld ter dood veroordeeld,
  maar in werkelijkheid een medaille opgespeld gekregen…
  Laat maar eens zien dan, die executie…
  Graag met gezicht-herkenning, gvd …

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Doodstraf….hoe is dat mogelijk …..dat bewijst dat Marokko nog een achterlijk land is…. dat ze een voorbeeld nemen aan Europa….voor die moordenaars…..Levenslange gevangenis straf ….och na 15 jaar komen ze .. vrij Diegenen ….die wel levenslang krijgen …zelfs eeuwig dat zijn de slachtoffers

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Dat zouden ze met meer van deze Marokkaan moeten doen.

  Like

 6. Mary zegt:

  Dat Marokko zo maar “verwarde mannen” veroordeeld tot de dood die, volgens de EU normen/Rutte en Co en dus het Nederlandse recht, beschermd zouden moeten worden, ik had wel verwacht dat een van de westerse EU landen, Nederland b.v., toch een poging had gedaan om ze stilletjes naar Europa uitgeleverd te krijgen zodat ze hier “nuttig” kunnen zijn voor hun “doeleinden” zoals ze hier vele Islamitische moordenaars verwelkomen.

  Like

 7. Piet Snot zegt:

  Daar hoef je het niet te proberen om de politie voor de rechter te slepen vanwege een iets wat hardhandige arrestatie.

  Like

 8. Steven zegt:

  ..En dan te bedenken dat half Marokko hierheen komt…

  Like

 9. Marc\\ zegt:

  “De familie van Jesperson wilde ook graag de Marokkaanse staat veroordeeld zien voor haar morele verantwoordelijkheid. Die eis tot schadevergoeding van 10 miljoen dirham (930.000 euro) werd echter verworpen.”

  Geweldig en dapper van die ouders dat zij Marokko zelf verantwoordelijk houden voor deze misdaad. Maar een rechter in dienst van diezelfde staat zal die eis natuurlijk nooit honoreren.

  En zo blijft de koran buiten schot!

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Men moet toegeven dat de Marokkaanse rechters zijn van een andere hout gesneden dan de D66 en GL rechtertjes. Ze begrepen de schadelijke impact van deze bloeddosrtige monsters op het land. Een straf van paar jaartjes gevangenis met halal maaltijden en sport, aangevuld met TBS’jes, de Dirham cash-flow naar Marokko zal stoppen. Geen tourisme zonder Dhimmie touristen uit verre landen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  In principe ben ik tegen de doodstraf. Maar tijden veranderen en in gevallen waarin het helemaal zonder enige twijfel duidelijk is wie de daders zijn van deze gruwelijke moord mag van mij bij uitzondering de doodstraf weer ingevoerd worden. In uitzonderlijke gevallen. Omdat de rechters nogal eens dwalen moet het in uitzonderlijke gevallen blijven.

  Like

 12. Trucker zegt:

  Doodstraf is nodig voor misdaden als deze daar mag geen nanoseconde over getwijfeld worden.
  Tevens zou de doodstraf ook moeten toegepast worden wanneer kinderen het slachtoffer worden van misdaad.
  In de weke eu vande HQ brussel dictators heeft men de tegenovergestelde idee : “iedereen moet een tweede kans krijgen” en dus laten ze islamieten slachters en hun vrouwen hun gebroed maar terugkeren.
  Die domme mutsen (man/vrouw) die de overheid bevolken denken een cursusje “deradicaliseren” met een snuifje vriendelijkheid (lees uitkering) en als dessert nog wat positieve discriminatie om hun in alles te helpen en het komt allemaal goed.
  Niet voor niks dat de eu overspoeld wordt door islamieten invaders, met overheden en justitie die denken dat zware straffen contraproductief zijn en derhalve is de bestraffing zonder meer een lachertje te noemen, behalve als je een tegenstander bent van het establishment.

  Like

 13. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/19/islamists-behead-scandinavian-backpackers-sentenced-firing-squad/

  Death by Firing Squad for Islamists Who Beheaded Scandinavian Backpackers
  Dood door vuurpeloton

  Three radical Islamic terrorists who beheaded two female backpackers in the Atlas Mountains in Morocco have been sentenced to death by firing squad.
  Carpenters Youness Ouaziyad and Rachid Afatti and street merchant Abdessamad Ejjoud were sentenced on Thursday for the murders of Maren Ueland, 28, from Norway, and Louisa Vesterager Jespersen, 24, from Denmark.

  Drie radicale islamitische terroristen die twee vrouwelijke backpackers in het Atlasgebergte in Marokko onthoofd hebben, zijn ter dood veroordeeld door een vuurpeloton.
  Timmerlieden Youness Ouaziyad en Rachid Afatti en straathandelaar Abdessamad Ejjoud werden donderdag veroordeeld voor de moorden op Maren Ueland, 28, uit Noorwegen, en Louisa Vesterager Jespersen, 24, uit Denemarken.

  Like

 14. Jan zegt:

  Stupide meisjes en geestelijk verrotte ouders moeten het eerst voelen dat moslims psychopaten zijn

  Belgian teenage volunteers forced to flee Morocco after teacher threatens to cut off their heads for wearing shorts

  https://barenakedislam.com/2019/08/10/belgian-teenage-volunteers-forced-to-flee-morocco-after-teacher-threatens-to-cut-off-their-heads-for-wearing-shorts/

  Like

 15. Patrick zegt:

  Wanneer zijn ze precies gedood die barbaren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s