Schandaal rondom 5200 oorlogsmisdadigers onder vluchtelingen – autoriteiten bleven met opzet passief

Screenshot_80

(Door: Ernst Fleischmann – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds 2014 zijn er meer dan 5200 aanwijzingen op oorlogsmisdadigers onder zogenaamde “vluchtelingen” bij de Federale Duits politie binnengekomen. Maar in ongeveer 98% van alle gevallen volgde er geen onderzoek. Maakt het de autoriteiten niets uit dat zich zware misdadigers onder zogenaamde “asielzoekers” bevinden, die een enorm gevaar voor de burgerbevolking kunnen vormen?

De cijfers zijn meer dan schrikbarend: van 2014 tot begin 2019 gaf de Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) ruim 5000 aanwijzingen betreffende “delicten volgens het volkerenrecht” aan de Federale politie en de procureur-generaal bij het hoogste Duitse gerechtshof door. Nog eens 200 meldingen kwamen van elders. Onder de zogenaamde “asielzoekers” zouden zich derhalve duizenden gewetenloze oorlogsmisdadigers kunnen bevinden.

Pikant: in 129 gevallen werd überhaupt onderzoek gedaan, zoals de “Zeit” bericht. Als je uitgaat van 5200 aanwijzingen, dan betekent dit dat de autoriteiten in 98% van alle gevallen helemaal niet actief zijn geworden. Onverbiddelijk dringt de verdenking zich op alsof er systeem zou zitten in het stilzwijgen van de onderzoekers. Want de uitspraak van een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken klinkt eerder ongeloofwaardig. Deze zei tegenover de pers: “Het grote aantal aanwijzingen heeft het niet toegestaan om ze allemaal, bijvoorbeeld door verhoor door de politie, na te trekken.”

Hebben onderzoeksautoriteiten daadwerkelijk te kampen met te weinig capaciteit? Nauwelijks! Want als het er om gaat om etnische Duitsers te vervolgen, omdat deze bijvoorbeeld hun mening hebben verkondigd op internet, dan worden alle hefbomen van het justitiële apparaat in beweging gezet. Zo werden bijvoorbeeld begin juni van dit jaar bij tientallen Duitsers ´s morgens in de vroegte de deuren ingetrapt – een actiedag van de BKA (Bundeskriminalamt – Duitse federale recherche) tegen zogenaamde “haatcommentaren” op internet. Bij de alle perken te buiten gaande razzia´s werden bijvoorbeeld computers en smartphones in beslag genomen, die in zekere zin golden als “corpus delicti”.

Terwijl er voor Duitsers voor zogenaamde “haatboodschappen” op internet tot vijf jaar gevangenisstraf dreigen, kunnen geïmmigreerde vermeende oorlogsmisdadigers het zichzelf in het Merkel-paradijs in de sociale hangmatten gemakkelijk maken. Het is verbazingwekkend hoe er in de BRD met twee maten wordt gemeten. Hard werkende belastingbetalers krijgen te maken met huiszoekingen vanwege het vermelden van hun mening op internet, en bij levensgevaarlijke oorlogsmisdadigers wordt zelfs helemaal geen onderzoek ingesteld.

Gezien een dergelijke verdringing van de realiteit is het vermoedelijk slechts nog een kwestie van tijd tot de volgende aanslag zal plaatsvinden. Bij de autoriteiten zal men dan niet kunnen zeggen dat men van dit alles niets geweten zou hebben. Waarschijnlijk zijn 5200 aanwijzingen genoeg om de een of andere bedreiger uit de circulatie te nemen, als men toch al weigert om grenscontroles te houden. De volgende kerstmarkt komt vast en zeker.

Bron:
www.anonymousnews.ru
Door: Ernst Fleischmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Schandaal rondom 5200 oorlogsmisdadigers onder vluchtelingen – autoriteiten bleven met opzet passief

 1. Piet Snot zegt:

  En het kan zomaar jou altijd vriendelijke buurman zijn.
  Je weet het niet.

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   De piloten van 9-11 waren ook immers aardige buurmannen volgens hun buren “ze deden mee met de bbq en waren zulke aardige mannen”.
   En zie wat ze tenslotte deden.
   Ze lieten de wereld op hun grondvesten schudden, die lieverds.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Ja, klopt, maar Marklin was vrij duur, met transformator enz, wel degelijk en mooi, ben zelf begonnen met hout, ook leuk, en later kraantjes enz van Mecano, en Lego niet te vergeten.
    Weinig geld he, maar wel happy!

    Geliked door 3 people

 2. ronjaspers zegt:

  Deze oorlogsmidadigers zijn nodig voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.Zodat de satanische elite als praktisch alle europeanen zijn uitgemoord hun N.W.O. kunnen installeren.

  Geliked door 4 people

  • woodensledge zegt:

   …en daarbij zijn de misdadigers die bij ons in de regering zitten nog niet eens meegeteld!

   Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @ronjaspers. “Deze oorlogsmidadigers zijn nodig voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking”. Dat is 100% waar. De vraag is hoe lang zal het duren totdat de Duitse of Europese bevolking realiseert dat men door eigen politici (bijna allemaal) wordt verraden en misbruikt als proefkonijnen in een grootschalige experiment van BILDERBERG/NWO. Dit spelletje kan niet oneindig duren. Op een dag zou de toestand als een steenpuist openbreken en het vuil alle kanten spuiten. a) de misdadige vluchtelingen (85% van alle vluchtelingen en misschien wel meer) en migranten zouden de oorlog verklaren aan de autochtone Europese bevolking en met bloedige machetes door de straten rennen, of b) de autochtone bevolking “de Beastille” bestormen van hun land en in gevecht komen tegen de vluchtelingen/migranten en hun beschermheren van de staat.

   Geliked door 1 persoon

 3. Ildiko zegt:

  Van de VN mag dus niet gebeuren. De VN dicteert nu dat alle vluchtelingen waar dan ook hetzelfde recht op medische behandeling hebben dan de verzekerde bevolking. Dus niet alleen de rechtstaat maar ook de zorg moet helemaal kapot. VN= MISDADIGE ORGANISATIE

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Ildiko.De verenigde nazi,s zijn belast met de uitvoering van de depopulatie (ontvolkingsagenda) agenda 21 (2021) en 2030.Dus tussen 2021 en 2030 zal er gigantisch de pleuris uitbreken.(blank christelijke genocide/oorlog)

   Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Gelukkig gaat het niet goed met Merkel. Ik hoop dat ze vandaag nog overlijdt. Wie volgt. Ik heb al een lijst aangelegd voor het volgende sterfgeval. Ik doe mijn ogen dicht en doe ezeltje prik. Verrek, ik heb rutte aangeprikt. Ook toevallig, die moest ik net hebben. Even kijken voor de volgende, moet nog maar even wachten, zijn er zoveel die krijg ik vandaag niet af.

  Geliked door 3 people

 5. Tineke zegt:

  Wanneer ik dit soort verhalen lees,heb ik soms het gevoel dat ik een poppetje in een videogame ben.
  Ik kan de corrupte narigheid haast niet meer bijbenen !,
  De wereld verandert met de snelheid van het licht.
  Waar is de tijd gebleven,dat ik iedereen nog blindelings vertrouwde,mijn huissleutel afgaf als iemand in de problemen zat,en zo een plek had in een noodsituatie.
  Naief?
  Vast wel……maar niemand maakte misbruik van de situatie !

  Vandaag de dag vertrouw ik bijna niemand meer,elke dag lees ik dat er weer een naar de eeuwige jachtvelden geschoten of gestoken is……
  Mensen worden dood in huis gevonden,en liggen daar soms weken.
  Eigenlijk wordt je tegenwoordig door niemand meer echt gemist,omdat niemand meer naar elkander omkijkt.
  Ieder voor zich,en God voor ons allen…….
  Hoe vaak heb ik deze uitspraak de laatste jaren gehoord,en ook zelf uitgesproken?
  Als alles wat er nu gebeurd nog maar het begin is,wat gaat er dan nog gebeuren voor we bij de eindstreep zijn aangeland?
  Het houdt me vaak bezig,en ben op zoek naar antwoorden,in mezelf en buiten mezelf.
  Gek word ik er soms van !
  Ik wacht af,waar t schip zal stranden,want heb nu toch wel geleerd,dat van dat eindeloze zoeken,
  je alleen jezelf bezeerd……..

  Geliked door 6 people

 6. Trucker zegt:

  Paar jaar terug waren er filmpjes op de gekende blogs te zien, mainstream “wist van niks” (ze weten nog altijd niets van islamieten invaders want ze neuzelen steeds over “immigranten vluchtelingen of asielzoekers”) waar aan grensovergangen massa’s paspoorten en andere documenten te zien waren en mobieltjes met de gekende filmpjes.
  Je moet van Mars komen om te denken dat er geen islamieten slachters in de stroom islamieten invaders zijn geïnfiltreerd, de overheid laat ook nog eens hun “koffiedames” of poetsvrouw overkomen en hun kroost, kwestie dat ze toch zo veel spijt hebben.
  Schiphol kamertje binnen, ronde opening tegen die kop en case closed.

  Geliked door 5 people

 7. Cleo zegt:

  De huidige Westeuropese volksverraderlijke politici zijn op de besloten Bilderberg-bijeenkomsten weer voorgeprogrammeerd en geïnstrueerd om de oorspronkelijke Westeuropese bevolkingen stelselmatig te ‘verdunnen’, zodat ze op termijn de massa’s eenvoudiger kunnen manipuleren.
  Marrakech-verdrag is op dezelfde wijze ‘in de achterkamertjes’ van de VN bekokstoofd en accelereert het omvolkingsproces.
  Het kan de kinderloze gladjakkers als Rutte, Macron, Merkel, May, Juncker geen donder schelen hoe Europa er na hún dood aan toe is…
  Volksverraders!
  Onder het flutloze gepruts van Rutte gebeurt dit ook in Nederland:
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/aardige-ahmed-die-met-open-armen-werd-ontvangen-in-kapelle-bleek-syrische-oorlogsmisdadiger-abu-khuder~bf68670e/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  Geliked door 2 people

 8. Jack Terrible zegt:

  Vlak voor of na het einde v/d tweede wereldoorlog kreeg Adolf Hitler een vals paspoort (en documenten), leerde goed Nederlands en werd de bekende Albert Mol. Eva Braun integreerde ook in Nederland… zie; https://gab.com/07123/posts/102445403883881394

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Dus hitler zou dan 115 jaar oud geworden zijn volgens jou.
   hitler geboren in 1889, en Albert Mol is gestorven in 2004.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Jack, maar wie is dit dan geweest in de jaren 30.
   Een dubbelganger die later vermoord is of zo?

   “Als danser trad Albert Mol vanaf de jaren dertig op in onder andere Italië, Zweden, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Ook werkte hij als choreograaf. Hij danste zelfs kortstondig in de Scala in Milaan, maar kon daar niet blijven omdat hij vanwege zijn seksuele geaardheid geschaduwd werd door agenten van de plaatselijke zedenpolitie. ”
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Albert_Mol

   Geliked door 1 persoon

   • Jack Terrible zegt:

    Die informatie over Albert Mol op wikipedia is verzonnen. Die jeugdfoto op wikipedia van Albert Mol is geen eens van Albert Mol maar van mijn oom Evert van Tamelen. Volgens mij leeft Evert nog. Evert had een stiekeme relatie met mijn adoptiemoeder Willy (Eva Braun). Die foto werd gemaakt door mijn zusje Heleen om Albert valse foto’s en documenten te geven. Ik heb een fotocollage gemaakt van een foto van Adolf Hitler en Albert Mol. En ik heb een fotocollage gemaakt van een foto van Eva Braun en mijn moeder Willy. De foto’s op de collages, kunstwerken, zijn identiek aan elkaar. Daarom heb ik ze toegestuurd naar Mark Rutte, Donald Trump, Benjamin Netanyahu.en veel anderen. De lijken van Adolf en Eva zijn nooit gevonden. Ja.. twee verbrandde skeletten. Een gek die dat gelooft!!! Ik heb nog veel meer informatie over die twee… Zie bijvoorbeeld; https://gab.com/07123/posts/102468404058152773
    of zie;

    Like

   • Jack Terrible zegt:

    Of bekijk voor die twee collages https://www.facebook.com/hans.vantamelen.9 En als je op gab.ai of facebook naar beneden scrolt kom je daar vier foto’s van een geel kunstwerk, collage, tegen dat nog veel meer vertelt over die twee.

    Like

   • Jack Terrible zegt:

    Die gele collages zijn in het Nederlands en Engels.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik sla dit even over Jack. Hier kan ik dus even niks meer mee.
    Dit gaat nog verder dan ik ooit maar had kunnen bedenken.

    Geliked door 1 persoon

   • woodensledge zegt:

    Ze hadden zijn leuter af moeten slaan.

    Geliked door 1 persoon

   • Jack Terrible zegt:

    Simon Wiesenthal en Prins Bernhard vertelden alle twee tijdens interviews op tv dat ze Adolf Hitler persoonlijk zouden doden als ze hem ooit tegenkwamen. Ik heb na 100 dagen in coma te hebben gelegen na een aanslag opgezet door mijn moeder Willy en Albert Mol Simon en Bernhard geschreven dat de bekende Albert Mol Adolf Hitler was en dat ze hem op zijn Arabisch moesten onthoofden. Dat hebben ze na een week of zeven ook gedaan!!! Ik mocht er zelfs bij zijn maar ik heb dat geweigerd uit angst voor nachtmerries…

    Like

   • Trucker zegt:

    𝙬𝙤𝙤𝙙𝙚𝙣𝙨𝙡𝙚𝙙𝙜𝙚 𝙯𝙚𝙜𝙩:
    19 𝙟𝙪𝙡𝙞 2019 𝙤𝙢 17:42

    “…𝙕𝙚 𝙝𝙖𝙙𝙙𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙡𝙚𝙪𝙩𝙚𝙧 𝙖𝙛 𝙢𝙤𝙚𝙩𝙚𝙣 𝙨𝙡𝙖𝙖𝙣…”

    Van Albert Mol, man man man, wie van de drie met Martine Bijl mensje ook al dood waar is de tijd dat was nog televisie kon je nog lachen, los van de tijdsgeest.

    Geliked door 1 persoon

   • Jack Terrible zegt:

    En (bijna) niemand had hem in de gaten of wilde mij geloven…

    Like

 9. Jade zegt:

  Ik vrees met grote vreze dat de “Protocollen van Sion”
  (= de plaats in zwitserland???) geen fictie zijn, zoals
  op geschreven staat op Wikipedia.
  Let op: >>>Lees vooral de inleiding!<<<
  We hebben hier niet te maken met het joodse volk,
  maar met lieden die Lucifer als de hoogste macht zien.
  Als u dit leest is de onbegrijpelijke hedendaagse politiek
  steeds beter te verklaren.
  Krijgen we in 2019 nog iets voor de kiezen?
  Denkende aan de zwarte voorpagina van de Economist.

  Klik om toegang te krijgen tot protocollen.pdf

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   jade.Klopt,het zijn nepjoden de rotschilds/rockefellers (khazariaanse maffia) ze noemen zichzelf illuminatie of de cabal.Hun en nog wat andere satanische clubs zoals het vaticaan en de nazi bilderberg groep zijn verantwoordelijk voor de oorlogen en alle ellende op deze wereld.

   Geliked door 1 persoon

 10. Monalisa zegt:

  Ze hebben man kracht te kort in het dorp/stadje waar wij wonen heeft de politie 3 man moeten inleveren.

  Like

 11. Monalisa zegt:

  vriendelijke buurman En die bestaan niet.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Is dat van die treintjes?
  Goeie kwaliteit, nostalgie vanuit jeugd.

  Geliked door 2 people

 13. Daan Kranenburg zegt:

  Welke Duitser kan dat nou ene fuck schelen? Zelfde geldt voor de Nederland waar er honderden moslim oorlogmisdadigers een gemakkelijk en beschermt leventje kunnen leiden. We gaan er lekker mee door en halen binnenkort ook nog het IS moslim ongedierte met hun jongen naar NL. Klootjesvolk vindt het allemaal prima en zijn bereid daar ook nog dik voor te betalen. Waarom ze dit alles goed vinden zou ik niet weten. Wat ik wel weet is dat ze het goed vinden zoals het gaat en daarmee door willen gaan, zie de uitslagen van de recentelijk verkiezingen en die over de afgelopen decennia.

  Like

  • Jack Terrible zegt:

   Daan, ik heb gisteren en vandaag een Algemeen Dagblad gekocht. In de krant van gisteren stond een vaste column in van de hoofdredacteur van het AD. Daarin stond dat hij het een schande en discriminatie vindt dat werkgevers voor Jan en niet voor Mohammed kiezen tijdens sollicitaties. Ik heb er een stukje over geschreven en door gemaild naar Hans Nijenhuis en brieven@ad.nl maar dat wordt natuurlijk nooit geplaatst. In mijn verhaal staat dat werkgevers daar zeer goede redenen voor hebben. Zie; https://gab.com/07123/posts/102463091900068586

   Like

 14. Lucky zegt:

  Diep triest!
  https://www.anonymousnews.ru/2019/07/18/keine-spenden-fuer-vergewaltigungsopfer-aber-millionen-fuer-kriminelle-schlepperin/

  Keine Spenden für Vergewaltigungsopfer, aber Millionen für kriminelle Schlepperin
  Geen giften voor slachtoffers van verkrachting, maar miljoenen voor criminele mensenhandelaars

  Nachdem in Mülheim (Nordrhein-Westfalen ) eine Gruppe minderjähriger Zigeuner eine Frau brutal vergewaltigt hatte, kamen bei einer Spendenaktion für das Opfer gerade einmal 200 Euro zusammen. Zur gleichen Zeit spendete ein Teil der deutschen Bevölkerung unter Anleitung prominenter Überfremdungsfanatiker jedoch Millionenbeträge für die kriminelle Schlepperin Carola Rekete und den ungezügelten Import weiterer potentieller Sextouristen. Na, gehts eigentlich noch?

  Nadat een groep minderjarige zigeuners op brute wijze een vrouw in Mülheim (Noord-Rijnland-Westfalen) had verkracht, bracht een donatiecampagne voor het slachtoffer slechts 200 euro bij elkaar. Tegelijkertijd schonk een deel van de Duitse bevolking, onder leiding van prominente vervreemdende fanatici, miljoenen aan de criminele sleepboot Carola Rekete en de tomeloze import van andere potentiële sekstoeristen. Welnu, is het nog steeds mogelijk?

  Geliked door 1 persoon

 15. Believer zegt:

  Kalergi plan ! Zoek het maar eens op.

  Geliked door 2 people

 16. Die bemannen het HAKBLOK van Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s