Timmermans noemt Engelsen ’idioten’ en mislukte ’Harry Potters’

Screenshot_77

LONDEN – Frans Timmermans heeft in een openhartig interview met de BBC uitgehaald naar de Engelsen. Hij vertelt over de beginperiode dat de Britse ministers bij de EU kwamen praten over de Brexit. „Ze liepen rond als idioten. Terwijl wij hadden gedacht dat ze in een kluis in Westminster een Harry Potter-boek hadden liggen met alle oplossingen. We dachten dat het briljante mensen waren. Ik vond dat shocking.”

De Telegraaf

Brexit-afgezant David Davis, inmiddels afgetreden, viel voor Timmermans helemaal door de mand. „Ik zag veel dikdoenerij en ik dacht: o mijn God, ze hebben helemaal geen plan”.

Timmermans maakt in het gesprek met Nick Robinson ook een dodelijke vergelijking tussen de ministers en ’Lance corporal Jones’ uit de bekende tv-serie Dad’s Army, in de jaren zeventig in Nederland uitgezonden onder de naam ’Daar komen de Schutters’. Die comedy ging over blunderende Engelse soldaten in de Tweede Wereldoorlog die te slecht waren om militaire dienst te nemen en dan maar het land moesten verdedigen. Jones speelt de rol van seniele oude man die maar wat voor zich uit mompelt.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Groot-Brittannië, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

50 reacties op Timmermans noemt Engelsen ’idioten’ en mislukte ’Harry Potters’

 1. BezigeBij63 zegt:

  Waarom is hij dan geen voorzitter geworden? Teveel aan de kont van die zuipschuit gezeten?

  Geliked door 4 people

  • Leo 1 zegt:

   no, no, no, no, no,……. Fransje is vieze voorzitter geworden, toevallig ??, no !
   Heb vannacht eens in mn glazen bol gekeken.( je hoeft eigenlijk niet eens een glazen bol te hebben)
   Resultaat : Het spel is al gespeeld,….. de kaarten zijn al geschud en getrokken !
   Straks gaat in eens onverwacht Ursula von der Leyen Merkel bibberrat opvolgen.
   Vieze voorzitter wordt dan voorzitter, BINGO ! Iedereen genaaid !!

   Fransje zijn zin,….. De Europeanen de LUL

   Dit is het spel, dat zijn de regels, en zo hoort het ook gespeeld te worden in Brussel.

   Zo doorzichtig als de pest.

   Geliked door 3 people

   • Het wachten is op ECHTE LEIDERS!! Politici met visie, die de URGENTE problemen van W-Eu durven te benoemen en hierop beleid gaan uitvoeren. Die hele Merkel-MacronKliek zijn trawanten van De Satan en gaan de boeken in als De Slopers van W-Europa! Het is wachten op een flinke (economische) crisis om het Klootjesvolk wakker te krijgen. De geschiedenis herhaalt zich! Merkel en haar Kontelikkers hebben het zaad gezaaid voor ‘Europe in Turnmoil!!’ Wapentuig voldoende in Europa!

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Öpenhartig…? ”
   Timmermans kàn helemaal niet en nooit openhartig zijn.
   Hij speelt wel de oh zo emotioneel betrokkene (MH17-commedie!) maar is in werkelijkheid een villijne, smerige, machtsbeluste leugenaar!
   Nu heeft Timmermans zich moeten realiseren dat hij uitsluitend gebruikt is door de werkelijke machthebbers in Europa, en dat hij achter is gebleven als ’n veel te dikke oude man die zijn tijd gehad heeft en waar niemand zich meer druk om maakt.

   Geliked door 1 persoon

  • Alex Delarge zegt:

   Andersom kan ook.

   Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  De narcist.

  Geliked door 5 people

 3. de alcoholist (Juncker) en de narcist (Timmermans) vormden samen het EU-bestuur: dat zegt voldoende

  Geliked door 3 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Timmermans is een arrogante elleboogwerker die buiten het politiek speelveld nooit iets gepresteerd heeft. De Britten hebben een wereld imperium geleidt en doen dit deels nog via de Brits Gemenebest landen. De ervaring van de Britten om op handelsgebied en samenwerkingsgebied met de rest van de wereld om te gaan is ontegenzeggelijk groot. Wat denkt die kortzichtige ideologisch verrotte konkelaar wel niet dat hij is. Bij het uitreden is een plan van ondergeschikt belang. Uitreden is als een echtscheiding ieder van de partijen moet zijn eigen weg zoeken en een plan hindert alleen in realistische adaptatie. Plannen zijn iets voor autisten die niet probleem oplossend kunnen denken. Voor Timmermans is het alleen vervelend om straks te constateren dat de Britten een onafhankelijke en rijke toekomst tegemoet gaan terwijl de EU zich op een doodlopende weg bevindt. Dat het Brexit proces zolang duurde had alles te maken met tegenwerkende krachten zowel in Groot Brittannië (openlijke remainers en crypto remainers) alsook in de EU.

  Geliked door 6 people

 5. Juanito zegt:

  Als het al waar is wat clown timmerfranz beweerd, kun je dat Teresa May aanrekenen. Deze mevrouw is een diehard remainer en heeft het artikel 50 proces van voor tot achter en van boven tot onder te lopen frustreren, o.a. door malloten en sukkels naar de fake onderhandelingen te sturen.

  Geliked door 2 people

 6. benkok zegt:

  Gelukkig komt zr. Ursula er aan, zie https://tora-yeshua.nl/2019/07/nieuwe-eu-ramp-zr-ursula/
  Shalom
  Ben Kok (j-chr. pastor)

  Geliked door 2 people

 7. Cathja zegt:

  Laat Timmermans eens in de spiegel kijken. Dan ziet hij een ras-idioot, die zijn afwijzing nog steeds niet te boven is.
  Laat hij zich maar druk maken om de ondergang van Europa, met ooit haar prachtige culturen, maar waar nu op tal van plaatsen chaos heerst, mede dankzij denkers en doeners zoals hij.
  Maar bemoei je niet met de wijze beslissing van de Britten om de EU de rug toe te keren.
  Ze hebben groot gelijk!

  Geliked door 3 people

 8. mac zegt:

  de verliezer vertelt

  Geliked door 4 people

 9. Monalisa zegt:

  Stel je nou even voor dat Engeland het beter doet dan de EU. Het zal niet meteen zo zijn maar na een paar weten we het. Dan staat deze clown van de PvdA voor lul.

  Like

 10. Pistolen-Paultje zegt:

  Deze narcistische hysterische blaaskaak kan je toch niet serieus nemen……

  Like

 11. Paul den Hollander zegt:

  Vervelend zelfingenomen mannetje .

  Like

 12. koosv8 zegt:

  Dit is de Politicus van nu, je eigen fouten bij een ander zoeken. En dat geldt zeker als ze uit de LINKSE HOEK komen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Rensk. zegt:

  Timmermans laat hiermee zien dat hij niets anders kan dan naar anderen wijzen wat ze verkeerd doen. (in zijn ogen dan) Hij doet niets anders dan dat. De Oost-Europese regeringen zijn ook allemaal fout. Bij Timmermans is alles fout wat niet gehoorzaamd aan zijn ideeen. Ik ken ook een paar van dit soort in mijn omgeving. Negeren en er niet op in gaan is het beste. Volkomen negeren. Zijn mensen, die zelf van top tot teen onder de vervelende eigenschappen zitten.

  Geliked door 1 persoon

  • woodensledge zegt:

   Tja; negeren en er niet op ingaan is natuurlijk best, maar deze mensen verzieken zoveel.

   Like

   • Rensk. zegt:

    @woodensledge: ik scheld zelf ook wel op Timmermans hoor. Heb een takkehekel aan die vent. Maar die heb ik gelukkig niet in mijn nabije omgeving. Ik bedoel meer die mensen in mijn omgeving, die dat gedrag hebben. Die negeer ik volkomen. Alles was ze zeggen laat ik aan me voorbij gaan. Is toch niks mee te beginnen. Leren ook niet van fouten. Doen de gemaakte fouten gewoon duizend maal weer

    Geliked door 1 persoon

 14. Aegolius cs zegt:

  Ik kan begrijpen waarom Timmermans die de Engelsen zo typeert, zelf gespeend van enig zelfreflectie en democratisch principe, mede de regeermodus der EU, zichzelf lavend in het bad van macht, nooit meer oorlog en buitensporige revenuen.

  Europese burgers zijn net mieren:

  https://www.naturetoday.com/intl/nl/nature-reports/message/?msg=17961

  Like

 15. Taljaard zegt:

  Een klap in het gezicht van de nagedachtenis van de dappere zeelieden van de Royal Navy, die Nederlandse vrachtschepen over de Atlantic escorteerden, en de Britse parachutisten die zich bij Arnhem en Oosterbeek hebben doodgevochten.

  Geliked door 9 people

 16. Pingback: Timmermans laat ware EU-aard zien, noemt Engelsen ’idioten’ en mislukte ’Harry Potters’ • JDreport.com

 17. Wim zegt:

  En dan gaat die Timmermans zich kruiperig inslijmen bij Von der Leyen. Typisch voorbeeld van naar boven likken en naar onderen trappen. Carrièrejager zonder enige scrupules, deze volgevreten ijdeltuit. Liet zich zonder protest door die onsmakelijke ischiasman over het hoofd aaien, ja, want promotiekansen gingen natuurlijk boven alles, ik moet er niet aan denken wat hij allemaal nog verder heeft uitgevreten om maar omhoog te kunnen komen.

  Geliked door 4 people

  • woodensledge zegt:

   Reeds op de lagere school in Heerlen was hij een eenzaam en nogal stiekem, opgeblazen blaagje. Ouders gescheiden en daarvan heeft dit menneke in de daaropvolgende jaren een onherstelbare schade aan zijn nogal geniepige ziel opgelopen. (Dat is eigenlijk nooit meer goed gekomen).
   Klikspaantje, en deswege de lieveling van de meester.
   Aan vechtpartijen op het schoolplein deed dit akelige snot-emmertje nooit mee, maar schroomde niet om vanuit de beschermende kring toeschouwertjes enkele gemene trappen uit te delen. Onzichtbaar, uiteraard!
   Bij de “schuldvraag” wist hij altijd haarfijn wie er begonnen was en wie wat gedaan had.
   Zoals gezegd: het lievelingetje van de onderwijzers.
   En ja: nu is hij dan “The Boss” met een voorliefde voor de gebalde vuist van zijn idool Springsteen.
   Jaja, klein vetpropje: Ik hoor je het nog zeggen tijdens Pinkpop: “Aahrr véchten voor je zelf en je zaak. Dát vind ik toch zooooo “magggtig”, zei hij met heroïsch aandoende vochtige ogen. (Hierbij vergat hij zowaar even zijn gemaakte NL-accent)
   Ooit was hij een prominent lid van de PvdA, maar in de optiek van vandaag zegt dat méér over de PvdA dan over hem.
   Kijk maar uit, Asscher: straks zeikt hij gewoon weer in jouw zak.

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Iets met Merkel misschien ? 🙂 🙂 🙂

   Geliked door 1 persoon

 18. Leo 1 zegt:

  Heer Timmerfrans een vraag : men vindt u een narcist , is dat zo ????

  ehhh, wat zal ik hier eens op antwoorden…. Kijk het zit zo,

  Ik hou van mij hoor je nooit zingen.
  Ik hou van mij wordt nooit gezegd.
  Dus ik hou van mij.
  Ik hou van jou zeg ik alleen voor de spiegel,
  en zo komt “ik hou van jou ” gewoon weer bij mezelf terecht,

  Ah, ja, zo dus.

  Like

 19. BigLJohn zegt:

  Ik zie die Timmermans nog eens die Ursela Von der Leyen versieren. Kan hij alsnog de grote man spelen. Dat deed Frau Goebbels ook. Ze bespeelde haar man, en Dr. Goebbels voerde haar plannen uit. Als het uit Brussel komt bevreemd mij niets meer.

  Geliked door 3 people

 20. Dick zegt:

  Frans heeft vakkundig de Brexitters overtuigt en veel meer dan dat.
  Frans is out,, heeft zich onmogelijk gemaakt
  Engelsen hebben humor, you stupid boy zei Mannering altijd.

  Daar kan Frans het mee doen, of juist niet meer!

  Geliked door 2 people

 21. kanaloa01 zegt:

  Dat de BBC de moeite neemt die extreem linkse idioot te interviewen zegt heel veel over de BBC.

  Like

 22. Jean zegt:

  Als je een echte levensgevaarlijke idioot wilt zien kijk dan naar die Nederlandse idiote kletskop, ik snap niet dat die nog kan/mag parasiteren op gemeenschapsgeld…..

  Geliked door 1 persoon

 23. Tistochwat zegt:

  Die vieze, ouwe, verwaande drol moet zijn lelijke grote smoel houden.
  Wie denkt hij eigenlijk dat hij is, de kontkruiper met z’n krokodillentraantjes en de ontroerde knikjes in z’n stem.

  Geliked door 3 people

 24. Trucker zegt:

  Minachting voor de Engelsen en nu hij zijn kans ziet hard natrappen, typisch gedrag van een achterbakse gatlikker.
  Nigel Farage één van de beste redenaars laat een Timmermans nog niet zijn schoenen poetsen, zelfs als spreekt die kontlikker 84 talen.
  Farage versus Timmermans is toch gemakkelijk, de eerste heeft geen over zijn hoofd wrijvende vent nodig (behoudens misschien zijn kapper) en zal zeker voor hij naar bed gaat niet zijn tong hoeven te ontsmetten.

  Geliked door 3 people

 25. ronjaspers zegt:

  De e.u. in brussel is een uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg groep.Nog niet zo lang geleden heeft george soros (lid bilderberg groep) 226 europarlementariers omgekocht,het is een criminele dictatuur welke aanstuurt op een blank christelijke genocide/oorlog in europa.Depopulatie agenda 21 (2021) en 2030.

  Geliked door 2 people

 26. Lise zegt:

  De druiven zijn voor frenske erg zuur….hij bedenkt nu al hoe hij frau ursula pootje kan lichten. Net zoals hij dat deed met job cohen.

  Like

 27. Jules Vismale zegt:

  Zal ik eens zeggen wat Frans Timmermans ZELF is? Een gore linkse klootzak, een EU-dictator, een blauwe jakhals, een grote nietsnut, een mislukte labbekak, een gierige uitvreter en nog een heel stel benamingen die te lang zijn om hier te vermelden!

  Geliked door 2 people

 28. Peter zegt:

  Waren de Engelsen er niet geweest tijdens de 2e wereldoorlog ,had hij nu de helft minder gewogen, alleen Duits gesproken ,en ergens in een knolleveld aan het werk geweest .

  Like

 29. Ton Ruygrok zegt:

  Zoo.. zoo .., wat een grote woorden van deze kameleon met z’n krokodillen gejank.. op het voorgestoelte van het wereldtoneel .. ze zijn daar in New York nog bezig met opdweilen van zijn tranenvloed .. en wat regelt deze pinocio ..niets .., nada .., niente .., de looser..alles is nog net zo.., als toen zijn tranenvloed de Hudsonriver deed overlopen..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 30. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…blunderende Engelse soldaten…”
  Maar die hebben wel een betekenisvolle rol gespeeld in het verslaan van Hitler. Bij de landing in Normandië, maar minstens zo belangrijk was Montgomery bij de strijd tegen Rommel.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Leo 1 zegt:

   En niet vergeten, de slag om de schelde in Zeeland ( grootste geallieerde slag uitgevoerd op Nederlands grond gebied) en de bevrijding het grootste deel van Nederland,
   allemaal uitgevoerd onder Engels/Canadees commando,
   Let s not forget them, who lost ther lives on Hollands soil,

   Like

 31. QenQ6 zegt:

  Uitslag keuze voorzitter:

  -Timmerfrans: zero points!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s