Von der Leyens krankzinnige geldvernietigingsplannen!

Screenshot_83

EU-werklozen-herverzekering: € 30 miljard. Europees Sociaal Fonds Plus: € 101 miljard. “Duurzaam Europa”: € 1000 miljard. EU-energietransitie: € 38 miljard. EU-garantie kinderarmoede: € 50 miljard. EU-Frontex: € 35 miljard.

(Vertaling: E.J. Bron)

Ursula von der Leyen komt ons duur te staan. Om haar verkiezing te garanderen, deed ze aan links van het midden peperdure beloftes. In de eerste 100 dagen van haar ambtsperiode wil ze de weg vrijmaken voor een uniform EU-minimumloon. Dat zou Duitse bedrijven 30% extra kosten bezorgen. Bovendien dient er een tientallen miljarden kostende ingesteld te worden. EU-werklozen-herverzekering. Daar komen nog eens € 50 miljard bij voor een EU-garantie tegen kinderarmoede.

Ook dient er een “Europees Sociaal Fonds Plus” gerealiseerd te worden. Dit zou voor de jaren 2012 tot 2027 uitgerust worden met € 101 miljard. Daar komen geplande investeringen ter hoogte van € 1 biljoen bij voor een “duurzaam Europa”. Daarbij vergeleken lijken de € 38 miljard voor de de Europese klap bij de energietransitie bijna de veel geciteerde peanuts. Hoe laag de uitbreiding van de grensbewakers van Frontex op het prioriteitenlijstje van von der Leyen staat, wordt duidelijk gemaakt door de € 35 miljard die daar voor vrijgemaakt worden.

Na de binnenlandse politieke echecs en alle schandalen heeft Ursula von der Leyen nu een warm plekje gevonden. Haar Europa wordt nog socialistischer en groener dan dat van Jean-Claude Juncker. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de helft van de Eurocommissarissen in het vervolg vrouwen moeten zijn. Ursula von der Leyen is niet onze voorzitter van de Europese Commissie, wat hier al heel duidelijk gemaakt wordt door Prof. Dr. Jörg Meuthen:


Eén ding is zeker: onze AfD-delegatie in het Europees Parlement zal u naar beste kunnen tegenstand bieden!

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, Brussel, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Von der Leyens krankzinnige geldvernietigingsplannen!

 1. Monalisa zegt:

  De werkelozen in u land is weer aan het stijgen

  Like

 2. Henk zegt:

  ik krijg steeds meer zin om in Amerika te gaan wonen met een president als Trump die het allemaal glashelder ziet, hier lijkt het wel of iedereen in de regering de weg kwijt is

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Allemaal uit de koker van een Oost Duitse .

  Geliked door 1 persoon

 4. toetssteen zegt:

  Waar zijn destijds zoveel jonge mensen gesneefd? Ik begrijp het niet meer, echt niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. sweetheart zegt:

  als je de kans krijgt te vertrekken uit europa moet je het doen, kom naar the usa kost je alleen 10 duizend euro maar het is hier beter met Trump dan daar.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Von der Leyens durfde de cijfers niet bekend maken wat dat getaand reizend circus zoal kost

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Een ding is bijna zeker: de totaal mislukte minister van Defensie Ursula von der Leyen zal de ontbinding van de EU bespoedigen. Diverse landen (ik hoop ook Nederland) zouden inzien dat lidmaatschap van de EU riskeert hun bestaan en brengt in alle opzichten grote schade aan hun bevolking. Ze zouden dit zinkend schip verlaten net als ratten.

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Alles werkelijk alles aan die gasten is onecht. Ik verbaas me iedere keer weer hoe men met iets op het gezicht smeren die vrouwen redelijk om aan te zien krijgen. Dan zie je een foto zonder die troep en dan schrik je de pleuris zo´n oude kop ze dan hebben. Ollengren/van der Luyens etc etc. Lijkt me verschrikkelijk dat je eigenlijk de deur niet uit kunt zonder eerst een flinke plamuurlaag op je porem te smeren, omdat je er anders niet uitziet. Althans dat vinden ze zelf, anders ga je die troep er niet allemaal op smeren. Nogal sneuiig. Bij Merkel is enkel het innerlijk onecht. Ook net zo erg voor de Europese bevolking Het uiterlijk is dus vaak onecht en het innerlijk doet fanatiek mee in het onecht zijn. Ze liegen en bedriegen zichzelf en daarbij de halve wereldbevolking.

  Like

 9. woodensledge zegt:

  Maar goed dat wij -Nederlanders- deze zaak kunnen verwezenlijken: het benodigde bedrag is “toevallig” net zo hoog als onze gezamenlijke pensioenpotten, waar Macron likkebaardend naar uitziet.
  Druiper-lip Ursula had dit meteen dóór.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s