CITAAT Viktor Orbán

Screenshot_94

“Europa is niet vrij, omdat de waarheid niet gezegd mag worden. Het is verboden om te zeggen dat immigratie criminaliteit en terreur naar onze landen brengt. Het is verboden om te zeggen dat de aankomende massa´s uit andere culturen een bedreiging zijn voor onze manier van leven, onze cultuur, onze gebruiken en onze christelijke tradities.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op CITAAT Viktor Orbán

 1. Hovawart zegt:

  Gesproken als een echte Europeaan.

  Geliked door 3 people

 2. fransdewit zegt:

  En dat is de waarheid

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan Altena zegt:

  Stel dat zoiets gezegd zou worden door bijv. koning Willem of Rutte?
  Ik kan mij dat overigens niet voorstellen, maar hoe zou de doorsnee Nederlander daarop reageren?
  Of moet ik mij er bij neerleggen dat Nederland inmiddels een verloren land is?

  Geliked door 1 persoon

 4. Frauke zegt:

  Orbán weet en ziet het,maar hij niet alleen ! De Elite weten het ook , maar houden zich stil, achterlijk of ontkennen de problemen. Alles word ons stukje bij beetje door de strot geduwd. Alles heeft die elite op voorhand in de ”kast” staan en telkens halen zij hier iets uit. We moeten steeds meer en mogen steeds minder…. het ”koord wordt steeds strakker aangetrokken. Weet je het nog: we gaan de scheefhuurders aanpakken .
  Het woord scheefwonen wordt voor het eerst gebruikt in de Nota Volkshuisvesting in de jaren negentig, kortweg de Nota Heerma genoemd. Het is een door de politiek bedacht woord.

  Er zijn meerdere vormen van scheefwonen:

  – de huurder heeft en te hoog inkomen t.o.v. de huurprijs van de woning

  – de huurwoning telt te veel kamers voor het aantal bewoners, soms is dat 1 persoon. Deze situatie is veelal door vertrek of overlijden van de medebewoners ontstaan.

  – de huurwoning biedt te weinig ruimte voor het aantal personen, dat de woning bewoont. Deze situatie is veelal ontstaan door gezinsuitbreiding. Valt het kwartje ? In elkaar geknutseld tbv de nieuwgranten. Zo zijn er talloze voorbeelden.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…een bedreiging zijn voor onze manier van leven, onze cultuur, onze gebruiken en onze christelijke tradities.”

  Voeg daar maar gerust “onze veiligheid” aan toe.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen in de VS

  Like

 7. Harry zegt:

  Tja , we zién het , we wéten het , maar we kunnen er eigenlijk niks tegen doen als je geen criminele dingen overhoop wilt halen .
  Het tuig heeft ons “goed” in de tang !

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen in Griekenland,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/19/doctor-and-staff-arrested-for-giving-migrants-fake-medical-notes-to-avoid-deportation/

  Doctor and Staff Arrested for Giving Migrants Fake Medical Notes to Avoid Deportation
  Arts en personeel gearresteerd voor het geven van valse doktersverklaringen aan migranten om deportatie te vermijden

  ANKARA, Turkey (AP) — A doctor, two medical staff members, and a translator have been arrested at a state-run camp for migrants and refugees in Greece, accused of issuing medical notes for non-existent conditions to exempt migrants from deportation.
  The alleged criminal operation occurred on Samos, one of five Greek islands where movement of asylum seekers is restricted

  ANKARA, Turkije (AP) – Een arts, twee medische stafleden en een vertaler zijn gearresteerd in een door de staat gerund kamp voor migranten en vluchtelingen in Griekenland, beschuldigd van het uitgeven van medische aantekeningen wegens niet-bestaande omstandigheden om migranten vrij te stellen van deportatie.
  De vermeende criminele operatie vond plaats op Samos, een van de vijf Griekse eilanden waar de verplaatsing van asielzoekers beperkt is

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/07/19/italienischer-sender-sea/

  Italienischer Sender deckt auf: Sea Watch & Co. sind Teil des Schleppersystems
  De Italiaanse omroep onthult: Sea Watch & Co. maken deel uit van de illegale mensensmokkel

  Der italienischer TV-Sender „Rete 4“ bestätigte in einer TV-Dokumentation, was jouwatch seit längerem – zuletzt in einem vielbeachteten Artikel vom Wochenende – gemutmaßt hatte: Die von deutschen NGO’s organisierte sogenannte „Seenotrettung“ ist aktiver Teil eines perversen Schleppersystems, das die illegale Migration von Libyen nach Europa im großen Stil organisiert.

  In der Talkshow „La Quarta Repubblica“ schilderte ein 21-jähriger Flüchtling, der selbst erst vor einigen Wochen nach Italien gekommen war, wie das Prozedere läuft: Die Transferfahrten von Libyen werden in geheimen Facebook-Gruppen koordiniert. Über den Fall wurde von diversen internationalen Medien berichtet – etwa von „freewestmedia.com“ oder dem italienischen Portal „liberoquotidiano.it„.

  De Italiaanse tv-zender “Rete 4” bevestigde in een tv-documentaire, wat yourwatch al enige tijd speculeerde – meest recent in een veel gezien artikel uit het weekend: de zogenaamde “Sea Rescue” georganiseerd door Duitse NGO’s is een actief onderdeel van een pervers handelssysteem het organiseren van illegale migratie uit Libië naar Europa op grote schaal.

  In de talkshow “La Quarta Repubblica” beschreef een 21-jarige vluchteling, die pas een paar weken geleden naar Italië kwam, hoe de procedure verloopt: de transferreizen vanuit Libië worden gecoördineerd in geheime Facebook-groepen. De zaak is gerapporteerd door verschillende internationale media – zoals ‘freewestmedia.com’ of het Italiaanse portaal ‘liberoquotidiano.it’.

  Like

 10. Mies zegt:

  Die oorlog moet en zou er komen, Staat al 10 tallen jaren geschreven. De Bilderberggoep op richters van de EU, En opgericht door Prins Bernard in 1954, Staan voor wat er moet of gaat gebeuren en zal komen in de EU, Voor nu en in de toekomst.

  Like

 11. Hw koekkoek zegt:

  Vreemde culturen kunnen n verijking voor onze cultuur kijk maar de indo.s molukkers surinamers antilianen
  Wat er nu veel al binnen GELATEN WORD is geteisem
  Maar er zal trammelant moeten komen want 8 miljard monden te voeden en te weinig eten zal er minimaal 3 miljard om zeep gebracht moeten worden .
  Dus de elite is al weer bezig om.n oorlogje voor te bereiden en nou het in afrika maar niet wil lukken dan europa maar .
  Skull and bones Bilderberg en natuurlijk de ROTSCHILDS.
  We zien het wel veranderren kunnen we het niet afwachten waneer de bom barst en jan net de pet mag het weer op knappen .
  GAAT U MAAR RUSTIG SLAPEN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s