Israëlisch-Arabische sjeik: ‘Ongelovigen’ (Joden enz.) mogen nooit over moslims besturen

Screenshot_98

(Door: “Brabosh”)

Sjeik Ahmad Badran, een Israëlische Arabier, zei in een vrijdagpreek in de lokale moskee van Jatt in Israël dat de “ongelovigen moeten weten dat wanneer de moslims over hen heersen volgens de islam er geen enkele wet zal zijn die niet islamitisch is,” bericht het Midden-Oosten Media Research Institute (MEMRI).

Hij zei dat “moslims nooit zullen toestaan ​​dat niet-moslims over moslims regeren, omdat Allah zei dat ongelovigen nooit de macht over moslims zullen hebben.” Verwijzend naar moslims die zeggen dat ze de democratie uitbuiten om aan de macht te komen, adviseerde Badran ongelovigen om niet voor de gek gehouden te worden en legde uit dat zodra deze moslims aan de macht komen zij ook nooit ongelovigen zullen toestaan ​​over moslims te regeren.

Sjeik Ahmad Badran zei in zijn preek van vrijdag 28 juni 2019 in Jatt:

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Israëlisch-Arabische sjeik: ‘Ongelovigen’ (Joden enz.) mogen nooit over moslims besturen

 1. Marc zegt:

  Is dat even jammer voor die badgast: ruim een miljoen Arabische moslims leven in Israël onder joods bestuur. Als het ze niet bevalt kunnen ze vertrekken.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het sprookje loopt ten einde.
   Israël heeft de toekomstige problemen met dit arabisch tuig aan zichzelf te danken net als het toelaten van de aparte status van extreme orthodoxe Joden.

   Like

 2. heksenhiel zegt:

  O, Allah of God, waarom denken die.halve.tamme, hersenloze ISLAMIETEN dat hun geloof het enige GELOOF is dat er bestaat.en dat aan iedereen wil opdringen door ons ONGELOVIGEN te noemen. Hun profeet Mohammed heeft dit NOOIT zo bedoelt of gezegd. Zo zie je maar dat ze gewoon 300 jaar geleden stil zijn blijven staan de IDIOTEN. Ook het woord JIHAD VERTAALD.als HEILIGE OORLOG. Een oorlog kan NOOIT HEILIG zijn !!!! De gekken. Uitroeien die hap voordat het TE LAAT is

  Geliked door 1 persoon

 3. Geronimo zegt:

  @heksenhiel
  U stelt een vraag en geeft meteen het correcte antwoord: “hersenloze” – je had er ook nog “islamidioten” kunnen aan toevoegen “ – want iemand met ook maar een greintje gezond verstand, gaat nooit in dat vuige islamdiscours mee. Hoe fanatieker, hoe hersenlozer. Ze zien zichzelve als het bevoorrechte volk van een imaginaire maangod. Ocharme, zou ik zeggen, ware het niet dat ze levensgevaarlijke gekken zijn. En dat soort volk zou in geen enkele beschaafde maatschappij een plaats mogen hebben. Maar ja, daar is nog altijd die westerse fata morgana van een gematigde Europese islam, die het mogelijk maakt dat zovele mensen hun kop in het zand blijven steken om het gevaar van die hele islam idioterie niet onder ogen te moeten zien.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Haal al die mozzlims, die in grote getalen hierheen vluchten omdat het zo “geweld-ig” toeven is onder de izzlaaam, dan maar snel terug?

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen…wie is hier de extremist?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/d66ers-steunen-massaal-radicaal-islamitisch-parlementslid-ilhan-omar-xenofobie-wijs-rechts-extremisten-af/

  D66’ers steunen massaal radicaal-islamitisch parlementslid Ilhan Omar: ‘Xenofobie! Wijs rechts-extremisten af!’

  Het Amerikaanse congreslid Ilhan Omar ligt momenteel onder vuur in de Verenigde Staten – ze noemt president Trump een “fascist“, maar heeft zelf banden met de dictatoriale Moslimbroederschap en heeft zich in het verleden gelaafd aan antisemitische uitspraken. Dat laatste maakt D66 niet uit: vertegenwoordigers van de weg-met-Nederlandpartij steunen Omar desondanks door dik en dun

  Like

 6. Jan zegt:

  ABC zwijgt in alle talen, want islam is pies

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Dan moet die seik heu sjeik eens uitleggen wat de reden is waarom die mosselen (lees moslims) hun land ontvluchten…..omdat het daar zo aangenaam leven is met allerlei sociale voorzieningen? moslims =mislukkelingen

  Like

 8. A Geurse zegt:

  Precies. En hij heeft gelijk ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s