Salvini noemt Rackete “Duitse teek” en is blij “de communiste” uit te wijzen

Screenshot_109

Matteo Salvini en Carola Rackete.

(Vertaling: E.J. Bron)

Carola Rackete zou op weg zijn naar Duitsland, verklaart een woordvoerster van “Sea-Watch”. In Italië wordt tegen de 31-jarige een onderzoek ingesteld wegens o.a. hulp bij illegale immigratie.

epoch times

Volgens informatie van “Sea-Watch” heeft de Duitse kapitein Carola Rackete Italië verlaten. Een woordvoerster van de NGO zei vandaag dat Rackete volgens haar naar Duitsland zou zijn vertrokken en daarna ergens anders naartoe zou gaan. Daarover gaf de woordvoerster geen nadere informatie.

De 31-jarige uit  Niedersachsen bevond zich  met het schip “Sea-Watch 3” met tientallen migranten aan boord zonder toestemming in Italiaanse wateren en de haven van Lampedusa. In Italië wordt tegen haar een onderzoek ingesteld wegens o.a. hulp bij illegale immigratie. Donderdag had Rackete nogmaals de vragen van het Openbaar Ministerie beantwoord.

“Duitse teek”

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, verklaarde vandaag het niet te kunnen afwachten “om deze verwende Duitse communiste uit te zetten en naar huis te sturen”.

Bovendien noemde Salvini de kapitein tijdens een bijeenkomst een “Duitse teek”. Rackete heeft wegens beledigingen op internet een aanklacht tegen Salvini vanwege laster ingediend.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Salvini noemt Rackete “Duitse teek” en is blij “de communiste” uit te wijzen

 1. Rensk. zegt:

  Ontevreden trekje om die mond. Ze heeft een blik van: ik moet en zal ten koste van wat dan ook mijn zin krijgen. Een vervelend verwend rot nest.

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Geweldig , die Salvini .
  Eindelijk weer eens een “politicus’ die geen blad voor z’n mond neemt .
  Een soort Europese Trump .

  En dat vieze secreet , die haar haar in geen vier jaar gewassen heeft , probeert ook nog even in de tegenaanval te gaan ?
  Hopelijk treft ze een rechter met dezelfde insteek als Salvini .
  20 Jaar op brood met spinnekoppen ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Trucker zegt:

  De man met cojones Salvini zou ze zeker laten kielhalen had hij de mogelijkheid en dat betekende zo goed als altijd de dood want schedeltje barstte als een kokosnoot.
  Zou voor dat vrouwmens geen verlies zijn het binnenbrengen van haatbaarden waar er zeker slachters tussen steken is een halsmisdaad.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk Beije zegt:

  Haar aangezicht verraad alles.
  75 jaar geleden zou ze een goede kampbewaker zijn geweest.

  Geliked door 3 people

 5. Mary zegt:

  Wat een goede vergelijking van Salvini, teken zijn van die smerige ziekmakende parasieten net zoals communisten.

  Geliked door 2 people

 6. Jules van Rooyen zegt:

  Volgens mijn gegevens, beste redactie, zit ze nog vast onder huisarrest in Zuid-Italië. Er is op de laatste dag, beroep aangetekend tegen de uitspraak van die linkse D666 rechter. Hij is echter te laag in de pikorde, om gewicht in de schaal te kunnen leggen, tegenover Salvini. Deze heeft beroep aangetekend tegen die rechter, en dat wordt nu afgewacht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s