Veranderend Duitsland: Meerderheid van de Duitse burgers tegen Merkel´s migratiepolitiek

Screenshot_114

(Vertaling: E.J. Bron)

In het verloop van de migratiecrisis en de daarmee verbonden politiek van bondskanselier Angela Merkel, veranderde de instelling van veel burgers hierover. Veel ondersteuners werden tegenstanders, tegenstanders werden ondersteuners.  

epoch times

Er is een harde kern van voorstanders van migratie en een nog grotere harde kern van tegenstanders van de migratiepolitiek van Merkel. Maar inmiddels hebben grote delen van de bevolking zich ontwikkeld van voorstanders tot tegenstanders. Er zijn echter ook mensen, die tegenstanders waren en nu voorstanders zijn, alhoewel beduidend minder. Maar bijna een vijfde deel van de geënquêteerde Duitse burgers heeft daar blijkbaar helemaal geen mening over.

Maar hoe precies veranderden de opvattingen van de representatief geënquêteerde Duitse burgers? De “Bild-Zeitung” gaf daarover een peiling door het opinieonderzoeksinstituut INSA in opdracht. Er werden 2.043 mensen geënquêteerd.

Oorspronkelijk zou derhalve 18% van de geënquêteerden de migratiepolitiek van Angela Merkel ondersteund hebben, zich daar nu echter tegen uitspreken. Een andere 5% was eerst tegenstander en is nu voorstander.

26% was en blijft de migratiepolitiek van Merkel ondersteunen en 33% was en blijft tegenstander van deze politiek.

4% was en blijft ongeïnteresseerd voor het thema en 15% gaf geen informatie of zei “weet niet”.

Screenshot_115

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Merkel. Bookmark de permalink .

18 reacties op Veranderend Duitsland: Meerderheid van de Duitse burgers tegen Merkel´s migratiepolitiek

 1. Monalisa zegt:

  Mijn buren vervloeken haar

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Duitsland gaat met zeer grote stappen achteruit ,Autoindustrie, gaat om zeep,klimaat gestoorden helpen alles om zeep,media zwijgt, dit gaat op een burgeroorlog eindigen, Brussel weet dit alang en wil niet voor niks een Europees leger, dat komt er niet voor u, maar om dat geteisem te beschermen die dit alles aanricht .

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   Ik vrees dat in Duitsland elke openlijke oppositie zal worden geëlimineerd onder het voorwendsel van de Kampf gegen Rechts. Ook al nu is echte vrijheid van meningsuiting niet meer mogelijk, zelfs niet over het weer, want dat kan het klimaat zijn. (Klimaatontkenners zijn rechts. Voorstanders van de bruinkoolwinning zijn Kohle Nazis)
   Kan hier een burgeroorlog uitbreken? Eerder onwaarschijnlijk. Maar delen van de politie en het militair apparaat zijn niet trouw aan het systeem. Dit is het zwakke punt en zou tegelijkertijd de typisch Duitse oplossing voor het probleem kunnen zijn.

   Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2019/07/19/amb-richard-grenell-calls-out-angela-merkel-for-siding-with-squad-over-trump/

  Amb. Richard Grenell Calls out Angela Merkel for Siding with ‘Squad’ over Trump

  U.S. Ambassador to Germany Richard Grenell on Friday called out German Chancellor Angela Merkel for criticizing President Donald Trump’s comments about the “Squad,” while ignoring repeated anti-Semitism statements from the far-left Congresswomen.
  Speaking at a press conference earlier Friday, Merkel claimed President Trump’s comments about Reps. Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY), Ilhan Omar (D-MN), Rashida Tlaib (D-MI), and Ayanna Pressley (D-MA) “undermine America’s strength.” the globalist world leader then affirmed she stands “solidarity” with the four-some

  De Amerikaanse ambassadeur in Duitsland, Richard Grenell, riep vrijdag de Duitse bondskanselier Angela Merkel op vanwege kritiek op de opmerkingen van president Donald Trump over de ‘ploeg’, terwijl ze de herhaalde antisemitisme-uitspraken van de extreem linkse congresvrouwen negeerde.
  Op een persconferentie, eerder vrijdag, stelde Merkel de opmerkingen van president Trump over Reps. Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY), Ilhan Omar (D-MN), Rashida Tlaib (D-MI) en Ayanna Pressley (D-MA) “Ondermijnen de sterkte van Amerika.” De globalistische wereldleider bevestigde toen dat ze “solidair” met het viertal is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Weer geen overweldigende meerderheid die tegen de bron van alle ellende is.

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  De duitsers zijn te laat.Een niet meer te redden volk. Waar ik nog en kleine hoop op heb is dat er nog een aantal duitsers zijn die als uiterste redmiddel met het machinegeweer onder de arm de straat opgaan en elke asielzoeker voor zijn /haar raap schieten. Maar dat zal ik wel niet meer mee maken.

  Geliked door 3 people

 6. Eric zegt:

  Als het al zo is dat de meerderheid van de Duitsers tegen Merkels migratiepolitiek zijn, waarom blijven ze dan op haar of andere linkse partijen stemmen en waarom haalt de AfD dan geen hogere percentages? In Oost-Duitsland liggen die percentages vrij hoog, maar de West-Duitsers van vandaag zijn al net zo achterlijk als de Duitsers die voor Hitler kozen. Het is en blijft een achterlijk, dom volk dat misschien goed auto’s kan assembleren, maar een beetje nadenken? Nee. Het is door diezelfde domme Duitsers dat de EUSSR nog bestaat. Ze zijn dus niet alleen dom, maar ook dominant en het samengaan van die twee eigenschappen in het grootste land van Europa maakt dat Europa, dus ook wij, geen enkele toekomst meer hebben. Duitsers (op de AfD’ers na) zijn smeerlappen en verwaande domoren. Churchill had ze beter tot de laatste man en vrouw uitgeroeid, dan hadden we nu niet met al die miserie gezeten !

  Geliked door 1 persoon

  • belg meisje zegt:

   Volledig mee eens. Mijn grootvader, 3 jaar in kamp, sprak na de oorlog de wens uit om heel Duitsland te asfalteren. Had een hoop ellende voorkomen

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Eric.Stemfraude,manipulatie cordon sanitair.En wat dacht je van mensen die bedreigd worden door tegen het extreem linkse beleid te protesteren.

   Like

  • Lot zegt:

   Ach hou op. Maar 13% heeft voor Hitler gekozen. De tellingen van stemmingen klopt niets van, een uur na de stemming weet men de uitslag al. Hitler heeft de macht gegrepen. Tientallen aanslagen zijn er op zijn leven gepleegd. Waar in de wereld kun je dat zeggen. Veel ondemocratisch westerse landen doen zelfs geen eerste poging, waar we nog steeds op zitten te wachten. Denk je dat de Duitsers dom waren, toen hele legereenheden in oktober zonder winterjas en eten Rusland ingestuurd werden en niemand levend terug kwam. En in Belarus hele dorpen zijn ontvolkt. Een broedervolk, want de Russen komen uit zweden en zijn Europees. Twee Germaanse volken die elkaar de pan inhakten, dat was victorie voor slavische Hitlertje.

   Like

 7. kampersrene zegt:

  Mutti Merkel werkt nu aan boek “Mein kampf” …..dat werkte bij Hitler ook !

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  https://www.anonymousnews.ru/2019/07/19/migranten-kriminalitaet-justiz-strafrechtliche-verfolgung-mord-totschlag/

  Chef des Deutschen Richterbundes: „Alles außer Mord und Totschlag wird quasi nicht mehr verfolgt“
  Chef van de Duitse Rechtersunie: “Alles behalve moord en doodslag wordt vrijwel niet meer vervolgd”

  Fast vier Jahre nach Merkels eigenmächtiger Grenzöffnung ist die deutsche Justiz in großen Teilen fast vollständig zusammengebrochen. Keine zwei Wochen nachdem der Vorsitzende der Vereinigung Berliner Staatsanwälte, Ralph Knispel, die Kapitulation der Hauptstadt-Justiz live im ZDF verkündtete, hat sich mit Jens Gnisa nun auch der Chef des Deutschen Richterbundes zu Wort gemeldet.
  »Der Rechtsstaat funktioniert nicht mehr.« »Dass mutmaßliche Totschläger frei herumlaufen können, ist auch ein Symptom der Überlastung der Justiz.«

  Bijna vier jaar na de ongeoorloofde opening van de grens door Merkel is de Duitse justitie bijna volledig ingestort. Niet twee weken nadat de voorzitter van de Vereniging van Berlijnse openbare aanklagers, Ralph Knispel, de capitulatie van de hoofdstad-Justice live op ZDF heeft aangekondigd, is nu gemeld bij Jens Gnisa, het hoofd van de Duitse Judges ‘Association.
  “De rechtsstaat werkt niet meer.” “Het feit dat vermeende moordenaars vrij rondlopen is ook een symptoom van de juridische overbelasting.”

  Like

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Eric. In Rusland mogen de mensen ook stemmen. Maar het is belangrijk waar ze op stemmen, Belangrijk zijn degenen die de stemmen tellen. Dat geldt niet alleen in rusland maar in de hele E.U.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s