VIDEO (reprise): “Sounds of Silence” . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO (reprise): “Sounds of Silence” . . .

 1. Lot zegt:

  Mensen begrijpen niet dat dit Aardse (earthly) zaken zijn. En niet iets wat uit een hemelijke sfeer komt. Als je dat onthoud, dat moet je begrijpen dat op aarde het recht van de sterkste geld. En wij zijn dat niet, ook al hebben wij mooie wapens ontwikkeld. Wij hebben geen wapens als individuen en zijn totaal niet voorbereid op wat dan ook. Zij de grote groep aan Turken zal dan ook de aarde beërven en wij liggen onder de grond uitgestorven voor altijd. Of wij blijven over als klein groepje en worden opgenomen in de grote groep, waardoor wij, ook uiterlijk, volledig verdwijnen. Arabieren zijn tenslotte ook geen Europeanen meer kwa uiterlijk en doen, we herkennen het als een ander volk, ook al zijn ze deels Europeaan, halfbloed zeg maar, tussen de 15% voor Irakezen tot 60% voor de Turken.

  Like

  • Lot zegt:

   Wil je het aardse lot veranderen, dan doen wij dat zelf. Door Europa Europees te houden, hier in onze wereld. Wij worden bang gemaakt voor oorlog. Mannen moeten zich niet gaan storten op buitenlanders anders raken ze zelf gewond. Ze moeten zorgen dat ze niet gepakt worden en het slim aanpakken. Een geweer waar je kilometers ver mee schiet. Het schijnt dat rondom de Clintons 77 mensen zijn vermoord die met hen in aanraking zijn gekomen. Een spark van hun kant moet je niet op ingaan. Je moet ver blijven van traps en van bepaalde mensen. Het resultaat als je erop ingaat, dat zij hun initiele spark doorzetten en jij verliest of met lege handen achterblijft. Dat geld voor al dat soort volk van welke groep ook. Zeil eromheen en weet zelf het betere en doe dingen in het geheim net als huuunnn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s