Ranglijst percentages allochtonen in Nederlandse gemeenten

Welke zijn de 100 Nederlandse gemeenten met het hoogste percentage allochtone inwoners?

 Bekijk het HIER!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Elise Nijmegen”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Ranglijst percentages allochtonen in Nederlandse gemeenten

 1. Monalisa zegt:

  Laat ze maar in die paarse gebieden zitten, niet verder verspreiden.

  Liked by 1 persoon

  • neilven zegt:

   Die verspreiden zich als konijnen oftewel ratten, er is geen halt over 50 jaar of eerder is Europa islamitisch met dank aan Merkel, Macron, Rutte en andere landverraders. Slaap maar lekker verder West Europa.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Dan leef ik niet mee,r en mijn kinderen die geen kinderen hebben ook niet meer.

    Like

   • Tineke zegt:

    Ik denk echt niet dat,dat 50 jaar gaat duren,was het maar waar,dan hoefde ik me over mijn kinderen geen zorgen te maken,en dat doe ik juist wel.
    Vergeet het verdrag van Marrakesh niet,neilven.
    Iedereen die binnenkomt is legaal,met de zelfde rechten als u en ik.
    Er staan er een paar miljoen te trappelen voor de overtocht,met de Europese honingpot in het vooruitzicht !

    Liked by 1 persoon

 2. Piet Snot zegt:

  Volgens het lijstje zit ik in een gemeente met zo’n 30%.
  Nou weet ik ook wel dat er hier wijken en delen zijn waar je liever niet woont of ’s avonds graag komt of je scooter parkeert als Nederlander, wijken waar de politie elke avond met sirene en zwaailicht door de wijk rijd.
  Ik woon aan de uiterste andere kant van de stad, en het valt hier echt wel mee.
  Zo als ik vaker heb geschreven, ik de winkel zie ik ze nauwelijks hier.
  Maar hoe lang nog, ze rukken overal op.
  Ooit is met mijn rust ook afgelopen.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Foutje, in 2040 zit is het 30%
   Nu nog tussen de 15-20%.
   En dat zou best wel eens kunnen kloppen.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Piet Snot. Ik ken een dorp in het Westland waar het was heerlijk wonen: zolang de meerderheid van de buurtbewoners waren autochtone Nederlanders. Jij weet niet hoe snel de verandering kan plaats vinden? Het proces duurde nog geen 14 maanden: een transitie van een gezellige Nederlandse buurt in een islamitische Shariawijk. Iedere buur die verhuisde, kwam een moslim in zijn plaats. De huizen zijn verdeeld tussen Turken en Marokkanen. Vanaf het moment dat ze de meerderheid vormden, was het met de rust en veiligheid voorbij.

   Like

 3. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/07/20/spandoek-met-door-islamvertier-geen-zwemplezier-bij-zwembad-ridderkerk-door-politie-verwijderd/

  Spandoek met ‘Door islamvertier geen zwemplezier’ bij zwembad Ridderkerk door politie verwijderd
  Burgemeester Ridderkerk: ‘Raddraaiers’ in zwembad hebben alle kleuren van regenboog’

  Burgemeester Anny Attema van Ridderkerk meldt bij RTV Rijnmond dat het helemaal niet zeker is dat het gaat om islamitische jongeren, zoals Voorpost stelt. “De raddraaiers die voor de overlast zorgden, hadden alle kleuren van de regenboog. Wij weten verder niets over de achtergrond van deze mensen. Maar deze spandoeken brengen een oplossing in ieder geval niet dichterbij

  Like

  • Jade zegt:

   Zij weten verder niets over de achtergrond,
   maar WIJ WETEN HET WEL!!!
   Slaap rustig verder burgemeester Attena…
   Bij “de grote verovering” wordt u eerder gedood dan wij.

   Like

 4. Tineke zegt:

  Dit klopt aardig.
  Mijn gemeente scoort ook lekker.
  Als je de voordeur uitloopt,struikel je er al over.
  Het COA heeft ook al besloten dat er hier meer,meer meer opvang moet komen.
  Mag het zo onderhand wat minder,minder,minder?

  Liked by 1 persoon

 5. Adriaan W zegt:

  Moet zo nodig in een donker paars gebied wonen grrrr.

  Like

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  Je kunt ook googelen naar ‘bevolkingssamenstelling per gemeente’ !

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is net een olievlek.
  Toch heb ik zo mijn twijfels; Wassenaar 33% maar dat zijn waarschijnlijk wel westerse allochtonen (lees expats) en Maassluis slechts 27%, nou niet in mijn ervaring, er wonen gigantisch veel Marokkanen(met de bijbehorende overlast)

  Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Tijl Uylenspiegel. In Wassenaar zijn dat westerse allochtonen; expats die voor grote bedrijven werken. Hetzelfde geldt waarschijnlijk ook voor gemeente Bloemendaal. In de Friese meren wonen rijke Duitsers die graag zeilen.
   De shit blijft buiten de gemeentegrens.

   Like

 8. Arthur Schop zegt:

  Beangstigend

  Like

 9. Yvonne zegt:

  Je verwacht het niet, straks is de verhouding 70 % niet Nederlander en 30 % Nederlander
  Dan de kleinere plaatsen daarna kleine dorpen gaat helemaal volgens plan een land overnemen zonder oorlog gevoerd te hebben

  Liked by 1 persoon

 10. wauso zegt:

  Marokkanen hebben gevoel voor HUMOR !
  Zie ik in mijn vakantiestadje Valkenburg 3 nogal zwaarlijvige buitenlandse wijven rondlopen. De daarbij aanwezige Marokkaantjes hadden veel plezier en lachten de gehele tijd. Ik vroeg waar hebben jullie toch zoveel plezier in. Nou zei hij, zie je die teksten op hun kleding. Dat is Marokkaans en er staat:1. Dikke Broedkip, 2. Uiers als een Koe, 3. Kech (= hoer). Ze kunnen noch lezen noch schrijven dat is ook een reden om deze broedkippen thuis en lekker dom te houden. En bij jullie doen ze toch hetzelfde met mannen zei een andere Marokkaan ! De media houdt jullie achterlijk met hun leugens en de politiek houdt jullie arm met allerlei belastingen voor ‘goede zaken’!

  Like

 11. Ondertussen in Verrijkt RUTTElandje;
  msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/bewoner-asielzoekerscentrum-overgoten-met-kokend-water-bij-steekpartij/ar-AAEBYgB?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 12. Sjaak uit Dordt zegt:

  Allochtonen, mits westers, tot daar aan toe. Maar de muzzels en/of Afrikanen kunnen me gestolen worden.

  Liked by 1 persoon

 13. boorzalf zegt:

  In Amsterdam en den Haag meer alli tonen dan Nederlanders, gaat de goeie kant op. Nog even en dan is de islam de baas hier. Wat uit eindelijk uitmond in een vreselijke burgeroorlog, in heel Europa.

  Liked by 1 persoon

 14. Thoth zegt:

  In Engeland heb je tot nu een summum. Er zijn bijna geen blanke bewoners te vinden in Savile Town, Yorkshire. Laatste volkstelling gevonden slechts 48 van 4.033 mensen die daar woonden waren gewone Britten. Hieronder is een gast die ijs verkoopt :

  Like

 15. Rinus zegt:

  We zijn ingenomen zonder oorlog.
  Met dank aan Vvd d66 PvdA GroenLinks Cu cda.
  We zullen hiervan de zure vruchten nog van plukken.

  Like

 16. Peter zegt:

  Deze mensen hebben andere normen en waarden. Heb met deze groepen Allochtonen gewerkt. Zij zullen zich nooit aanpassen aan de Nederlandse normen en waarden. De maat is vol . Stop. Er komt een 2deling in Nederland wat leidt tot een burgeroorlog. Mijn Nederland is reeds verpest. Nog 10 jaar met deze zwakke regering en wij zijn een islamitisch staat. Dan zijn er geen rechten meer voor de Nederlanders want die worden via dit autoritaire regime afgeschaft.

  Like

 17. Thomasson zegt:

  Ik krijg braakneigingen en maagpijn als ik kijk naar de prognose voor noord Nederland in 2050. De prachtige provincies Friesland en Groningen zouden sterk worden VERVUILD door menselijk afval afkomstig uit islamitische landen en Afrika. Volgens de prognose zouden ook de meeste Waddeneilanden worden verontreinigd; behalve Ameland en Schiermonnikoog. Mensen die de noordelijke provincies goed kennen, en weten hoe rustig het leven daar is, moet de schrik goed inzitten. Het is een toekomstige nachtmerrie. Duizenden wijven met hoofddoeken, niqab en kinderwagens zouden in de dorpen paraderen. Donkere ISIS – kerels met een soepjurken die op hun krent zitten in de (nieuwgebouwde)moskee i.p.v. hardwerkende boeren. Hoe zouden de mensen van Texel, Vlieland en Terschelling zich voelen als de SOA … Pardon COA .. zal de boel volproppen met moslims en negers? Kinderen die niet meer naar hun school kunnen gaan, omdat de school is geïslamiseerd. Boeren die hun schapen niet meer in de weilanden kunnen houden omdat ze worden illegaal voor de Ramadan in het veld geslacht. Zeehondjes die niet meer rustig op het strand kunnen liggen, omdat donkere jongens vinden het leuk ze te verkrachten. In Friesland is het percentage niet westerse allochtonen het laagste van Nederland. De Friezen worden gerekend tot de gelukkigste mensen van het land. Zouden ze net zo gelukkig zijn, als de beesten van Allah en Jungle “wilden” massaal naast ze zouden komen wonen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s