Een muilkorf voor iedereen die niet links is

Screenshot_54

“Alleen een dictatuur heeft censuur nodig”

(Door: Henry Kornowski – Vertaling: E.J. Bron)

Oppositie monddood, democratie in gevaar

Die partijen, die het hardst krijsen wanneer ze vinden dat terreur, moord, doodslag en verkrachting geïnstrumentaliseerd worden. Omdat mensen hun woede laten zien. Omdat er geprotesteerd wordt. Omdat er oppositiepartijen bestaan die de problemen direct, zonder omhaal, bij de naam noemen. En exact die eerstgenoemde partijen willen nu de zogenaamde strijd tegen rechts op de spits drijven.

Wie beslist wat rechts-extreem is?

Van rechts-extremisten zouden hun fundamentele rechten afgenomen moeten kunnen worden. Dus vertaald: hun mensenrechten worden afgenomen. Wij weten dat een grote groep hier voorstander van is en manen tot voorzichtigheid: lees Artikel 18 van de Grondwet door en kom erachter welk enorm potentieel tot machtsmisbruik hier in zit. Wie beslist wat rechts-extreem is? De CDU? De Groenen? Of (van partijen onafhankelijke) rechters van het constitutioneel hof? Aan aanwijzingen gebonden Openbare Ministeries?

Hitler-fans, gewelddadige skinheads en groepen militaire sporters. Nu zijn het al de AfD, haar kiezers en andere oppositionele krachten, critici. En wat komt er morgen? Bekende islamcritici? De Waarden-unie van de CDU, die door de CDU´er Tauber al in één adem met rechts-extremisme werd genoemd? Ook heeft hij haar een medeschuld aan “rechtse moorden” in de schoenen geschoven. Misschien de – nog zo kleine – kritiek op de asielpolitiek of op de EU? Zijn klimaatsceptici dan ook rechts-extreem?

Nee, beste lezer. Dat is geen zwartgalligheid!

Men maakt namelijk geen onderscheid meer tussen conservatieven, liberaal-conservatieven, rechtsliberalen, libertariërs en de echte rechts-extremen, steeds minder.

Wanneer mensen zoals de voormalige Duitse president dit al een reden tot zorg noemen, dan is hier daadwerkelijk de democratie in gevaar. Het gaat er veel meer om de oppositie monddood te maken en critici op te voeden. De politiek van de angst te zaaien. De angst waart rond bij de zogenaamde oude en kartelpartijen. De angst voor de verkiezingen in het oosten. De angst om ineens voor pragmatische waarden te moeten staan.

Ik stel een tegenvraag: Wanneer hebben politici ooit over het afnemen van de mensenrechten gefantaseerd wanneer het om de zogenaamde islamistische terreur ging? Of om dagelijkse moorden en verkrachtingen? Om kindermisbruik? Om links-extremisten? Juist, nooit!

Helmut Schmidt zei ooit: “We zouden ons aan de vooravond van een grote cultuurrevolutie bevinden, hier in Europa. En ik zeg: we bevinden ons aan de vooravond van een nieuwe dictatuur! En de gemiddelde Duitse burger zal voor haar applaudisseren, net zoals destijds, toen het bruine socialisme binnentrok.”

En deze keer zijn het partijen zoals de CDU, de SPD en de Groenen die een dictatuur oprichten. Onder de dekmantel van het beschermen van de democratie.

Bron:
https://conservo.wordpress.com
Door: Henry Kornowski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, EUSSR, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse media, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Een muilkorf voor iedereen die niet links is

 1. guusvelraeds zegt:

  Rot und Grün macht Braun.

  Geliked door 2 people

 2. Monalisa zegt:

  De dictatuur komt voor de derde keer weer uit Duitsland

  Geliked door 2 people

 3. Lise zegt:

  Er is geen enkele muilkorf die mij past!

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: Een muilkorf voor iedereen die niet links is! | eunmask

 5. Marijke zegt:

  Ik heb al diverse blocks op facebook gehad, omdat men de waarheid niet zo leuk vindt… Jammer. Ik zwijg niet.

  Geliked door 2 people

 6. woodensledge zegt:

  Als ridders naar de finale……

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Ik laat mij de mond niet snoeren,ik ga nog liever dood.Voor mij zijn er 2 doodzondes,als je een verrader of een lafaard bent.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Een gewone dag in DUitsland

  1. Afrikaner bespuckt Polizisten und versucht sie zu beißen
  2. Dunkelhaariger „Mann“ versucht junge Frau zu vergewaltigen – und keiner hilft
  3. „Mann“ stößt 34-jährige Frau vor einfahrenden Zug – Opfer stirbt
  4. Eritreer prügelt grundlos auf 21-jährige Passantin ein
  5. Helfer wird von Südländern bewusstlos geschlagen

  enz, enz…….
  http://www.politikversagen.net/rubrik/gewalt

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  Vandaag een muilkorf, morgen een nekschot???

  Geliked door 1 persoon

 10. Pingback: De opzettelijke vernietiging van Nederland/Europa | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s