Migranten brengen de “witte pest”: 48 gevallen van tuberculose op een school in Karlsruhe

Screenshot_141

(Door: Niki Vogt – Vertaling: E.J. Bron)

Tuberculose gold in Duitsland 10 jaar geleden nog zo goed als uitgeroeid. Sinds enkele jaren beleeft de meest dodelijke infectieziekte ter wereld een fulminante comeback. Het Robert Koch-Instituut waarschuwde er in oktober 2018 voor deze besmettelijke ziekte te onderschatten. Het aantal aan tuberculose lijdende mensen zou zich op een hoog niveau bevinden. “Voor problemen zorgen grote aantallen zieken bij migranten, resistente verwekkers en de vele open tuberculose”, aldus het Robert Koch-Instituut in zijn “Rapport over de epidemiologie van de tuberculose in Duitsland voor 2017”.

Die Unbestechlichen

In Bad Schönborn wordt de Michael-Ende-openbare school sinds een week met een regelrechte tuberculose-epidemie geconfronteerd. 48 personen zijn inmiddels geïnfecteerd. Al in begin juli berichtte het district Karlsruhe van meerdere tuberculosegevallen, zowel op de Michael-Ende-school als op de basisschool Franz-Josef-Kuhn in Bad Schönborn.

Interessant is niet alleen maar het feit op zich, maar de hele manier waarop de media nu met het toch behoorlijk alarmerende geval omgaan.

Je hoeft je alleen maar de hysterische meldingen over de laatste “mazelenepidemie” in april van dit jaar te herinneren. “Der Spiegel” was gealarmeerd: Sinds Oud & Nieuw 2018/2019 hebben zich in Duitsland meer dan 230 mensen met mazelen geïnfecteerd! De deelstaat Nordrhein-Westfalen was met 92 gevallen van mazelen binnen vier maanden de koploper.

Bij circa 80 miljoen inwoners in Duitsland betekenen 230 gevallen van mazelen ongeveer 0,0002875% van de bevolking. Maar de republiek was in mazelenpaniek. Scholen werden gesloten, bezoekers van bioscopen gewaarschuwd, tentamens vielen uit en de gedwongen inenting werd geëist. Terwijl een gezond mens de mazelen bijna 100% zeker overleefd. Het risico om aan mazelen te sterven, bedraagt in Europa ongeveer 1:10.000. Van de 10.000 mensen die de mazelen hebben, sterft er eentje.

Bad Schönborn heeft 13.064 inwoners. 48 mensen die lijden aan tuberculose in Schönborn zijn daarentegen circa 0.369% van de bevolking en nauwelijks iemand bericht er over. Terwijl tuberculose bovenaan in de wereldwijde statistiek van dodelijke besmettelijke ziekten staat. Jaarlijks worden er in Duitsland ongeveer 6000 gevallen geregistreerd, waarvan circa 100 gevallen dodelijk eindigen, ondanks alle medische vooruitgang. Dat komt overeen met de verhouding 1:60. Van de 60 mensen die aan tuberculose lijden, sterft er eentje.

Dat is een wezenlijk dramatischer verhouding. En desondanks wordt er nauwelijks over bericht. Terwijl de “omgevingsonderzoeken” van de geneeskundige dienst nog maar net is begonnen. Nu pas wordt dit onderzoek uitgebreid naar alle leerlingen van de 5e t/m de 9e klas. Daar zouden dus nog hogere infectiecijfers uit kunnen komen. Vooral dan, wanneer het buitenschoolse milieu van patiënt nummer 1, een leerling uit de 8e klas, doorgelicht zou worden.

Slaan artsen en autoriteiten alarm? Wordt de school gesloten? Wordt er een gedwongen inenting tegen tuberculose geëist? Roept het parlement van de deelstaat een speciale vergadering bijeen? Nee, integendeel, er wordt gerelativeerd. De dodelijkste infectieziekte ter wereld, de “witte pest”, breekt uit op een school en de media relativeren.

Bij tuberculose zouden er drie fasen zijn: de besmetting, de aandoening en de open tuberculose. Pas in de derde fase zou de zieke ook besmettelijk zijn. Wat geruststellend. Dan heeft de leerling uit de 8e klas van de Michael-Ende-openbare school dus een open tuberculose, waarmee hij in korte tijd bijna 50 mensen heeft besmet. Volgens de statistiek is de kans groot dat eentje van hen de ziekte niet overleefd. Maar om daarom de school te sluiten, zou in geen verhouding staan, deelde een medewerker van de geneeskundige dienst mee.

In plaats daarvan “moedigt de geneeskundige dienst aan tot zelf-observatie”. Tot de symptomen van tuberculose behoren hoesten, koorts en uitputting, gewichtsverlies en nachtelijk zweten.

De leider van de afdeling gezondheidsbescherming van de deelstaat in Karlsruhe, Dr. Ulrich Wagner, ziet geen reden tot bezorgdheid. Tuberculose zou zeer goed behandelbaar zijn. En overigens zou de lichaamseigen afweer de tuberculosebacteriën “heel goed in bedwang kunnen houden”, zei Wagner in een interview met de SWR.

“Zeer goed behandelbaar” betekent een zes maanden durende behandeling met meerdere antibiotica en verschillende, tamelijk sterke medicijnen. En dat ook nog alleen maar wanneer het niet een van de multiresistente bacteriënstammen is, die ook hier in Duitsland al gediagnosticeerd werden en alleen maar hoge doses meervoudige medicijnen met akelige bijwerkingen mogelijk is. De meest voorkomende bijwerking van tuberculosemedicijnen – dus ook bij normale tuberculose – is polyneuropathie, dus een veelvoudige beschadiging van zenuwen.

Dan is de opgeruimde relativering door de geneeskundige dienst toch verwonderlijk. En ook de gelatenheid van de pers, die er landelijk überhaupt niet en lokaal opmerkelijk ontspannen mee omgaat, is verbazingwekkend.

Terwijl in het algemeen het grote aantal migranten duidelijk als reden van de snelle stijging van de tuberculosegevallen en –besmettingen bekend is, wordt in dit geval in veelzeggende zwijgzaamheid uitsluitend gesproken van “een leerling” of “8e klasser” als infectiehaard. Wij als “recipiënten” van zulke berichten zijn er immers al aan gewend dat de codewoorden “groepen mannen” en “jongeren” eigenlijk altijd “migranten” betekenen. Want, als het geen migranten waren, worden delinquenten onmiddellijk opvallend als Duitsers geïdentificeerd, waarbij het dan ook af en toe echter in werkelijkheid om Duitsers met een migratieachtergrond gaat. De manier van berichtgeving in dit geval, het duidelijke, ongefundeerde bagatelliseren van de uiterst gevaarlijke tuberculose, het relativeren en proberen te verzwijgen van een mogelijke migratieachtergrond van de “8e klasser” doen narigheid vermoeden.

Hoe zei de heer Thomas de Maizière het al?: “Een deel van de antwoorden zou de bevolking onzeker kunnen maken.”

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: Niki Vogt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Lügenpresse", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Migranten brengen de “witte pest”: 48 gevallen van tuberculose op een school in Karlsruhe

 1. Cleo zegt:

  Volgens de in goed beveiligde huizen wonende bestuurlijke elites is dit allemaal CULTUURVERRIJKING!
  Het ‘klootjesvolk’ krijgt al de ellende en bagger over zich van hun misplaatste ‘kijk-ons-toch-deugen’-handelwijze.
  Hoog tijd dat deze landverraders ter verantwoording worden geroepen!

  Liked by 2 people

  • Jan j zegt:

   Het nederlandse volk heeft wel deze LANDVERADERS gekozen, die terroristen, onaangepasten en klaplopers binnen halen, onder het mom KIJK MIJ EENS HOE GOED IK BEN. Maar de. Meeste van deze goede mensen laten onze behulpbehoefden verrekken en ze nemen zeker geen zgn asielzoeker in huis, tenzij het hun wat oplevert.
   Intussen is gelukkig de Refugees Welcome nagenoeg verdwenen, hetgeen mij hoop geeft. Bovenstaande omschrijving van de asielzoekers geldt voor de overgrote meerderheid

   Like

 2. Dijkstra zegt:

  IN Nederland is het niet anders…72% van de tbc patienten is geboren in het buitenland.
  https://ejbron.wordpress.com/2019/01/31/migranten-brengen-tuberculose-terug-in-nederland/

  Liked by 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Aids brachten ze al. En nu weer dit. Waar wordt nu op gewacht, dat de ebola massaal gaat uitbreken?

  Liked by 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Blijkbaar is het krijgen van de mazelen veel en veel erger dan de ‘goed behandelbare TBC’….
  Uiteraard was het de bedoeling van de overheid om de mazelenuitbraak onder het vergrootglas te leggen, zodat de aandacht afgeleid zou worden van de vele doodzieke immigranten.
  Aandacht voor deze zeer ernstige ziektes, waar Europa nu mee overspoeld wordt, komt zeer slecht uit, en men zal alles uit de kast halen om het volk te misleiden (af te leiden).

  Smeerlappen!!

  Liked by 2 people

 5. Tineke zegt:

  Volgens mij mogen de instromers niet gevaccineerd worden van Allah.
  Net als orgaandonatie.
  Daarom moeten wij straks allemaal gevaccineerd worden (verplicht natuurlijk) zodat wij de veilige paraplu zijn,waaronder zij kunnen schuilen !

  Liked by 2 people

 6. Monalisa zegt:

  In soest en omgeving hebben ze de sanatoriums zo’n 55 jaar geleden op gedoekt Nederland was tbc vrij.

  Liked by 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  Die onreine ‘allah’-varkens komen ons wel even ‘verrijken’ met allerlei smerige ziektes.
  Straks komen we ziekenhuisbedden tekort, want de mohammedaanse ‘migranten’ gaan immers voor?

  Liked by 1 persoon

  • Trucker zegt:

   eens zien of ik twee plaatjes in mijn reactie kan plempen die een goed beeld geven hoe ik over islam(ieten) denk en in het verlengde daarvan alle lieden die niet stemmen op een rechtse nationalistische partij en die (tout court) niet met mij akkoord gaan 🙂
   Voor de Nederlanders de boreale ijdeltuit is bij voorbaat uitgesloten hoort in het kamp van islam(ieten) supporter.

   Liked by 2 people

 8. Daan Kranenburg zegt:

  Goed bericht. We gaan dan toch gewoon weer sanatoriums openen. Komt wel weer goed mensen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Goed voor de werkeloze verpleegsters in Polen, Tsjechië en Slowakije.
   We moeten het niet direct allemaal zo negatief zien!

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    In Tsjechië, Polen en Slowakije heerst geen werkloosheid onder verpleegsters. Daar zijn nog genoeg handen aan het bed, in tegenstelling tot Nederland, het land met “de beste gezondheidszorg”. . .

    Webmaster

    Liked by 1 persoon

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Ebola schijnt een perfecte ziekte te zijn om een bevolking te decimeren. Als we nu iedereen buiten de E.U houden dan kunnen we rustig afwachten wat de resultaten zijn van deze besmettelijke ziekte. Om de resultaten niet te beïnvloeden stel ik voor om geen geld meer te geven aan artsen zonder grenzen en aan de voedselprogramma’s van de VN of UNHCR.

  Liked by 1 persoon

 10. Jan zegt:

  De Duitse bevolking sterft al uit want er is een negatief geboorteoverschot. Voeg daarbij de import van miljoenen giftige parasiten uit het Midden-Oosten en Afrika en de vervanging is in enkele decennia voltooid.

  Liked by 2 people

  • Monalisa zegt:

   De polen de Russen de Bulgaren de Kazastanner en de Turken en de Marokkanen wippen wat af in Duitsland elk gezin telt tussen de 4/5 kinderen.

   Like

 11. Thomasson zegt:

  ‘Chaos is de natuurlijke wet van het universum, Onverschilligheid de motor van de entropie, De apathie van de mens was (is) de vruchtbare grond waarin de duistere geesten hun zaden plantten’
  DAN BRAUN (uit het verloren symbool)

  “De donkerste plekken in de hel zijn voorbehouden aan hen die zich afzijdig houden in tijden van morele crisis” Dante Alighieri (1265 – 1321)

  Liked by 1 persoon

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Thomasson. En het zijn de slechtste die regeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s