VIDEO: Linkse waanzin 2017-2019

 

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Het Nieuwe Nederlandse Nieuws Netwerk“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, demoniseren, dictatuur, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Linkse waanzin 2017-2019

 1. Claudia M. zegt:

  Als ik naar de beginscene kijk, vraag ik me af of ik er wel goed aan doe deze video te gaan bekijken. Die schreeuwer heb ik namelijk al eerder gezien en kreeg toen ineens de absurde neiging met dingen te gaan gooien!

  Mijn realistisch denkvermogen echter zegt me dat het daarna stuk is en gezien het feit ik zuinig op mijn spulletjes moet zijn, die moet ik hoogstwaarschijnlijk ooit ter aanvulling van het verdwenen pensioen straks weer moet verkopen, denk ik er nog even over na.

  Bovendien ben ik ervan overtuigd dat iedere poging deze mensen op andere gedachtes te brengen volledig nutteloos is. Zij zijn immers van menig dat alleen zij de wijsheid in pacht hebben en de rest dient maar te zwijgen. Ik ga er met een hele grote boog omheen, links kun je het beste links laten liggen!

  Geliked door 3 people

 2. Dijkstra zegt:

  Heeft iemand hier hate speech tussen gehoord?

  Like

 3. boorzalf zegt:

  Uitstekende video,👍geeft een duidelijk beeld van de linkse ratten 🐀🐀. Ongedierte 🦗🦂 is het, een ander woord heb ik er niet voor. En te lui om te werken.

  Geliked door 6 people

 4. simplistische meningen zonder enige feitenkennis, dus geheel waardeloos

  Geliked door 2 people

 5. Taljaard zegt:

  Heb het hier al veel vaker gezegd; de moslims en de islam in Nederland en de rest van West Europa vertegenwoordigen niet het grootste gevaar. De autochtone linksen, die hun giftige klauwen over de afgelopen 50 jaar diep in het onderwijs, de media, de gevestigde politiek, justitie, het bestuur, de kerken en de kunstwereld hebben geslagen, zijn veel gevaarlijker.

  Zij hebben ons met de islam opgescheept, en zullen nooit toegeven hier een fatale vergissing mee te hebben gemaakt. Zij hebben ons, in samenwerking met het bedrijfsleven en de liberalen, de EU door de strot heen geduwd. En omdat het er naar uitziet dat de maatschappelijke weerstand tegen hun globalistische utopisme te groot wordt om dit te kunnen verwezenlijken zijn ze nu bezig met het opleggen van een groene klimaatdictatuur.

  Ook dit zal waarschijnlijk op een te grote maatschappelijke tegenstand stuiten.
  Hoe dit zich in de nabije toekomst in Europa zal ontwikkelen valt moeilijk te overzien.
  In de V.S. worden de contouren van een ontwikkeling in de richting van een tweede Amerikaanse burgeroorlog steeds meer zichtbaar. Het lijkt er op, dat het linkse establishment aldaar, bij een herverkiezing en een tweede termijn van Trump, daarop zal aansturen. En dan mogelijk Europa daarin zal meesleuren. Ze zijn er gek en gevaarlijk genoeg voor, om de moslims daarin als terreur zaaiende ”revolutionaire” stoottroepen te laten fungeren.

  De abjecte gewetenloosheid en bloeddorst van links heeft zich in de geschiedenis van de afgelopen 100 jaar al genoegzaam afgetekend. Het duidelijkst in de Russische tragedie, het genocidale utopisme van Mao c.s. in China, de Cambodjaanse ”killing fields” en de onvoorstelbare wreedheden die de communisten en de anarchisten tijdens de Spaanse burgeroorlog hebben bedreven.
  Al met al een hoogst zorgelijk vooruitzicht.

  Geliked door 10 people

  • Tistochwat zegt:

   Taljaard 20 juli 2019 om 12:41

   De autochtone linksen, die hun giftige klauwen over de afgelopen 50 jaar diep in het onderwijs, de media, de gevestigde politiek, justitie, het bestuur, de kerken en de kunstwereld hebben geslagen, zijn veel gevaarlijker.

   Ik roep het al jaren. Onze vijanden op een rijtje (1 is de gevaarlijkste vijand):
   1) De linkse autochtonen, de landverraders die de linkse ‘elite op het pluche hijsen’.
   2) De linkse ‘elite’, ‘onze’ dictators, die ons leven zuurder dan zuur maken.
   3) De mohammedaanse koppensnellers, die alle ‘ongelovige’ zullen afslachten.

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    ‘elite op het pluche hijsen’.

    moet zijn:

    ‘elite’ op het pluche hijsen.

    ——————————

    alle ‘ongelovige’

    moet zijn:

    alle ‘ongelovigen’

    Like

   • Dijkstra zegt:

    Hier zou ik aan toe willen voegen:
    4) christendemocratische politici die vanaf de jaren 1970 maar wat graag hun politiek afstemden op de sociaal-democraten uit angst om de macht die ze voorheen hadden, helemaal te verliezen. Deze tactiek hebben ze gehandhaafd tot en met de laatste EU verkiezingen en die van Von der Leyden.

    Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tja we weten inmiddels allemaal hoe het werkt, maar toch als je het dan achter elkaar zet blijft het verbijsterend.
  Wie had ooit kunnen bedenken dat 75 jaar na de oorlog de groene communisten zó groot zouden worden, dat ze zelfs de complete hoofdstad in hun macht hebben, dat ze… nee laat maar, het is te absurdistisch voor woorden.
  Als je het van een afstandje zou kunnen bekijken zou je nieuwsgierig zijn naar de uiteindelijke uitkomst maar helaas dat kan niet, we zitten er middenin.
  In de zestiger en zeventiger jaren was het vrij normaal dat mensen vanaf vijftien jaar de school verlieten en aan het werk gingen, tegenwoordig is iedereen ‘hoger opgeleid’ maar er valt weinig van te merken, zelfstandig nadenken is kennelijk uit de mode.

  Geliked door 6 people

 7. Lijkt wel of ze door de duivel bezeten zijn.

  Geliked door 3 people

  • Taljaard zegt:

   @Guardia
   Zijn ze ook.
   Alleen geloven ze daar niet meer in.

   Geliked door 3 people

   • Piet Snot zegt:

    Het is dat ik nergens in geloof, maar anders zou ik ook gaan denken dat er duivels bestaan.
    Want mensen die nog iets menselijk hebben, kan ik dit niet meer noemen.
    Totaal ontoerekeningsvatbaar in hun gedrag, en daardoor zeer agressief en gevaarlijk.

    Geliked door 2 people

   • Oeps zegt:

    @ Piet Snot (20 juli 2019 om 15:18)

    Dames en Heren.

    Korte toelichting op “duivel”en “God”.

    God
    Zo oud de mensheid is, probeert de mens de fenomenen, die hij waarneemt te verklaren. En alles, dat de mens niet kan verklaren, noemen we een mysterie. We denken heel veel te weten en alle kennis in pacht te hebben, maar dat is niet zo. Met al onze kennis en wetenschap kunnen wij nog steeds een groot aantal mysteries niet verklaren. Zo ook de mysteries van het bestaan en het leven. Meer dan 7000 jaar geleden en mogelijk zelfs nog veel langer geleden, hebben filosofen hierover nagedacht. Al denkend stootten ze op begrippen als eeuwigheid en oneindigheid. En omdat ze niets beters konden bedenken, bedachten ze het begrip “God”. Later gingen priesters met het begrip “God” aan de haal. En zij bedachten godsdiensten en religies en wat dies meer zij. En omdat wij nog steeds niets beters hebben kunnen bedenken, zitten wij nog steeds opgezadeld met de problematiek, die die priesters hebben geschapen.
    God is dus geen oude man met een witte jurk en een grote baard, die onbereikbaar is, maar een filosofisch begrip.

    Duivel
    Het begrip duivel is van een heel andere aard, dan het begrip God. Uit archeologisch onderzoek en voortschrijdend inzicht komt heel iets anders naar voren, dan datgene, dat het Christendom de gelovigen probeert wijs te maken. Het wordt steeds duidelijker, dat heel, heel, heel erg lang geleden, wellicht meer dan 40.000 jaar geleden, buitenaardse wezens de aarde bezochten. De mensen zagen ze met vliegdingen (vandaar engelen met vleugels) uit de lucht, uit de hemel, komen vallen. We treffen in de gehele wereld verhalen hieromtrent aan in oude geschriften, zelfs in de bijbel. Maar omdat deze verhalen duizenden jaren lang mondeling werden doorverteld, zijn ze zodanig verdraaid, dat ze vanuit onze hedendaagse westerse (christelijke) cultuur niet meer begrepen worden. Deze buitenaardsen probeerden zich op aarde te vestigen. Waarom en waar kwamen ze vandaan ??? Dat weten we (nog) niet. Mogelijk kwamen ze van een planeet, die door een grote ramp teniet is gegaan. In ons zonnestelsel bevinden zich een tweetal planetoïdengordels (Kuipergordel tussen Mars en Jupiter en de Oortwolk aan de rand van ons zonnestelsel). Dit zouden vroeger wel eens planeten kunnen zijn geweest. Er zijn echter ook aanwijzingen, die wijzen in de richting van Osiris in het sterrenbeeld Orion. Naar het schijnt zijn vele soorten buitenaardse wezens op aarde neergestreken. Sommige hadden menselijk trekken. Anderen leken meer op reptielen (zoals de slang in de bijbel). Er schijnen ook hele vreemde gedrochten (entiteiten en demonen) bij te zijn geweest, De mensen dachten, dat de mensachtigen “goden” waren. Dat was echter dezelfde kardinale fout die ook Montezuma maakte, toen de Spanjaarden in Midden-Amerika voet aan land zetten. Onder de mensachtige buitenaardsen bevonden zich inderdaad wezens, die de mensheid goed gezind waren. Zij onderwezen landbouw en veeteelt bouwkunde en dat soort zaken. Maar er waren er ook bij die minder leuke bedoelingen hadden. Zij probeerden de mensheid te onderwerpen in slavernij. En naar het schijnt, hebben zij hun DNA met dat van de mens geprobeerd te vermengen. Er wordt wel beweerd, dat in sommige bloedlijnen daarvan sporen terug te vinden zijn. De buitenaardse konden weliswaar een hoge leeftijd bereiken (zo oud als Methusalem), maar waren wel sterfelijk. Goddelijk waren ze zeer zeker niet. Het was ook onderling voortdurend oorlog, moord en doodslag. Dat vinden we terug in de oude mythologie. We kunnen ook stellen, dat het hen ontbrak aan typische menselijke eigenschappen als gevoelens, emoties, geweten, sympathie, empathie en noem maar op. Er zijn aanwijzingen, dat deze buitenaardsen mensen, die collaboreerden, aanstelden als koningen en priesters om de mensheid te leiden en te onderdrukken. De buitenaardsen wilden graag zijn als god en lieten zich ook graag als zodanig aanbidden. Maar ze waren beslist geen god. Aan collaborateurs werd van alles en nog wat beloofd. Maar dat was veelal list leugen en bedrog. Het kwam eigenlijk neer op machtswellust. De buitenaardsen beschikten wel over bepaalde eigenschappen, vooral op paranormaal gebied, die de mensheid niet zo sterk heeft. Er wordt vaak beweerd, dat buitenaardsen een hogere beschaving hebben. Gelet op hun vliegdingen, is een vergevorderde technische ontwikkeling niet onmogelijk, Maar dat is wel iets anders, dan beschaving. Het schijnt, dat de leefomstandigheden op aarde voor deze buitenaardsen niet echt ideaal waren. Daarbij moet je denken aan de typische aardse omstandigheden als zwaartekracht, samenstelling van de lucht, luchtdruk, lichtsterkte enzovoorts. Voldoende redenen voor hen, om weer te vertrekken en af en toe terug te komen (UFO-waarnemingen). Door het geknoei met het Menselijk DNA zijn er bloedlijnen ontstaan, die nogal destructief van aard zijn en zich kenmerken door machtswellust en hebzucht en geen enkel respect hebben voor het (menselijk) leven. Zij bedienen zich van list, leugen, roof, moord, doodslag, oorlog en wat dies meer zij. Zij zijn dus de duivels. Duivels zijn dus de niet-menselijke lieden, die op de achtergrond, onzichtbaar voor de gewone mensen, de dienst uitmaken. En de illuminati zijn mensen die collaboreren met deze duivels. Zij hebben hun ziel en zaligheid verkocht voor eer, roem en rijkdom. Zij moeten de duivel gehoorzamen, aanbidden en offers brengen. Maar wat is het woord van de duivel waard als het berust op list. leugen en bedrog ??? De duivel belooft een hemel op aarde, maar geeft is een hel.

    Zeker nu de invloed van het christendom wat is getaand, is onderzoek minder belast met christelijke ideologie. Over deze materie zijn inmiddels bibliotheken vol geschreven en ook op internet is heel veel informatie te vinden. Het laatste woord is nog lang niet gesproken. Het is nog veel raden en gissen. Maar langzamerhand begint zich wel een bepaald inzicht te ontwikkelen. Wetenschappers staan er steeds meer voor open. De hoeveelheid aan feiten en aanwijzingen is zodanig, dat men er niet meer om heen kan.

    Like

 8. Tineke zegt:

  Een prachtige compilatie van een stelletje gestoorden!
  Waar is het in hun bovenkamer mis gegaan,kun je je afvragen.
  Het is tegelijkertijd een bevestiging,dat juist wij aan de goede,realistische kant staan !
  Wat een helden,verstoppen achter sjaaltjes en spandoeken,gatverdamme !
  En Edwin Wagensveld wordt opgepakt voor…ja,voor wat?….geen idee.

  En dan na de verkiezingsoverwinning van Trump:

  ”Wat moeten wij als ouders zeggen,morgenochtend bij het ontbijt”
  ben je dan geschuffeld of niet…?

  En als je dan die omhoog gevallen cabaratier hoort,heb je aan een teiltje niet genoeg.

  Nederland is ziek……doodziek….!!

  Geliked door 6 people

 9. droevige mof zegt:

  Het probleem is niet dat er deze idioten zijn, want die zullen er altijd zijn. Het probleem is dat ze worden ondersteund en gefunctionaliseerd door degenen die zichzelf ” het burgerlijk midden” noemen. In ons land zijn dit de CDU, SPD en FDP in uw land de VVD, CDA en CU.

  De misdaden van de Antifa zijn legioen, uitgelokte geweldpleging, landvredebreuk, vastgoedcriminaliteit. Maar de politici van deze genoemde partijen zwijgen of verschuilen zich achter een rechtsorde, die zij zelf in functie hebben gesteld en indirect controleren. De teloorgang van de parlementaire democratie en de mislukking van de rechtsstaat gaan ten koste van de zogenaamde burgerlijke partijen, die er geen probleem mee hebben om hun vroegere principes geleidelijk overboord te gooien.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  OMG, Freek, ‘onze grappige ouwe lul’, staat zijn kroot ook weer uit te douwen!

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Het zijn zonder twijfel echte naastenliefhebbers hun landgenoten uitgezonderd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s