Amerikaans wetsontwerp: Antifa´s moeten gekwalificeerd worden als binnenlandse terroristen

Screenshot_150

(Door: Zachary Stieber – Vertaling: E.J. Bron)

De Antifa valt steeds opnieuw op door gewelddadige en deels terroristische activiteiten. Nu willen twee Republikeinse Amerikaanse politici met een kwalificatie van de Antifa als terreurbeweging de straf-vervolgers de wettelijke ondersteuning geven om beter tegen hen te kunnen optreden.

epoch times

De Republikeinse Senatoren Ted Cruz (Texas) en Bill Cassidy (Louisiana) dienden op 18 juli een wetsontwerp in dat de Antifa tot binnenlandse terreurorganisatie van de VS zou verklaren. Dat gebeurde, nadat de politie in Washington bekendgemaakt had dat het een lid van de Antifa was dat een terreuraanslag op een immigratie-instelling had gepleegd. Daarvoor sloegen leden van de Antifa eveneens op klaarlichte dag een journalist in Portland in elkaar, zonder gearresteerd te worden.

“De Antifa is een groep van haat vervulde, intolerante radicalen, die hun rampzalige agenda met agressief geweld willen doordrukken”, zei Cruz in een verklaring, waarin hij het inbrengen van de resolutie aankondigde.

“Steeds opnieuw hebben hun handelingen aangetoond dat hun enige doel erin bestaat om diegenen die zich verzetten tegen hun opvattingen schade toe te brengen. De haat en het geweld die zij verbreiden, moeten gestopt worden en ik ben er trots op deze resolutie samen met Senator Cassidy in te brengen om precies te bepalen wat de leden van de Antifa zijn: binnenlandse terroristen.”

Cassidy noemde de Antifa´s “gewelddadige gemaskerde tirannen, die het fascisme met het daadwerkelijke fascisme bestrijden.”

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Zachary Stieber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, gezond realisme, Justitie, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op Amerikaans wetsontwerp: Antifa´s moeten gekwalificeerd worden als binnenlandse terroristen

 1. ruud beijer zegt:

  Kill antifa.

  Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Dit is de volgende stap op weg naar ’n bloedige reprise van “The Tea-Party” die pas eindigde bij Gettysburg.

   Mark my words!

   Liked by 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Fout hoor, een toekomstige tijd niet verwarren met een verleden tijd.
    Read my lips, lik mijn anus is overigens hetzelfde.
    Dat wel natuurlijk.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat krijgen we nou….?
    De geschiedenis is een herhaling van datgene wat geweest is.
    Het kan natuurlijk wel zo zijn dat jij in de toekomst leeft en wij in het verleden.

    Liked by 1 persoon

 2. exmarineman zegt:

  Een goed voorstel. Eindelijk echte actie tegen die linkse fascisten, zgn anti-fascisten.

  Liked by 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Nou , ze zullen hier wel weer een gedoogconstructie toe passen om dat tuig te ontzien .
  Die stakkers staan toch ook met hun rug tegen de muur , tenslotte ………
  Óf er wordt niet gehandhaafd , ook zo’n courante polderoplossing .
  En in Amsterdam zullen ze wel extra verwend worden , met Halsema als peetmoeder .

  Liked by 1 persoon

 4. Henk.V zegt:

  Ik vind dat plan heel goed, want van het karakter van deze linkse terroristen kan ik alleen maar gruwen.
  In Nederland, waar ”politiek correct” het helaas nog steeds voor het zeggen heeft, is de Antifa beweging een werktuig van zeer linkse krachten die elke stem tegen politiek correct tot zwijgen wil brengen door middel van verbale en fysieke geweldpleging. Groen Links herbergt veel aanhangers van de Antifa beweging.
  De linkse partijen zullen overigens niet gauw openlijk bekennen dat ze deze geweldplegers gebruiken om hun visie er door te drukken.
  Er is een opvallende overeenkomst tussen het gedrag van de Antifa’s en dat van de beruchte Duitse nazistische knokploegen die tezamen de S.A vormden, in de jaren dertig van de vorige eeuw..
  Ook de socialisten uit die tijd beschikten toen al over strijdgroepen.. Deze groepen bestreden elkaar dan ook buitengewoon hevig.
  Wanneer wij zien dat de duistere wereldverbeteraars van de Antifa duidelijk van geen ophouden willen weten en zich vrijuit kunnen manifesteren , omdat onze overheid hen in bescherming neemt, dan kan het haast niet anders dan dat er zich op zeker moment – aan de ”rechterkant” van het politieke spectrum ook vergelijkbare groepen gaan vormen die de Antifa’s van repliek willen dienen. Op die manier zouden de ”jaren dertig” zich wel eens kunnen gaan herhalen..

  Liked by 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://eu.freep.com/story/news/local/michigan/2019/07/19/kathy-zhu-miss-michigan-world-america/1775246001/

  Miss Michigan World America stripped of title over ‘offensive’ social media posts
  Miss Michigan World America ontdaan van titel over ‘aanstootgevende’ social media-berichten

  “There is a ‘try a hijab on’ booth at my college campus.
  So you’re telling me that it’s now just a fashion accessory and not a religious thing? Or are you just trying to get women used to being oppressed under Islam?”
  “I said that it was (getting women used to) being oppressed because there are so many women in Middle Eastern countries that are being punished and stoned for refusing to wear a hijab,” said Zhu. “Nobody is talking about that in the West because all they see is everyone being at peace, but that is the beauty of America.”

  The second is a reply to another user in which Zhu says:
  “Did you know the majority of black deaths are caused by other blacks? Fix problems within your own community before blaming others.”
  “This applies for every community,” Zhu said. “If there is a problem, fix things in your own community before lashing out at others and trying to find an issue there. That is all I wanted to say. It is not a problem against black people. Obviously I am not racist or stuff like that.”

  “Er is een ‘probeer een hijab op’ stand op mijn universiteitscampus.
  Dus je vertelt me ​​dat het nu gewoon een modeaccessoire is en geen religieus iets? Of probeer je vrouwen te laten wennen aan onderdrukking onder de islam? ‘
  “Ik zei dat het was (vrouwen gewend raken) onderdrukt worden omdat er zoveel vrouwen in landen in het Midden-Oosten zijn die gestraft en gestenigd worden omdat ze weigeren een hijab te dragen,” zei Zhu. “Niemand heeft het daarover in het Westen, want het enige dat ze zien is dat iedereen vrede heeft, maar dat is de schoonheid van Amerika.”

  De tweede is een antwoord op een andere gebruiker waarin Zhu zegt:
  “Wist je dat de meerderheid van de zwarte sterfgevallen wordt veroorzaakt door andere zwarten? Problemen in je eigen gemeenschap oplossen voordat je anderen de schuld geeft.”
  “Dit geldt voor elke gemeenschap,” zei Zhu. “Als er een probleem is, repareer dan dingen in je eigen gemeenschap voordat je naar anderen uithaalt en daar een probleem probeert te vinden. Dat is alles wat ik wilde zeggen.” Het is geen probleem tegen zwarte mensen. “Natuurlijk ben ik geen racist ofzo. zoals dat.

  Liked by 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  Democraten geven niks om migranten, maar gebruiken ze voor politieke doeleinden?

  Liked by 2 people

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Gesteld dat het zou lukken om ze tot binnenlandse terreurorganisatie aan te merken noemen ze zich morgen Fanita en duurt het weer twintig jaar voor ze aangepakt worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s