Briefje van Jan: Aan de politie

Screenshot_146

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste politie,

Sinds jullie die voorbedrukte aangifteformulieren tegen Geert Wilders hadden klaarliggen en de bureaus extra open stelden om maar zoveel mogelijk moslims en andere vrijheid van meningsuiting-haters de kans te geven te tekenen bij het kruisje, is mijn respect voor jullie compleet weg.

Men moet sowieso wel heel naïef zijn om een organisatie die er een gewoonte van maakt aangiftes te ontmoedigen en te rommelen met taal om misdrijven minder erg te maken dan ze zijn nog te vertrouwen. Maar die door de VVD en de moskee aangestuurde actie tegen Wilders maakte zelfs voor de meest gezagsgetrouwe Nederlanders duidelijk waar jullie staan.

Deze week lieten jullie weer een nieuw staaltje salafismekruiperij zien.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Briefje van Jan: Aan de politie

 1. QenQ6 zegt:

  Word het burkaverbod bij de ziekenhuizen gehandhaafd, of durven “we” weer niet?

  Like

  • Piet Snot zegt:

   In ziekenhuizen zijn ze dan bang dat ze dan zorg gaan mijden.
   Dus gaan ze er niks aan doen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @Piet Snot

    Als ze om die reden zorg gaan mijden is dat hun eigen verantwoordelijkheid. Dan zal het met de klachten trouwens wel meevallen.
    Wij moeten niet accepteren dat onzichtbaren bij huisartsen, tandartsen en ziekenhuizen (en andere openbare instellingen) binnen dringen. Wie garandeert mij dat er een vrouw onder die wandelende tent zit?
    Trouwens….vrouwen in boerka’s kunnen zichzelf ook opblazen.
    Kan de overheid weer eens geschokt zijn…..

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Cathja, ik had het hele artikel hierover hier al eerder geplaatst.
    Ze geven als voorbeeld dat wanneer zo’n boerka drager met een gewond kind binnen komt, ze dat niet het moment vinden om het er over te hebben.
    Anders zou dat kind de dupe worden van zijn eigen moeder.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik denk dat ze ook bedoelen dat ze dan niet meer naar buiten mogen van hun eigenaar als ze ziek zijn.
    En die kerel zal dan niks kwalijk genomen worden, als ze sterft, hij kon niet anders, moest van allah.
    En wij zijn het dan die het verbieden voor zijn vrouw om naar buiten te gaan.
    Daar zal het wel op neer komen.
    Ze draaien er alleen altijd enorm om heen hier.

    Like

  • exmarineman zegt:

   Er mag dan zelfs geen mannelijke arts hulp en verzorging geven. Ook geen mannelikke verplegers….. En als er dan dus geen vrouwelijke arts beschikbaar is dan hebben ze een probleem. Maar ja ik ben er van overtuigd dat ook niemand een kritisch woord durft te uiten en de mannelijke begeleider durft aan te pakken: allemaal bang uitgemaajt te worden voor racist en discriminatie.

   Like

 2. Ildiko zegt:

  Een selectieve burqa verbod is zoals water naar de zee dragen. Werkt niet, of is een totaal verbod of geen ! Maar van onze slappe politici en overheid zal deze ook nooit gebeuren, EURABIE met beperkte democratische vrijheden is een trieste realiteit.

  Liked by 1 persoon

 3. wauso zegt:

  Politie agentjes, het zijn minimumloners en ze dienen zich te gedragen volgens de regels van de Regenten. Het zijn totale onontwikkelde idioten, totale meelopers, die er alles voor over hebben om hun regenteske baas de hielen te likken !
  Hoelang zal het nog duren voordat ze als loslopend wild door ‘Marokkaantjes’ worden afgeschoten.

  Liked by 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Wat betreft het dragen van boerka’s en nikaabs is de politie nog te laf om het verbod te handhaven en schuift het af op BOA’s, conducteurs, portiers en baliemedewerkers(ters) van openbare gebouwen. Toch “fijn” dat er politie is !

  Liked by 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Zo laf zijn ze wel hier inmiddels.
   Een bus chauffeur of balie medewerker zal eerst het gesprek aan moeten gaan met iemand die het verdomd om zich aan te passen.
   En als het dan echt uit de hand loopt, dan komen ze wel ,als ze tijd hebben daarvoor.
   Nee, natuurlijk heeft niemand daar zin in als je er een wet van maakt.
   Dan hebben ze allang een paar klappen te pakken, voordat die agentjes er zijn.

   Liked by 2 people

 5. N.E. Derlander zegt:

  Ze waren er anders als de kippen bij om de man, die een varkensmutsje droeg met meerdere agenten “af te voeren”. Hoezo niet voldoende mankracht?

  Liked by 1 persoon

 6. Monalisa zegt:

  Het hele burkaverbod is een lachertje handhaven nooit van gehoord, dus deze wet daar kan je billen mee afvegen.dit is om de PVV zoet te houden het lost alleen niks op.

  Liked by 1 persoon

 7. Monalisa zegt:

  Mijn respect voor de politie is al jaren weg, en dit komt ook nooit meer goed. De politie zijn sociale corrupte mensen. De goede buiten gesloten.

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Voorheen heb ik altijd respect gehad voor de politie maar dat is de laatste decennia verdwenen als sneeuw voor de zon.
  Voorbeelden zat, wat te denken van een vader die aangifte wil doen omdat zijn zoontje van 13 zonder enige aanleiding door twee Marokkaantjes op een scooter van zijn fiets is getrapt,
  De vader zei tegen het AD; ” Het steekt de vader dat hij op zoek moest naar een politiebureau waar hij snel aangifte kon doen. ,,In Zoetermeer was het te druk, ik kon na een paar dagen wel terecht in Pijnacker.” Om het onderzoek te versnellen zocht hij naar camera’s die de daders mogelijk hebben vastgelegd. Hij vindt er enkele en meldde die bij de politie. Ook hoopt hij dat zich nog getuigen melden bij de politie. ”
  https://www.ad.nl/zoetermeer/aryan-13-van-fiets-getrapt-door-jongens-op-zwarte-scooter~af9eec92/

  Wat te denken van een arrestatie waarbij een heel leger agenten nodig is om omstanders op gepaste afstand te houden;
  https://www.dumpert.nl/mediabase/7724075/cf497762/politie_vs_opgewonden_standjes.html

  Agenten op straat? Ik zie ze zelden, onze bromsnorren toeren rond in gerieflijke auto’s en doen het liefst nog minder dan niks. Ja pietluttige bekeuringen zoals het niet dragen van de gordels dat lukt nog wel maar het terugdringen van het gebruiken van mobieltjes in het verkeer, nee dat is teveel gevraagd.

  Liked by 3 people

 9. bigljohn zegt:

  Als je wilt weten wat voor een smeerlappen ze bij de politie zijn, hier een voorbeeld. Als je ervoor staat zijn rechts van onze woning twee cafetaria’s actief. De overlast loopt soms de spuigaten uit. Mijn vrouw heeft voor de deur een invalidenparkeerplaats met kentekenpaal voor haar brommobiel. Meer dan eens gaan die junkfood-klanten daar met hun auto staan. Leveranciers van de twee cafetaria’s zetten hun vrachtwagen zo weg dat we niet meer weg kunnen of we niet meer er in kunnen. Zeg je er wat van dan moeten we eventjes wachten want ze zijn zo weg. De politie bellen; Ja mijnheer, we zullen even het kenteken controleren en de overtreder waarschuwen zijn auto weg te zetten. Verbaliseren is er niet bij. En dat voor een zware overtreding van €400,-. Als wij in de binnenstad de brommobiel verkeerd zouden wegzetten wordt er niet gewaarschuwd maar meteen geverbaliseerd. Een brief over deze wantoestanden naar de afdeling handhaving leverde de volgende respons op; We zullen het meenemen door af en toe de politieauto door uw straat te laten rijden. Af en toe….Alleen…Ik ben een huismus, zit hele dagen thuis, maar NOOIT zie je een auto van de politie die komt controleren. En als je ze al ziet rijden ze snel door. En dat klopt, want bezoekers van de twee cafetaria’s zeggen ons; Bel de politie maar, die komen toch niet ! Laatst nog de zoveelste hoog oplopende ruzie gehad, nu met een vent die meende als wij weg waren hij het recht had om zijn auto daar neer te zetten. Hij maakte onze brommobiel open en smeet de deur zo hard dicht dat mijn vrouw haar arm en schouder pijnlijk aanvoelden. De politie (onze brief aan handhaving) liet er zich niet over uit. Alleen; Af en toe langskomen met de politieauto….Verhuizen vertik ik, op de loop gaan voor a-socialen. Iedere straat heeft ze. Hier laat je wat en daar vind je wat zegt men wel eens bij verhuizen. En ook de leeftijd. Zij is 62 en ik 71.Ik woon al 71 jaar in de straat. Een oude boom moet je niet gaan verplanten want dan gaat hij dood….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s