“Duitsland´s ondergang”: Trump´s schoondochter heeft kritiek op Merkel´s politiek van de open grenzen

Screenshot_161

We krijgen het voor elkaar…. Duitsland te ruïneren!

(Vertaling: E.J. Bron)

Lara Trump heeft scherpe kritiek op de vluchtelingenpolitiek van de Duitse bondskanselier. De Amerikaanse president zou zich bewust zijn van de situatie in Duitsland en Europa en proberen iets dergelijks in de VS te voorkomen, zei ze.

epoch times

In een interview met de Amerikaanse zender Fox News zei Lara Trump: de vluchtelingenpolitiek van Merkel zou tot de “ondergang van Duitsland” hebben geleid. “Het was een van de ergste dingen die Duitsland ooit zijn overkomen.”

In de VS wordt op dit moment heftig gediscussieerd over de illegale immigranten uit Mexico. De Amerikaanse president, die met alle middelen probeert de grens te beveiligen, wordt met enorm verzet uit het Congres en van de Democraten geconfronteerd.

Duitsland een waarschuwend voorbeeld voor mislukte migratiepolitiek

Lara Trump, de vrouw van Eric Trump, werkt voor Trump´s campagneteam. In het interview met Fox News haalde de 36-jarige Duitsland als waarschuwend voorbeeld voor een mislukte migratiepolitiek aan.

De Amerikaanse president zou zich bewust zijn van de situatie in Duitsland en Europa en iets dergelijks in de VS proberen te voorkomen, zei ze.

Donald Trump had al meerdere malen kritiek geuit op de Duitse bondskanselier vanwege haar vluchtelingenpolitiek. De president beschuldigde Merkel ervan zodoende Duitsland te ruïneren.

Lara Trump werd voor haar uitspraken bekritiseerd. De CNN-presentator Anderson Cooper confronteerde haar met een nazi-vergelijking. De nationaalsocialisten zouden in de Tweede Wereldoorlog verantwoordelijk zijn geweest voor de ondergang van Duitsland – niets zou vergeleken kunnen worden met de nazi´s, aldus Cooper.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Donald Trump, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Duitsland´s ondergang”: Trump´s schoondochter heeft kritiek op Merkel´s politiek van de open grenzen

 1. koddebeier zegt:

  De CNN-presentator Anderson Cooper is een linkse onbenul die alle linkse fouten goedpraat !

  Liked by 2 people

 2. Lara Trump heeft 1000% gelijk! Die Merkel-Macron-RutteZOOI is verantwoordelijk voor de Ondergang van W-Europa! BaaiDeWee; meerdere auto’s in de hens in Arnhem! AUTOFIKINTIFADA!!

  Liked by 3 people

 3. koosv8 zegt:

  Hitler deed niet wat de banken wilden. Hij schopte hen eruit. Daarna begonnen de pesterijen, want het ging veel te goed na jaren van misère, armoe, en in de grond trappen van de Duitsers. Dat spelletje spelen ze overal, ook bij Poetin, maar ook in het Libië van Ghadaffi, en bij Irak, JE MOET EN JE ZAL!!!!

  Liked by 2 people

  • ronjaspers zegt:

   koosv8.Inderdaad 80% van alle banken en het geld zijn in handen van de rotschilds (nepjoden) De rotschilds/rockefellers zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende op deze wereld van de laatste eeuw.

   Liked by 1 persoon

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Hitler was een Duivel in een zwarte outfit.., Merkel ( e.a. ).., is Die zelfde Duivel maar hij heeft nu een ander kleedje omgedaan .., met de vrolijke kleuren van de liefde.., want deze kameleon duivel past zich moeiteloos aan .., met Destructie als resultaat.., is altijd het doel van deze vorst der duisternis.., Merkel beseft dit inmiddels heel goed ., dat zij een verkeerde weg is ingeslagen .. ze beeft niet voor niets als een riet.. , maar net zoals haar lugubere voorganger…, die ook last had van bevingen…, zal ze dit nooit toegeven en zal deze heilloze weg wederom eindigen in een catastrofe…, alleen met dit verschil …, 74 jaar terug was er nog herstel mogelijk .., nu niet meer.., er is namelijk niets dodelijker als de beet van deze Amor slang.., vergelijk het maar met een liefdes nacht met een vreemde die een verschrikkelijke gonorroe oplevert…, EINDE.., zo ook heden .., nu we de vreemde en onbekende innig omhelzen..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Liked by 2 people

 5. troubadour zegt:

  CNN fake news kijkcijfers down the drain,niets van aantrekken

  Liked by 1 persoon

 6. Piet Snot zegt:

  Als er ook maar iemand in Europa zou zijn die het in ze hoofd zou halen, om ze hele familie een baan te geven, die meent ook nog overal een mening te moeten hebben, dan noemen we dat al snel vriendjes politiek/ corrupt.
  Maar als je Trump heet schijnt het allemaal vrij normaal te zijn.
  Blijkbaar is iedereen in zijn familie geboren met een soort van politiek talent.
  Zou het iemand ook maar iets boeien als de schoonzus van mark rutte ergens iets van vind?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s