Heksenjacht op een PVV-meisje

Screenshot_170

Els en Geert Wilders.

(Door: “Repelsteeltje”)

Een blond meisje kijkt in de camera en vertelt vol enthousiasme hoe geweldig ze een politicus vindt. Ze heeft een serieuze poging gedaan om een leuk filmpje te maken: een beetje achtergrondmuziek, wisselende perspectieven, filmfragmentjes erin gemonteerd, lekker buiten opgenomen in een Hollands landschap. Eigenlijk is het gewoon een schattig filmpje… En toch veroorzaakte dit onschuldige filmpje een rel. Sterker nog: er ontstond een heksenjacht.

Een dag nadat Els het filmpje op haar Twitter geplaatst had, vond een D66-politicus het nodig om haar filmpje van commentaar te voorzien. Hij reageerde met de volgende tweet:

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t Rob)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, democratie, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

66 reacties op Heksenjacht op een PVV-meisje

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Echte nazi’s zouden meneer Scheffer in alle stilte al een kopje kleiner gemaakt hebben.

  Geliked door 3 people

 2. sweetheart zegt:

  wat een tuig zijn die linkse mensen toch

  Geliked door 4 people

  • fleckie zegt:

   POLITIEK, ‘ GROENLINKS- LID. IN. DE. FOUT’. Nw.Isr.Weekblad. 12.7.2019.
   De Arnhemse fractie van. GROEN-LINKS heeft zich gedistantieerd van een Facebookbericht, geplaatst door. een van haar leden/activisten. ALIREZA. TAIMURIZADEH. De man, schreef, in enigszins onbeholpen Nederlands:’ Israël, afkoopsom van 6 miljoenlevens, liefst ver weg, waar ze zich uit kunnen leven, waar ze hun trauma kunnen wreken, waar ze op af kunnen reageren, WAAR ZIJ. DE. SS’er OGEN. ZIJN’(…) ‘. TAIMURIZADEH , in het verleden actief als campagneleider bij GROEN- LINKS, zou ook in eerdere berichten Israël aan nazi’s hebben gekoppeld.
   De Arnhemse fractie liet weten het FB- bericht onacceptabel te vinden en noemt. TAIMURIZADEH ‘ een lid zonder functie’. “ Hij is al anderhalf jaar geen campagneleider meer”. De partij heeft aangekondigd met hem in gesprek te gaan over zijn uitlatingen, Het bericht is inmiddels van zijn. Facebookpagina. verwijderd.<~<~<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

 3. Trucker zegt:

  Ik ben voor het einde gestopt met lezen, ik werd letterlijk misselijk van het tuig.
  Was dit mijn dochter die ze in gevaar brachten zou ik mezelf niet onder kontrole kunnen houden.
  Gebeurd vandaag de dag echt niet veel meer dat ik me me van binnen niet goed voel door iets dat ik lees.

  Geliked door 10 people

  • Blaffertje zegt:

   @Trucker.22.55
   “Was dit mijn dochter die ze in gevaar brachten zou ik mezelf niet onder kontrole kunnen houden”.
   Precies mijn idee.
   Die gasten die mijn dochter zo zouden bedreigen hadden geen dag, geen seconde meer over straat gekund zonder dat ze constant op hun hoede moesten zijn voor het moment dat ik ze te grazen nam.

   Geliked door 5 people

   • paulzwueste zegt:

    Ik denk er precies zo over.
    Gewoon doen.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Was er echt niet goed van en ik heb in mijn leven toch al behoorlijk smeerlapperij gezien en meegemaakt.maar hier keerde mijn maag van om.
    Ga niet schrijven wat ik — >echt zou doeniedereen<– die tegen (ons) rechts, nationalistisch, anti eu of anti islam(ieten) is dit blijkbaar goed keurt en er geen probleem mee heeft dat mensen bedreigd worden.
    Heeft die godverdomse boreale piano spelende snuiter al zijn klep opengetrokken of heeft de de mainstream al iets van laten horen…

    Like

 4. En?….hoe gaat het gerecht hier mee om? Oh dat is veel minder erg dan minder en minder roepen op een bijeenkomst.

  Geliked door 2 people

 5. Hulde voor Els!! Laat Laroes zich maar drukmaken over zijn eigen “Els”, om die weer een beetje terug in model te krijgen! Die andere deugkerels die hier genoemd worden, wat een stelletje Minkukels! Tuurlijk mogen ze met Els van mening verschillen, maar de manier van haar neersabelen zegt genoeg over deze heren! Els valt in haar filmpje niemand aan. Ze deelt alleen maar haar bewondering voor haar favoriete politicus. Deze politicus is geen misdadiger of nog erger. De reacties van ‘de heerschappen’ en de acties om Els in een kwaad daglicht te zetten, laten zien hoe ZIEK ZIEK ZIEK dit land is! Meer Meer Meer ELS, Hulde!!

  Geliked door 6 people

 6. wauso zegt:

  Hans Laroes mijn vriendschap getoond via Face-Book: Ik moet net lezen dat je weer de grote hoerenzoon uithangt door een klein meisje te bedreigen. Kuur je aan volwassenen vieze gore NPO Hoer ! KRO-NCRV moet zich schamen met zulk een Mongool als hoofdredacteur die in feite oproept om kinderen te doden die Wilders mening delen. In feite streeft de KRO-NCRV hetzelfde doel (kinderen doden) na door hier niet op te reageren !!!

  Geliked door 4 people

 7. Tineke zegt:

  En dat moeten dan een stelletje volwassen kerels zijn?
  Wat een graftakken.
  Op Wierd Duk na,dan !

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Was het een grote en brede bodybuilder die zo een filmpje zou uitbrengen, dan hadden ze waarschijnlijk niet zo een grote bek met hun stoere praatjes dat ze ‘m wel even zouden opzoeken.
   Nu is het een tenger klein vrouwtje, en dan durven ze wel.
   De lafaards.

   Geliked door 4 people

   • Blaffertje zegt:

    @Piet Snot. 8.13
    Ik denk niet dat dat wt uitmaakt wie zo’n filmpje maakt.
    Ze kunnen zich anoniem verschuilen achter het internet.
    Dan durven ze héél véél.
    Maar als het er op aan komt zijn zij diegene die het hadst wegrennen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Al rent Laroes nog zo snel, ’n kogel achterhaalt hem wel.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Ik heb het meegemaatkt Snot voor ik aan body building begonnen was, pispaal op school maar jaren later waren er geen klootzakken meer die zo een grote muil hadden.
    Onder alle omstandigheden maakt de figuur het verschil en ik ben van de oude stempel soms wat primitief maar ik weet dat in de echte wereld de pennenlijkker het altijd moet afleggen tegen bruut geweld.

    Geliked door 1 persoon

 8. boorzalf zegt:

  De jeugd wordt langzaam wakker, dat is maar goed ook.👍

  Geliked door 3 people

 9. boorzalf zegt:

  Had een maand geleden al dit filmpje gedeeld op eunmask,
  https://eunmask.wordpress.com/2019/07/01/vrijspraak-voor-beramen-moordaanslag-op-wilders/
  De linkse klimaat terreur fascisten hebben deze zeker over het hoofd gezien.
  Goed gedaan ELS!!!!!👍👍👍👍👍👍👍👍

  Geliked door 4 people

 10. leefbarbaar zegt:

  Bizar. Waarom grijpt de achterban van D66 niet in? Waarom staan al die linxen niet op voor de vrijheid van meningsuiting? Morgen zijn ze zelf aan de beurt, als het zo door gaat.

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  De PVV zou inderdaad de naam NAZI verdienen onder voorwaarde dat die politieke partij zes miljoen moslims waaronder vele linksen of vijanden van het volk liet vergassen of in concentratie liet verhongerenMaar het tegendeel is waar Wilders doet allerlei pogingen om het dreigend gevaar dat het getaand reizend circus betekend te doen inzien bij de linksen wil dat maar niet lukken en dat heeft te maken met hun laag IQ…….ik vrees wanneer Wilders verdwijnt Nederland ook verdwijnt

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Kampersrene. Wat een goed idee zou dat zijn. Wie zijn er het eerst aan de beurt, de moslims of de linksen ? Niet dat het mij wat uitmaakt maar er mag er niet 1 ontsnappen, vandaar.,

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Eerst inschieten op links en daarna, rekening houdend met de terugslag, het affuit enkele graden horizontaler instellen.
    Tenminste, zo deden we bij de ondersteunings-cie.

    Like

 12. Kees zegt:

  Vrijheid van meningsuiting?? Vergeet het maar.
  Alleen zolang het in het straatje van d66 en al die andere fascisten past.
  Dit is wel een duidelijk voorbeeld hoe diep we al in de ellende zitten van de dictatuur die George Orwell heeft beschreven in zijn boek 1984….

  Geliked door 5 people

 13. Jan zegt:

  Vervolgens laat hij zien dat hij een plaat beton voor zijn kop heeft.
  (zou hij ook pedo zijn? Samen met Els op een kamertje?)

  Daarop de reacties, zoals:

  De lul snapt niet dat Els steun krijgt en nog wel zo veel. Waarop iemand hem voorrekent dat er na een aantal keren al een paar duizend zijn die je tweet hebben gelezen:

  De randdebiel voelt blijkbaar aan dat zijn tweet niet goed valt en schakelt over op ‘damage controle’ en wil Els redden van de Boze Wolf, maar Els moet wel door het stof zoals blijkt uit zijn faecesboekpagina):

  Beste Els,
  Via twitter vraag je aan Rob Jetten om te reageren op een tweet. Dat hoeft niet, D66 heeft 25000 leden die, net als elke Nederlander, net als jij, allemaal vrijheid van meningsuiting hebben. Niemand hoeft, voor het uiten van een mening, verantwoordelijkheid af te leggen voor of achteraf aan welke autoriteit dan ook. Ik ben zelf, in tegenstelling tot reacties op Twitter, geen gedeputeerde of volksvertegenwoordiger meer, dus heb alleen met mijn eigen geweten te maken en de wet. Je hebt ook mij om excuses gevraagd, dan ben je in elk geval aan het goede adres.
  Ik heb donderdagochtend een tweet geplaatst met een foto van een blond meisje op schoot bij SS Voorman Heinrich Himmler met mijn tekst Roodkapje en de Grote Wolf. Het meisje is de dochter van Himmler, waarbij het dus de vraag is of ze daar vrijwillig zit. Dit is een bewust gekozen foto omdat deze foto net als jou twitter account vragen oproept. Kortom is het een sprookje of een nachtmerrie.
  Op je twitteraccount ga je onder de naam “Els Wildersthebest” als jonge vrouw op de foto met verschillende PVV kopmannen en met Pegida boegbeeld Edwin Wagensveld. Daarnaast plaats je een aantal films, die duidelijk geen zelfgemaakte vlogs zijn en geregisseerd zijn.
  Dat roept de volgende vragen op:
  – Waarom twitter je onder een half pseudoniem en niet onder een volle naam
  – Hoe weet je in minder dan een maand al ruim 2000 volgers te krijgen, zonder een aanwijsbare voorgeschiedenis.
  – Hoe kan het zijn dat je na een kennismaking en interview op 19 juni met Wilders al kort daarna op een goedbeveiligde PVV barbecue mag verschijnen?
  – Waarom is Edwin Wagensveld, de voorman van Pegida op de BBQ van een parlementair gekozen partij aanwezig en waarom ga je ook met hem op de foto?
  Het is niet te verifieren of je echt bestaat, of je echt de getoonde vrouw bent. Je doet dus mee aan het publieke debat, maar we weten niet of je bestaat. Het is dus ook de vraag of roodkapje bestaat, maar de grote wolf bestaat wel. Die wolf – Himmler- verwijst niet naar de gekozen PVV- maar naar Wagensveld. Himmler was propagandist, ideoloog als leider van de gewapende tak van de nazi’s. Hij was meester in nep-nieuws maar ook in het toepassen van geweld.
  In die combinatie creerde Himmler bewust een omgeving die gevaarlijk was voor joden. Uiteindelijk was Himmler ook bestuurlijk verantwoordelijk voor de concentratie- en vernietigingskampen, waar meer dan 70 van mijn familieleden de dood vonden. Ook Wagensveld –veroordeeld voor wapenhandel- combineert verbale propaganda, nep nieuws, verstoren van de openbare orde en het belemmeren van de vrijheid van anderen met de dreiging van geweld. De openlijke associatie van Wagensveld met Wilders en met jou is ook een nieuwe stap die ik met mijn tweet ook agendeer.
  Ik heb niet met deze foto keuze willen zeggen dat jij, Els, zelf nazi bent. Ik suggereer wel je optreden de indruk wekt van kritiekloos op schoot zitten of worden gezet, en geeft daarmee extreem rechts een air van onschuldige charme. Terwijl het ook de vraag oproept of er niet sprake is van een strategie of bewuste campagne. Roodkapje en de grote wolf: is dit een sprookje of een nachtmerrie en zit Roodkapje vrijwillig op schoot bij de wolf?
  Wat ik met deze tweet en ook een eerdere tweet over Trump twee jaar geleden wil laten zien, is dat extreem rechts vergelijkbare methodes gebruikt als fascistische of nazistische bewegingen in de jaren dertig. Dat doen heet een Godwin, en dat heet smakeloos. Maar we hebben nu eenmaal geen beter, recenter maar ook geen aangrijpender vergelijkingsmateriaal.
  Mensen van vlees en bloed kun je excuses aanbieden. Daarom, Els, als je bestaat, ga ik graag met je in gesprek, bijvoorbeeld op 22 Augustus op het Plein in Den Haag. Ik bijt niet.
  Vriendelijke Groet,
  Michiel Scheffer

  En direct Wilders weer voor nazi uitmaken.
  Lees ook de commentaren:
  ….
  Remco Wirken Waarom Facebook jij onder een half pseudoniem en niet onder een volle naam? Je volle naam is Michiel Scheffer. Tenminste, als dat jouw werkelijke naam is. En hoe zit het met jouw Twitter volgers? Zijn die wel echt,en hoe kom je eraan? En nog meer obligate vraagjes die je ook aan Els vraagt maar die slechts dienen als lauw en flauw excuus om jouw eigen walgelijke gedrag goed te praten. Overigens, waarom Els het noodzakelijk vind om te Twitteren onder een pseudoniem, als dat al zo is, heeft u wel aangetoond. Voordat je het weet krijg je de SA troepen van #D66 over je heen omdat de een of andere D66 malloot het nodig vind om je te vergelijken met het dochtertje van Himmler. Overigens was Heinrich Himmler niet de propagandist van de nazi’s maar leider van de SS (Reichsführer-SS). Himmler was een van de hoofdverantwoordelijken voor de Holocaust, dus de vergelijking met Wagensveld slaat werkelijk als een tang op een varken. Je hele analogie met het nazisme slaat overigens nergens op. Het heeft niets anders ten doel dan wat je anderen verwijt. Namelijk, en ik citeer je maar even “het bewust creëren van een gevaarlijke omgeving voor mensen met een in uw ogen ‘foute’ mening”. U probeert dus doelbewust “de vrijheid (van o.a. meningsuiting) te belemmeren” door mensen, zoals dit meisje, te demoniseren en uw virtuele SA troepen op haar af te sturen. Dit beste meneer Scheffer noemen ze nou fascisme. Dat u hier de fascist bent, daar bent u zich kennelijk niet van bewust, of het interesseert u niets. Als u maar mensen tot zwijgen kunt intimideren? Wat u gedaan heeft is volkomen onder de maat en verwerpelijk. Uw zogenaamde excuus is valse en u persisteert dus in uw verwerpelijke gedrag.
  …..
  William te Wiele Laffe hond
  ….

  Dit is dus vergelijkbaar met mini-AOC die vanwege haar persiflage van Ocasio Cortez met de dood werd bedreigd door linksvolk, net als haar familie:

  Mini-AOC Strikes Again With Another Spot-On Video Mocking Ocasio-Cortez
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/mini-aoc-strikes-again-with-another-spot-on-video-mocking-ocasio-cortez/

  Alle accounts opgeheven want linksvolk kan niet tegen kritiek

  8-Year-Old AOC Mini-Me Forced Off Social Media After Liberals Send MiniAOC Death Threats

  …..
  https://backroombuzz.com/aoc-mini-me-death-threats-miniaoc/

  Mini AOC deletes Twitter account after her family were reportedly doxed and sent death threats
  https://reclaimthenet.org/mini-aoc-deletes-twitter-account/

  Geliked door 5 people

  • Tineke zegt:

   Je kan aan zijn harses al zien,dat ie links is!
   Je haalt ze er vaak al zo tussen uit !

   Ik vind ”Els” dapper en een fantastische medestrijdster !

   Geliked door 5 people

  • Trucker zegt:

   Ratten Jan ik heb geen ander woord voor sommige soorten die hun enige overeenkomst met mij is dat ze dezelfde lucht inademen, verdere gelijkenis houd op in alle opzichten.

   Geliked door 1 persoon

 14. Piet Snot zegt:

  Iets anders, is Geert wilders zo’n boomlange kerel van tegen de 2M.
  Ik heb ‘m nooit ergens gezien op straat.
  Anders is dat vrouwtje wel heel erg klein uitgevallen.

  Like

 15. Jan zegt:

  Die d66-er is niet alleen geestelijke miezerig, hij is ook qua postuur een miezerig ventje, haalt krap 1.60cm

  (https://www.youtube.com/watch?v=hO25OEv6-WE)

  Geliked door 5 people

  • Tineke zegt:

   Een klein miezerig kereltje,die vanuit een minderwaardigheidscomplex de politiek maar is ingegaan,om te laten zien dat ie ook wat in de pap te brokkelen heeft !

   Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Die ervaring heb ik ook .
    Het worden een soort mini Napoleonnetjes !
    Waar lange mensen veelal nogal eens coulant en berustend zijn , daar overwint het fanatieke onderdeurtjescomplex het bij dergelijke lieden .

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Pas op voor kleine mannetjes!
   Ze worstelen hun hele leven met ’n ongelofelijk minderwaardigheidscomplex omdat ze letterlijk en figuurlijk over het hoofd worden gezien….
   Pillen helpen niet.
   De enige oplossing is operatief de onderbenen verlengen, of amputeren en vervangen door ’n paar kunstbenen van de gewenste lengte.
   In dit geval zou ook de herseninhoud vervangen dienen te worden.
   Al met al reden om deze minkukel eenvoudigweg uit dit leven te verwijderen om de gemeenschap niet op te zadelen met de medische kosten….

   Like

 16. Jan zegt:

  Links-zijn, een geestelijke stoornis

  Author of “The Liberal Mind,” Dr. Lyle Rossiter, describes the psychological causes of political madness and reasons why modern liberals act and think the way they do.

  Geliked door 2 people

 17. Blaffertje zegt:

  Alle lof voor Els, supper dapper meisje.
  Het schijnt dat ze na alle bedreigingen geen filmpjes meer durft te posten.
  Jammer, want er zouden meer zo moeten zijn als zij.
  Ik hoop dat Geert Wilders actie onderneemt en haar steunt.
  Ze zou een parel voor de PVV zijn.

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   Blaffertje 22 juli 2019 om 09:55

   Alle lof voor Els, super dapper meisje.
   (…)
   Ze zou een parel voor de PVV zijn.

   Heel wat anders dan gekke klimaat-Greetje met haar slordige, vette vlechtjes.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    En haar knoopsgaten voor de ogen.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Tis zie je comment en wat borrelt er naar boven? die Greta huppeldepup en die homo robot Jensen ? zou een prachtig stel zijn beiden out of this world en voor de volle bak nep en/of artificieel..

    Geliked door 1 persoon

 18. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik sta achter Els, net zozeer als achter Geert Wilders. Ik wilde dat die Michiel Scheffer mij eens uitnodigde op het Plein in Den Haag. Ik bijt wél!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

 19. Bastiaan2000 zegt:

  Laroes even op twitter bekeken. Wat is links toch haat, echte pure haat. Ze voelen zich zo superieur tegen ieder anders denkende. Zoiets kan alleen als de ander ontmenselijkt wordt, maakt niet uit dat ze hen dan kapot maken, of de maatschappij kapot maken. Hun deugen is het belangrijkste, wat een egoïsme, groter kan haast niet.
  Ik heb geen zin om daar te reageren, ik weet wat ik terug krijg ( of niet terug maar krijg).
  Ze vergelijken reacties op de jonge klimaat vrouw ( ze is inmiddels meisje af) wat ook niet helemaal aardig is, maar bedreigingen oid. Zo ziek is links. En twitter laat dit toe.
  Zo willen deugen, zien ze nu echt niet dat ze absoluut niet het goede doen, dat hun deugen uit egoïsme komt. Zien ze niet dat de tegenstellingen zo hard worden dat dit kan uitmonden in een burgeroorlog. Of zijn ze daarop uit. Zo ja: wat verwachten ze, iedereen doden vanaf het echte iets wat links van het midden. Wat doen ze met hun eigen mensen die toch iets realistischer zijn of worden. Deze moeten ook kapot, anders is hun wereldbeeld weg, zie weer hun egoïsme.
  Ik zelf pas mij aan, dingen of gedachtes kunnen beter worden. Daardoor ben ik ondanks mijn handicaps en verleden toch geworden wie ik ben. Met vele tegenwerkingen, nog steeds, eigenlijk vrijwel alleen uit die linkse hoek, want ik verstoor hun wereldbeeld.
  Kwaad bewust uit luiigheid of wat dan ook niet willen zien is een misdaad, een zeer grote. En door het niet ‘willen’ zien de ander als het grote kwaad maken en de slachtoffers wegzetten als wat dan ook ( psychoten; dwangmedicatie. Verhalen en aangiftes werden zo geframed, dat deden ze oa. bij mij. Haters, dus valse aangifte. Of wat dan ook) dat is zo laf, zo laag, zo onmenselijk en misdadig.

  Like

 20. Republikein zegt:

  Hup Els!

  Geliked door 3 people

 21. rottenpikwick zegt:

  Weer veel leeswerk en stof tot nadenken… En nog steeds veel sympathie voor Els! Wat heeft zij in vredesnaam nu eigenlijk verkeerd / fout gedaan??????????? NIKS, spijkers-op-laagwater-zoekende MIEZERIGE NSB’ers van het niveau Volkert van der Graaf! Hulde aan Els!

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Wij wonen niet in een Nederlandse omgeving en ontmoeten hier alleen de Nederlanders die we kennen.
   En in toeristenseizoen de toeristen, dus veel wat op dit blog door mensen wordt ervaren in NL weten/kennen wij niet.
   Gaan een keer paar jaar naar NL om kennissen en vroegere buren te ontmoeten ( soms ).
   De laatste keer, en dat vonden wij ZÓO vreemd.
   Mensen die we al 40 jaar kennen en even tevoren op de multiculti etc,etc, flink hadden
   zitten afgeven/schelden, verbleekten zo’n beetje toen mijn vrouw zei dat we vanuit buitenland op de Heer Wilders hadden gestemd.
   Dat schijnt dan weer niet “bon-ton” te zijn.

   Geliked door 3 people

   • rottenpikwick zegt:

    Heel herkenbaar, zelf ook meegemaakt. Willen ze mij verstoten, het zij zo. Ben nogal autonoom, een einzelganger en ken mijn pappenheimers zlh wel. Maar…… ‘it takes two to tango!!!’.

    Geliked door 1 persoon

 22. Kraftavilqa zegt:

  Tea d66 Dan wet je’t well en maar miepen over ‘extreem-rechts’ de gedroomde imaginaire vijand van links; met ‘extreem-rechts’ bedoelt men nazis waarbij men gemakshalve maar vergeet dat de nazis als socialisten dichter bij het d66 gedachtengoed dan het conservatieve – staan. We zien bij huidig links ook dezelfde tactiek als bij de nazis om tegenstanders het zwijgen op te leggen nl. het inzetten van SA-stormtroepers thans genaamd antifa. En vergeet niet dat dat de nazis “extreem-rechts’ genoemd werden om de manifeste ideologische verwantschap met al het na-oorlogse socialisme te verdoezelen.

  Geliked door 1 persoon

 23. verwardeman zegt:

  Els , geweldig ! wat mij betreft ben je een moordmeid !
  En trek je van al die walgelijke linkse dwaallichten met hun laf gedrag vooral geen
  flikker aan , miljoenen Nederlanders staan aan jouw zijde !!!!!!

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Ja,wat zal het nou zijn….?
   De een vertelt flink dat hij “achter Els” staat.
   Nu worden weer “terzijde” geschoven.
   Er moet wel duidelijkheid komen.
   De vijand rukt op!

   Like

 24. Leo 1 zegt:

  Els, Fleur 2.0 ??? zou niet gek zijn als jongeren icoon .

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Werkelijk waar, alleen oude mensen zijn in staat om zo te overdrijven na het zien van een kort filmpje.
   Je hebt haar verder nog nooit ergens over gehoord of met iemand in een gesprek gezien.
   Maar hier ben je dan meteen een soort van Fleur 2.0
   Dan kan ik er hier op de site wel zeker 10 bedenken die dan een Fleur, Geert of Martin 2.0 zouden kunnen zijn.
   Mensen die niet in een herhaling vallen over alles wat wij al weten, maar met oplossingen komen.

   Like

 25. Jean zegt:

  LINKSFASCISTISCHE NEONAZI DICTATUUR !!!

  Geliked door 1 persoon

 26. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte.Het zijn nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank) En ze zijn al decennialang bezig om landen van binnenuit te slopen,gesteund door de machtige satanische elite zoals de bilderberg groep en de illuminatie/cabal (rotschilds/rockefellers nepjoden) etc.etc. Voor een N.W.O.

  Geliked door 2 people

 27. Republikein zegt:

  Je bent een paardenlul.

  Like

 28. Richard zegt:

  Wat een smeerlappen bij die gore linkse kliek
  Is dit alles wat ze kunnen verzinnen.
  Gewoon zielig.bah.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s