Islam, Diversiteit en Veelrassigheid

Screenshot_165

(Door: “eg regs”)

We kunnen het ons vandaag de dag natuurlijk moeilijk meer voorstellen, maar er bestond een tijd dat wij nog niet de ‘veelkleurige, ruimdenkende en pluriforme samenleving’ waren die we vandaag de dag wel heten te zijn – alle propagandistische geschiedvervalsing over ‘eeuwenoude diversiteit’ en ‘traditionele tolerantie’ ten spijt.

Sommigen zal het allicht rauw op het dak vallen, maar ons verleden is feitelijk een geheel andere: In de Gouden Eeuw woonden er uitsluitend blanken in dit land en onze staatsvorm was die van een christelijke theocratie. En nee, de Duitse, Vlaamse en Hugenoten-immigranten die we – inderdaad – over de vloer kregen, zouden sowieso al bezwaarlijk ‘volksvreemd’ genoemd kunnen worden (‘Hugenoot’ is volgens sommigen zelfs afgeleid van het vertrouwd klinkende Duinkerkse woordje ‘huisgenoot’), maar één ding is al helemaal zeker:dit waren beslist geen moslims.

‘Medeburgers’ zoals Sylvana Simons, Jeffrey Afriyie en Umberto Tan nemen ondertussen graag de term ‘multiculturalisme’ in de mond. Je voelt je haast schuldig als je er niet in meegaat. Hier zijn immers mensen die je de vriendelijke hand van samenwerking aanreiken, dus waarom zou je dan zo arrogant zijn om dit onbaatzuchtige aanbod af te slaan? Laat me het uitleggen.

Het ‘multiculturele Nederland’ wordt alsmaar onleefbaarder. Met name voor de blanken natuurlijk. Op het moment echter dat de bodem ook hén te heet onder de voeten wordt, dan zullen de Surinamers, de Marokkanen en de Turken doodleuk kunnen terugkeren naar hun respectievelijke landen van herkomst – een uitgeleefd en geplunderd Nederland achterlatend. Maar wat gaat er dan van ons worden; waar zullen wij ons heil dan moeten zoeken?

In de tussentijd is het begrijpelijk dat de allochtonen zo ‘multicultureel gezind’ zijn. Voor hen betekent het namelijk iets totaal anders dan voor ons blanken. Voor hen betekent het immers méér van hun eigen mensen, méér van hun eigen ‘volksvertegenwoordigers’ en méér van hun eigen cultuur. Ik zeg niet dat ik hun gedachtegang niet begrijp, maar ik ontken wel dat we hierin zouden moeten meegaan.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, gezond realisme, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islam, Diversiteit en Veelrassigheid

 1. Jade zegt:

  Ons land is ongevraagd voor olie verkocht in de jaren 70.
  De “klant” komt het nu opeisen, en bevolken.
  Voor ons, de bewoners, is weldra geen plaats meer.
  Dat zijn de feiten.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er zijn velen die voor een multicultureel Nederland pleiten om toch vooral maar te tonen dat ze geen racist zijn.
  Wat ze echter uit het oog verliezen is dat ze geen multicultureel Nederland hebben vormgegeven maar meerdere parallelsamenlevingen hebben geschapen, vraag eens aan zo’n voorstander hoeveel Turken, Marokkanen, Surinamers enz. bij hem/haar over de vloer komen, dan begint het stamelen want dat zijn er natuurlijk bar weinig of geen.
  Als een land al immigratie toelaat dan moet daar allereerst selectie aan vooraf gaan gevolgd door voorwaarden waaraan een tijdelijk verblijf moet voldoen zoals bijvoorbeeld een taaltoets.
  Zodra een immigrant niet langer in staat is zijn eigen broek op te houden moet de verblijfsvergunning worden opgeheven.
  Het Nederlanderschap daar zou men heel zuinig mee om moeten springen en niet zoals nu mee moeten strooien.
  Racistisch ?
  Nee natuurlijk niet, misschien dacht u dat het voor de Nederlandse emigranten in de vijftiger jaren anders was.
  Toen mijn zuster als pasgetrouwd stel met haar man naar Canada emigreerde gold dat ook, ze werden binnenstebuiten gekeerd voordat ze een tijdelijke toestemming kregen en als ze niet binnen een bepaalde periode aan het werk konden werd die toestemming weer net zo hard ingetrokken.
  Canadees worden is ook nog niet zo eenvoudig, er moeten zelfs Canadezen zijn die voor je instaan, en dat is geen papieren letter, dat moet je echt serieus nemen.

  Liked by 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Probeer Aruba, Curacao, Bonaire en bovenwinden eens binnen te komen als (autochtone) Nederlander met een enkele reis vliegticket. Vergeet het maar en dat is dan dys binnen “ons” eigen koninkrijk. En mag je dan blijven wonen, werken is in principe verboden. En mocht je werkloos worden of je partner zonder inkomen komen re staan, dan staat binnen de kortste keren – meestal binnen 48 uur – de immigratiedienst voor je deur of je kunt aantonen nog voldoende inkomen te hebben. Anders binnen 48 uur vertrekken …. over discriminatie gesproken.

   Liked by 2 people

   • delamontagne zegt:

    Dat klopt niet helemaal !
    Waarom raakt Curacao nu zowat overbevolkt door autochtone Nederlanders die er komen wonen ?
    Die regel van wonen was van vroeger, nu kunnen Nederlanders er gewoon gaan wonen.

    Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  zwarten discrimineren meer dan blanken. het kreng simons is daar een voorbeeld van

  Like

  • exmarineman zegt:

   Kijk binnen ons eigen “koninkrijk” maar ook vooral in Afrika hoe zwarten onderling elkaar discrimineren en racistisch behandelen. Hoe zwarter hoe lager men dan op de “ladder” staat.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Alleen mensen die in multi-etnische landen hebben gewoond/gewerkt, zullen dat beamen.
    Zoals Tijl Uylenspiegel zegt:
    22 juli 2019 om 00:40
    en ik aan toe kan voegen;
    Dat woord “raciestisch” wordt VOORAL gebruikt door ’t soort mensen die als “Gutmens” tevoorschijn willen komen.
    Zelf hebben ze nauwelijks of nooit contact gehad met andersoortige mensen, maar ze weten er alles van………….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s