Salvini: Berlijn en Parijs mogen EU-migratiepolitiek niet eigenmachtig bepalen

Screenshot_163

Matteo Salvini arriveert bij de vergadering van de EU-ministers van Binnenlandse Zaken in Helsinki.

(Vertaling: E.J. Bron)

“Het is genoeg met beslissingen die alleen in Berlijn en Parijs genomen worden”, schreef de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Het zou niet aangaan dat de Franse en de Duitse regering de migratiepolitiek in de EU bepalen en daarbij “de eisen van de meest gedupeerde landen ignoreren.”

epoch times

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini heeft Duitsland en Frankrijk ervoor gewaarschuwd de vluchtelingenpolitiek van de EU eigenmachtig te bepalen. “Het is genoeg met de beslissingen die alleen maar in Parijs en Berlijn worden genomen”, schreef Salvini vandaag op zijn Facebook-pagina, waaraan hij een brief aan de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner, toevoegde.

Het zou niet aangaan dat de Franse en de Duitse regering de migratiepolitiek in de Europese Unie zouden bepalen en daarbij “de eisen van de meest gedupeerde landen ignoreren”, bekritiseerde Salvini en noemde zijn land en Malta als voorbeelden. “Italië is niet meer bereid om alle immigranten, die in Europa aankomen, te accepteren.”

De omgang met gevluchte mensen is in de EU al lange tijd omstreden. Donderdag werden de EU-ministers van Binnenlandse Zaken het tijdens een ontmoeting in de Finse hoofdstad Helsinki niet met elkaar eens. Italië en Malta wezen een Duits-Frans voorstel af om tijdelijk over de Middellandse Zee komende migranten over enkele ander elanden te verdelen.

Salvini verzekerde in zijn brief aan Castaner dat hij in Helsinki opvattingen gehoord zou hebben die heel dicht in de buurt zouden komen van de zienswijze van zijn regering.

Dit zou vooral gaan om “de vastberaden verplichting tot een migratiepolitiek, die erop gericht is de EU-buitengrenzen en de Schengen-zone te verdedigen”. Veel lidstaten zouden er voorstander van zijn om de regels ter vermijding van illegale immigratie door te lichten.

Italië en Malta hebben een document voorgelegd dat voorziet in de oprichting van instellingen in de naburige regio´s van de landen van herkomst van migranten.

Daar dient eerst de identiteit van de mensen die willen vertrekken gecontroleerd te worden. Dit voorstel zou als uitgangspunt voor een “compleet nieuwe discussie” over de EU-immigratiepolitiek moeten dienen, eiste Salvini. Morgen vindt er in Parijs opnieuw een ontmoeting tussen de EU-ministers van Binnenlandse Zaken plaats.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, LEGA, Linkse Kerk, machtswellust, Malta, meningsdictatuur, Nationalisme, Parijs, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Salvini: Berlijn en Parijs mogen EU-migratiepolitiek niet eigenmachtig bepalen

 1. Laat Vrouwtje Bibber de BIBBERTERING krijgen!! Kutwijf, ze heeft met haar Kontelikkers W-Europa VERKLOOT! Wereldvreemd Kutwijf! (sorry voor al die schuttingwoorden, maar zo zit ik er in)

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  Maar dat doen ze wel u mag alles slikken.

  Like

 3. Pingback: Salvini: Berlijn en Parijs mogen EU-migratiepolitiek niet eigenmachtig bepalen! | eunmask

 4. paulzwueste zegt:

  Bibbermerkel is trouwens een nieuw woord in de Duitse taal.
  Zo van “jij vuile bibbermerkel ik zal je eens….!”.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Ik vind Merkel een vreselijk mens. Direct al vanaf het eerste begin toen ze met haar idiote welkom iedereen begon en vervolgens kijk mij eens goedig zijn en met een migrant op de foto. Ik had direct al kotsgevoelens.Toen nog die vlag met een theatraal gebaar wegsmijten en toen was het bij mij helemaal raak. Dat mens is zo gek als een deur al lijkt het voor velen niet met haar glimlachje.

  Like

 6. Pingback: Speciale bijeenkomst in Malta: Ministers zoeken naar oplossing in de ruzie over de opname van migranten | E.J. Bron

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Merkel is een psychopaat. Overgehouden uit haar tijd als DDR.bons

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s