Wie zit er achter de NGO´s en smokkel-bendes?

Screenshot_169

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer armoedemigranten worden de Middellandse Zee op gelokt

Het aantal vluchtelingen uit Afrika en het Midden-Oosten dat een beter leven in Europa zoekt, is in de zomer van 2019 niet groter dan in het jaar daarvoor. In zoverre is het weliswaar juist om te spreken van een continue toevloed van honderdduizenden mensen per jaar, niet echter van een enorme vluchtelingengolf.

PI News (2)

De aanwezigheid van de vluchtelingenproblematiek in de publieke opinie is veranderd. Daarvoor zijn behalve de beleidsbepalers in het mediabedrijf verschillende NGO´s verantwoordelijk, die in de gecombineerde operatie van schepen en verkenningsvliegtuigen vooral jonge Afrikaanse mannen naar Europa smokkelen.

Veel van deze NGO´s worden o.a. door de “Open Society Foundation” van de bekende miljardair en voorstander van globalisering George Soros gefinancierd. Zij beschikken regelmatig over begrotingen van meerdere miljoenen jaarlijks.

Over een dergelijke jaarlijkse miljoenenbegroting beschikt ook “Sea Watch”, de op dit moment meest succesvolle Europese smokkelorganisatie. “Sea Watch” wordt echter niet door Soros gefinancierd, maar door talrijke kleine sponsoren en enkele grote donateurs, waartoe de Evangelische Kerk in Duitsland behoort. Daarbij komen op de korte termijn agerende klaplopers zoals Jan Böhmermann, van wie tot nu toe geen rechtstreekse schenkingen aan “Sea Watch” bekend geworden zijn, die echter ettelijke honderdduizenden euro´s voor juridische activiteiten ter vrijlating van de kapitein van de “Sea-Watch 3”, Carola Rackete, heeft bijgestuurd.

De smokkelactiviteiten van de NGO´s met hun schepen en vliegtuigen in de Middellandse Zee zijn niet gevaarlijk op grond van het totaal aantal door hen getransporteerde vluchtelingen. Hun betekenis is eerder symbolische van aard. Gevaarlijk is veelmeer de daarmee gepaard gaande rechtsbreuk, die prikkels voor potentieel miljoenen arme mensen in de ontwikkelingslanden creëert om hun heil in Europa te zoeken. Dit potentieel moet duidelijk gemaakt worden dat de “Vesting Europa” niet onneembaar is, maar opengebroken kan worden.

Als nevenschade van deze strategie verdrinken er steeds opnieuw mensen in de Middellandse Zee, die niet op tijd door de verkenningsvliegtuigen van de NGO´s ontdekt werden.

Mochten de NGO´s met dit cynische optreden succes hebben, dan zou Europa toch nog een grote vluchtbeweging te wachten kunnen staan. Voor hun menselijke, politieke en economische gevolgen zouden dan echter noch George Soros, noch de Evangelische Kerk in Duitsland instaan – om maar te zwijgen van de heer Böhmermann. Deze gevolgen zouden wij allemaal te dragen hebben, ongevraagd.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Maffia, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wie zit er achter de NGO´s en smokkel-bendes?

 1. Monalisa zegt:

  Ze moeten weer zee mijnen plaatsen 💣💣

  Geliked door 1 persoon

 2. Piet Snot zegt:

  Alleen het 1ste zinnetje al, armoe immigranten.
  We zien alleen goed gebouwde en gespierde kerel in de leeftijd 15-35 aankomen.
  Alleen de prijs van een overtocht al, dit zijn geen armoe zaaiers maar degene die het al goed hadden daar, door welke criminaliteit dan ook.
  De echte armen blijven daar, hebben geen geld voor de overtocht.
  Maar op zich goed bedoeld als tranentrekker zo’n verhaal., zo iets horen ze graag bij links.
  En ja, ik heb het hele verhaal gelezen.

  Geliked door 2 people

 3. hannah zegt:

  Soros

  Like

 4. Net als bij Somalië tegen de piraten……wanneer komen de slagschepen in actie?

  Geliked door 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  Wordt het niet de hoogste tijd diegenen die onze landen binnendringen onder mom van ‘ vluchteling zijnde’, te vertellen dat HUN landen. bij het ‘achterlaten’ ontdaan ( leeggeroofd worden) ’ van de delfstoffen. ,: EN. zijzelf. doordat ze weggelokt worden om onze landen. te bevolken,…….zich eens mogen verdiepen in de Nieuwe. Wereld. Orde, ( als OOk. ‘ overtolligen’. vernietigd. worden.,?!<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Wie zit er achter de NGO's en mensensmokkel-bendes? • JDreport.com

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Zou het dan toeval zijn dat sea watch het postadres van Vranrijk in de Spuistraat heeft.
  Je hoeft echt geen grote herseninhoud te hebben om te weten wat er speelt in de linkse hoek.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Dat dat nest nooit is uitgemest. Maar ja, het bestuur van Amsterdam is sinds jaar en dag even geschift als het volk in dat pand. Het Bungehuis er naast, mijn voormalig Duits seminarium, werd altijd onder gesmeerd met leuzen, maar domlinks bestuur bracht er een nieuwe laag verf over zodat antifa weer een nieuw bord had om op te kliederen.

   Like

 8. Thoth zegt:

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Is ’t niet aan marine en kustwacht om die ngo-invasieschepen naar de kabeljauwkelder te jagen. Ik heb plots een nieuwe theorie waarom linksvolk zo dol is op de nikkertjes omdat tegen al die geïmporteerde achterlijkheid hun eigen mentale gestuntel minder negatief afsteekt.

  Like

 10. Ja Soros betaald een klein deel mee maar het meeste komt troch echt uit de portemonee van de Europese arbeiders.
  Even ter verduidelijking.
  Alle Europesche landen betalen een bepaald bedrag aan de VN en diezelfde VN vind het dan nodig om die NGO’s te subsidieeren dus hoe je het ook wendt of keert wij betalen het bijna allemaal zelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s