De islam en linkse landverraders dreigen de westerse maatschappij te vernietigen

Screenshot_187

(Door: “Balkanske priče”)

Die achterlijke linkse losers/communisten, die zichzelf “Antifascisten” noemen, zouden eens in de spiegel moeten kijken. Dan pas zullen ze de echte fascisten zien. Dit zijn gewoon onbezonnen idioten, die op niets anders uit zijn dan rel schoppen. In de ogen van de linkse minkukels is voor hen alles toegestaan om hun mening te verkondigen. Wijk je daar van af, dan kun je een baksteen in je smoel krijgen, een Molotovcocktail in je huis of je auto óf een kogel door je hoofd.  Een gesprek/debat kunnen deze leeghoofden niet aan. Daarom gebruiken ze geweld. En waar hebben we dat eerder gezien, dat mensen op straat met geweld werden aangevallen vanwege hun andere overtuiging? Aha, ik weet het al: in nazi-Duitsland…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

18 reacties op De islam en linkse landverraders dreigen de westerse maatschappij te vernietigen

 1. rottenpikwick zegt:

  Lekker veel gereisd én genoten! Nu niet meer, geen zin om tegen al DAT VULLES aan te kijken! Bah, wat een VULLES is er over ons uitgekieperd!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/opnieuw-verkrachting-toeristes-op-mallorca/ar-AAEGGWI?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Liked by 1 persoon

 2. Zo maar wat voorbeelden! Ben de naam van dat Kutwijf (Moordwijf) uit Nijmegen even kwijt. Waarschijnlijk ook een PARASIET!
  ttps://wnl.tv/2018/02/07/rapper-roept-volkert-op-thierry-baudet-vermoorden/

  Liked by 1 persoon

 3. rottenpikwick zegt:

  Ondertussen in Rutte(het is hier fantastisch)landje;
  https://www.blikopnieuws.nl/nieuws/275091/man-beschoten-tijdens-uitlaten-hond.html

  Liked by 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Net zag je op de buis weer een stel met idealen, die migrantenkindjes een goed verblijf willen bieden. Even daarvoor zie je een italiaans dorp, waar de migranten weg zijn. Dan hoor de dat de bewoners na eerst positief te zijn geweest na langere tijd overwegend negatief zijn over migranten. Ze hebben het voornamelijk over de arrogantie van dat volk en dat ze direct allerlei eisen stellen. (zag ik trouwens ook bij Yazidi, die ergens in een kerk opgevangen werden en direct steen en been klaagden) Dat was op de buis in 2015 Zit dus ook in de cultuur en niet alleen Islam. Domme mensen zijn juist heel vaak arrogant. Dom volk wat ons opgedrongen word door de arrogante EU

  Liked by 3 people

 5. Jules Vismale zegt:

  In de voormalige USSR werden niettemin vrijwel allen die het Stalinisme niet aanhingen en een bedreiging vormden voor dit gruwelijke systeem met miljoenen afgeslacht, waaronder zelfs moslims!

  Liked by 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/07/22/terughalen-kalifaatkinderen-onverstandig-en-gevaarlijk/

  Terughalen kalifaatkinderen onverstandig en gevaarlijk
  Zorgt over tien jaar voor verbitterde, wraakzuchtige nieuwe generatie ‘strijders’

  “[…] Ze zat in de kamer ernaast tv te kijken met haar vier kleine kinderen. Ik zag dat ze filmpjes zaten te kijken van aanslagen op Amerikaanse soldaten en Irak en van sjiitische militiemannen die in Irak afgehakte hoofden omhooghielden van wat volgens hen soennieten waren. “Laat je ze dat allemaal zien?” vroeg ik haar. “Ja. Ze moeten weten wie de vijanden van de islam zijn” antwoordde ze. “Hoe vroeger, hoe beter”.

  Liked by 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Niet alleen antifa zorgt voor de ondergang

  “Posh” activists STOP six foreign criminals among ‘KILLERS & CHILD RAPISTS’ being DEPORTED!
  ix foreign criminals among a group of murders and child rapists whose deportations were blocked by the ‘posh activist group’ named “Stansted 15” illegally stormed Airport’s runways and locked themselves on to a Home Office chartered plane.
  ….
  https://unitynewsnetwork.co.uk/posh-activists-stop-six-foreign-criminals-among-killers-child-rapists-being-deported/

  Liked by 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Trailer van documentaire over jihadi kindsoldaten

  Liked by 1 persoon

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Nieuwkomers die de procedures doorlopen en ‘NEDERLANDER’ worden dienen als zodanig de rechten te krijgen die bij een NEDERLANDERSCHAP horen….. tenzij deze nieuwe NEDERLANDERS zich tegen de Nederlandse samenleving keren en bijvoorbeeld zeggen dat de sharia belangrijker is dan de NEDERLANDSE GRONDWET.
  Trump zegt America first en hij keert zich onomwonden tegen het squad van 4 dames, die als vertegenwoordigers in het parlement zich on-Amerikaans gedragen. Bijvoorbeeld om de boycot van Israël te promoten. In Nederland dient er ook duidelijker afstand genomen te worden van de nieuwe Nederlanders met een islamitische achtergrond die on-Nederlands gedrag vertonen. Zo hoort een politieke partij als DENK niet in het parlement. De steun aan Wilders laat ook te wensen over. Hij is in de Tweede Kamer de enige die zich duidelijk uitspreekt tegen de ISLAM.
  malsion@orange.fr

  Liked by 3 people

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen in pakistan,

  Like

 11. rottenpikwick zegt:

  Eens zien of RutjeKutje nog actie onderneemt richting Pakistan. Hier wordt wel een nederlands politicus verkettert! Gaan ONZE BELASTINGCENTJES nog naar Pakistan? Maar snel mee stoppen dan! Vreselijk Vies Volk daaro, met spinnenwebben in het kruis!

  Like

 12. Pingback: De islam en linkse landverraders dreigen de westerse maatschappij te vernietigen! | eunmask

 13. koddebeier zegt:

  Er werd ooit gezegd dat we in oorlog waren met de islam, we weten allemaal welke straf er staat op landverraad in oorlogstijd !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s