Speciale bijeenkomst in Malta: Ministers zoeken naar oplossing in de ruzie over de opname van migranten

Screenshot_182

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland, Frankrijk en andere EU-landen willen vandaag in Parijs verder zoeken naar een oplossing in de ruzie om de zeenood redding in de Middellandse Zee. Onder andere de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas (SPD), neemt deel aan de informele ontmoeting van ministers van Binnenlandse en buitenlandse Zaken in de Franse hoofdstad.

epoch times

Verleden week hadden Duitsland en Frankrijk tijdens een EU-bijeenkomst in Helsinki zonder succes geprobeerd een Europese overgangsregeling betreffende de verdeling van in de Middellandse Zee geredde migranten tot stand te brengen.

Speciale bijeenkomst in Malta

In de eerste week van september staat er nog een speciale bijeenkomst in Malta gepland. Het doel van de ontmoeting in Parijs zou zijn om ongeveer 15 EU-landen tot een deelname aan een Ad-hoc-mechanisme te bewegen, had de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner, aangekondigd.

De geplande overgangsregeling moet verhinderen dat Italië en Malta het aan schepen met geredde mensen verbieden hun havens binnen te komen.

Beide landen hadden dit in het verleden meermaals gedaan, omdat zij vrezen door de EU-partners in de steek gelaten te worden met de verantwoordelijkheid voor de migranten. Dientengevolge moesten mensen op private reddingsschepen vaak dagenlang aan boord wachten tot er een oplossing was gevonden.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Speciale bijeenkomst in Malta: Ministers zoeken naar oplossing in de ruzie over de opname van migranten

 1. Claudia M. zegt:

  Alleen al in Parijs huizen momenteel 400.000 veelal illegale en compleet kansloze daklozen en dan gaan ze praten over hoe ze er nog meer gaan verdelen? Ik denk het beter te gaan praten over al de al hier zijnde gasten die niets toevoegen en daarmee alleen maar klauwen met geld kosten! Te beginnen met die club die zich ook nog eens niet weet te gedragen!

  Dat geschreven hebbende moeten de grenzen dicht! Het is niet mogelijk de ellende van de hele wereld in Europa te prakken!

  Geliked door 1 persoon

 2. Alphons Mantel zegt:

  aanmeren in Marokko lost alles op

  Like

 3. Dr. Heinz zegt:

  En dan nu de grenzen in héél Europa weer met controle, alleen zo voorkomen wij die misstanden met die economische profiteurs!!
  En dat had vanaf het begin van dat gekloot met die economische profiteurs moeten zijn.
  Dus alle grenzen weer met controle, weet wat er in wil en wat er weer uit gaat!!

  Geliked door 1 persoon

 4. bozeoudeman zegt:

  … Dientengevolge moesten mensen op private reddingsschepen vaak dagenlang aan boord wachten tot er een oplossing was gevonden.

  Dagenlang wachten, wat vreselijk, wat verschrikkelijk voor deze ons verrijkende mensen, hier in derde wereld land Nederland moeten velen die met vele privileges begenadigd zijn 10 tot 15 jaar wachten voordat ze een huisje kunnen krijgen voor vanaf 600 Euro per maand. Gelukkig toch maar dat we zoveel privileges hebben! Dagenlang wachten! Echt, mensonterend!

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Lieve boze man, na ongeveer 11 jaar wachten op een ander huis ben je eindelijk bij de eerste 10 kandidaten, schandalig

   Geliked door 1 persoon

   • koosv8 zegt:

    Maar toch protesteren er bitter weinig mensen die het water aan de lippen staat. Gele hesjes ?? begrijpen de mensen dat. Ja……. Maar geen geweld HOOR, nee…… FOEI!! wat is dat nu toch. Gaat het werken zo, NEE.!! Ze zijn zelf keihard, en liegen keihard, dus moeten ze aangepakt worden KEIHARD !!! DE STRAAT OP ALLEMAAL, ER MOETEN ,,ONGELUKKEN,, GEBEUREN EERDER WORDT ER NIET GELUISTERD.

    Like

 5. Dr. Heinz zegt:

  Volgens de deskundigen zijn van die vluchtelingen, ruim 97% economische profiteurs.
  Ze moeten besluiten nemen om ze allemaal uit héél Europa, terug te sturen naar eigen land!
  Dat moet gebeuren!!!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Tegen domheid staan zelfs de goden machteloos en vooral als je nog meer van dat ongedierte binnenhaalt! Gelukkig zijn er ook vele duizenden onder hen die Europa NOOIT bereiken omdat ze namelijk, gelijk aan de oerdomme jongens uit het verhaal van Pinocchio die dachten in Luilekkerland terecht te komen, met zoveel personen in gammele boten gaan varen of zelfs willen gaan zwemmen dat zij daar nooit aankomen!

   Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Moet een kapitein een bootje met migranten in nood redden?

  Op 15 september 2014 berichtte IOM dat alweer 500 migranten uit onder meer Syrië en Palestina waren omgekomen in de Middellandse zee. Als een schip in nood verkeert, is een kapitein volgens een eeuwenoude maritieme traditie verplicht zo snel mogelijk te hulp te schieten. Maar zijn kapiteins ook verplicht bootmigranten te redden?

  Door Lisa Komp

  http://verblijfblog.nl/?p=628

  Like

 7. koddebeier zegt:

  We hebben hier al parasieten genoeg !!!

  Like

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Wedden dat die lul van rutte weer met een zak voor asielpuin thuis komt!

  Like

 9. Yvonne zegt:

  Hou toch op met geredde mensen , dit zijn hoofdzakelijk mensen die op de honing afkomen
  Ze zetten hun levens daarvoor op het spel ik gun niemand een verdrinkingsdood, maar dit moet een halt toegeroepen worden dit kan zo geen jaren meer doorgaan

  Geliked door 1 persoon

 10. Rensk. zegt:

  Ze praten over een oplossing wat betreft verdeling van migranten. En dat opnemen en verdelen van migranten is precies het probleem wat ze zelf creeeren. Ze blijven daarmee aangeven dat ze meer dan welkom zijn. Terwijl een steeds groter deel van de bevolking ze niet wil. Gelul in de ruimte zou mijn vader zeggen.

  Like

 11. Dijkstra zegt:

  Deze bootjes verkeren niet in nood en hoeven dus ook niet gered te worden. Het zeerecht is hier niet van toepassing. Het zijn de linkse regeringen en actievoerders in West-Europa die deze illegale reizigers graag willen importeren om daarmee ‘de samenleving van de toekomst’ te scheppen. Deze twee groeperingen weten heel goed dat als ze hun ware bedoelingen zouden tonen, de bevolking veel meer weerstand zou bieden, zodat ze zich liever bedienen van het ‘mensen in nood die gered moeten worden’ scenario.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Speciale bijeenkomst in Malta: Ministers zoeken naar oplossing in de ruzie met migranten want ze willen dit en dat en veel is niet genoeg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s