Leger van migranten jaagt speciale eenheden op de vlucht

Screenshot_196

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Saarlouis: de staat kan zijn geweldsmonopolie niet meer doorzetten

Het 35.000 inwoners tellende stadje Saarlouis ligt – zoals de naam al aanduidt – in het Saarland, maar ongeveer iets meer dan 10 kilometer verwijderd van de Franse grens. De chef in het gemeentehuis is burgemeester Demmer van de SPD. Ondanks het lidmaatschap van deze partij is hij er, in tegenstelling tot menig collega, ver van verwijderd om Saarlouis te verklaren tot “veilige haven voor vluchtelingen” en te hopen op nog meer van hun soort.

PI News (2)

Veilige haven voor autochtonen zou gewild zijn

De reden: hij zou blij zijn als Saarlouis een veilige haven voor de vanouds ingezeten burgers van de stad zou zijn, wier leven inmiddels door d emigranten tot een hel wordt gemaakt. Net zoals in veel andere Duitse zwembaden terroriseren ook in het openluchtbad Steinrausch in Saarlouis in hete weekenden complete hordes jongere migranten de badgasten.

Maar niet alleen de afkoeling in het koude nat wordt voor de burgers een riskant vrijetijdsplezier, maar nu ook de “Emmes”, een sinds 1967 regelmatig plaatsvindend volksfeest ter afsluiting van de “Saarlouiser Week”.

De toestanden zijn zo ernstig, dat de SPD-burgemeester een brandbrief aan de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Saarland, Klaus Bouillon (CDU), schreef en een snelle en onbureaucratische uitbreiding van de politie eiste, “opdat we ook jaren later nog de baas zijn over de situatie in onze steden en gemeentes”.

Deze formulering is echter niet helemaal correct, want de politie is – zelfs naar eigen zeggen – de situatie nu al niet meer de baas.

Demmer in de brief:

“Dit jaar moesten we bij ons grootste feest, de Emmes, pijnlijke ervaringen opdoen. In de aangrenzende oude stad kwam het in de vroege ochtenduren van de feestdagen steeds opnieuw tot massale problemen met jeugdbendes, die allemaal een migratieachtergrond hebben. In één geval moest de politie zich ´geordend terugtrekken´, omdat de politie dusdanig in de minderheid was dat zij lichamelijk gevaar liep. En dat, hoewel de ingezette politiemensen leden van de Operatieve Eenheid (OpE) waren. Wat dit op de burgers, die dit allemaal hebben meegekregen, voor indruk maakt, hoeft hier niet nog eens genoemd te worden.”

Zelfs speciale eenheden van de politie zijn niet tegen de situatie opgewassen

We stellen vast: Zelfs speciale eenheden van de politie, die speciaal voor zulke gevallen werden opgericht en opgeleid en uitgerust zijn voor straatgevechten, moesten op de vlucht slaan voor de getalsmatige superioriteit en brutaliteit van de migranten-bende, pardon, “zich geordend terugtrekken”.

Burgemeester Demmer kan goed beoordelen wat dat betekent, want hij was zelf 39 jaar politieman. Citaat:

“En als dan ook nog voormalige collega´s de handhaving van de veiligheid in de stad in twijfel trekken, gaan bij mij alle alarmbellen rinkelen.”

In de brief staat verder:

“Veel klachten van de winkeliers in de stad met betrekking tot deze jeugdbendes, een gevoelde toename van zware delicten in en rondom het centrale busstation en treinstation ronden het negatieve beeld af. Over de problemen die wij hier in het district bij zomerweer in onze openluchtbaden met Franse jongeren hebben, wil ik het al helemaal niet hebben.”

Het is dus ook al bij de jonge migranten in het naburige Frankrijk bekend dat men in Duitsland ongestraft de beest kan uithangen. En dus komen er nu ook nog bescherming behoevende rel-toeristen uit het buurland naar Saarlouis.

De burgemeester stelt in zijn brief ook nog de sluiting van de politiebureaus Dillingen en Bous in de nacht en de weekenden aan de kaak, waardoor de veiligheidssituatie ook in Saarlouis dramatisch veranderd zou zijn. De bedachte inzet van agenten die al met pensioen zijn, zou ook geen oplossing zijn, omdat die allemaal 60 jaar en ouder zijn en zeker ´s nachts ter plaatse niet meer ingezet kunnen worden bij grote ordeverstoringen.

Demmer is er van overtuigd dat hij als burgemeester van Saarlouis “niet de enige is met deze problemen”. “Ik zal deze problematiek ook aankaarten bij de andere burgemeesters van het district”, kondigde hij in de brief aan. De details in de brief aan de minister van Binnenlandse Zaken kunt u hier lezen.

Vandaag Saarlouis, morgen de hele republiek

“De toekomst is er al, ze is alleen ongelijk verdeeld.” Deze woorden van de sciencefiction schrijver William Gibson dient als waarschuwing te worden verstaan om nu snel aan de noodrem te trekken en de zaak om te buigen.

Je kunt er van uitgaan dat er sinds 2015 naar schatting 2 miljoen immigranten het land binnengekomen zijn. Bijna 70% daarvan  zijn mannen in hun beste levensjaren uit een cultuurkring die affiniteit heeft met geweld. In absolute aantallen dus 1,4 miljoen. Vanzelfsprekend zijn de meesten van hen onder normale omstandigheden geen gewelddadige relschoppers. Maar wat als de omstandigheden veranderen? Wanneer de staat zich de volledige verzorging niet meer kan permitteren en er massale werkloosheid heerst?

Reactie van de staat: nog meer vluchtelingen erin

Zoals het voorbeeld Saarlouis laat zien, werd het geweldsmonopolie van de staat in veel gebieden van ons land door de immigranten al uitgehold: daar kan de politie de burgers niet meer beschermen. En de reactie van de staat hierop: nog meer “vluchtelingen” het land binnenlaten en in het land halen, zodat het probleem nog groter wordt! Ongelofelijk!

Misschien zouden de verantwoordelijken zich bewust moeten worden van het volgende feit: het Duitse leger bezit slechts iets meer dan 180.000 slecht uitgeruste soldaten. Mocht het ergste gebeuren, dan ziet het er getalsmatig slecht voor ons uit. En ze wordt ieder jaar slechter.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Leger van migranten jaagt speciale eenheden op de vlucht

 1. Pietersen zegt:

  Huiveringwekkend verhaal. We moeten onder ogen zien dat het islamitisch tuig al de baas is in de publieke ruimte : straat, zwembaden etc.
  Ze zijn in staat onze steden volledig plat te branden als wij ze te na willen komen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Goedgetrainde gevechtseenheden van de politie die weglopen voor de massale terreuraanvallen van de beestmensch zal niet lang meer duren. De koek is namelijk op. En dan gaan wij lachen als de consignes gaan luiden om te schieten naar eigen inzicht. Zeker weten dat die rotkoppen niet bullet proof zijn.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  en maar bonje zoeken , met mijn OOM VLADIMIR ,
  die stuurt geen briefjes
  die gaat geen kopje koffie, dan wel een bakkie doen ,

  HET IS ZO SIMPEL, WIE NIET HOREN WIL MOET MAAR VOELEN ,

  SLA ZE DE TYPHUS, EN GEEF TOESTEMMING OM IN KNIEEN EN ONDERBENEN TE SCHIETEN
  PAK ZE OP EN PLEUR ZE ERUIT
  ZELF DE GRIEKEN HEBBEN HET VOOR ELKAAR,
  wat protesteren ? wat rellen , ?? wat toeristn lastig vallen ?
  de ME auto’s sluiten straten af, en het rammen kan beginnen

  HET WAS ZO AFGELOPEN

  dus kusje, bakkie doen , IS ALLEMAAL TE LAAT

  BOBZELF

  Like

 4. Jan zegt:

  Serviër met strafblad duwt vrouw van 34 voor rijdende trein

  Like

 5. Wachteres zegt:

  “Je kunt er van uitgaan dat er sinds 2015 naar schatting 2 miljoen immigranten het land binnengekomen zijn”.

  Blijkbaar wordt hier ook vergeten dat na de ‘vluchtelingen’ ook hun familie mocht binnenkomen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Leger van migranten jaagt speciale eenheden op de vlucht! | eunmask

 7. koosv8 zegt:

  SHOOT TO KILL. OOK VOOR HEN DIE DIT IN GANG HEBBEN GEZET. KOM IN VERZET!!!!

  Geliked door 2 people

 8. fleckie zegt:

  Waar wonen DE. HOOFDACTEUR.S. van de EVANGELISCHE KIRCHE, , en die dikbuikige r.k. andere acteur. …….Gewoon. hierop. dat getinte tuig attenderen , dat ze i.v.m. Tolerantie van hun ‘binnenkomst’!! DAAR. hun. agressie, en hebzucht. kunnen. ‘bevredigen’,

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Iedereen die het Saarland als vakantiebestemming kent, ziet voor zijn ogen een prachtige omgeving met groene wouden, beekjes en bergen. Verder komt naar voren een bezoekje aan de gezellige stad Saarbücken met vriendelijke bewoners. Groot deel van de bewoners in deze deelstaat hebben Franse familienamen. Voor de oorlog was een groot deel van de bevolking katholiek en socialistisch. De nazi’s waren daar – in verhouding tot de rest van Duitsland – niet echt populair. Niemand kon ooit denken dat juist Saarland zal ten prooi vallen aan islamitisch geweld. Een leger van Jihad rovers, als het paard van Troje, die door de Duitse regering werd binnengelaten.
  Ik had eens een gesprek met een oude Duitse man die diende tijdens de Tweede Wereldoorlog als officier in de Wehrmacht. Hij zei dat het nazisme is voorgoed voorbij. Ik antwoordde dat ik er niet zeker van ben. Hitler is fysiek dood, maar zijn geest dwarrelt nog steeds in de ronde; wachtend op een moment van extreem zware crisis en nood onder de bevolking. Als de omstandigheden ertoe zouden leiden, herrijst zijn geest als een Fenix vogel uit de as en zal bliksemsnel de macht grijpen. Zoals het nu eruit ziet, zijn de politieke en sociale omstandigheden in Duitsland bijna net zo slecht (op een andere wijze) als tijdens de Weimar Republiek. Duitsland moet blij zijn met een nette oppositiepartij als de AfD. Het kon ook anders zijn. Maar dat andere kan – als een ondergrondse beweging – nog komen. Het gevaar is in de lucht

  Geliked door 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoewel het aan de ene kant verheugend is dat een socialistische burgemeester tot deze slotsom komt is het natuurlijk diep triest dat men het zover heeft laten komen.
  Het gedrag van de jonge allochtonen doet nog het meest denken aan hyena’s, ook die zullen het niet in hun hersens halen in hun eentje een prooi aan te vallen, ze roepen de hulp in van vakbroeders en zusters.
  Datzelfde gedrag zie je bij allochtone jongeren, kom je er bij toeval eentje alleen tegen dan durven ze je nauwelijks aan te kijken, of ze hebben een grote mond met hun telefoon al in de hand en iedereen weet; één telefoontje en binnen enkele minuten komt ‘versterking’ uit alle hoeken en gaten aangescheurd op hun scootertjes.
  En de politie…. ach goh, die zijn alle wapens uit de handen getrokken, als ze optreden worden ze van alle kanten gefilmd en moeten ze na afloop verantwoording afleggen.
  Na een of twee reprimandes, al dan niet met kortingen op het salaris, houden die het ook voor gezien. En dat terwijl de enige taal die de jongeren verstaan grof geweld is, sla er een half zijn hersens in en de hele zooi trekt zich geschrokken terug.
  Op bv Dumpert zie je met enige regelmaat hoe agenten tegenwoordig een verdachte geboeid af moeten voeren beschermd door meerdere collega’s want alle omstanders denken zich ermee te mogen bemoeien.
  Te zien is dan dat er acht man of meer nodig is om een stuk verdriet geboeid af te voeren en dat werkt dan weer statusverhogend voor de plurk.
  Haal voor de aardigheid eens een stel van de Guardia Civil en laat die hun gang eens gaan, binnen ja en nee is de hele rotzooi verleden tijd.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pingback: Leger van migranten jaagt speciale eenheden van Duitse politie op de vlucht • JDreport.com

 12. Claudia M. zegt:

  Niks waterpomp, eerst maar eens tralies en hekwerken voor alle ramen en deuren.

  Geliked door 1 persoon

 13. droevige mof zegt:

  Gisteren is voor de regionale rechtbank van Keulen de forensische strafprocedure (Sicherungsverfahren) tegen een 31-jarige Nigeriaanse asielzoekster begonnen. Ze had haar twee jaar oude kind vermoord met een naaldhak.
  De vrouw is schizofreen en zal waarschijnlijk veroordeeld worden tot vele jaren of decennia TBS. Een uitzetting is volledig uitgesloten.
  TBS met dwangverpleging (Maßregelvollzug volgens § 67 van het Duitse strafwetboek StGB) is een zeer dure vorm van huisvestting, minimaal 3000,- € per maand.
  De vrouw is ongetwijfeld erg ziek, maar Duitsland kan niet alle zieken en gehandicapten in de wereld opvangen, behandelen en verzorgen.

  https://www.bild.de/regional/koeln/koeln-aktuell/grausiger-prozess-in-koeln-mutter-erschlug-tochter-2-mit-stoeckelschuh-63453894.bild.html

  Geliked door 1 persoon

 14. herman peter zegt:

  Ik heb eigenlijk geen commentaar op deze in-treurige schokkende berichtgeving en ben het op alle gebied eens met vorige en bovenstaande reactieschrijvers …dat de Europeesche ordediensten moet wijken voor berberstammen bestaande uit meestal minderjarig vrijgevochten jeugdig krapuul, en ander allochtoon gespuis De wet verbied het ingrijpen ??Maak dan gvd andere wetten !!men moet niet erg inventief zijn om eea te wijzigen aan die wetten die louter in het voordeel zijn van dat ongedierte …Of zijn erin sommige Parlementen ,gemeenteraden ,kamerleden reeds zoveel medewerkers van vreemde oorsprong dat die deze nieuwe verorderingen en wetten kunnen tegenhouden ??We moesten ons schamen ,maar zeer zeker niet -en nooit gewonnen geven !!

  Geliked door 1 persoon

 15. Trucker zegt:

  Ik denk dat de kop iets misleidend is want speciale eenheden gaan NOOIT op de vlucht.
  Het zal dan ook niet de antiterreureenheid in Duitsland zijn die bedoeld wordt (GS9 dacht ik) maar zoals in alle Europese staten een afdeling bij de politie opgeleid voor speciale taken.
  In Vlaanderen hebben we ze ook en heten ze anti banditisme bij de federale politie.
  De (oud) groep Dyane (special interventie eenheid) zou nooit “weglopen” voor een horde islamieten NEVER,hoe ik dat weet…op de schietstand kom je wel eens interessante mensen tegen 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s